Samsung PS F8500 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

polakis στο ειχα πει για αλλαγη θα παει και αυτη,αφου δεν σου καθεται καλα και το σκεφτεσαι κριμα ειναι να μην το ευχαριστηθεις ενα προιον και κατι να σε χαλαει συνεχως τη διαθεση αν και τωρα για πανελ θα σε στειλουν αν δεν εχεις παρει τηλ απο τις πρωτες μερες να δηλωσεις το προβλημα

polakis στο ειχα πει για αλλαγη θα παει και αυτη,αφου δεν σου καθεται καλα και το σκεφτεσαι κριμα ειναι να μην το ευχαριστηθεις ενα προιον και κατι να σε χαλαει συνεχως τη διαθεση αν και τωρα για πανελ θα σε στειλουν αν δεν εχεις παρει τηλ απο τις πρωτες μερες να δηλωσεις το προβλημα

Εχω παρει τα μετρα μου απο πριν με τον γνωστο μου. Σε περίπτωση που τελικα αποφασισω να την αλλαξω θα κανονιστει αλλαγη...Χεχε

Εχω παρει τα μετρα μου απο πριν με τον γνωστο μου. Σε περίπτωση που τελικα αποφασισω να την αλλαξω θα κανονιστει αλλαγη...Χεχε

Στοιχηματίζω ότι και η επόμενη θα πάει για αλλαγή!
Μόνο ο Θεός είναι τέλειος για όλα τα άλλα υπάρχει η αντικατάσταση!

Και για τον θεό εγώ θα κρατήσω μερικές επιφυλάξεις περι τις τελειότητας του... :P

Παντως αποτι διαβαζω και στα αλλα φορουμ (αμερικανικα και αγγλικα), οι περισσοτεροι την εχουν την αχνη γραμμη που φαινεται μονο σε πολυ ανοιχτα μονοχρωμα πλανα. Σε καποιους τους ειπαν οι τεχνικοι της sammy οτι ειναι το φιλτρο μεσα στο πανελ και δεν μπορουν να κανουν κατι. Αρα αποτι καταλαβαινω ειναι κατασκευαστικο το θεμα. Και να μου την αλλαξουν παλι μαλλον με γραμμη θα μου ερθει. Δεν ξερω λοιπον αν θα την αλλαξω τελικα γιατι κατα τα αλλα δεν υπαρχει κανενα αλλο προβλημα και το πανελ ειναι αψεγαδιαστο. Απλα ειναι καποιες φορες εκνευριστικο που καρφωνεται το βλεμμα μου στην αχνη γραμμη, σε κατασπρα κυριως πλανα. Οι αλλοι βεβαια δεν καταλαβαινουν τιποτα διπλα μου βεβαια και μου λενε οτι ειμαι υπερβολικος και πρεπει να την κρατησω γιατι ειναι τελεια...Θα δω...

Εγώ θα έλεγα ότι είναι αστοχία οδήγησης του πάνελ πάντως, και όχι κάτι σχετικό με φίλτρο. Είναι ακριβώς στην μέση η γραμμή;

Εγώ θα έλεγα ότι είναι αστοχία οδήγησης του πάνελ πάντως, και όχι κάτι σχετικό με φίλτρο. Είναι ακριβώς στην μέση η γραμμή;

Οχι ειναι λιγο πανω απο την μεση. Και ολοι οσοι την αναφερουν λενε οτι ειναι ακριβως στο ιδιο σημειο. Τι παιζεται δεν ξερω. Παντως τους περισσοτερους δεν τους ενοχλει και απλα το ανεφεραν οτι την αχνοβλεπουν που και που...

Έχω παραγγείλει πριν από το Πάσχα τη φθηνή Samsung PS51F5000 που υφίσταται ως μοντέλο στα ιντερνετικά καταστήματα,στην πραγματικότητα όμως είναι άφαντη.Στην ερώτηση μου σε συγκεκριμένο κατάστημα για το τι συμβαίνει,μου απάντησαν ότι η Samsung τους πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή,όσον αφορά στη διαθεσιμότητα κάποιων μοντέλων.Μήπως και αυτό είναι απόκοτο της οικονομικής μας ανάπτυξης...που όλο ακούμε ,αλλά ποτέ δε βλέπουμε?

Παντως απ οτι διαβαζω και στα αλλα φορουμ (αμερικανικα και αγγλικα), οι περισσοτεροι την εχουν την αχνη γραμμη που φαινεται μονο σε πολυ ανοιχτα μονοχρωμα πλανα. Σε καποιους τους ειπαν οι τεχνικοι της sammy οτι ειναι το φιλτρο μεσα στο πανελ και δεν μπορουν να κανουν κατι
Aς το λενε απ την αρχη τοτε να ξερει ο κοσμος τι αγοραζει οχι να τους παιρνουμε μετα τηλ. και να το παιζουνε κινεζοι.Εμενα στη δικια μου φαινοτανε και στις ταινιες οι γραμμες.Εγω παντως εστω και μια φορα στη θεση σου θα την αλλαζα ετσι για test..μιας και εχεις την ακρη να την αλλαξεις οπως λες

Aς το λενε απ την αρχη τοτε να ξερει ο κοσμος τι αγοραζει οχι να τους παιρνουμε μετα τηλ. και να το παιζουνε κινεζοι.Εμενα στη δικια μου φαινοτανε και στις ταινιες οι γραμμες.Εγω παντως εστω και μια φορα στη θεση σου θα την αλλαζα ετσι για test..μιας και εχεις την ακρη να την αλλαξεις οπως λες

Μαλλον θα δοκιμασω μια αλλαγη ακομα. Θα εχω νεωτερα την αλλη εβδομαδα...

Κι εγω απο βδομαδα που θα την φερουνε θα εχω νεοτερα μιας και την πηρανε για αντικατασταση του panel.Ελπιζω να ειναι καινουριο οπως ειπανε και να μην της βαλουν το δικο σου panel το παλιο αυτο με την αμυχη:violent-smiley-030:.Καλη μας τυχη λοιπον αν και ειμαι απαισιοδιοξος

και εγω το ιδιο ειχα αντριχιασει περσι και βλεπω σε καταστηματα f8000 παλι με καμμενα πιξελακια.46αρες και 55αρες λιγες θα ειναι καθαρες.Συνεχιζουν απτοητοι

Ερώτηση:

Όταν σου αλλάζουν ένα κομμάτι από την Samsung, αυτό που έρχεται είναι νέο σφραγισμένο ή είναι refurbished διορθωμένο που το ξαναβάζουν σε κουτί και το δίνουν σε αλλαγές;

Ερώτηση:

Όταν σου αλλάζουν ένα κομμάτι από την Samsung, αυτό που έρχεται είναι νέο σφραγισμένο ή είναι refurbished διορθωμένο που το ξαναβάζουν σε κουτί και το δίνουν σε αλλαγές;

Tι εννοεις οταν λες κομματι,ανταλακτικο η ολοκληρη tv?

Απάντηση: Re: Samsung PS F8500 Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μαλλον θα δοκιμασω μια αλλαγη ακομα. Θα εχω νεωτερα την αλλη εβδομαδα...

Ερώτηση:

Sorry εννοουσα ολοκληρη τηλεοραση.

@polakis

Στο είχα πει και στο νήμα της "τρύπιας" Ε8000 σου, αν έχεις βλάβη και πρόκειται να προχωρήσεις σε αλλαγή της τηλεόρασής σου άνοιξε νήμα στη κατηγορία βλαβών και γράψε ό,τι νομίζεις σχετικά με το θέμα σου.

Τη βλάβη σου καλά έκανες και την ανέφερες αρχικά εδώ, αλλά μέχρι εκεί.

Το τι θα κάνεις μετά, είναι εκτός του παρόντος θέματος, οπότε ανοίγεις ένα θεματάκι στη κατηγορία βλαβών και ως συνήθως, κάθε μία ώρα καταθέτεις ό,τι νομίζεις/σκέφτεσαι και chatαρεις με όσους γνωστούς/αγνώστους σε βοηθήσουν για μια ακόμη φορά στην αλλαγή της τηλεόρασης σου.

Το υπενθυμίζω για να μην παιδεύεστε να συνεχίσετε γράφετε και να chatαρετε εδώ (για τους mods η διαγραφή είναι μερικά δευτερόλεπτα).

Εκ της διαχείρισης, ευχαριστούμε για την κατανόηση.

EDIT

:offtopic: Α ρε μπαγάσα vas....πάλι τσάμπα μπύρες θα πιεις ....μας έχει ξεπαραδιάσει :offtopic:

Last edited: