Kαταρχην να ξεκινησω με το θεμα του φιλου που αναφερω εδω
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/94670-Samsung-PS-E6500-Plasma-Reviews-%CE%95%CE%BD%CF%84%CF%85%CF%80%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%A3%CF%87%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%B1/page43 οπου υπηρχε καποιο "προβλημα"με το εξωτερικο πλαισιο της tv οπου απ τη μια πλευρα ειχε διαφορα 8 χιλιοστων απο εκει που σταματαγε η εικονα ας πουμε και απ την αλλη ητανε 2 χιλιοστα.Δεν εκοβε απο εικονα βεβαια αλλα οπως και να το κανεις φαινοταν ασχημο ειδικα την ημερα που το αριστερο πλαισιο εδειχνε πιο χοντρο απο το δεξι.Ετσι για την ιστορια υστερα απο επικοινωνια με την samsung τελικα θα του γινει αντικατασταση με καινουρια tv.Επειδη ειχε και τρια pixel που ειχαν προβλημα αλλο αναβοσβηνε αλλο ηταν χρωματιστο αλλο σβηστο του ειπανε οτι η αντικατασταση θα γινει λογο του πλαισιου και οχι των pixel,τα pixel λεει αν ειναι μεχρι 7 θεωρειται φυσιολογικο και δεν γινεται αλλαγη.Δεν το γραφει καπου απλα ειναι πολιτικη της εταιριας του ειπανε..Τελος παντων παλι καλα τουλαχιστον που του αναγνωρισαν το θεμα με το πλαισιο..αντε μονο και μονο για αυτο αξιζουν ενα :SFGSFGSF: αν και ο τεχνικος που την ειχε δει του ειχε πει οτι ολες ετσι ειναι..Παντως το ενα pixel φαινονταν σε χρωματιστες καρτελες απ τα 2μιση μετρα,σαν μικρη τρυπα ηταν!!
Ας περασουμε τωρα στο ζουμι μιας και ειμαι κι εγω κατοχος εδω και καποιες μερες,αγοραστηκε στα 850 απο γνωστη αλλυσιδα καταστ. και απο γνωστο ατομο εκει και με τα λεφτα στο χερι παντα.Το πλαισιο που γραφω πιο πανω εχει διαφορα σε μενα 2 χιλιοστα δεν φαινεται τιποτα βεβαια..Ας ξεκινησω με τα ΑΡΝΗΤΙΚΑ...
ΒΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ - Λοιπον οπως εχετε γραψει σχεδον ολοι η tv εαν την ακουμπησεις παει βαρκα γυαλο λογω της απαραδεκτης στηριξης στη βαση(η βαση παντως ειναι ομορφη)Θελει οπωσδηποτε καποιο δεσιμο στο τοιχο πισω για ασφαλεια γιατι κουνιεται απιστευτα πολυ!!
ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ - Εχουν στριμωξει ολα τα κουμπακια τοσο κοντα που πρεπει να χεις δακτυλα μικρου παιδιου για να μην πατας δυο τρια μαζι.Το πιο ασχημο παντως για μενα που με ξενερωσε ειναι το οτι δεν εχει φωτισμο και μεσα στα σκοταδια πρεπει ν'αναβεις αναπτηρα για να βλεπεις τι να πατησεις.
ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑ - ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΘΕΑΣΗΣ 2,50 ΜΕΤΡΑ
ΚΑΡΤΕΛΕΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ που δοκιμασα δεν ειδα τιποτα το περιεργο και γενικα το panel ειναι ομοιομορφο παντου
ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ - Στο τηλεοπτικο σημα τα παει παρα πολυ καλα για την αποσταση που βλεπω και για το μεγεθος της!Βεβαια καποια καναλια ειναι καπως απαραδεκτα αλλα σ'αυτο δεν φταιει η tv αλλα το σημα που εκπεμπουν.Γενικα παντως οποιος βλεπει τηλεοπτικα θα μεινει ευχαριστημενος,εγω δεν παρακολουθω καθολου οποτε δεν μ'ενδιεφερε και πολυ το τι θα αντικριζα ανοιγοντας τη για πρωτη φορα..
ΤΑΝΙΕΣ AVI ΑΠΟ 700ΜΒ ΕΩΣ 1G - Σε καμια περιπτωση δεν εχω δει "πιξελιασματα" στην εικονα,η θεαση ειναι ευχαριστη τα παει παρα πολυ καλα μπορω να πω και ειμαι ικανοποιημενος οτι κι αν εχω δει μεχρι τωρα!
3D - Παρα πολυ καλο οτι κι αν ειδα αλλα να προσθεσω οτι μετα το 20λεπτο γινεται λιγο κουραστικο.Δε νομιζω ν'αντεχα να δω ολοκληρη ταινια.Δεν εχω και εμπειρια απο αλλη tv για να πω οτι εκει ηταν πιο ξεκουραστο κ.τ.λ κ.τ.λ Η μετατροπη που κανει απο 2d σε 3d δεν ειναι κι ασχημη,σε καποιες ταινιες ειναι καλυτερη σε αλλες χειροτερη.Βασικα δεν τη πηρα ουτε για το 3d οποτε οπως και να δειχνε λιγο θα μ'ενοιαζε..
MKV 720 - 1080P - Εδω πραγματικα χαζευεις χωρις υπερβολες! Η εικονα της ειναι υπεροχη με φοβερες λεπτομερειες σε ολο το panel ειτε δειχνει προσωπα ειτε δειχνει κοντινα ειτε μακρινα πλανα και σε ταινιες και σε ντοκιμαντερ.Δεν παρατηρησα το παραμικρο που να χαλαει αυτην την ομορφη εικονα.Πραγματικα δεν το περιμενα να δειχνει τοσο μα τοσο καλα! Απο τα 4,5giga εως οσο φτανουν τα mkv οτι δειχνει ειναι τελειο!
Γενικα θελω να πω οτι δεν εχει καμια σχεση αυτο που ειχα δει στο καταστημα μ'αυτο που βλεπω στο δικο μου χωρο,πολυ καλυτερη εικονα και χανει τουλαχιστον ενα 30% εκει!Ειναι θεμα φωτισμου και ρυθμισεων μαλλον.Δεν ειχα ποτε ξανα σχεση με plasma και η μονη συγκριση που μπορω να κανω ειναι με την sony 46w2000 που ειχα πριν και ηταν και καλιμπραρισμενη απο τεχνικο(και την ειχα πληρωσει και 3.200e).Βεβαια σε σχεση με πολλες αλλες lcd η συγκεκριμενη ητανε κορυφη!Εβαλα και καποιες ταινιες που ειχα δει πριν με την sony και επαθα πλακα!Καμια σχεση παιδια οπου υπαρχει μαυρο βλεπεις μαυρο,τα χρωματα μου φαινονται πιο σωστα και οχι ξεπλυμενα αν μπορω να το πω ετσι και γενικα σαν συνολο η εικονα ειναι πιο "πραγματικη" και πιο σωστη σε ολους τομεις.Και μονο που δεν υπαρχει clouding και βλεπεις πραγματικο μαυρο αντι για γκρι εκει που χρειαζεται πιστευω οτι αυτο και μονο του δειχνει ολοκληρη την εικονα και τα χρωματα πολυ πιο σωστα.Ο φωτισμος στο χωρο μου ειναι ενα λαμπακι 15w κι αυτο σε αλλο δωματιο ετσι για να βλεπω να περπαταω μεσα στο σπιτι.Την ημερα ειναι επισης ετσι σαν σπηλια με τις καταληλες κουρτινες!Αντανακλασεις εχει μονο οταν ειναι σβηστη...Την ημερα που την τεσταρα με το παραθυρο ανοιχτο και φουλ ηλιο τα παει μια χαρα!!(με μπαλκονοπορτα στο πλαι της tv)σε σκοτεινο δωματιο ουτε το τσιγαρο δεν φαινεται μονο ο αναπτηρας οταν αναβει και λογικο ειναι..Παντως η φωτεινοτητα της ειναι υπεραρκετη και δεν εχει καμια μα καμια σχεση μ'αυτο που εχετε δει οσοι την εχετε δει σε καποιο καταστημα και νομιζετε οτι ειναι σκοτεινη!Οτι επαιξε απο ταινιες κ.λ.π ηταν απ τον player της tv μιας και εντος λιγων ημερων θα αγορασω εναν της dune.Πραγματικα δεν ξερω αν εχει να ζηλεψει κατι σε σχεση με αλλα πιο ακριβα μοντελα αλλων εταιριων η ακομη ποσο καλυτερο μπορει να γινει αυτο που εβλεπα δοκιμαζοντας τη αυτες τις μερες.Δε νομιζω οτι θελω να ξαναπαρω ποτε LCD,η τηλεοραση ειναι φοβερη και για τα λεφτα που ζηταει ειναι οτι καλυτερο.Εγω την πηρα μονο για θεαση ταινιων,σειρων κ.λ.π(ουτε 3d,ουτε τηλεοπτικο,smart tv) και εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος!Δε σου κανει καρδια να ξεκολησεις απο μπροστα της.Θα ηθελα να γραψω κι αλλα ακομη πιο αναλυτικα αλλα ειμαι και χωρις πληκτρολογιο(με εικονικο γραφω)και τα παιξα λιγακι..
UPDATE εντυπωσεων και γενικα για την tv θα ξαναγινει αφου παιξει καποιες ωρες ακομη κι αφου ερθει κι ο ενας και μοναδικος ΜΑΝΩΛΗΣ
http://www.perfectimage.gr/ να την φερει στα ισα της..!