Samsung PS E6500 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Συμφωνώ με όσα γράφεις και με το παραπάνω, τελικά αποδείχτηκε πολύ καλή αγορά chek2fire, αυτό το πρόβλημα που έχει κοίταξε το γιατί μετά μπορεί να μεγαλώσει και να μην στην αλλάζουν. και να τραβιέσαι αδίκως.

Διαβάζω για θέματα με υποτίτλους.... τι ακριβώς ειναι αυτό; Oι Samsung είχαν γενικά πολύ καλούς players.
Δεν δείχνει καθόλου; ή τους δείχνει αλαμπουρνέζικα;
Αν το 2ο βεβαιωθείται ότι το srt αρχείο έχει σωθεί ως ANSI (με το Νotepad των Windows αν το ανοίξετε θα δέιτε)

Δεν τους δείχνει καθόλου. Μόνο στα .mkv αρχεία αλλά εδώ που τα λέμε δεν ξέρω αν είναι θέμα του player η του upnp server twonkymedia που τους σερβίρει. εχει ένα γνωστό πρόβλημα αυτός ο server με τους υπότιτλους σε .mp4 αρχεία.
Αυτό με την κυλίδα παραμένει ίδιο και δεν έχει μεγαλώσει μετά από τόσους μήνες. Εχώ άλλα δύο χρόνια εγγύηση, αν γίνει χειρότερο θα τους την πάω για επισκευή. Αν μπορούν να το φτιάξουν χωρίς αλλαγής δεν με ενοχλεί καθόλου. Πάντως θέλει πολύ προσπάθεια για να το δεις το panel κατα τα άλλα είναι πεντακάθαρο.

Εμένα με εκνευρίζει το buzzing του τροφοδοτικού... Δεν είναι ότι πράγματι ακούγεται τόσο πολύ αλλά εγώ ξέροντας ότι υπάρχει (αν πας από πίσω από την τηλεόραση το ακούς ξεκάθαρα) το ακούω ή νομίζω ότι το ακούω όπου και να κάθομαι... να βάλω ηχομονωτκό αφρολέξ ή κάτι τέτοιο στο πίσω μέρος; και αν ναι που βρίσκω τέτοιο υλικό;
Το service αλλάζει τροφοδοτικό; πρέπει να πας την TV εκεί; Πόσο κοστίζει να έρθει κάποιος επιτόπου;

Επίσης τις αυξομειώσεις φωτεινότητας τις παρατηρώ πλέον και εγώ ανεξαρτήτως υλικού

Last edited:
To buzzing πρέπει να πας πολύ κοντά για να το ακούσεις αλλιώς δεν ακούγετε. Για δες μήπως σε κάποια άλλη μπριζα βελτιωθεί η κατάσταση γιατί όπως έχω γράψει και πριν είναι αρκετά ευαίσθητο και χαμηλής ποιότητας τροφοδοτικό και νομίζω ότι δεν το αλλάζουν στο service. Οι αυξομειώσεις αν και υπάρχουν έγω έχω πάψει να τις προσέχω.

Καλησπέρα σε όλους και καλές γιορτές.

Σύντομα και εγώ κάτοχος της PS51E6500 μιας και την βρήκα σε super τιμή (δε λέω γιατί θα με βαράτε).

Να κάνω λίγες σύντομες ερωτήσεις που πάνω κάτω έχω δει στις σελίδες του thread αλλά δε γίνεται να ψάχνω συνέχεια (διότι έχω και ένα θέμα να μη θυμάμαι μετά)

Καταρχάς για το στρώσιμο έχω διαβάσει αρκετά άλλα μάλλον απλά θα την αφήσω στο cinema profile.

Να ρωτήσω κάτι πιο σημαντικό. Σαν media player έχω ένα PS3. Το να τρέξω μια ταινία απο το PC στην TV (γραφείο - σαλόνι) θα το κάνω λογικά μέσω PS3, εκτός και να παίξει και μέσω δικτύου. Πιο πρόγραμμα χρησιμοποιείτε κυρίως για stream;
Και πιο σημαντικά για να δω μια 3D ταινία που έχω κατεβάσει θα παίξει απευθείας; (mkv) Δηλαδή γενικά το πιο εύκολο για 2D και 3D είναι να τα έχω στο φορητό δίσκο και απλά να τα συνδέω η αυτό ισχύει μόνο για 2D και στο 3D θέλω κάτι άλλο; Γιατί φίλος με 3D LG δεν μπορεί να κάνει αναπαραγωγή 3D ταινία που έχει κατεβάσει στην TV, μόνο με γνήσιο BR 3D στο PS3. Κάνουμε κάτι σε αυτή την περίπτωση ή και σε μας τα ίδια;

Ευχαριστώ και ελπίζω να μην κούρασα αν τα επαναλαμβάνεται πάλι...

Και παρεμπιπτόντως και κάτι τελευταίο μιας και είδη ψάχνω ... NTFS δίσκο διαβάζει η TV;
Γιατί MKV σε Fat32 δύσκολα.

Για να αναπαράγεις τα αρχεία σου μέσω wifi από το pc θα πρέπει να βρεις κάποιο upnp πρόγραμμα στο pc σου αλλιώς νομίζω μέσω ps3 θα μπορεί να αναπαράγει όλα τα αρχέια. Σε ntsf τα παίζει μια χαρά.

Απο όσα είδα η TV παίζει τα πάντα και μόνη της εκτός απο subs οπότε ή τα ενσωματώνω ή τα κάνω stream απο το ps3 media server μιας και θα είναι και το PS3 πάνω της.

Ευχαριστώ και καλές γιορτές και προβολές :)

Πριν κανα μήνα είχα δει το τελευταίο batman στους κινηματογράφους και ήμουν σίγουρος ότι σε αυτή την τηλεόραση η συγκεκριμένη ταινία θα έδειχνε απίστευτα. Χθές την είδα σε blue ray και μιλάμε έπαθα πλάκα με της φοβρεή παλέτα χρωμάτων και με το βαθύ μαύρο που αποδίδει. Απίστευτη εικόνα. Μη πω ότι μου άρεσε περισσότερο από την απόδοση του κινηματογράφου.

Η 60αρα βγήκε κ τηλεόραση της χρονιάς απο το hdtvtest.co.uk
http://www.hdtvtest.co.uk/news/best-led-tv-plasma-201212232482.htm
Our TV Of The Year 2012

And so the time has come for the review team here at HDTVTest to pick the best TV of 2012. Although there are a number of more than respectable flat-screen HDTVs available to buy on the market depending on your preference and needs, we whittled our shortlist down to a few models, with our emphasis placed firmly on picture quality.
Armed with some of the deepest blacks found on current consumer-grade flat-panel TVs, Panasonic’s plasmas are naturally in contention. Unfortunately the Panasonic VT50 and GT50 series suffer from capped light output as well as elevated black level in their most calibration-friendly [Professional] modes (at least in the UK and Europe), leaving the ST50 as the main candidate to fly the Japanese brand’s flag.
The only realistic challengers to the Panasonic PDPs are Samsung plasma televisions, specifically those sized 60 inches and above (the smaller 51-inch models exhibit lighter blacks and more image retention). Between the flagship Samsung E8000 and the midrange E6500 series, again it’s the step-down model that holds the upper hand as far as image quality is concerned: the E8000 is afflicted with undefeatable noise reduction in non-Game modes; whereas the Samsung E6500 isn’t.
It’s down to a straight duel between the Panasonic ST50 (any size) and the Samsung PS60E6500 then. The Panasonic shades it in terms of black-level performance and colour accuracy, while the Samsung is more capable when it comes to 3D resolution, standard-definition processing and bright-room performance (the E6500′s anti-reflective coating is more effective at rejecting ambient light than the ST50′s). The Samsung 60E6500 is also better at resisting image retention and reproducing full 4:4:4 chroma resolution, which – when combined with the nearly non-existent input lag and high-quality motion – makes it the best HDTV for video gaming we’ve ever reviewed, period.
The Samsung PDP is not without its shortcomings though: when you take into consideration the intermittent brightness pops and 3D frame skipping, its superiority over the Panasonic ST50 is again not so clear-cut – at this stage we’re really talking about splitting hairs between two superb plasmas that offer exceptional value for money. Ultimately, the Samsung’s versatility for different needs and conditions (gaming, SD, daytime viewing, etc.) was the clincher, prompting us to crown the PS60E6500 as our 2012 TV Of The Year.
ps60e6500-award.jpg

Our chief reviewer David Mackenzie explained:
“It’s true that Panasonic’s 2012 plasma displays have the Samsung beat in terms of the deepest black level possible (the TX-P65VT50 in [THX Cinema] mode comes in at an incredibly inky 0.005 cd/m2), and also that the Samsung E6500 tops out at 60 rather than 65 inches. Moreover, the Panasonic GT50 and VT50′s performance can be improved further with no contrast trade-offs by using an external video processor like the Lumagen Mini-3D.

“But as a standalone set, no other HDTV we’ve tested in 2012 delivers better all-round picture quality than the 60″ version of Samsung’s E6500 series, the PS60E6500. It is outstanding value for money, and can produce high-contrast, accurate, lucid pictures with near-perfect screen uniformity and lack of image retention issues.”

Τα έχει σαρώσει όλα η σάμσουνγκ... LCD, plasma, τηλέφωνα... Να δούμε τι άλλο ακόμα...

Τα έχει σαρώσει όλα η σάμσουνγκ... LCD, plasma, τηλέφωνα... Να δούμε τι άλλο ακόμα...

Σε 10-15 μέρες θα ξέρουμε.

'Εχω κάτι γκαραντί καρατσεκαρισμένες πληροφορίες ότι στη CES θα παρουσιάσει και σειρά πρωθυπουργών και υπουργών οικονομικών. Οι κυβερνήσεις πάνε μάλλον για 2014
Και η πανασονικ θα κάνει το ίδιο και μάλιστα έμαθα (ξέρεις από που - εκεί που τα λένε πρώτα από όλους) ότι έχουν πάρει την τεχνογνωσία του γιωργάκη :flipout::flipout:

αυτό το σπασα..δικο με την φωτεινότητα να μην είχε και θα άγγιζε την τελειότητα.

Έχω φτάσει τις 700 ώρες με τη samsung και δείχνει απίστευτα. Το βάθος των χρωμάτων της είναι φανταστικό. Χαλάλι τα 1000 γιούρο που έσκασα. Ακόμα και στη Digea δείχνει πολύ καλά. Είχα την lg 32lg7000 την οποία την έδωσα στους γονείς μου σαν κύρια τηλεόραση και την οποία την είχα σε μεγάλη εκτίμηση για την εικόνα της. Τώρα όταν πηγαίνω καμιά φορά και τους επισκέπτομαι βλέπω τη τηλεόραση να παίζει και το ξέπλυμα των χρωμάτων σε σχέση με την 6500 είναι χαώδες.

Όλα καλά τα λετε αλλά αυτό το buzzing στο τροφοδοτικό να μην είχε..... Μου έχει κολλήσει ο θόρυβος και (νομιζω) οτι το ακούω πολύ.

Last edited by a moderator:
Όλα καλά τα λετε αλλά αυτό το buzzing στο τροφοδοτικό να μην είχε..... Μου έχει κολλήσει ο θόρυβος και (νομιζω) οτι το ακούω πολύ.

Σου κατσε το κομματι...εγω οταν την ειχα δεν ακουγοταν το παραμικρο ακομη και πισω απ την tv που ειχα δοκιμασει διαβαζοντας γι αυτο εδω μεσα.

Ούτε και σε μένα ακούγεται τίποτα. Μετά από μερικούς μήνες χρήσης, η άποψή μου είναι πως πρόκειται για πολύ καλή τηλεόραση σε επίσης πολύ καλή τιμή.

Ούτε και σε μένα ακούγεται τίποτα. Μετά από μερικούς μήνες χρήσης, η άποψή μου είναι πως πρόκειται για πολύ καλή τηλεόραση σε επίσης πολύ καλή τιμή.

Συμφωνω!Εγω παντως οσο καιρο την ειχα την καταευχαριστηθηκα! Γι αυτο και μπηκα τωρα στο 'τρυπακι' για μεγαλυτερη.Δε ξερω φιλε iceman μηπως να καλεσεις το service να την εβλεπε;Μιας και δεν κανουν ολες το θορυβο που λες,μπορει να φταιει το τροφοδοτικο και να στο αλλαξουνε

Συμφωνω!Εγω παντως οσο καιρο την ειχα την καταευχαριστηθηκα! Γι αυτο και μπηκα τωρα στο 'τρυπακι' για μεγαλυτερη.Δε ξερω φιλε iceman μηπως να καλεσεις το service να την εβλεπε;Μιας και δεν κανουν ολες το θορυβο που λες,μπορει να φταιει το τροφοδοτικο και να στο αλλαξουνε
Aκουσα με τα αυτιά μου 2 samsung plasma στον Κωτσόβολο του Mall και ούτε ίχνος θορύβου...
Οπότε έστειλα αναφορά στο service και αναμένω να με καλέσουν .... τουλάχιστον είδα έρχονται από το σπίτι για να διαπιστώσουν το πρόβλημα και μετά στην πέρνουν οι ίδιοι...
λογικά η αλλαγή τροφοδοτικού ή ενδεχομένως και πυκνωτή (αν δεν είναι soldered) θα μπορούσε να γίνει ακόμα και επιτόπου...
σε καθε περίπτωση είναι κρίμα να πάει ακλαφτη καθώς τώρα που έχει φτάσει 200 ώρες δείχνει απίστευτα!!