Samsung PS42Q96HD : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: SAMSUNG 42Q96H REVIEW

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
SCART -ΝOVA
ΑΝΤΙΘΕΣΗ 70
ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ 50
ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ 0
ΧΡΩΜΑ 48
ΑΠΟΧΡΩΣΗ
ΤΟΝΟΣ ΘΕΡΜΟΣ1
ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΩΝ
ΟΛΑ OFF
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ
GAMMA -2 -
ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ AUTO
R-OFFSET 13
G 13
B 15
R-GAIN 13
G 13
B 15

Last edited:

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
HDMI-DVD DENON1920
ΑΝΤΙΘΕΣΗ 70
ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ 52
ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ 20
ΧΡΩΜΑ 48
ΑΠΟΧΡΩΣΗ G49/R51
ΤΟΝΟΣ ΘΕΡΜΟΣ2
ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΩΝ
ΟΛΑ OFF
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ
GAMMA -2 -
ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ AUTO
R-OFFSET 15
G 16
B 15
R-GAIN 22
G 19
B 14
ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
HDMI-PS3
ΑΝΤΙΘΕΣΗ 70
ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ 50
ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ 10
ΧΡΩΜΑ 52
ΑΠΟΧΡΩΣΗ G52/R48
ΤΟΝΟΣ ΘΕΡΜΟΣ2
ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΩΝ
ΟΛΑ OFF
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ
GAMMA -1
ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ AUTO
R-OFFSET 15
G 16
B 15
R-GAIN 22
G 19
B 14

Re: SAMSUNG 42Q96H REVIEW

Παρόμοια ενημέρωση είχα και εγώ (αύριο - μεθαύριο...). Για να δούμε...

Μόλις με ενημέρωσαν ότι δεν μπορούν να μου παραδώσουν, λόγω έλλειψης της αντιπροσωπείας. Μόνο η C96 υπάρχει stock...

Μόλις με ενημέρωσαν ότι δεν μπορούν να μου παραδώσουν, λόγω έλλειψης της αντιπροσωπείας. Μόνο η C96 υπάρχει stock...
Μου αρέσει που σου είπανε ότι τώρα υπάρχει στοκ στις αποθήκες τους. Άντε να δούμε πότε θα την φέρουν. Μάλλον θα καθοδηγήσω τους 2 φίλους μου στην 42PX70E από το να τους έχω να περιμένουν και να με βρίζουν μετά.

Re: Απάντηση: SAMSUNG 42Q96H REVIEW

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
SCART -ΝOVA
ΑΝΤΙΘΕΣΗ 70
ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ 50
ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ 0
ΧΡΩΜΑ 48
ΑΠΟΧΡΩΣΗ
ΤΟΝΟΣ ΘΕΡΜΟΣ1
ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΩΝ
ΟΛΑ OFF
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ
GAMMA -2 -
ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ AUTO
R-OFFSET 13
G 13
B 15
R-GAIN 13
G 13
B 15

Kαλησπέρα φίλε,
Επειδή αύριο παραλαμβάνω οι συγκεκριμένες ρυθμίσεις είναι για απλό τηλεοπτικό σήμα (δεν έχω NOVA)? Eίναι ρυθμίσεις για στρώσιμο? Παίζει κάτι που πρέπει να προσέξω ?
Thanks

δοκίμαστες νομίζω πως κάνουν και για τηλεοπτικό σήμα, για το στρώσιμο " For the first 200 hours leave sttings around 50- 55 for brightness and contrast everything else off "
δεν χρειάζεται να προσέξεις τίποτα το ιδιαίτερο, δεν έχει πρόβλημα burn in αρκει στην αρχη να μήν αφήνεις στατικές εικόνες για μεγάλο χρονικό διάστημα .

τελικά ακύρωσα την παραγγελία για την 42Q96 και -εκμεταλλευόμενος μια καλή προσφορά του ΜΑΚΡΟ- αγόρασα την 42C96 €891!!!
Χθές το βράδυ είχε 2 κομμάτια ακόμα (παράλληλη εισαγωγή).

Απάντηση: Re: SAMSUNG 42Q96H REVIEW

τελικά ακύρωσα την παραγγελία για την 42Q96 και -εκμεταλλευόμενος μια καλή προσφορά του ΜΑΚΡΟ- αγόρασα την 42C96 €891!!!
Χθές το βράδυ είχε 2 κομμάτια ακόμα (παράλληλη εισαγωγή).

Και να φανταστεις οτι το ΜΑΚΡΟ την διαφημιζει σαν LCD :BDGBGDB55:
και οχι σαν plasma.

Η τιμη παντως ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ.

Καλοριζικη -bye-

Re: Απάντηση: SAMSUNG 42Q96H REVIEW

δοκίμαστες νομίζω πως κάνουν και για τηλεοπτικό σήμα, για το στρώσιμο " For the first 200 hours leave sttings around 50- 55 for brightness and contrast everything else off "
δεν χρειάζεται να προσέξεις τίποτα το ιδιαίτερο, δεν έχει πρόβλημα burn in αρκει στην αρχη να μήν αφήνεις στατικές εικόνες για μεγάλο χρονικό διάστημα .

Eυκρίνεια?
Χρώμα?
Τόνος χρωμάτων?
Ρυθμίσεις λεπτομερειών?

Για στρώσιμο πάντα.
PLEASEE.................................

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: SAMSUNG 42Q96H REVIEW

Eυκρίνεια? 0
Χρώμα? 50
Τόνος χρωμάτων? warm2
Ρυθμίσεις λεπτομερειών? ολα off

ΟΚ αλλά δεν με αφήνει να βάλω στην τυπική λειτουργία σαν τόνο χρωμάτων.. warm 2,

Mπήκα στην λειτουργία ''Κινηματογραφική ταινία'' έβαλα το warm 2 και έφτιαξα όλα τα υπόλοιπα όπως μου είπες.

Ολα ΟΚ?

Samsung PS42Q96HD. Επιτέλους ήρθε!!

Επιτέλους την παρέλαβα μόλις πριν δυο ώρες. Ξέρω τα σχετικά threads και τα διαβάζω. Μια απορία μόνο: Ενώ η τηλεόραση ήρθε πάνω στη βάση της, υπήρχε μαζί και ένα κάλυμμα βάσης με δύο βίδες. Μ' αυτό τι γίνεται, ρε παιδιά; Δεν φαίνεται να ταιριάζει κάπου! Όποιος ξέρει κάτι, ας με ενημερώσει.

Σας ευχαριστώ!

Απάντηση: Samsung PS42Q96HD. Επιτέλους ήρθε!!

ΚΑταρχην καλοθεατη. Το καλυματακι αυτο ειναι για να κλεισεις την τρυπα που θα μεινει αν βγαλεις ποτε την επιτραπεζια βαση και την κρεμασεις στον τοιχο. Τωρα οπως ειναι δεν το χρησιμοποιεις.

Απάντηση: Samsung PS42Q96HD. Επιτέλους ήρθε!!

Καλωριζικη Βλαση κι απο εμενα και περιμενουμε περισσοτερες εντυπωσεις :ernaehrung004:

Νασο, Βλαση το λενε το παιδι κι οχι Μανωλη!! :blink::flipout::flipout:

Re: Samsung PS42Q96HD. Επιτέλους ήρθε!!

Καλοριζικη βλαση ...........που ο Νασος σε λεει μανωλη:flipout: