Συμφωνω απολυτα. Αν ηταν θεμα του σηματος, γιατι το κανουν μονο οι plasma-samsung??? Και μαλιστα οχι ολα τα μοντελα. Σιγουρα η Ε6500 και η Ε550.
Θυμιζω ξανα αυτο που εγραψα και εδω παραπανω, αλλα το εχω γραψει και στο thread της δικιας μου (Ε550).Παντως στην προηγουμενη μου τηλεοραση (lg-lcd) που ειχα το ιδιο θεμα, εβαζα το truMotion στο off και ολα ηταν οκ.
Επιτρεψτε μου να επιμεινω, πως δεν ειναι θεμα digea.
Επίσης, δεν έχω περάσει το τελευταίο update. Θα δω το απόγευμα ποιό έχω περασμένο και θα ποστάρω.Σε ποιες περιπτώσεις κάνει κολλήματα στο τηλεοπτικό; Ρωτάω καθώς δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Να σημειώσω πως βλέπω τηλεοπτικό μέσω Nova, σπάνια γυρνάω στο δέκτη της TV.
Σε ποιες περιπτώσεις κάνει κολλήματα στο τηλεοπτικό; Ρωτάω καθώς δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Να σημειώσω πως βλέπω τηλεοπτικό μέσω Nova, σπάνια γυρνάω στο δέκτη της TV.
Σε ποδόσφαιρο και γενικά σε κίνηση της κάμερας. Το φαινόμενο αρχικά ήταν πιο έντονο. Το έβλεπα σχεδόν κάθε λεπτό, αλλά τώρα έχει μειωθεί σημαντικά και θα πρέπει να το ξέρεις και να το περιμένεις για να το δεις.
Εχουμε απαντησει στο ερωτημα σου, εκτος αν εννοεις κατι αλλο.Ή οταν αλλαζει το πλανο ή η καμερα. Οχι συνεχεια αλλα συχνα. Παντως στην προηγουμενη μου τηλεοραση (lg-lcd) που ειχα το ιδιο θεμα, εβαζα το truMotion στο off και ολα ηταν οκ.
αναφορικά με αυτόΣε ποιες περιπτώσεις κάνει κολλήματα στο τηλεοπτικό; Ρωτάω καθώς δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Να σημειώσω πως βλέπω τηλεοπτικό μέσω Nova, σπάνια γυρνάω στο δέκτη της TV.
Εχω κοψει και τη νοβα ρε γμτ, για να τσεκαρα αν το κανει και εκει σε sd σημα.
Δεν χρειάζεται να προσέξεις κάτι στη συσκευασία... Μόλις ενεργοποιήσεις την τηλεόραση, θα πατήσεις mute, 7, 3, 7, enter στο τηλεκοντρόλ. Στον πίνακα που θα εμφανιστεί, στο πεδίο MRT αναγράφονται οι ώρες λειτουργίας. Σε καινούρια συσκευή θα πρέπει να είναι 0. Έπειτα, σβήνεις την τηλεόραση από το τηλεκοντρόλ για να επιστρέψει σε κανονική λειτουργία...
Φιλτατε και συνονοματε, να δεις που παιζει το ενδεχομενο να εχουμε αδικο...Εγώ πάντως, δεν διαφωνώ συνονόματε...![]()
Στην Ε450 πάντως με reset απ'το service menu μηδενίζεται και ο μετρητής των ωρών...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.