Samsung PS42C96H ή Panasonic TH-42PX70E

Ίσως δεν το έθεσα πολύ σωστά. Ότι ενώνονται πολύ εύκολα το γνωρίζω. Αυτώ που ερωτώ είναι ότι δεν συνίσταται η σύνδεση παιχνιδομηχανών για πολλές ώρες ή γενικότερα έστω και για λίγες ώρες; Υπάρχει δηλαδή πρόβλημα άμα την ενώσεις για μια ωρίτσα; Και κάτι άλλο. Το pc εξόσον γνωρίζω δεν σου εμφανίζει καθόλου μπάρες. Πού έγγυται το πρόβλημα στη σύνδεση με pc;

For the record, με την px70 παιζω ps2 αβερτα...
Για τον φοβο τον ιουδαιων παντως μετα φροντιζω να παιζει μια ωρα δυο φορες την εβδομαδα το dvd με τις εικονες.

Σοβαρομιλάς;;;; Και δεν έχεις κανένα πρόβλημα; Με σώζεις τώρα!!! Εγώ δεν θέλω να παίζω αβέρτα. Λίγες ωρίτσες την εβδομάδα και αυτές μόνο όταν δεν έχω εξεταστική, δηλαδή θα γίνεται αυτό 4-5 μήνες το χρόνο.

Απάντηση: Re: Samsung PS42C96H ή Panasonic TH-42PX70E

Το pc εξόσον γνωρίζω δεν σου εμφανίζει καθόλου μπάρες. Πού έγγυται το πρόβλημα στη σύνδεση με pc;

Το πρόβλημα είναι όλων των ειδών οι εικόνες που είναι στατικές και δεν αλλάζουν χρώμα. Αν βλέπεις ταινία από PC δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν όμως κάνεις web browsing για κάνα 3ωρο-4ωρο πιθανότατα να υπάρξει αφού το desktop είναι γεμάτο στατικές εικόνες.

Αν είναι για λίγες ώρες και αυτό περιστασιακά προχώρα αλλα καλό είναι όπως είπε ο vadergr να την "ξεπλένεις" που και που με το ανάλογο dvd.

Ναι μωρέ. Για λίγες ώρες είναι. Δεν είμαι άνθρωπος των παιχνιδιών. Απλά καμιά φορά αν χρειαστεί να μην το σκέφτομαι πως θα πάθει κάτι η τηλεόραση. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Με ξανασώζετε!!!

Re: Απάντηση: Re: Samsung PS42C96H ή Panasonic TH-42PX70E

Το πρόβλημα είναι όλων των ειδών οι εικόνες που είναι στατικές και δεν αλλάζουν χρώμα. Αν βλέπεις ταινία από PC δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν όμως κάνεις web browsing για κάνα 3ωρο-4ωρο πιθανότατα να υπάρξει αφού το desktop είναι γεμάτο στατικές εικόνες.

Αν είναι για λίγες ώρες και αυτό περιστασιακά προχώρα αλλα καλό είναι όπως είπε ο vadergr να την "ξεπλένεις" που και που με το ανάλογο dvd.

για τις ωρες, πιο συγκεγκριμενα?

για να ξυπνησω το λεω :flipout:

1-2 φορες εμεινε η px70 νοιχτη το βραδυ με το pioneer logo του dvd!
Το πρωι ειδα το ειδωλο το οποιο "ξεπλυθηκε" μεσα σε 5 λεπτα οταν αλλαξα πηγη χωρις στατικα κομματια.
ΔΕΝ υπαρχει φοβος , και οσο περναει ο καιρος η panasonic με πειθει οτι παιζει πολυ χαλαρα να ειναι και η καλυτερη πλασμα που κυκλοφορει σε οτι εχει να κανει με burn in.Πλεον επεσε και η τιμη της στα 1099ε και εχει και φοβερη εικονα.Δεν θελει και πολυ να αποφασισει καποιος.

Το πρωι ειδα το ειδωλο το οποιο "ξεπλυθηκε" μεσα σε 5 λεπτα οταν αλλαξα πηγη χωρις στατικα κομματια.
ΔΕΝ υπαρχει φοβος , και οσο περναει ο καιρος η panasonic με πειθει οτι παιζει πολυ χαλαρα να ειναι και η καλυτερη πλασμα που κυκλοφορει σε οτι εχει να κανει με burn in.Πλεον επεσε και η τιμη της στα 1099ε και εχει και φοβερη εικονα.Δεν θελει και πολυ να αποφασισει καποιος.
Να σαι καλά! Νομίζω έχω ήδη πάρει την απόφασή μου για την Panasonic. Απλά θα περιμένω μέχρι και την έκθεση μπας και πετύχω καμοιά προσφορά και το πρώτο δεκαήμερο του Νοέμβρη τη χτύπησα!!! Να στε όλοι καλά!!!

Απάντηση: Re: Samsung PS42C96H ή Panasonic TH-42PX70E

Αγαπητέ vadergr, ήσουν πολύ "ανακουφιστηκός"!

Σε ότι αφορά την σύγκριση C96 & PX70
,
είμαι υπέρ της PX70 για:
  • 100Hz. Η διαφορά είναι ορατή στη "σταθερότητα" της εικόνας
  • χρώμα. Της PX70 μου φαίνονται πιο φυσικά
  • το ότι η C96 υπερτερεί σε ευκρίνεια είναι γεγονός αλλά η ευκρίνεια της PX70 παραμένει πολύ καλή (και αν το HITEC μέτρησε κοντράστ ~500 στην pany, ο ΗΧΟΣ μέτρησε ~1000!!!).