Samsung PS E6500 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ωραια εικονα φιλε,καθαρη και κρυσταλλινη(και χωρις γραμμες..).Δε ξερω ποσο πιο ομορφο μπορει να γινει αυτο που βλεπω αν της κανεις κι ενα calibration απο ειδικο.Πιστευω σε αλλο υλικο χαμηλοτερης ποιοτητας θα δεις σιγουρα διαφορα και γενικα στην εικονα και στα χρωματα.Απο βδομαδα θα τη παρω κι εγω μιας και η 64e8000 που ηθελα να παρω μαλλον ειναι μεγαλη για τα μετρα που βλεπω,ειμαι και δυο μηνες περιπου χωρις tv.Δεν εχω κι αλλη επιλογη,στις 55' που θα ηταν η καταλληλη βγαζει μονο η panny και δυστυχως απ οτι διαβαζουμε ολοι μας ειναι λαχειο να σου κατσει καλο κομματι.Σε lg δε παω με τιποτα!Μια χαρα ειιναι και η εικονα και η τιμουλα της,να'σαι καλα να τη χαιρεσαι

Σε ευχαριστώ πολυ, γρήγορα και εσύ με τη δικιά σου ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ!!!!!

Ασε το περιμενω πως και πως,εχω γεμισει αυτο το διμηνο που δεν ειχα tv εναν 500αρι σκληρο με 1080p και θα ξαναβγω τον σεπτεμβριο απ το σπιτι!διακοπες λογω δουλειας δε προβλεπονται οποτε καναπες,μπινελικια και λιωσιμο!!

Μετα από κάποιες εκατοντάδες ώρες θα μπορώ να βλέπω κανάλια με στατικές εικόνες χωρίς πρόβλημα ή πάντα θα πρέπει να κόβουμε την οποιαδήποτε ταινία ή εκπομπή για να αλλάζουμε κανάλι ???

Και επίσης ξέρετε πως μπορώ να δω την ποιότητα του σήματος της ψηφιακής ?
Στο crystal audio micro sd την είχε αυτή τη δυνατότητα, εδω δεν το έχω βρει ακόμη

Απάντηση: Re: Samsung PS E6500 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μετα από κάποιες εκατοντάδες ώρες θα μπορώ να βλέπω κανάλια με στατικές εικόνες χωρίς πρόβλημα ή πάντα θα πρέπει να κόβουμε την οποιαδήποτε ταινία ή εκπομπή για να αλλάζουμε κανάλι ???

Ναι θα μπορείς, don't worry. Πιστεύεις ότι όλοι όσοι έχουν plasma δε βλέπουν συνεχόμενα ταινίες ή εκπομπές και αλλάζουν κανάλι κάθε λίγο;

Μπορώ να παίξω απο το pc με το VLC ταινία και τη δω στη samsung χωρίς να συνδεθεί με καλώδιο με το PC ???
Αν γίνετε δικτυακά

Εχω κατεβάσει το allshare στο pc και δικτυακά έπαιξα αρχεία, αλλά με άλλο πρόγραμμα γίνεται???

Μπορώ να παίξω απο το pc με το VLC ταινία και τη δω στη samsung χωρίς να συνδεθεί με καλώδιο με το PC ???
Αν γίνετε δικτυακά

Εχω κατεβάσει το allshare στο pc και δικτυακά έπαιξα αρχεία, αλλά με άλλο πρόγραμμα γίνεται???

και κάτι ακόμη
όταν παίζω μεσω allshare μουσική δεν μένει στατική εικόνα κάνοντας κακό ??? υοπάρχει λύση για αυτό???

To μόνο που θέλεις είναι να δημιουργήσεις έναν upnp server ώστε να βλέπει η τηλεώραση σου μέσω wifi τα αρχεία που έχεις στον υπολογιστή σου. Φυσικά ο υπολογιστής χρειάζετε να είναι ανοιχτός και στον router. To allshare αφού λες ότι σου δουλεύει δεν χρειάζετε να κάνεις κάτι άλλο μέσω vlc. Και το vlc δλδ το ίδιο πράγμα κάνει. Δεν μπορείς να βλέπεις ταινία στο vlc και αυτή να αναπαράγετε σε πραγματικό χρόνο στην τηλεώραση σου. Κάτι τέτοιο απαιτεί τεχνικές γνώσεις που δεν αξίζουν καν να ασχοληθείς κατά την γνώμη μου.
Για την στατική εικόνα νομίζω υπάρχει ρύθμιση στην τηλεόραση που αν παραμένει στατική η εικόνα για κάποιο χρονικό διάστημα τότε εμφανίζετε μια κινούμενη εικόνα για την αποφυγή καψίματος

Αν γίνουν κάποιες δαχτυλιές στην τηλεόραση (οθόνη) πως τις καθαρίζουμε ??
Δοκίμασα με πανάκι για γυαλιά αλλά δεν φύγανε

Το να παίξω αρχεία HD απο το στικάκι ή απο το panasonic bdt500 (που έχει απίθανες κριτικές, και χαρακτηριστικά) θα δω ίδια εικόνα???
Μιας και έχουμε to media της samsung που παίζει ότι παίζει δεν θα ήταν πιο σώφρων αντία για media player να έπερνα ένα blu-ray player μιας και δεν έχω που να παίζω και τα δισκάκια ??
Σόρρυ αν είμαι λίγο offtopic

Ένα κορυφαίο player σαν αυτό που αναφέρεις πάντα επιφέρει κάποια βελτίωση στην εικόνα.
Προσωπικά έχω το bdt320 και από εκεί βλέπω τα πάντα.

Το να παίξω αρχεία HD απο το στικάκι ή απο το panasonic bdt500 (που έχει απίθανες κριτικές, και χαρακτηριστικά) θα δω ίδια εικόνα???
Μιας και έχουμε to media της samsung που παίζει ότι παίζει δεν θα ήταν πιο σώφρων αντία για media player να έπερνα ένα blu-ray player μιας και δεν έχω που να παίζω και τα δισκάκια ??
Σόρρυ αν είμαι λίγο offtopic

αν εννοείς τον player της τηλεόρασης νομίζω ότι ένα media player θα σου δώσει περισσότερες δυνατότητες. πέρσι οι media player των samsung έκαναν αναπαραγωγή στα 60 που δεν είναι ότι το καλύτερο. δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι.

μπορείς με 220-250 ευρώ περίπου να πάρεις 1 bt120 και ένα media player στα 90-100 ευρώ και να λύσεις τα προβλήματα σου

Πήγαινε πάρε ένα wd live SMP και πάρε και ένα φτηνό 3D bluray με 130-150 ευρώ πχ. το BD-E5500.

Τις δυνατότητες αναπαραγωγής που έχει το WD δεν τις έχει κανένα Bluray.

Ενδεικτικά σου λέω ότι με έξοδο στα 50 Hz έλυσα το πρόβλημα της έλλειψης του smooth film στην 530 και η κίνηση είναι "νεράκι".

Ένα κορυφαίο player σαν αυτό που αναφέρεις πάντα επιφέρει κάποια βελτίωση στην εικόνα.
Προσωπικά έχω το bdt320 και από εκεί βλέπω τα πάντα.

Τι δεν μπορείς να παίξεις απο αυτό τον player μεσω usb????
τα παίζει όλα ?? mkv , .iso, .ts, 3d ??

Τι δεν μπορείς να παίξεις απο αυτό τον player μεσω usb????
τα παίζει όλα ?? mkv , .iso, .ts, 3d ??

Μπροστά σε αυτα που κανει το wd live , αλλαγη χρωματος/σχηματος/μεγεθους/θεσης υποτιτλων , ευρεση της ταινιας στο ιντερνετ και κατεβασμα εξωφυλλου και περιληψης , μεγεθυνση/σμικρυνση/μετακινηση της εικονας , αλλαγη frame rate 24/50/60 Hz κτλ. κτλ. το bdt320 όπως και οποιοδήποτε αλλο Bluray είναι "μπακατέλα".

Πάντως και ο player της τηλεόρασης είναι αρκετά αξιόλογος και μπορώ να πω ότι βάζει τα γυαλιά σε πολλούς player της αγοράς. Γενικά πάντως αυτή η τηλεόραση και φαντάζομαι όλες οι plasma είναι φτιαγμένες για hd ταινίες. Είδα σε 1080 το x-men first class και μιλάμε το καταευχαρηστήθηκα με την ποιότητα χρώματος. Φοβερή εικόνα. Για μένα πλέον οι led έχουν βγει για πάντα από την επιλογή μελλοντικής αγοράς.

φέτος νομίζω ότι έχει ανοίξει πολύ η ψαλίδα υπέρ των πλάσμα ανεξαρτήτως μάρκας. κάθε προσπάθεια για βελτίωση του μαύρου στις led πήγε περίπατο φέτος ακόμα και από τον θεωρούμενο κορυφαίο που είναι η samsung. οπισθοδρόμηση σε πολλά μοντέλα της και επίσης πέρασε και η lg στο κόλπο με τα μαιμού hz στις 2d. έντιμες προτάσεις μου φαίνονται αυτές της sony με την hx850 να πουλάει καλά και εδώ και στο εξωτερικό και σε 55 ίντσες.

@chek2fire κάτσε πρώτα να υπάρχουν plasma στο μέλλον και βλέπουμε.
@vas_papavas αν σταθεροποιηθεί η τιμή της 55ΗΧ850 κάτω από τα 1.500 θα πουλήσει ακόμα περισσότερο εδώ.

Χθες λοιπόν εγκατέστησα την 51Ε6500 μαζί με το AV Samsung HT-E5200, το Crystal Audio Appstreamer και τον Pace 831 της Nova. Η εγκατάσταση της τηλεόρασης ήταν απλή διαδικασία ενώ στα αρνητικά το ό,τι δεν είναι απόλυτα σταθερή στη βάση της. Για το χώρο μου το μέγεθος 51'' είναι ικανοποιητικό. Αν η 60αρα ήταν σε αντίστοιχα καλή τιμή και όχι διπλάσια ίσως το σκεφτόμουν (βέβαια θα είχα περισσότερη γκρίνια από τη γυναίκα μου, εδώ η 51 της φάνηκε τεράστια).
Η εικόνα της είναι πραγματικά καλή και ενώ είχα πολύ χαμηλές προσδοκίες για (κάποια) μέτρια Ελληνικά κανάλια δεν τα πάει άσχημα. Bluray & 3d δεν είδα ακόμα, τα HD κανάλια της Nova δείχνουν μια χαρά. Η διασύνδεση μέσω του Anynet με το AV είναι εντυπωσιακή: με το που θέτω το AV σε λειτουργία, σβήνει τον ήχο από την τηλεόραση και τον περνάει μέσω του ενισχυτή στα ηχεία. Χαμηλώνεις τη φωνή από το χειριστήριο της τηλεόρασης και αποκρίνεται ο ενισχυτής.
Η ασύρματη δικτύωση όλων των συσκευών ήταν απλή (εκτός του Crystal Audio που θα το ξαναδώ σήμερα) και κατέβηκαν τα update σε όλα. Η τηλεόραση είδε και τον ΗΥ οπότε μένει να κάνω ρυθμίσεις sharing από εκεί. Media player δεν δοκίμασα ακόμα.
Βλέπω σε zoom για να αποφεύγω τα λογότυπα, σε mode "χαλαρή εικόνα" με την αντίθεση στο 75. Από απόψε θα παίζει και το DVD στρωσίματος.
ps.: η TV είναι αρκετά ζεστή από πίσω.
ps2.: ώρες λειτουργίας πως βλέπουμε;

Last edited: