Yperion
AVClub Fanatic
Συμβουλή προς όλα τα μέλη. Αν κάποιος έχει σκοπό όχι να συμμετέχει στις συζητήσεις αλλά να τρολάρει και να δημιουργεί αντιπαραθέσεις τότε πατήστε το "report post" και αφήστε τους διαχειριστές να αναλάβουν τα υπόλοιπα.
Κανονικά μ' αυτά που γράφεις θα έπρεπε αντί για ματι να έχεις στην εικώνα δύο δόντια!!! Αστειεύομαι βέβαια. Στα σοβαρά τώρα. Εμένα πάνω απ' όλα μου την σπάει την μια στιγμή να εκθειάζεται από κάποια συγκεκριμένα άτομα μια συγκεκριμένη τηλεόραση σε βαθμό που οποιαδήποτε αντίθετη άποψη να στοχοποιείται και μετά από λίγο καιρό απο τα ίδια συγκεκριμένα άτομα να στοχοποιειται η πρώην άριστη τηλεόραση διότι κάποιοι χρειάστηκαν τέσσερις αλλαγές για να σταματήσουν όπως λένε "να ενδιαφέρονται για το αν υπάρχουν γραμμές", ενώ κάποιοι άλλοι να ανακαλύπτουν γραμμές μετά από έξι μήνες ενώ στην αρχή χοροπηδουσανε από την χαρά τους για την άριστη επιλογή τηλεόρασης, άριστη εικόνα κλπ. Και ξέρεις γιατί μου τη σπάει, διότι πρώτον η μεταστροφή στηρίχτηκε σε δύο τρεις μαρτυρίες τουλάχιστον αναξιόπιστες κατά τη γνώμη μου, πάντα με βάση αυτα που διαβάζω βέβαια γιατί δεν γνωρίζω τα πρόσωπα, και δεύτερον διότι αυτά τα "προβλήματα" ή προβλήματα ήταν γνωστά και αναφέρονταν στα ξένα φόρα ήδη από τότε που οι ανωτέρω κυβιστές ορκίζονταν στην άριστη ποιότητα των σημερινών "προβληματικών" τηλεοράσεων. Εγώ χωρίς να είμαι τεχνικός διαβάζω ότι ζητήματα γραμμών είχαν ακόμη και οι Κουρο. Και τέλος πάντων οι "γραμμές" δεν μπορεί να δίνουν γραμμή στο κόσμο να αγοράζει κάποιες μάρκες, διότι αν κάποιες πανασόνικ έχουν γραμμές που φαίνονται στο ποδόσφαιρο η 6500 με βάση αυτά που έχω δει έχει μέτρια κίνηση και μετριότατη φωτεινότητα που θα την βλέπει κανείς σε κάθε πρόγραμμα και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο.
Μοντελα της samsung που ειδες εννοεις led?Εγω αντιθετα εχοντας καιρο τωρα plasma και βλεποντας χθες εικονα απο τα μοντελα της samsung (8xxx/6xxx) μπορω να πω οτι η G30 ειναι 5 κλασεις ανωτερη σε ποιοτητα εικονας,βλεπεις πραγματικα-ΣΩΣΤΑ χρωματα σε υφη και κορεσμο με απιστευτη ποιοτητα.
Αν σημερα επερνα ξανα τηλεοραση σε καμια περιπτωση δεν θα επερνα led.
Αλλα γουστα ειναι αυτα...
Πριν λίγους μήνες αν τολμούσες να εκφράσεις αυτή την άποψη για την ποιότητα εικόνας και την φωτεινότητα των πανασονικ πλάσμα θα έβγαιναν αμέσως πέντε έξι άτομα και θα σε έβγαζαν τρελό. Το ότι εκφέρονται και αυτές οι απόψεις πλέον χωρίς ομαδικές καταδίκες και υστερικές αντιδράσεις είναι ένα είδος δημοκρατίας και ελευθερίας έκφρασης απαραίτητης για το κύρος και την αξιοπιστία καθε φόρουμ. Πάντως εγώ, επειδή χρησιμοποίησα και τα τηλεκοντρολ των δύο τηλεόράσεων, επιμένω ότι η st50 που βρίσκεται στον κοτσοβολο mall σε σύγκριση με την 6500 που είναι ακριβώς απέναντί της είναι αρκετά πιο φωτεινή και έχει καλύτερη κίνηση και λίγο καλύτερο μαύρο. Στα χρώματα εξάλλου η st50 έχει πιο κινηματογραφικές αποχρώσεις ενώ η 6500 πιο δυναμικές.Στον κοτσόβλο είδα και τα μικρά μοντέλα της plasma panasonic αν και δεν γνώριζα σε τι ρυθμίσεις την είχα να πω την αλήθεια η εικόνα τους μου φάνηκε από μέτρια όσο κακή συν την φωτεινότητα της. Σκεφτόμουν να πάω σε κάποια μοντέλο όπως το gt 50 αλλά με τα προβλήματα που διάβασα ότι βγάζουν συν τις εντυπώσεις που είχα από την εικόνα στα μικρότερα μοντέλα με έκανε να αλλάξω τελείως γνώμη.![]()
Μοντελα της samsung που ειδες εννοεις led?
Πριν λίγους μήνες αν τολμούσες να εκφράσεις αυτή την άποψη για την ποιότητα εικόνας και την φωτεινότητα των πανασονικ πλάσμα θα έβγαιναν αμέσως πέντε έξι άτομα και θα σε έβγαζαν τρελό. Το ότι εκφέρονται και αυτές οι απόψεις πλέον χωρίς ομαδικές καταδίκες και υστερικές αντιδράσεις είναι ένα είδος δημοκρατίας και ελευθερίας έκφρασης απαραίτητης για το κύρος και την αξιοπιστία καθε φόρουμ. Πάντως εγώ, επειδή χρησιμοποίησα και τα τηλεκοντρολ των δύο τηλεόράσεων, επιμένω ότι η st50 που βρίσκεται στον κοτσοβολο mall σε σύγκριση με την 6500 που είναι ακριβώς απέναντί της είναι αρκετά πιο φωτεινή και έχει καλύτερη κίνηση και λίγο καλύτερο μαύρο. Στα χρώματα εξάλλου η st50 έχει πιο κινηματογραφικές αποχρώσεις ενώ η 6500 πιο δυναμικές.
Η σύγκριση του μαύρου δυο τηλεοράσεων σε πολύ φωτεινό χώρο επιπέδου Κωτσόβολου είναι καλό σαν ανέκδοτο.
Ξέρω και ένα άλλο με τον Τοτό.
Η "ελευθερία έκφρασης" τελικά έχει πολύ πλάκα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.