Samsung PS E6500 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Samsung PS E6500 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τελικά δεν άντεξα και την άνοιξα για λίγα δευτερόλεπτα, μόλις μου έβγαλε την πρώτη εικόνα της smart tv έπαθα πλάκα απο τη ζωντάνια και των χρωμάτων , τώρα θα μου πείτε καλά μας δουλεύεις, σας πληροφορώ πως όχι, ερχόμενος απο την philips μόνο με το άνοιγμα την τηλέορασης για πρώτη φορά νόμιζα ότι πριν έβλεπα σε μόνιτορ και με ξεπλυμένα χρώματα, αύριο περισσότερα

Η δεύτερη απορία μου είναι , όταν λέμε ότι δεν πρέπει να μείνει αρκετή ώρα κάποιο λογότυπο η μία στατική εικόνα για πόσο χρόνο μιλάμε?? δευτερόλεπτα, λεπτά , ωρα???

Με την ολοκλήρωση των πρώτων ωρών θέασης και σεταρίσματος θα γράψω ένα αναλυτικό review για να βοηθήσω τυχόν υποψήφιους όπως βοηθήσατε και εσείς εμένα
Ευχαριστώ καταρχήν και καλό βράδυ

Οι ταινίες 3d που κατεβάζεις είναι side by side ως σηνήθως δλδ είναι ταινίες που παίζουν δύο εικόνες δίπλα δίπλα και απλά πατάς το κουμπί του 3d της τηλεώρασης επιλέγεις το τύπο τις εικόνας και γίνετε η αναπαραγωγή του 3d. Το μόνο κακό στο 3d είναι ότι ιδίως οι υπότιτλοι κάνουν σκιές αν το έχεις σετάρει σε μεγάλο βάθος. Και στα είδωλα έχω δει σκιές αν και αυτό διορθώνετε με το σετάρισμα του βάθους του 3d.
Εγώ προσωπικά σκιά δεν έχω δει η δεν έχω καταλάβει μέχρι στιγμής.
Στην τηλεώραση πάντως έχω σετάρει την εικόνα στο τυπικό και στις ταινίες σε κινηματογραφικό με λίγο ανεβασμένη την φωτεινότητα όπως στο τυπικό της τηλεόρασης.

Struggler καλορίζικη. Σε αντίθεση με σένα, εγώ την είδα ξανά σε κατάστημα και σκέφτηκα πως ίσως είναι λίγο μικρότερη από ό,τι θα ήθελα.
Τέλος πάντων περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο να την παραλάβω. Και γω από Κωτσόβολο Π.Ράλλη στα 950.
Θα κάνεις κάποια διαδικασία στρωσίματος;

Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου

Struggler καλορίζικη. Σε αντίθεση με σένα, εγώ την είδα ξανά σε κατάστημα και σκέφτηκα πως ίσως είναι λίγο μικρότερη από ό,τι θα ήθελα.
Τέλος πάντων περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο να την παραλάβω. Και γω από Κωτσόβολο Π.Ράλλη στα 950.
Θα κάνεις κάποια διαδικασία στρωσίματος;

ϊσως, δεν το έχω αποφασίσει ακόμη, πιθανόν τα βράδια να την αφήνω ένα εξάωρο
Το θέμα είναι πόσο είναι ο χρόνος όπως ρώτησα και παραπάνω για να μην την πάθουμε, διότι και στο smart menu αν μείνεις κάποιο χρόνο πάλι δεν έχει και εκεί στατική εικόνα???

Καλημέρα σε όλους και όλες

Last edited by a moderator:
Εγώ την είχα αφήσει να την στρώσω 50 ώρες περίπου και μετά βαρέθηκα και αρχισα να βλέπω κανονικά ούτε καν με αντιθέσεις φωτεινότητα χαμηλωμένη. Βεβαια δεν κάνω και καμια τρελή χρήση κάνω συχνό zapping αλλά δεν το κάνω καταναγκαστικά δλδ την έχω αφήσει και μια ώρα στο ίδιο κανάλι To ir θα το παρατηρήσεις μόνο σε μονόχρωμές εικόνες και ιδίως σε γήπεδο ποδοσφαίρου. Δλδ άσε λίγο την εικόνα σε ένα κανάλι με σηματάκι κάτω δεξιά και μετά σε γήπεδο ποδοσφαίρου θα το δεις αχνά να φαίνετε αλλά φεύγει σε δευτερόλεπτα.

Εφτασε η ώρα για ένα πρώτο mini review

Αρχίζω με τα θετικά και αρνητικά της μέχρι τώρα "συμβίωσης με την πλασμίτσα" γύρω στις 6 ώρες
και κατόπιν τα αναλύω

Θετικα:

1) ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΗ εικόνα στα ψηφιακά
2) Δεν κάνει ήχο buzzing το τροφοδοτικο (για την ώρα τουλάχιστον)
3) Φωτεινότητα καταπληκτική!!!! - Ζωντανά χρώματα
4) HD πέφτει το σαγόνι!!!!!!!!!!!!!
5) Με 30 βαθμούς μες στο σπίτι η τηλέοραση δεν θεωρείται ζεστή απο πίσω
6) Ομορφο Design

Αρνητικά :

1) Βάση όχι και τόσο σταθερή (την ακουμπάς λίγο και κάνει "κουνια")
2) 2D to 3D δεν με εντυπωσίασε
3) 3D της samsung demo του 2010 επίσης δεν βγαίναν τα αντικείμενα έξω

Ας επεκταθώ τώρα

Θετικά:
1) Kαταρχήν έκανα την αναζήτηση των καναλιών και αναρωτιόμουνα τι με περιμένει....
Υπόψιν μένω στον 1ο και κεραία στον 8ο και προερχόμενος απο Philips Matchline PT9415 (όσοι την γνωρίζετε καταλαβαίνεται τι εννοω)
Ειχα δει αναλογικά σε διάφορες τηλεόρασεις διαφόρων διαστάσεων και καμία δεν με ικανοποιούσε και το φοβόμουνα πολύ

Μόλις τελείωσα το ψάξιμο και ξεκίνησα το zapping έμεινα με το στόμα ανοιχτό!!!!!! ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΗ !!! καλά στο HD το περιμένεις αλλά και στα ψηφιακα..............
Φανταστείται να είχα την κεραία και δίπλα μου.
Παίζει πολύ καλύτερα απο την LED Samsung 42d7000 του κουμπάρου μου
Και ακόμα είμαι στην αρχή και ακόμα έχω brightness και contrast στο 50 και cell στο 10
Είναι αυτό που λέω, χαρτί η εικόνα

2) Είχα ακούσει διάφορες περιπτώσει για ήχο του τροφοδοτικού, για την ώρα δεν παρουσιάζει κάτι τέτοιο
Δεν ξέρω αν οφείλεται σε σειρά παραγωγης είναι θέμα τύχης ή κάτι άλλο
Απο πίσω λέει Απρίλη του 2012

3) Η ζωντάνια των χρωμάτων σε καθηλώνει, επίσης και η φωτεινότητα που δεν έχει περάσει τα 50 είναι πάρα πάρα πολύ
Το φίλτρο κάνει πολύ καλή δουλειά
Εχω πάραθυρο αριστερά απο τηλεόραση στα 3 μέτρα και διπλη μπαλκονόπορτα δεξιά και διαγώνια
ΑΨΟΓΗ!!! αν βέβαια ανάψω ένα φως το οποίο βρίσκεται πίσω απο μένα και είναι συνολικά 5 60αρες λάμπες εκεί το φίλτρο νικιέται , αλλά δεν νομίζω μ ε το συγκεκριμένο φωτισμό να υπάρχει και καμία που να τα βγάζει πέρα

4) Απο HD έβαλα διάφορα βιντεάκια στο στικάκι και τα έπαιξα
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ!!! συγνώμη για τον ενθουσιασμό μου αλλά μου φαίνεται ότι έβλεπα σε μονιτόρ σεκιούριτι πρίν ................... :-))))
Κάποια mkv βιντεάκια δεν μου τα έπαιξε πάντως και κάποια στιγμη θα προβούμε σε αγορά κάποιου media player

5) Παίζει 6 ώρες συνεχόμενες και βάζοντας το χέρι από πίσω δεν το νιώθεις καυτό ούτε καν ζεστό, η τρύπες κάνουν δουλειά

Αρνητικά :

1) Είχα διαβάσει για τη βάση ότι δεν είναι και πολύ σταθερή και όντως ισχύει
Αν ακουμπήσεις λίγο την τηλεόραση κουνιέται και λες αν έχω κάνενα άτακτο παιδάκι................ λες να γίνει καμιά στραβή......
Πάντως υπο νορμάλ συνθήκε δεν έχει πρόβλημα

2) Οπως προείπαν και άλλα παιδιά το 2d στο 3D δεν με εντυπωσίασε και να πω την αλήθεια δεν περίμενα και πολλά

3) Αυτό που χρίζει παραπάνω έρευνα είναι το 3D
Βρήκα τα βιντεάκια demo της SAMSUNG του 2010 και τα αντικείμενα δεν ερχόντουσαν έξω όπως π.χ. γινόταν στην LG 670 που είχε το αεροπλανοφόρο και τον τύπο με το επικοντώ κλπ
Βέβαια εκείνα μπορεί να είναι πιο σωστά φτιαγμένα (δεν ξέρω και αν φταίει ότι παίζει απο στικάκι και με ενα Blu-ray είχε διαφορά ?), οπότε θα πρέπει να τα βρώ και αν δεν έχουν το ίδιο αποτέλεσμα θα λέμε με σιγουριά ότι οι LG παίζουν καλύτερα σε αυτόν τον τομέα, νομίζω πάντως και όσοι την τέσταραν αυτό λένε
ΑΑΑααα και δεν αφήνει στα βιντεάκια να φτιάξεις το βάθος παρά μόνο στη μετατροπή απο 2D σε 3D
Δεν ξέρω αν συμβαίνει πάντα ή απλά να έτυχε στα συγκεκριμένα βιντεάκια

Παρατηρήσεις:
1) Αν θέλετε να βάλετε κανάλι να παίζει με zoom προτιμήστε το tv5 διότι εξαφανίζεται τελείως το λογότυπο ένω όλα τα υπόλοιπα αφήνουν έλαχιστα χιλιοστά εμφανή, ηηηηηη μήπως τώρα που το καλοσκέφτομαι θα μπορούσα στο zoom να το πειράξω λίγο προς τα πάνω και να τα εξαφανίσω.... τεσπα ρητορική ερώτηση

Αυτά τα ολίγα από 2 μη εκπαιδευμένα μάτια στο τομέα των τηλεοράσεων αλλά πολύ εκλεκτικό!!!!!!!!
Οτι νεώτερο έχω θα σας ενημερώνω για να βοηθήσω και γω από μέρους μου όσο μπορώ

Συγνώμη αν σας κούρασα

Μια ερωτησούλα για το τέλος , έχω το dvd shrek 2 3d και είναι φτιαγμένο για τα γυαλιά τα χάρτινα κόκκινο μπλε, εμείς με τα δικά μας δεν μπορούμε να το δούμε ????

οσο για το στρώσιμο μόνο απο την τρέλα και την "διψα" να βρώ να κάνω να φτιάξω όλο στο zapping και στο γύρνα είμαι
Πάντως το προσέχω για να έχω

Last edited:
Για να δεις την δύναμη του 3d βρές το under the sea της imax. Μιλάμε θα πάθεις πλάκα από την εμπειρία. Στην κυριολεξία τα αντικείμενα βγαίνουν έξω από την οθόνη και νομιζεις ότι έχει ενυδρείο αντί για τηλεόραση :P

Εφτασε η ώρα για ένα πρώτο mini review

Αρχίζω με τα θετικά και αρνητικά της μέχρι τώρα "συμβίωσης με την πλασμίτσα" γύρω στις 6 ώρες
και κατόπιν τα αναλύω...

Καλοριζικη φιλε!!Δεν κουραζεις καθολου,οσα περισσοτερα γραφεις τοσο καλυτερα(ετσι κι αλλιως για να διαβαζουμε ειμαστε εδω μεσα..)βγαλε και καμια photo να τη χαζεψουμε..απο απλα dvdrip πως τα παει?την εχω δοκιμασει σε καταστημα και ηταν μια χαρα αλλα σε συνθηκες σπιτιου πιστευω θα'ναι "δυο χαρες".Λιωστηνε 3,4 μερες και ξαναγραψε μας εντυπωσεις:a0210:

Για να δεις την δύναμη του 3d βρές το under the sea της imax. Μιλάμε θα πάθεις πλάκα από την εμπειρία. Στην κυριολεξία τα αντικείμενα βγαίνουν έξω από την οθόνη και νομιζεις ότι έχει ενυδρείο αντί για τηλεόραση :P

Το είδα, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! , ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ !!!!! απλά με χαλάνε τα γυαλιά που στις άκρες καθρεφτίζονται τα αντικείμενα που είναι πίσω μου
Γιατί συμβαίνει αυτό ??

Samsung PS60E6500 Plasma 3D TV Review

ps60e6500.jpg

Previously some way behind Panasonic in the plasma stakes, Samsung is now scoring first in some categories, having produced an incredibly compelling PDP television. Keep in mind that last year, the smaller 51-inch Samsung plasmas had decent, but visibly lighter black levels than the 60″+ panels, meaning that Panasonic may still have a visible lead at the smaller end of the big TV scale.

Although some buyers will (quite justifiably) be seduced by Panasonic’s outstandingly deep black levels, the Samsung PS60E6500 is not far behind at all, and also has lots of other strengths of its own which we think ultimately leaves it on equal footing with the Japanese manufacturer’s efforts. Samsung’s plasma TVs outperform Panasonic’s in terms of 3D resolution, with the E6500 cleanly reproducing a full, jaggy-free 1080 line 3D image at all times. However, 3D fans will want to wait until Samsung resolves the frame-skipping issue we found during the review – although with that said, every plasma 3D TV we’ve seen has had fairly severe picture quality issues in the third dimension when compared to 2D. Our final score of “Highly Recommended” is, admittedly, awarded from the point of view of general 3D malaise. (What we’re saying is, there’s so little 3-dimensional content, and so little of it worth watching, that we’re not hugely upset by the problem; if you’re a 3D aficionado then you’ll certainly have a different view.)

Not only is the PS60E6500 a very good 2D Plasma TV in its own right, it actually rectifies two of the biggest quirks that sometimes turn people away and push them to generally poorer quality LED LCDs: bright room performance, and image retention. Its anti-reflective screen coating is perhaps the best on the market, with little in the way of contrast loss when viewed in a brighter environment (we’d have to do a side-by-side comparison with Panasonic’s top-end “Infinite Black Ultra” to say with certainty). Additionally, not once during the entire review process did we find a ghost image of a channel logo or video game score counter lingering over the picture, since the E6500 has an uncanny ability to avoid image retention. Users who have previously shunned plasma technology for these reasons should absolutely check the Samsung PS60E6500 out.

The only points that we can think of to watch out for are the aforementioned issue with 3D frame skipping, and also the mild banding that we sometimes saw in the “Movie” mode (the best picture preset). Contrast performance and colour accuracy are second to Panasonic, but they’re a close second, and we found the colour inaccuracies to be very subtle. We’re also very glad to see that the undefeatable noise reduction present on this year’s Samsung LED LCD TVs and some of last year’s Samsung plasmas has been done away with, allowing every motion detail from HD sources to be displayed on screen without unnecessary in-TV motion averaging. Out-of-the-box Greyscale tracking and colour weren’t perfect, but that’s no different to most other HDTVs, and the calibration controls allow a calibrator to take picture quality to a new level. Motion clarity and motion quality are excellent, as they have been on Samsung plasmas for the last few years. And with the right adjustments made, input lag is close to non existent, which, coupled with the lack of image retention, the naturally high motion clarity of the plasma panel (and the cherry on top: full 4:4:4 chroma reproduction) make the PS60E6500 the best HDTV on the market for video gaming, bar none. Samsung’s handling of standard-definition content is also the industry’s best.

Available online for around £1500, the PS60E6500 represents a very large, very high quality panel for a comparatively low price. We still miss Pioneer, and nobody has replaced their extravagant attention to detail and the quality control of their output, but with displays like the Samsung PS60E6500 complementing Panasonic’s excellent 2012 range as the best HDTVs on the market, we’re inclined to say that plasma fans are a lucky crowd, with imperfect but very high quality flat-screen televisions available for less money than ever before. That’s not bad going for a technology that’s been declared “dead” more times than a stray cat.

highly-recommended.gif

http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-ps60e6500-ps51e6500-201207262022.htm

sat-tracking.jpg

Πάντως η βάση της είναι όντος απαράδεκτη. Γενικά η samsung νομίζω με τις βάσεις της έχει ένα πρόβλημα. Σύντομα θα την βάλω στο τοίχο έχω πάρει μια βάση από plaisio που είναι για τοποθέτηση στον τοίχο. Αν και αυξάνετε λίγο η απόσταση θέασης ποιο πολύ για το 3d νομίζω είναι η ιδανική λύση τοποθέτησης αυτής της τηλεόρασης.

Ενώ είναι απο τις πιό εμπεριστατωμένες δοκιμές του DM, κουβέντα για το φίλτρο που μειώνει τραγικά τη γωνία θέασης στο κάθετο άξονα. Ούτε LCD με πάνελ TN δε σκοτεινιάζουν τόσο..

Και εγώ γι' αυτό αγόρασα την Ε530 γιατί στην Ε6500 δεν θα μπορούσα να δω ξαπλωμένος στο πάτωμα ή κρεμασμένος από το πολύφωτο στο ταβάνι.

lol, αλλα ένα απο τα μεγάλα πλεονεκτήματα των πλάσμα π ήταν οι γωνίες θέασης, με τα νέα αντιανακλαστικά φίλτρα τείνει να εξανεμιστεί.

Κρίμα που η τηλεόραση δεν βγαίνει και σε κάτι ενδιάμεσο. Από τις 51 στις 60 και από τα 1000€ στα 2000€ είναι τεράστια διαφορά.

Και άντε να δούμε πότε θα αποφασίσουμε τι θα αγοράσουμε. Αν υπήρχε test-drive στις TV θα έπαιρνα για 2 μερούλες μία Ε6500 και μια ST50.

Re: Απάντηση: Samsung PS E6500 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Update 1:

Τα μειονεκτήματα απο 3 έγιναν 1 !!!!!!!!!!!! και εξηγούμαι

Πέρασα από το πλαίσιο με ενα βιντεάκι της lg το οποίο είχα δει χθες βράδυ στη Samsung για να δω τι ψάρια πιάνουν διότι εκεί είχα δει 3d και είχα εντυπωσιαστεί
Τα ΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!! άντε να έβγαινε το αντικείμενο στην lg κατιτής περισσότερο (το βάθος ίδιο) Ομως λέω Ομως όταν άλλαξα θέση και πήγα λίγο αριστερά λίγο δεξιά λίγο πάνω λίγο κάτω μου ψιλοθόλωσε (αν το περιγράφω καλά)
οπότε SAMSUNG PLASMA και πάλι SAMSUNG PLASMA
Διότι αν έχεις μια οικογένεια δεν μπορεί να είναι όλοι στριμωγμένοι στο κέντρο της τηλεόρασης!!!!

Αυτό που απλά με ψιλοχαλάει το οποίο όμως το είχε και τα παθητικά της lg αλλά σε λιγότερο είναι το καθρέφτισμα των πίσω αντικειμένων στα γυαλιά στις άκρες όπου με οποιοδήποτε φωτισμο δεν βελτιώθηκε (και είναι λίγο ενοχλητικό)

Και το δευτερο αρνητικο που πλέον δεν το θεωρώ είδα 3-4 panasonic, samsung led, lg led και όλες κουνιόντουσαν σαν .................
Βέβαια είχα συνηθίσει την CRT μπαούλο των 40 και βάλε κιλών που μου έπιανε όλο το έπιπλο και τώρα μου κακοφαίνεται :-))))

τέλος σε dvd αν και δεν έχω δει πολύ είναι εξίσου εντυπωσιακη η εικόνα

Για την ώρα αν και είμαι μόνο 2 μέρες μαζί της αν ξαναγόραζα πάλι την ΙΔΙΑ θα έπερνα με κλειστά μάτια!!!!!!!!!!!

Last edited:
Θα προτιμούσα να πατάει στο "χταπόδι" που πατάει το Αμερικάνικο μοντέλο. Πιστεύω πως θα ήταν πιο σταθερή διότι το άνοιγμα των πλευρών είναι αρκετά μεγαλύτερο από αυτό του πλαισίου που πατάει το Ευρωπαϊκό.
Και μου αρέσει προσωπικά πολύ περισσότερο.

PN51E6500.jpg

σωκράτη ειναι δύσχρηστη πολύ αυτή η βάση και τη θεωρώ εξαιρετικά αντιαισθητική αν και ειναι προσωπικό γούστο. επίσης θέλει σχετικά πλατύ έπιπλο γιατί αν δεν κάνω λάθος έχει άνοιγμα 75 πόντους. (τόσο τουλάχιστον είχε η 50c6500 που είχα ενδιαφερθεί στο παρελθόν). επίσης ένα μέλος που πήρε πέρσι την 64άρα d8000 (αυτή με το ξεφλούδισμα στα αρχικά μοντέλα της παραγωγής) είχε αναφέρει οτι μπαλάντζαρε σαν τρελή. βέβαια ήταν και σαφώς πιό μεγάλη.

έχει γενικά προβλημα η σαμσουνγκ με τις βάσεις της. ένα 27άρι μονιτορ τιβι που έχω (διαφανής βάση) μόλις το κουνήσεις λίγο κουνιέται σαν εκρεμές. απόσβεση μηδέν. θα πρέπει να το σταματήσεις με το χέρι.

το πρόβλημα δεν μου φαίνεται να είναι στην επιφάνεια της βάσης αλλά στη σύνδεση της τιβι με τον βραχίονα της.

Ίσως να έχεις δίκιο πως το πρόβλημα δεν είναι στην επιφάνεια.
Πάντως, δεν θυμάμαι να υπάρχει θέμα με την 46C750 του πατέρα μου, θα την τσεκάρω σε λίγο που θα πάω από εκεί.
Σε κάθε περίπτωση το 24αρι μόνιτορ που έχω μπροστά μου αυτή τη στιγμή (24ΤΑ550) είναι βράχος.

Είχα βάλει πριν λίγο και έβλεπα HD βιντεάκια

Ενα θα σας πω "Η πραγματικότητα είναι Ψεύτικη μπροστά σε αυτό που βλέπω"

Τραβηγμένα σε σκοτάδι μς 4sec μέσο όρο exposure time με panasonic super zoom

Last edited:
Ωραια εικονα φιλε,καθαρη και κρυσταλλινη(και χωρις γραμμες..).Δε ξερω ποσο πιο ομορφο μπορει να γινει αυτο που βλεπω αν της κανεις κι ενα calibration απο ειδικο.Πιστευω σε αλλο υλικο χαμηλοτερης ποιοτητας θα δεις σιγουρα διαφορα και γενικα στην εικονα και στα χρωματα.Απο βδομαδα θα τη παρω κι εγω μιας και η 64e8000 που ηθελα να παρω μαλλον ειναι μεγαλη για τα μετρα που βλεπω,ειμαι και δυο μηνες περιπου χωρις tv.Δεν εχω κι αλλη επιλογη,στις 55' που θα ηταν η καταλληλη βγαζει μονο η panny και δυστυχως απ οτι διαβαζουμε ολοι μας ειναι λαχειο να σου κατσει καλο κομματι.Σε lg δε παω με τιποτα!Μια χαρα ειιναι και η εικονα και η τιμουλα της,να'σαι καλα να τη χαιρεσαι