Samsung PS E6500 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Συμβουλή προς όλα τα μέλη. Αν κάποιος έχει σκοπό όχι να συμμετέχει στις συζητήσεις αλλά να τρολάρει και να δημιουργεί αντιπαραθέσεις τότε πατήστε το "report post" και αφήστε τους διαχειριστές να αναλάβουν τα υπόλοιπα.

Κανονικά μ' αυτά που γράφεις θα έπρεπε αντί για ματι να έχεις στην εικώνα δύο δόντια!!! Αστειεύομαι βέβαια. Στα σοβαρά τώρα. Εμένα πάνω απ' όλα μου την σπάει την μια στιγμή να εκθειάζεται από κάποια συγκεκριμένα άτομα μια συγκεκριμένη τηλεόραση σε βαθμό που οποιαδήποτε αντίθετη άποψη να στοχοποιείται και μετά από λίγο καιρό απο τα ίδια συγκεκριμένα άτομα να στοχοποιειται η πρώην άριστη τηλεόραση διότι κάποιοι χρειάστηκαν τέσσερις αλλαγές για να σταματήσουν όπως λένε "να ενδιαφέρονται για το αν υπάρχουν γραμμές", ενώ κάποιοι άλλοι να ανακαλύπτουν γραμμές μετά από έξι μήνες ενώ στην αρχή χοροπηδουσανε από την χαρά τους για την άριστη επιλογή τηλεόρασης, άριστη εικόνα κλπ. Και ξέρεις γιατί μου τη σπάει, διότι πρώτον η μεταστροφή στηρίχτηκε σε δύο τρεις μαρτυρίες τουλάχιστον αναξιόπιστες κατά τη γνώμη μου, πάντα με βάση αυτα που διαβάζω βέβαια γιατί δεν γνωρίζω τα πρόσωπα, και δεύτερον διότι αυτά τα "προβλήματα" ή προβλήματα ήταν γνωστά και αναφέρονταν στα ξένα φόρα ήδη από τότε που οι ανωτέρω κυβιστές ορκίζονταν στην άριστη ποιότητα των σημερινών "προβληματικών" τηλεοράσεων. Εγώ χωρίς να είμαι τεχνικός διαβάζω ότι ζητήματα γραμμών είχαν ακόμη και οι Κουρο. Και τέλος πάντων οι "γραμμές" δεν μπορεί να δίνουν γραμμή στο κόσμο να αγοράζει κάποιες μάρκες, διότι αν κάποιες πανασόνικ έχουν γραμμές που φαίνονται στο ποδόσφαιρο η 6500 με βάση αυτά που έχω δει έχει μέτρια κίνηση και μετριότατη φωτεινότητα που θα την βλέπει κανείς σε κάθε πρόγραμμα και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο.

Στον κοτσόβλο είδα και τα μικρά μοντέλα της plasma panasonic αν και δεν γνώριζα σε τι ρυθμίσεις την είχα να πω την αλήθεια η εικόνα τους μου φάνηκε από μέτρια όσο κακή συν την φωτεινότητα της. Σκεφτόμουν να πάω σε κάποια μοντέλο όπως το gt 50 αλλά με τα προβλήματα που διάβασα ότι βγάζουν συν τις εντυπώσεις που είχα από την εικόνα στα μικρότερα μοντέλα με έκανε να αλλάξω τελείως γνώμη.
Η samsung για τα μέτρα μου και για το ματί μου είναι μια χαρά καθώς και εγώ αρκετά σκοτεινός τύπος που ώς συνήθως η ημερήσια δραστηριότητα μου ξεκινάει από το μεσημέρι μέχρι αργά το πρωι αρά νομίζω είναι ότι πρέπει μια τέτοια τηλεόραση :P

Εγω αντιθετα εχοντας καιρο τωρα plasma και βλεποντας χθες εικονα απο τα μοντελα της samsung (8xxx/6xxx) μπορω να πω οτι η G30 ειναι 5 κλασεις ανωτερη σε ποιοτητα εικονας,βλεπεις πραγματικα-ΣΩΣΤΑ χρωματα σε υφη και κορεσμο με απιστευτη ποιοτητα.
Αν σημερα επερνα ξανα τηλεοραση σε καμια περιπτωση δεν θα επερνα led.
Αλλα γουστα ειναι αυτα...

Re: Απάντηση: Samsung PS E6500 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εγω αντιθετα εχοντας καιρο τωρα plasma και βλεποντας χθες εικονα απο τα μοντελα της samsung (8xxx/6xxx) μπορω να πω οτι η G30 ειναι 5 κλασεις ανωτερη σε ποιοτητα εικονας,βλεπεις πραγματικα-ΣΩΣΤΑ χρωματα σε υφη και κορεσμο με απιστευτη ποιοτητα.
Αν σημερα επερνα ξανα τηλεοραση σε καμια περιπτωση δεν θα επερνα led.
Αλλα γουστα ειναι αυτα...
Μοντελα της samsung που ειδες εννοεις led?

Στον κοτσόβλο είδα και τα μικρά μοντέλα της plasma panasonic αν και δεν γνώριζα σε τι ρυθμίσεις την είχα να πω την αλήθεια η εικόνα τους μου φάνηκε από μέτρια όσο κακή συν την φωτεινότητα της. Σκεφτόμουν να πάω σε κάποια μοντέλο όπως το gt 50 αλλά με τα προβλήματα που διάβασα ότι βγάζουν συν τις εντυπώσεις που είχα από την εικόνα στα μικρότερα μοντέλα με έκανε να αλλάξω τελείως γνώμη.:P
Πριν λίγους μήνες αν τολμούσες να εκφράσεις αυτή την άποψη για την ποιότητα εικόνας και την φωτεινότητα των πανασονικ πλάσμα θα έβγαιναν αμέσως πέντε έξι άτομα και θα σε έβγαζαν τρελό. Το ότι εκφέρονται και αυτές οι απόψεις πλέον χωρίς ομαδικές καταδίκες και υστερικές αντιδράσεις είναι ένα είδος δημοκρατίας και ελευθερίας έκφρασης απαραίτητης για το κύρος και την αξιοπιστία καθε φόρουμ. Πάντως εγώ, επειδή χρησιμοποίησα και τα τηλεκοντρολ των δύο τηλεόράσεων, επιμένω ότι η st50 που βρίσκεται στον κοτσοβολο mall σε σύγκριση με την 6500 που είναι ακριβώς απέναντί της είναι αρκετά πιο φωτεινή και έχει καλύτερη κίνηση και λίγο καλύτερο μαύρο. Στα χρώματα εξάλλου η st50 έχει πιο κινηματογραφικές αποχρώσεις ενώ η 6500 πιο δυναμικές.

Πριν λίγους μήνες αν τολμούσες να εκφράσεις αυτή την άποψη για την ποιότητα εικόνας και την φωτεινότητα των πανασονικ πλάσμα θα έβγαιναν αμέσως πέντε έξι άτομα και θα σε έβγαζαν τρελό. Το ότι εκφέρονται και αυτές οι απόψεις πλέον χωρίς ομαδικές καταδίκες και υστερικές αντιδράσεις είναι ένα είδος δημοκρατίας και ελευθερίας έκφρασης απαραίτητης για το κύρος και την αξιοπιστία καθε φόρουμ. Πάντως εγώ, επειδή χρησιμοποίησα και τα τηλεκοντρολ των δύο τηλεόράσεων, επιμένω ότι η st50 που βρίσκεται στον κοτσοβολο mall σε σύγκριση με την 6500 που είναι ακριβώς απέναντί της είναι αρκετά πιο φωτεινή και έχει καλύτερη κίνηση και λίγο καλύτερο μαύρο. Στα χρώματα εξάλλου η st50 έχει πιο κινηματογραφικές αποχρώσεις ενώ η 6500 πιο δυναμικές.

Πάντως τo μοναδικό review που έχω δει μέχρι τώρα την παρουσιάζει ισοδύναμη με την ST50. Σεβαστή βέβαια και η άποψη σου αφού τις έχεις συγκρίνει ο ίδιος.
http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/samsung-pn60e6500/4505-6482_7-35159642.html?tag=posts;msg5320462

Η σύγκριση του μαύρου δυο τηλεοράσεων σε πολύ φωτεινό χώρο επιπέδου Κωτσόβολου είναι καλό σαν ανέκδοτο.

Ξέρω και ένα άλλο με τον Τοτό.

Η "ελευθερία έκφρασης" τελικά έχει πολύ πλάκα.

Πάντως και η ποιότητα εικόνας είναι μερικές φορές τελείως υποκειμενική. Δλδ όντος σε μετρήσεις μια τηλεόραση μπορεί να βγαίνει ποιο καλή αλλά σε κάποιον να μην αρέσει σε τπτ η απόδοση της καθαρά από προσωπικό γούστο. Αρά μετά μένει η ποιότητα κατασκευής ενός προιόντος τουλάχιστον να κερδίζει σε αξιοπιστία κάτι που κατά την γνώμη μου η panasonic χάνει σε αυτό τον τομέα.

Επειδή και οι τηλεοράσεις έχουν γίνει αναλώσιμες και δεν ξέρεις τι θα σου συμβεί εγώ προτείνω σε όποιον αγοράζει να παίρνει και μια επέκταση στα 5 χρόνια για να έχει το κεφάλι του ήσυχο.

Η σύγκριση του μαύρου δυο τηλεοράσεων σε πολύ φωτεινό χώρο επιπέδου Κωτσόβολου είναι καλό σαν ανέκδοτο.

Ξέρω και ένα άλλο με τον Τοτό.

Η "ελευθερία έκφρασης" τελικά έχει πολύ πλάκα.

Ετσι οπως ακριβως τα λες ειναι φιλε,εγω παντως δεν μπαινω στη διαδικασια εδω μεσα ν'αποδειξω ποιος την εχει πιο "μεγαλη".Βλεπω τηλεορασεις,διαβαζω τις αποψεις των κατοχων και στο τελος θα παρω αυτο που μου καθεται καλυτερα στα δικα μου τα ματια ειτε εχει μαυρο ειτε δεν εχει καθολου! και επειδη καποιος εγραψε οτι η e6500 ειναι υποδεεστερη απο καποιες της Panasonic και το xt600 που εχω 12 χρονια φιλε (217.000χιλ)μπορει να ειναι υποδεεστερο απο αλλα μηχανακια αλλα περα απο λαδια και τακακια δε μου'χει ζητησει ποτε τιποτα(και το χαζευουν και στα φαναρια..:music-smiley-005:)κι εγω προς Panasonic μερια ημουνα αλλα με ολα αυτα που διαβαζω και ρωτωντας ανθρωπο που ασχολειται με tv επιβεβαιωνοντας τα καπου κωλωσα κι ετσι ψαχνω εστω κατι που θα εχει τα λιγοτερα τουλαχιστον εμφανη προβληματα.Οπως και να το κανουμε η τηλεοραση δεν ειναι ραδιο μονο να την ακους οταν θα στηθεις ενα δυωρο μποστα της να απολαυσεις μια ταινια και βγαινει η "γραμμη" η το οτιδηποτε αλλο :marchmellow:και σε χαιρεταει και σου κανει "κουκου" ε δε μπορει το ρημαδι το ματι εκει θα πεφτει συνεχεια!!

Η Panasonic και η Samsung είναι δυο κατασκευαστές με διαφορετική νοοτροπία.

Επειδή είχα/έχω και από τις δυο σου λέω ότι η πρώτη είναι πιο συντηρητική , δίνει βάση στην στιβαρή κατασκευή αλλά τις περισσότερες φορές παραμελεί τον σχεδιασμό η τέλος πάντως μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Η Samsung προσπαθεί να καλύψει τις ανάγκες σε όλα τα επίπεδα όλων των αγοραστών , γι' αυτό βλέπεις media player , πιο στιλάτη εμφάνιση και απεριόριστη σχεδόν γκάμα ρυθμίσεων ακόμη και στα βασικά μοντέλα.

Στις πλάσμα φέτος σε πωλήσεις θα είναι πρώτη η Samsung μακράν με βάση τα στοιχεία του πρώτου τριμήνου κάτι που δείχνει ότι έχει πιάσει τον παλμό της αγοράς όπως και στις LCD.

post 56 sony line up 2012 "Τώρα άμα παρατηρήσω ότι αυτές οι φωτογραφίες δεν κολακεύουν τις τηλεοράσεις, θα είμαι κακός;
Ψάχνω μαύρο, και δεν το βλέπω..."
post 57 sony line up 2012 "Φωτογραφίες της πλάκας ειναι. Ακόμη και εγώ βγάζω καλύτερες".
Συμπέρασμα 1ο Από κοντινή άμεση οπτική επαφή δεν μπορείς να διακρίνεις το μαύρο μιας τηλεορασης ούτε να κάνεις συγκρίσεις αντιθέτως από μια δημοσιευμένη φωτογραφία μπορείς αρκεί αυτή να μην είναι της πλάκας (η φωτογραφία).
Συμπέρασμα 2ο Καλύτερα μερικες φορές να μασάς παρά να ..... γράφεις.
Συμπέρασμα 3ο Όταν γράφεις καλό είναι να θυμάσαι τι έχεις γράψει προηγουμένως.
Συμέρασμα 4ο Αυτό θα πει ελευθερία έκφρασης να αυτοανερείσαι συνεχώς με αυτά που γράφεις αλλά να συνεχίζεις να τα γράφεις ακώλυτα. Όσοι διαβάζουν και έχουν κρίση καταλαβαίνουν.

Πάντως συγκινούμαι που μελετάς τόσο αναλυτικά τα ποστ μου για να μου την "πεις" έστω και αν είναι τελείως αποτυχημένη προσπάθεια όπως αυτή παραπάνω.

Μα δεν χρειάζεται να μελετήσω αναλυτικά τίποτα. Γράφεις συνεχώς και ασταμάτητα επί παντός τηλεοπτικού επιστητού ώστε όποια σελίδα και αν ανοίξω στη τύχη όλο και σε κάποιο "μαργαριτάρι" σου θα πέσω. Πάντως χωρίς καμία δόση ειρωνίας σου εύχομαι να τα εκατονταχιλιάσεις τα ποστ σου.

Το πόσα ποστ έχει κάποιος δεν σημαίνουν τίποτα. Μέλη με ένα μόνο ποστ και έχουν κάτι χρήσιμο να πουν.

Άλλοι σε 100 ποστ τα 99 είναι τρολάρισμα.

Και άλλοι χρειάζονται 30.000 post για να πούνε κάτι που θα αρκούσε μισό με ένα το πολύ ποστ για να εκφραστεί. Αυτή ακριβώς είναι η ελευθερία έκφρασης. Σε ένα ανοικτό και έγκυρο φόρουμ χωράνε και οι χαζοί και οι έξυπνοι και οι ειδικοί και οι άσχετοι και οι αμαθείς και οι ημιμαθείς και οι πολυμαθείς, ακόμη και οι ξερόλες. Όλες οι γνώμες 'αλέθονται" και βγαίνει κάποιο συμπέρασμα.

Όταν τα επιχειρήματα στερεύουν αρχίζουν οι "απειλές", γεγονός που δείχνει τεράστια αδυναμία. Πραγματικά δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω σ' αυτού του είδους τον διάλογο. Δίνεις μεγάλη διάσταση, στεναχωριέσαι και αγχώνεσαι για πράγματα ασήμαντα. Συνέχισε τον μονότονο μονόλογό σου. Εγώ σταματάω εδώ.

Καμιά απειλή δεν υπάρχει. Απλώς το avclub δεν σηκώνει την παρουσία trolls για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τα υπόλοιπα μελοδραματικά που γράφεις θα μπορούσαν άνετα να σου δώσουν μια θέση στην λυρική σκηνή.