tiniakos
AVClub Fanatic
H samsung 60F5500 αν δεν κάνω λάθος είναι pentile panel που το κρίνουν αρνητικά οι περισσότεροι?
H samsung 60F5500 αν δεν κάνω λάθος είναι pentile panel που το κρίνουν αρνητικά οι περισσότεροι?
Άσε που μετά την διετία αν χαλάσει η F8500 μένεις ξεκρέμαστος με 2600 ευρώ στον αέρα.
Μετά από 2 χρόνια και 10 ημέρες ευτυχισμένης συμβίωσης η P50VT30E tv μου παρέδωσε το πνεύμα και δεν ανάβει πια.
Παρουσιάζει το, γνωστό από ότι βλέπω τώρα που το έψαξα, πρόβλημα με τα 7 ανάματα στο κόκκινο λαμπάκι της τηλεόρασης.
Δυστυχώς το πρόβλημα παρουσιάστηκε λίγο μετά την λήξη της εγγύησης, λες και είναι προγραμματισμένο να γίνει έτσι, και από όσα διάβασα υπεύθυνη θεωρείται μια πλακέτα στο πίσω αριστερό μέρος της tv η οποία θέλει αντικατάσταση.
Βρήκα σχετικά βίντεο για αυτό το πρόβλημα αλλά δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να το ψάξω μόνος μου (αγορά του ανταλλακτικού από ebay και αντικατάσταση της πλακέτας από μένα).
Το εξουσιοδοτημένο κατάστημα πάντως στη Ραφήνα που ρώτησα θέλει 45 ευρώ για την μεταφορά και τη διάγνωση, και επειδή δεν μου λένε εκτιμώμενη αξία της πιθανής ζημιάς, φοβάμαι ότι θα είναι αρκετά (κάποιος μου είπε ότι μπορεί και να με χρεώσουν με 400 ευρώ την πλακέτα).
Έχει κανείς σας γνώση περί του προβλήματος και για το τι θα μπορούσα να κάνω???
Όταν κάτι έχει 20% κάτω απο την αρχική του αξία είναι καλή έκπτωση.
Απο κει και πέρα μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Κι εγώ πριν 5 χρόνια έδωσα 3000 κι ακόμη δεν έχω βρει τηλεόραση να παίζει καλύτερα.
Υποθέτω ότι έχεις Pioneer Kuro , όντως συνολικά σε εικόνα 2D σε σκοτεινό χώρο ξεπεράστηκε μόλις το 2013. Στα υπόλοιπα όμως έχει ξεπεραστεί εδώ και καιρό όπως είναι αναμενόμενο αφού όταν κυκλοφόρησε έννοιες όπως 3D , smart tv , κατανάλωση ενέργειας κτλ. δεν είχαν μπει στην εξίσωση.
Φαντάζομαι το ξεπεράστηκε παει στην Panasonic.
Η κατανάλωση και το smart tv για πολύ κόσμο που τον ενδιαφέρει πρωτίστως η εικόνα είναι αδιάφορα.
Τώρα για 3D σε 50 ίντσες είναι αστείο να μιλάμε. Εδώ σε 110 και μου φαίνεται λίγο.
Αδιάφορα μπορεί να είναι για εσένα αλλά καλώς η κακώς πλέον υπάρχουν σε όλες σχεδόν τις τηλεοράσεις. Το ότι η δικιά σου δεν χάλασε και έβγαλε την 5ετία δεν σημαίνει κάτι γιατί στο νήμα των Pioneer υπάρχουν άλλα μέλη που δεν ήταν τόσο τυχερά.
Εξαρτάται τι εννοεί ο καθένας με τον όρο αυτό γιατί από ότι θυμάμαι είχες αλλάξει 7-8 "ποιοτικές" τηλεοράσεις σε ένα χρόνο.
Εγώ δεν κατάλαβα γιατί θεωρούμε ότι οι τηλεοράσεις σίγουρα θα χαλάσουν. Εμένα καμιά τηλεόραση (ούτε LCD ούτε πλάσμα) έχει χαλάσει.
Το ότι μερικά μοντέλα είχαν σχεδιαστικά θέματα, δεν σημαίνει ότι όλες έχουν...
Εγώ δεν κατάλαβα γιατί θεωρούμε ότι οι τηλεοράσεις σίγουρα θα χαλάσουν. Εμένα καμιά τηλεόραση (ούτε LCD ούτε πλάσμα) έχει χαλάσει.
Το ότι μερικά μοντέλα είχαν σχεδιαστικά θέματα, δεν σημαίνει ότι όλες έχουν...
Μην το κακομελεταμε γιατι οι πιο πολλοι ειμαστε ηδη εκτος εγγυησης...
Σχεδόν στις 1900 ώρες λειτουργίας, όλες με προσοχή χωρίς logo και μαύρες μπάρες στις ταινίες. Πλησιάζω το μαξιλαράκι των 2000 ωρών, χωρίς κάποιο ενοχλητικό πρόβλημα μέχρι τώρα. Όλα βαίνουν καλώς και απολαμβάνω την εκπληκτική ποιότητα της 64F8500.
Μια ερώτηση. Μπορώ να σβήσω την λειτουργία bluetooth από κάπου;
Σχεδόν στις 1900 ώρες λειτουργίας, όλες με προσοχή χωρίς logo και μαύρες μπάρες στις ταινίες.
?????????????????????????????????????????
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.