Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις -

Συγγνώμη μήπως μας κοροϊδεύουν , σε αυτό το βίντεο βλέπω τις πρασινίλες στην LCD LED οθόνη του iMac πως είναι δυνατόν αφού αυτό είναι πρόβλημα των Plasma . Έτρεξα το ίδιο βίντεο στην Plasma και είδα τα ίδια, άρα το βιντεο είναι κατασκευασμένο για να δείχνει έτσι.
Στην εποχή της τεχνολογίας ζούμε ξέρουμε τι μπορεί να κάνει κάποιος με όλα αυτά τα προγράμματα για computers που κυκλοφορούν, θαύματα. Εδώ πολλές φόρες μας κοροϊδεύουν και μπροστά στα μάτια μας.

Αυτό που λες δεν ισχύει. Δεν το ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ οι lcd, αλλά όχι ότι δεν το ΔΕΙΧΝΟΥΝ κιόλας εάν το τραβήξεις σε βίντεο απο μια πλάσμα.

Σημερα την εβαλα στο σαλονι (αφου πρωτα με το ζορι χωρεσε στο φορτηγακι και την ανεβασαμε 5 οροφους απο τις σκαλες) και εφυγα για την δουλεια.Απλα ειδα οτι δουλευει (επαιζε για 10 λεπτα απο ps3) με πρωτη εντυπωση κλασικη πλασμα σαν την samsung ps58c6500.Το απογευμα θα γραψω περισσοτερο,αφου δεν προλαβα να δω καν αν ειχε γυαλια η συσκευασια.-bye-

Λοιπον, πηγα και ειδα το συγκριτικο στο Pioneer Center.
Δεν ξερω ποσο καλυτερη μπορει να ειναι η Panasonic V20 απο την Samsung C7000, αλλα παντως γενικα μιλωντας.......για κινηματογραφικη θεαση, η Plasma (πρεπει να) εχουν ΣΟΒΑΗ ΔΙΑΦΟΡΑ απο τις led.
Aπο και και περα ο καθενας συνεκτιμα με βαση και το αν ειναι διατεθειμενος να κανει αυτα που πρεπει ωστε να μην εμφανιζουν οι plasma τις 1-2 γνωστες αδυναμιες τους (πχ να μην ξεχνα το player στο Pause!)

Eκανα ολες τις συνδεσεις πανω στην tv (htpc,server pc,media tank egreat,ps3,hd δορυφ.δεκτη και σκαναρα τα καναλια),επισης ειδα 3d "side by side" απο το free καναλι astra 3d demo στις 23,5 east.Γενικο συμπερασμα ειναι οτι εκανα μια γερη αναβαθμιση απο την lcd 46b650 που αντικαθιστα.Φοβομουνα το μαυρο της σε σχεση με την b650 αλλα ειναι τουλαχιστον στο ιδιο επιπεδο αν οχι καλυτερο,το 3D ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ χανει ελαχιστα μονο απο την vt20 (εχω δει ολες τις 3D tv, εκτος απο τις τελευταιες sony).Χρωματικα τυπικη Samsung,δεν εχει καθολου buzz και δεν παρατηρησα κανενα περιεργο "παρατραγουδο" στην εικονα (π.χ σε lg SD plasma 842χ480 αναλυση, του 2005, σε αλλαγη απο πολυχρωμη εικονα σε μαυρη εβλεπες στιγμιαια βροχη κοκκινων και πρασινων "κοκκων").Ειναι πανω κατω οπως την περιμενα.Αυτα προς το παρον.

Last edited:
Δεν δοκιμασα ακομα, bluray 3D απο pc με totalmedia theatre + 3d plugin, ουτε απο το ps3 3D παιχνιδια και bluray 3D.
Y.Γ Πληροφοριακα, κυκλοφορει στο εξωτερικο το bluray 3D "monster House" ,στα ελληνικα το "τεραροσπιτο" (2006), που ειναι και στα ελληνικα ομιλια και υποτιτλοι.Επισης για 3D η 63αρα ειναι να την εχεις στα 2,5 αντε 3 μετρα μακρυα,οχι παραπανω.

Last edited:
Απάντηση: Re: Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν δοκιμασα ακομα, bluray 3D απο pc με totalmedia theatre + 3d plugin, ουτε απο το ps3 3D παιχνιδια και bluray 3D.
Y.Γ Πληροφοριακα, κυκλοφορει στο εξωτερικο το bluray 3D "monster House" ,στα ελληνικα το "τεραροσπιτο" (2006), που ειναι και στα ελληνικα ομιλια και υποτιτλοι.Επισης για 3D η 63αρα ειναι να την εχεις στα 2,5 αντε 3 μετρα μακρυα,οχι παραπανω.
Τίποτα το 3D πιστεύω πως είναι μονό από προβολέα . Και στον τελευταίο Ήχο έγραφε κάποιος από τα παιδιά που κάνουν τα τεστ, είχε επισκευθή την έκθεση IAFA και έλεγε πως ψαχνόταν με τις τηλεοράσεις και όλο κάτι του έλειπε στην θέαση 3D, μόλις είδε τους 3D προβολείς στην έκθεση έμεινε άφωνος , είπε ‛αυτό είναι το μέγεθος που χρειάζεται το 3D’.

Re: Απάντηση: Re: Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τίποτα το 3D πιστεύω πως είναι μονό από προβολέα . Και στον τελευταίο Ήχο έγραφε κάποιος από τα παιδιά που κάνουν τα τεστ, είχε επισκευθή την έκθεση IAFA και έλεγε πως ψαχνόταν με τις τηλεοράσεις και όλο κάτι του έλειπε στην θέαση 3D, μόλις είδε τους 3D προβολείς στην έκθεση έμεινε άφωνος , είπε ‛αυτό είναι το μέγεθος που χρειάζεται το 3D’.
Επειδη τον βιντεοπροβολεα (sony) τον εχω στα 3,5 μετρα με 96αρι πανι,μπορω να πω οτι 63αρα 3D στα 2,5 μετρα ειναι καλα,αλλωστε βιντεοπροβολεα 3D με 3 χιλιαρικα που ειναι το μεγιστο που δινω για το χομπυ μου, πριν το 2012, δυσκολο το βλεπω.

'Εχω ένα πρόβλημα. Ενώ έχω ρυθμίσει το Motion Judder Canceller σε Ομαλή εικόνα, η εικόνα συνεχίζει και μοιάζει σα να μην έχω καν 100 Hz στην τηλεόραση! Κι αυτή είναι 600 Hz!!! Πρέπει να ρυθμίσω κάτι άλλο ακόμα; Είναι πρόβλημα της τηλεόρασης;

Απάντηση: Re: Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

'Εχω ένα πρόβλημα. Ενώ έχω ρυθμίσει το Motion Judder Canceller σε Ομαλή εικόνα, η εικόνα συνεχίζει και μοιάζει σα να μην έχω καν 100 Hz στην τηλεόραση! Κι αυτή είναι 600 Hz!!! Πρέπει να ρυθμίσω κάτι άλλο ακόμα; Είναι πρόβλημα της τηλεόρασης;
Τι παρακολουθείς και καταλαβαίνεις κάτι τέτοιο. Βλέπεις flickering ;; βλέπεις την μπάλα στο ποδόσφαιρο να πηγαίνει σκαλωτά ;; , περιέγραψε το.

kyrliot πως ειναι η τηλεοραση στον δεκτη της, εχεις δοκιμασει αναλογικα και ψηφιακζ καναλια;

Re: Απάντηση: Re: Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τι παρακολουθείς και καταλαβαίνεις κάτι τέτοιο. Βλέπεις flickering ;; βλέπεις την μπάλα στο ποδόσφαιρο να πηγαίνει σκαλωτά ;; , περιέγραψε το.

Ποδόσφαιρο και γενικώς αθλητικά δεν βλέπω καθόλου!

Στις διαφημίσεις για παράδειγμα δεν διαβάζεται με τίποτα το scrolling!

Ταινίες από WDTV βλέπω, δορυφορική Nova, SKY UK και κυρίως επίγεια κανάλια ψηφιακά.

kyrliot πως ειναι η τηλεοραση στον δεκτη της, εχεις δοκιμασει αναλογικα και ψηφιακζ καναλια;
Η κεραια ειναι παλια και τα αναλογικα τα πιανω με χιονια (οι samsung εχουν αδυναμους δεκτες),στα ψηφιακα που "κλειδωνουν" οριακα η εικονα ειναι ικανοποιητικη (μιλαμε για 63αρα στα 2,5-3 μετρα).Σπανια βλεπω τηλεοπτικο προγραμμα οποτε τωρα που και τα κρατικα εγιναν ψηφιακα δεν θα αλλαξω κεραια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις -

Ποδόσφαιρο και γενικώς αθλητικά δεν βλέπω καθόλου!

Στις διαφημίσεις για παράδειγμα δεν διαβάζεται με τίποτα το scrolling!

Ταινίες από WDTV βλέπω, δορυφορική Nova, SKY UK και κυρίως επίγεια κανάλια ψηφιακά.
Και εγώ τα ιδία με εσένα βλέπω μέσω ενός Breambox 8000, αλλά πάλι δεν κατάλαβα το πρόβλημα της τηλεοράσεως . Σε εμένα, όλα αυτά που λες, και μάλιστα τα HD παίζουν εκπληκτικά. Πάντως αν βλέπεις κάτι στραβό φώναξε το σέρβις, αν δεν μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος , η πάρε τους τηλέφωνο να δει τι θα σου απαντήσουν.

Ερωτηση:

Επειδη βαρεθηκα να περιμενω......μπορει καποιος να μου πει με οση πιο πολυ "προσοχη" μπορει, τα "κατα" του να την παραγγειλω απο καποιο ιντερνετικο καταστημα εξωτερικου? (expansys klp)?
Επισης, το μοντελο που βρισκω ειναι το C7700...θεωρητικα ειναι και κατα κατι καλυτερη αυτη.
ΘΑ εχω καμμια ασυμβατοτητα στην Ελλαδα?

Δηλαδή δεν θέλεις να παραγγείλεις την 6900 και θέλεις να παραγγείλεις την 7700 από μαγαζί του εξωτερικού ;;; αν δεν κάνω λάθος αυτό εννοείς . Λοιπόν εφόσον δεν κερδίζει οικονομικά τίποτα, ο φόβος είναι να μην έχεις καμιά ατυχία όποτε πρέπει να την στείλεις με δικά σου έξοδα πάλι στο εξωτερικό. Ασυμβατότητα δεν νομίζω πως θα έχεις πουθενά και κάτι παραπάνω νομιζω έχει, κάπου νομιζω πως είχα διαβάσει πως έχει και Wi-Fi.

κερδιζς χρονο.....οχι λεφτα.
Η samsung Elladas δεν εχει τεχνικους? Θεωρητικα, σε ΔΙΕΘΝΗ εγγυηση, δε με καλυπτει?

Εφόσον δεν έχει έρθει το μοντέλο στην Ελλάδα δεν ξέρω αν σε καλύπτει με εγγύηση, πάρε τους ένα τηλέφωνο και ρώτησε τους.

Μετά από 4μηνο αναμονή της 7000 (έχοντας πλήρωση τις 5 από 12 δόσεις) και βλέποντας ότι την τηλεόραση δεν έχει σκοπό να την φέρει ο Φουρλης , διαπραγματεύθηκα με Κωτσο και πέτυχα να μου παραδώσει μαζί με την ps50c6900 και το blueray BD-6900 .

Re: Απάντηση: Samsung PS C7000 / C6900 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εφόσον δεν έχει έρθει το μοντέλο στην Ελλάδα δεν ξέρω αν σε καλύπτει με εγγύηση, πάρε τους ένα τηλέφωνο και ρώτησε τους.

ΠΑντως ΕΧΟΥΝ τεχνικο τμημα τωρα? Η θα αποκτησουν αμα παραλαβουν απο τον Φουρλη?