Samsung PS50C96H : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Παρελαβα και εγω...

Νίκο με γειά!

Εχω την 42αρα και έχω 2-3 απορίες:

1)την στρώνεις σε mode "μεγένθυση"?
2) για να καλιμπράρεις πρέπει να τελειώσει η περίοδος στρωσίματος ?
3) Αν κοιτάξεις την οθόνη απο πλάγια ή πανω και υπό πολύ μικρή γωνία παρατηρείς τίποτα "αχνές μαυρίλες" που δεν φαίνονται καθόλου υπό άλλη γωνία.

Ευχαριστώ

1)το mode που την στρωνω ειναι "Αυτ.Ευρεια"
2)Ναι μιας και το στρωσιμο το κανω με τις ρυθμισεις ολες στο off και brightness/contrast/color στο 48
3)Δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο οπως και να την κοιταξω.

Re: Απάντηση: Re: Παρελαβα και εγω...

1)το mode που την στρωνω ειναι "Αυτ.Ευρεια"
2)Ναι μιας και το στρωσιμο το κανω με τις ρυθμισεις ολες στο off και brightness/contrast/color στο 48
3)Δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο οπως και να την κοιταξω.

Ευχαριστώ!

Re: Παρελαβα και εγω... 50"

Παιδιά αυτή είναι ίδια η έχει διαφορές;
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=956120
Με 1189ε 50" τηλεόραση....με γαργαλάει.
Σκεφτόμουν για την Panasonic-τριπλάρει(42) αλλά επειδή θα βλέπω απο απόσταση 3-4 μέτρα δεν θα με χαλούσε και η 50αρα

Ο Νίκος μιλάει για PS50C96HDX και εδώ βλέπω PS50C96H...ξέρει κανείς τι κρύβει αυτό το DX;

Last edited:

Παιδιά αυτή είναι ίδια η έχει διαφορές;
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=956120
Με 1189ε 50" τηλεόραση....με γαργαλάει.
Σκεφτόμουν για την Panasonic-τριπλάρει(42) αλλά επειδή θα βλέπω απο απόσταση 3-4 μέτρα δεν θα με χαλούσε και η 50αρα

Ο Νίκος μιλάει για PS50C96HDX και εδώ βλέπω PS50C96H...ξέρει κανείς τι κρύβει αυτό το DX;

Μου βρωμάει λάθος. Κάνε ένα τηλέφωνο αύριο να τσεκάρεις πως ισχύει όντως η τιμή γιατί νομίζω πως είναι περίπου 500 κάτω από τους υπόλοιπους.

Την είδα και εγώ μάλλον λάθος είναι,αυτή πρέπει να ναι η 42άρα

Απάντηση: Παρελαβα και εγω... 50"

50άρα πλάσμα με ούτε 1200 ? Χτύπα την χωρίς δεύτερη σκέψη αν δεν είναι λάθος . Και κορυφαία να μην είναι ( που φαίνεται αρκετά καλή) , είναι 50 ολόκληρες ίντσες που πριν από ένα χρόνο θα έδινες 10 – 12 χιλιάρικα για να την αποκτήσεις

Πάντως παιδιά εγώ έβαλα την παραγγελία για την 50άρα που αναφέρει ο softice από το Πλαίσιο κ την πήρε στην τιμή που αναφέρει κ με 12 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής.

Είδωμεν αύριο. Ελπίζω να ισχύει (άντε μπας κ βάλω τη 46άρα στο γραφείο)!

Ρε Νίκο, τόπες και τόκανες, αγόρασες 50αρα, καλορίζικη φίλε και πες μου πότε θα μπορείς για να έρθω να την δώ.

Ηταν όντως ένα μικρό λαθάκι 600 ευρώ.
Διορθώθηκε η τιμή της σήμερα κι εγω ξαναγυρίζω στις 40-42 ίντσες :)

Νικο, για πες μας μεχρι τωρα πως παει η συμβιωση με τη νεα σου τηλεοραση :popcorn:

Πανο χωρις να εχει ρυθμιστει απο καποιον ειδικο η τηλεοραση εχει αρχισει και παιζει πολυ καλυτερα αποσο περιμενα βαση τιμης για 50". ΜΕ καποιες προχειρες ρυθμισεις που εκανα ομολογω οτι εχω παρει πολυ καλο μαυρο και μια χαρα contrast. Δεν με εχει ενοχλησει τιποτε προς το παρον στο θεμα της εικονας. Απο ηχο ομως υστερει και αναγκαστηκα να την συνδεσω με τον ενισχυτη.
Οτιδηποτε και να την "ταισα" οπως τηλεοπτικο σημα , dvd εδειξε μια χαρα.
Οι ρυθμισεις που τις εχω βαλει προς το παρων ειναι:

DTV in standard mode
Contrast=64/65
Brightness= 68/70
Sharpness = 10/15
Colour = 24/25
Tint G47/R53
Colour tone Cool1/Normal

Movie Mode οπως πιο πανω συν :
Black Adjust = off/low
Dynamic Contrast = off/low
Gamma = +1
White Balance
Ολα στο 15
MyColour control
Pink 17
Green 10
Blue 15
White 20
edge ehancement = off
Colour space = auto

Αυτα ειναι πολυ καλα νεα λοιπον. Σε ευχαριστω Νικο για την αμεση απαντηση :grinning-smiley-043
ΔΗλαδη με 1800 περιπου μπορουμε να εχουμε στο χωρο μας μια τηλεοραση 50" με πολυ ικανοποιητικη εικονα! Που να το λεγαμε αυτο περυσι??? Ουτε καν να το σκεφτουμε δεν μπορουσαμε!!!