karamela
AVClub Fanatic
- 6 November 2013
- 13,403
Re: samsung nx1
Λογικό να ερωτευόσουν!!! Εδώ ενθουσιαζόμαστε με μηχανές και μηχανές δεν θα τρελενόμασταν με την nx1 που είναι τούμπανο παντού!!!
Πάντως κοίτα αν μπορείς να πάρεις τον samsung 16-50f2-2,8...όταν τον είχα στην nx300 ναι μεν δεν με βόλευε και ήταν κτήνος πάνω σε αυτήν, άλλα από ποιότητα απλά ήταν τρομερός....ο καλύτερος ζουμ φακός που είχα δει και δουλέψει και έχω δοκιμάσει πολλούς συμπεριλαμβανομένου και του Nikon 24-70f2.8, Olympuys 12-40f2,8...
άρχισα να ερωτεύομαι σιγά σιγά... η μετάβαση από την ΝΧ500 ήταν πανεύκολη και ως προς το μενού και ως προς τη θέση των κουμπιών.
Ο κιτ φακός μου φαίνεται πάρα πολύ καλός σε σημείο που απορώ μήπως κάτι δε βλέπω καλά. Ακόμα και τέρμα ανοιχτός στο f3.5 γράφει πολύ καλά. Μου θυμίζει τον panasonic 12-32 σε απόδοση.
Έκανα μερικές δοκιμές στο CAF χθες και έχω την αίσθηση ότι η Α6000 υπερέχει λίγο
Λογικό να ερωτευόσουν!!! Εδώ ενθουσιαζόμαστε με μηχανές και μηχανές δεν θα τρελενόμασταν με την nx1 που είναι τούμπανο παντού!!!
Πάντως κοίτα αν μπορείς να πάρεις τον samsung 16-50f2-2,8...όταν τον είχα στην nx300 ναι μεν δεν με βόλευε και ήταν κτήνος πάνω σε αυτήν, άλλα από ποιότητα απλά ήταν τρομερός....ο καλύτερος ζουμ φακός που είχα δει και δουλέψει και έχω δοκιμάσει πολλούς συμπεριλαμβανομένου και του Nikon 24-70f2.8, Olympuys 12-40f2,8...