Samsung PS42Q96HD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: SAMSUNG 42Q96H REVIEW

H Q97 έίναι ίδια με τη q96 αλλά με ασημένιο τελείωμα στο κάτω μέρος.
Άρα μάλλον ίδιες είναι μόνο εξωτερικές είναι οι διαφορές τους

Re: Απάντηση: SAMSUNG 42Q96H REVIEW

ενδιαφέρομαι για samsung 50'' είναι σημαντικές οι διαφορές Q96 & C96;
Κάπου έχω δεί στο internet και την Q7 λίγο πιο ακριβή, είναι νεότερο μοντέλο;
Έχει διαφορές απο την Q96 & C96.

Σε αλλες χωρες παρουσιαστηκαν μαζι τον Απριλιο-Μαιο , εδω η αντιπροσωπια για αγνωστους λογους αργησε να φερει την Q96.

Oι διαφορες οπως εχω ξαναπει ειναι:
Q96 vs C96
1- Ultra Filterbright vs Filterbright (αντιανακλαστικα καλυματα οθονης και τα δυο)
2- 3 HDMI vs 2 HDMI
3- Motion Plus (συστημα ομαλοποιησης της κινουμενης εικονας) εχει η Q96 αλλα οχι η C96. Eτσι και αλλιως ομως και στην Q96 οι πιο πολλοι το απενεργοποιουν.
4- Διαφορετικο design με την Q να ειναι λιγο πιο "πολυτελης".
Ουσιαστικα παντως προκειται εκτος των παραπανω μικροδιαφορων για την ιδια τηλεοραση.

Yπαρχει στο εξωτερικο και η Q97 ειναι ιδια ακριβως μοντελο με την Q96 με μαυρη λωριδα χρωμιου στο κατω μερος αντι για ασημενια. Ενω σε αλλες χωρες (πχ. Γερμανια) η Q96 λεγεται Q91 και η Q97 λεγεται Q92.

Απάντηση: SAMSUNG 42Q96H REVIEW

ενδιαφέρομαι για samsung 50'' είναι σημαντικές οι διαφορές Q96 & C96;
Κάπου έχω δεί στο internet και την Q7 λίγο πιο ακριβή, είναι νεότερο μοντέλο;
Έχει διαφορές απο την Q96 & C96.
http://www.hdtvtest.co.uk/Samsung-PS50Q97HDX/

Η κύρια διαφορά τους είναι η ανάλυση του πανελ, η 42 έχει 1024χ768 ενώ http://www.samsung.com/gr/products/television/plasma/ps42q96hdxxec.aspη 50 1365χ768

Απάντηση: SAMSUNG 42Q96H REVIEW

Απο ευκρινεια καλη, αλλα τη ρυθμισουλα της την θελει :grinning-smiley-043

Re: SAMSUNG 42Q96H REVIEW

η σειρά όπως την είδα στην έκθεση κυριολεκτικά "σκοτώνει ":violent-smiley-030:
Εκι, για την 42 η την 50? Γιατί η 50 έπαιζε τους 300 και τo Perl Harbor (όσες φορές την είδα και ήταν αρκετές ;) ) σε λάθος aspect ratio (πιθανόν από το zoom ? ) μέσα στο κόκκο, το contrast στο τουμπανο και χρωματικά ουαου… τώρα ποιος φταίει δε ξέρω…αλλά από τις κριτικές που έχω διαβάσει, φίλους που μπορώ να εμπιστευτώ και την έχουν δει να παίζει (σωστά…) μάλλον η εταιρεία δεν τη πρόσεξε ;)

Παρήγγειλα και εγώ την 42Q96 (€ 1350 από Expert).
Ευχαριστώ όλους τους φίλους για τις συμβουλές τους.

καλορίζικη

Κάτσε να την πάρει πρώτα το παλικάρι.... γιατί έχουν ασπρίσει τα μαλιά μου να την περιμένω.
Το μοντέλο δεν υπάρχει ούτε για δείγμα στην αγορά....................και η αντιπροσωπεία δεν ξέρει τι της γίνεται στην κυριολεξία.Θα..ΘΑ..ΘΑ...και άμα την δείτε γράψτε μου.
Προσωπικά σε λίγο ξεπερνώ τις 40 ημέρες αναμονή.:7SFGSFG:

Κάτσε να την πάρει πρώτα το παλικάρι.... γιατί έχουν ασπρίσει τα μαλιά μου να την περιμένω.
Το μοντέλο δεν υπάρχει ούτε για δείγμα στην αγορά....................και η αντιπροσωπεία δεν ξέρει τι της γίνεται στην κυριολεξία.Θα..ΘΑ..ΘΑ...και άμα την δείτε γράψτε μου.
Προσωπικά σε λίγο ξεπερνώ τις 40 ημέρες αναμονή.:7SFGSFG:
Μην μου λες τέτοια γιατί πρότεινα σε έναν φίλο μου να την παραγγείλει... Πωωω θα με βρίζει :frown:

Οι υπεύθυνοι της Samsung (Φουρλής) στην CES με διαβεβαίωσαν ότι υπήρχε έλλειψη, αλλά τώρα έχουν απόθεμα στις αποθήκες τους. Επίσης ότι δεν συνεργάζονται με κανένα internetoμάγαζο, γι'αυτό και πήγα σε Expert.
Όταν (και αν..) παραλάβω θα σας ενημερώσω.

Οι υπεύθυνοι της Samsung (Φουρλής) στην CES με διαβεβαίωσαν ότι υπήρχε έλλειψη, αλλά τώρα έχουν απόθεμα στις αποθήκες τους. Επίσης ότι δεν συνεργάζονται με κανένα internetoμάγαζο, γι'αυτό και πήγα σε Expert.
Όταν (και αν..) παραλάβω θα σας ενημερώσω.

Φίλε μου είσαι (και είμαι)πολύ τυχερός,μόλις ενημερώθηκα ότι παραλαμβάνω αύριο:award: .Τώρα δεν ξέρω για απόθεμα στην αντιπροσωπεία αλλά σου εύχομαι το καλύτερο.Αφού να φανταστείς ο Κωτ........λος παίρνει μόνο 2τμχ.

Φίλε μου είσαι (και είμαι)πολύ τυχερός,μόλις ενημερώθηκα ότι παραλαμβάνω αύριο:award: ..

Παρόμοια ενημέρωση είχα και εγώ (αύριο - μεθαύριο...). Για να δούμε...

Εχω παραλάβει την 42C96H εδώ και μια βδομάδα. Έχω κάνει κάποιες αρχικές ρυθμίσεις και με 720p από HTPC πραγματικά δίνει φοβερή εικόνα. Ακόμα και τα τοπικά κανάλια είναι εξαιρετικά και σχεδόν όσο καλά όσο σε CRT. Περιμένω ένα HD media player για σύνδεση με το δίκτυο μου γιατι στην κρεβατοκάμαρα που την έχω βάλει δεν λέει το HTPC.....:smile:

Απο WAF πάντως σκίζει....

ΥΓ. ICHALTOU, μου στέλνεις σε παρακαλώ τις ρυθμίσεις που έλεγες;

Και μια μάλλον ... χαζή ερώτηση: Στο HiTECH και στο Διαδίκτυο ο κωδικός του μοντέλου είναι PS42Q96HD. Η ... ερώτηση είναι: Πρόκειται για το ίδιο ή διαφορετικό μοντέλο;