kyrliot
Supreme Member
Ευχαριστω για την ενημερωση.Πριν μερικες μερες εβαλα ιντερνετικο μαγαζι να ρωτησει τον Φουρλη και μου ειπαν οτι τελη Σεπτεμβριου θα υπαρχει διαθεσιμοτητα.
με ενα μικρο ελεγχο αγορας βλεπω πια οτι η τιμή για την 63C7000 ειναι σχεδον ίδια με την 55C8000. τελικά ποια απο τις δυο διαλέγει κανείς????
Αγαπητε κατοχε,εναν σε εχουμε,αν εχεις χρονο απαντησεερώτηση στους κατόχους της 6900.
η πλασμα ειναι καλυτερη λυση (θα γλυτωσεις clouding και bleeding της led).[/QUOTE
ΟΧΙ άλλο bleeeeding.....
Καλησπέρα και απο εμενα, βρίσκομαι ήδη στην δευτερη ελλατωματική 46c750 και περιμένω την τρίτη απο την samsung. Σκεφτομαι να πάρω την 6900(δεν είχα ποτέ πλασμα) μιας και καθυστερεί η δικια μου. ερώτηση στους κατόχους της 6900. η τιβι έχει την επιλογη cinema smooth; δηλαδη παιζει σωστα 24 καρε; Ευχαριστώ εκ των προτερων.
..λες να παρω πλασμα τελικα...βρε πως αλλαζει ο ανθρωπος
έχει ναι cinema smooth.
για την απάντηση του subcruiser, διαφωνώ εντελώς. 63 ίντσες είναι υπέραρκετές για οικιαική χρήση, μην τρελλαθούμε κιόλας. Η εποχή που μια τηλεόραση θα καλύπτει ολόκληρο τον τοίχο είναι μακριά και απο τεχνολογικής και από οικονομικής απόψεως, αφήστε δε που όσο περισσότερες ίντσες πας, η θέαση από κοντινές αποστάσεις (συχνά δεδομένη σε περιορισμένα σπίτια) σου αποκαλύπτει περισσότερες ατέλειες.
Στην περίπτωση μας, προτείνω 63C6900 και ιδίως για 3d Πλασμα, αφου ορθά γράφει ο kyrliot ότι οι 3d lcd ¨εχουν να λύσουν ακόμη θέματα.
Για φετος 3DTV=Plasma,LCD δεν λενε (αν σε ενδιαφερει τo 3D).Mε 2500-2600 ευρω πας σε panasonic vt20 ή αν θες lcd σε 55c8000 - 46 στα 2400 ειναι πανακριβη.Καλημερα παιδια.Σε χθεσινη επισκεψη σε Κωτσοβολο εδω Θεσσαλονικη,μου ειπαν πρωτον τιμη 1459e σε τιμη μετροιτις η 12 ατοκες,δευτερον για την c7000 τι ειναι αυτο;Η απορια μου εχει να κανει με τον χειρισμο 1080p/24fps μιας και στο review της cnet λεει οτι δεν ειναι συμβατη(εχω δει το σχολιο του sound) και δευτερον απο αποψη τιμης και σε συγκριση με την 46c8000 led της samsung(2469e) ερωτω τοσο μεγαλη διαφορα τιμης δεν σημαινει και καλυτερη tv;
Οι 40 ίντσες είναι ελάχιστες για 3d . 50 και λίγες είναι.Μιλαω για την c6900.Kαι οσον αφορα την τιμη με το καλημερα απο μονος του ο πωλητης μου ειπε αυτην την τιμη,ενω οντως στο site ειναι 1620.Γενικα παντως λογω μπατζετ δεν μπορω να υπερβω τα 1800e.Aπο θεμα εντυπωσεων εχω δει ολες τις προτασεις ολων των εταιριων,εκτος απο αυτην του topic μας.Και κατι offtopic.Ειδα σημερα και την sony h800 στις 40".Τhe best of the best.Και σε μετατροπη 2d to 3d.Ειδομεν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.