Samsung PS F8500 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Bluray. Υποθέτω ότι απλά από το "όνομα" επιλέξει και κατάλληλη προ-ρύθμιση.

Η επιλογη δυναμικη αντιθεση τι κανει και ολοι την προτεινουν στο off;

Η επιλογη δυναμικη αντιθεση τι κανει και ολοι την προτεινουν στο off;

Πειράζει το εισερχόμενο σήμα πριν το δείξει η τηλεόραση. Κάνει τα σκοτεινά σκοτεινότερα, και τα φωτεινά φωτεινότερα.
Και καλά κάνουν και το αφήνουν κλειστό. Χαλάει το αρχικό σήμα, αφού αναγκαστικά πετάει πληροφορία.

Thanks petasis. Και κατι αλλο. Ποια ειναι η καλυτερη ρυθμιση για να βλεπω ποδοσφαιρο; Ποιο προφιλ και σε τι ρυθμισεις; Ξερεις ή κάποιος άλλος που γνωριζει αν μπορει να μου πει...

Οταν βλεπω ote tv μεσω hdmi που ειναι 1080i, την λειτουργια ταινιας που πρεπει να την εχω; Στο off, auto1 ή auto2;

Ειμαι στις 1500 ωρες και ολα βαινουν καλως. Δεν με ενοχλει κάτι πλέον στην θέαση. Οι γραμμες δεξια μετα το 1112.6 update δεν φαίνονται πλέον ή δεν τις καταλαβαίνω! Η τηλεόραση ειναι απόλαυση...

http://www.kotsovolos.gr/site/sound.../116819-samsung-ps64f8500-&-2-ζευγάρια-γυαλιά
Στα 2633 ευρώ με το κουπόνι είναι πραγματική ευκαιρία θα έλεγα.

Ναι αλλά για να αποκτήσεις κουπόνι, πρέπει να έχεις αγοράσει θερμαντικό σώμα από ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ...
(Αυτό μου είπαν από το τηλέφωνο. Στο site οι πληροφορίες είναι ελλιπέστατες!)

Last edited:
Εμένα πάντως και πάλι μου φαίνεται ακριβή όταν η Panasonic 65ST60 (που δεν είναι η καλύτερη τηλεόραση του 2013 αλλά έχει πολύ καλό value for money) έχει 2100 ευρώ. Άσε που αγοράζεις 2 τηλεοράσεις 60" με τα 2600.

Εμένα πάντως και πάλι μου φαίνεται ακριβή όταν η Panasonic 65ST60 (που δεν είναι η καλύτερη τηλεόραση του 2013 αλλά έχει πολύ καλό value for money) έχει 2100 ευρώ. Άσε που αγοράζεις 2 τηλεοράσεις 60" με τα 2600.

Ναι αλλα η ποιοτητα πληρωνεται...Χεχε

Εξαρτάται τι εννοεί ο καθένας με τον όρο αυτό γιατί από ότι θυμάμαι είχες αλλάξει 7-8 "ποιοτικές" τηλεοράσεις σε ένα χρόνο.

Ποιοτητα εικονας εννοουμε. Το θεμα ποιοτητας υλικων ειναι αλλη ιστορια. Και panasonic αλλαξα πιο πολλες απο samsung πχ...

Πάντως η 55VT60 είναι φθηνότερη και δεδομένου των αποστάσεων και του χάλια τηλεοπτικού που έχουμε, τη θεωρώ καλύτερη επιλογή και σε ίντσες και σε ποιότητα. Το καλό βέβαια με τη Samsung είναι ότι μάλλον συνεχίζει να βγάζει plasma οπότε θα έχει και καλύτερο support ειδικά για ακριβές TV όπως η 8500.

Τελευταία ισοπεδώνονται όλα εδώ μέσα για χάρη 1-2 led tv.......

Η συζήτηση υπενθυμίζω ότι ξεκίνησε από την φράση ότι 2600 ευρώ είναι ευκαιρία κάτι το οποίο δεν στέκει λογικά με τίποτα όταν αγοράζεις δύο 60F5500 με τα λεφτά αυτά και μένουν και ρέστα ή όταν η 65ST60 έχει 2000 ευρώ. Για LED LCD δεν μίλησε κανένας. Άσε που μετά την διετία αν χαλάσει η F8500 μένεις ξεκρέμαστος με 2600 ευρώ στον αέρα.