Re: Απάντηση: Re: Samsung PS E6500 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια
Οι ταινίες 3d που κατεβάζεις είναι side by side ως σηνήθως δλδ είναι ταινίες που παίζουν δύο εικόνες δίπλα δίπλα και απλά πατάς το κουμπί του 3d της τηλεώρασης επιλέγεις το τύπο τις εικόνας και γίνετε η αναπαραγωγή του 3d. Το μόνο κακό στο 3d είναι ότι ιδίως οι υπότιτλοι κάνουν σκιές αν το έχεις σετάρει σε μεγάλο βάθος. Και στα είδωλα έχω δει σκιές αν και αυτό διορθώνετε με το σετάρισμα του βάθους του 3d.
Εγώ προσωπικά σκιά δεν έχω δει η δεν έχω καταλάβει μέχρι στιγμής.
Στην τηλεώραση πάντως έχω σετάρει την εικόνα στο τυπικό και στις ταινίες σε κινηματογραφικό με λίγο ανεβασμένη την φωτεινότητα όπως στο τυπικό της τηλεόρασης.
Τελικά δεν άντεξα και την άνοιξα για λίγα δευτερόλεπτα, μόλις μου έβγαλε την πρώτη εικόνα της smart tv έπαθα πλάκα απο τη ζωντάνια και των χρωμάτων , τώρα θα μου πείτε καλά μας δουλεύεις, σας πληροφορώ πως όχι, ερχόμενος απο την philips μόνο με το άνοιγμα την τηλέορασης για πρώτη φορά νόμιζα ότι πριν έβλεπα σε μόνιτορ και με ξεπλυμένα χρώματα, αύριο περισσότερα
Η δεύτερη απορία μου είναι , όταν λέμε ότι δεν πρέπει να μείνει αρκετή ώρα κάποιο λογότυπο η μία στατική εικόνα για πόσο χρόνο μιλάμε?? δευτερόλεπτα, λεπτά , ωρα???
Με την ολοκλήρωση των πρώτων ωρών θέασης και σεταρίσματος θα γράψω ένα αναλυτικό review για να βοηθήσω τυχόν υποψήφιους όπως βοηθήσατε και εσείς εμένα
Ευχαριστώ καταρχήν και καλό βράδυ
Οι ταινίες 3d που κατεβάζεις είναι side by side ως σηνήθως δλδ είναι ταινίες που παίζουν δύο εικόνες δίπλα δίπλα και απλά πατάς το κουμπί του 3d της τηλεώρασης επιλέγεις το τύπο τις εικόνας και γίνετε η αναπαραγωγή του 3d. Το μόνο κακό στο 3d είναι ότι ιδίως οι υπότιτλοι κάνουν σκιές αν το έχεις σετάρει σε μεγάλο βάθος. Και στα είδωλα έχω δει σκιές αν και αυτό διορθώνετε με το σετάρισμα του βάθους του 3d.
Εγώ προσωπικά σκιά δεν έχω δει η δεν έχω καταλάβει μέχρι στιγμής.
Στην τηλεώραση πάντως έχω σετάρει την εικόνα στο τυπικό και στις ταινίες σε κινηματογραφικό με λίγο ανεβασμένη την φωτεινότητα όπως στο τυπικό της τηλεόρασης.