Samsung PS50C96H : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Παρελαβα και εγω... 50"

Οντως επαθα ενα ψιλοσοκ μολις ειδα την τιμη στο πλαισιο. Το διορθωσαν ομως και επανηλθε στα 1.799.

Λάθος υπαλλήλου .....πέρασε την 50άρα για 42άρα....όποιος πρόλαβε πρόλαβε....

Re: Παρελαβα και εγω... 50"

Παιδιά καλησπέρα κ πάλι. Τα νεώτερα από την παραγγελία είναι ότι σήμερα επικοινώνησαν τηλεφωνικά μαζί μου από το Πλαίσιο κ επιβεβαιώσαμε την παραγγελία στα 1189 ευρώ σε 12 άτοκες δόσεις κ μάλιστα με δωρεάν calibration (??) από το Πλαίσιο στο χώρο μου. Αύριο περιμένω να την παραλάβω οπότε κ θα ποστάρω νεώτερα

Απάντηση: Παρελαβα και εγω... 50"

Φιλε jojos@, τι πηρες με 1189 ?? Την 50"???? Κι οταν σου ειπαν απο το Πλαισιο οτι θα σου κανουν και calibration, μπορεις να μας πεις πως ακριβως στο ειπανε??? Για να καταλαβουμε τι εννουν οταν λενε calibration! -bye-

Επιβεβαιώνω Πάνο ότι πήρα την 50" με 1189 ευρώ καθώς πρόλαβα κ παρήγγειλα χθες βράδυ μέσω internet με πιστωτική. Όντως σήμερα από το μεσημέρι κ μετά η τιμή της επανήλθε στα 1789, πιθανότατα όταν το ανακάλυψαν όταν έκαναν επιβεβαίωση στη δική μου παραγγελία. Αύριο περιμένω να παραλάβω κ αν προλάβω θα ανεβάσω φώτο 46" sony bravia κ 50" plasma samsung δίπλα δίπλα. Τώρα για το calibration θα σας απαντήσω όταν έρθουν καθώς πρέπει να κλείσω ραντεβού με το τεχνικό τμήμα του Πλαίσιο

Λέω να ανοίξω έναν λογαριασμό στο Πλαίσιο έτσι να υπάρχει :D

Τα "ευγε" πρέπει να πάνε και στο Πλαίσιο που δεν άρχισαν τις δικαιολογίες αλλά τήρησαν κανονικά την συμφωνία.

Καλησπέρα και από μένα! Πρόλαβα και παρήγγειλα και εγώ το πρωί από το κατάστημα της Πάτρας στην τιμή. Καθώς συνειδητοποίησα ότι είτε έχει γίνει κάποιο λάθος στην τιμη, είτε μια προσφορά 'όποιος προλάβει' την παρήγγειλα αμέσως με εξόφληση τοις μετρητοίς.

Αύριο απόγευμα την περιμένω....

Για να δούμε... Πρώιμο χριστουγεννιάτικο δώρο???? :firstprize:

Απλα ας ελπισουμε οταν θα γινει η χρεωση των πιστωτικων καρτων κατα την παραδοση να μην χρεωσουν το κανονικο ποσο, αλλα το ποσο που προλαβατε και αγορασατε.

Psixakias ακουει??? OVER :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Καλημέρα σε όλους
Αυτή τη στιγμή το site του πλαίσιου την έχει 1189 euro.
Την έχω παραγγείλει απο χθές σ' αυτή την τιμή

Εγω γιατι την βλεπω στα 1799?

2.jpg

και αναμενεται συντομα κιολας!! Ξεστοκαρανε :flipout::flipout::flipout:
Πάντως εγώ παρήγγειλα… πήρα και confirmation mail… και τώρα που τους έριξα ένα τηλέφωνο άρχισαν τα όργανα…δεν είναι έτοιμη για παράδοση λέει δεν υπάρχει stock…. όταν μέχρι πριν λίγο ήταν παραδοτέα σε 24 ώρες… καλά ελπίζω να μην αρχίσουν τα τσάμικα τώρα… όπως λέει και ο σοφός λαός μας «το δις εξαμαρτείν…»

Attachments

• Timestamp_Plaisio.jpg
    Timestamp_Plaisio.jpg
    100.8 KB · Views: 80

Αλλος Μ.Κ. μας βρηκε με την εφημεριδα !!

Το ρολοι και την ημερ. τι την εβαλες βρεε? Οπου θελεις δεν το πας ??:flipout::flipout::flipout::flipout:

Ας κρατήσουμε μια επαφή όσοι παρήγγειλαν να δούμε σε ποιους θα παραδώσουν για να ξέρουμε τι παίζει…

Νίκο sorry το κάναμε το topic… off topic