Samsung PS50C96H : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Παρελαβα και εγω... 50"

Γειά σας.
Επιβεβαιώνω ορθή λήψη με... λάθος τιμή!!!! :BDGBGDB55:
Πριν 2 ώρες παρέλαβα με τη γνωστή τιμή σοκ των 1189 ευρώ....
Πρώτες εντυπώσεις εξαιρετικές. Ξεκινώ σιγά σιγά στρώσιμο...

Νομίζω πως άθελά μας κάναμε το καλύτερο powerbuy ever !!!!

Λέτε να πω στον συγκεκριμένο συνεργάτη να αλλάξει τιμές σε διάφορες LCD και να δούμε αν θα κάνει πάλι κανα λάθος και επωφεληθούν και οι υπόλοιποι????

Πλάκα κάνω, αλλά άνθρωποι είμαστε λάθοι κάνουμε....

Αλλά βλέπετε ότι πρέπει πάντα να τιμάμε τις συμφωνίες μας με τους πελάτες....και αυτό δεν το κάνουν οι περισσότεροι.

Re: Απάντηση: Παρελαβα και εγω... 50"

Παίδες ότι και να λέτε έχετε δίκιο.... την τιμή την άλλαξε συνεργάτης που κοιτάει ανταγωνισμό, κατα λάθος....την μπέρδεψε με την αντίστοιχη 42άρα....

Αυτό έγινε Παρασκευή....Δευτέρα χθές την πήρα χαμπάρι και ζήτησα να αλλάξει αμέσως όπως και έγινε...

Δυστυχώς όμως, το site δεν τράβηξε σωστές τιμές σήμερα, και έτσι ΚΑΙ σήμερα για κάποιο διάστημα ανέβηκε η λάθος τιμή.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως αυτοί που βάλανε παραγγελία θα παραλάβουν στην τιμή που συμφωνήσανε με την σελίδα εκείνη την στιγμή....!!!

Λυπάμαι για το απόθεμα, όντως τελείωσε και περιμένω απο next week πάλι...

ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΕΣ ... ΚΑΝΑΤΕ DEAL !!!!!!

:grinning-smiley-043:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:….και σας τιμά ιδιαίτερα ότι θα ικανοποιήσετε όσους παρήγγειλαν παρά το λάθος που είναι αναγνωρισμένο από όλους μας ;) για ψυχοθεραπεία μόνο δεν συμβαίνει μόνο σε εσάς κάνουμε και εμείς αντίστοιχα λάθη απλά αυτή τη φορά είμαστε από τη σωστή πλευρά ;)

:grinning-smiley-043:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:….και σας τιμά ιδιαίτερα ότι θα ικανοποιήσετε όσους παρήγγειλαν παρά το λάθος που είναι αναγνωρισμένο από όλους μας ;) για ψυχοθεραπεία μόνο δεν συμβαίνει μόνο σε εσάς κάνουμε και εμείς αντίστοιχα λάθη απλά αυτή τη φορά είμαστε από τη σωστή πλευρά ;)

Εντάξει τώρα, συμφωνώ, μόνο που το δικό μας λάθος πίστεψε με μου στοίχισε κάτι χιλιάρικα euro...ας όψεται

Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρελαβα και εγω... 50"

Εντάξει τώρα, συμφωνώ, μόνο που το δικό μας λάθος πίστεψε με μου στοίχισε κάτι χιλιάρικα euro...ας όψεται

Ελααααα....παραπονιαρη!!! Τα καλυψατε με τη διαφημιση :ernaehrung004:

Στείλε μου pm να σου πω ιστορίες για καμία 200χιλιαρικα ;) ίσως σε κάνει να νιώσεις καλύτερα… λέμε τώρα γιατί συνήθως εκτος από το οικονομικό είναι και το γαμωτο που ενοχλεί όλους μας :argue::slapface: ;)

Το ξαναείπα βεβαία Νίκο Sorry… το thread στο κάναμε !@#!@

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρελαβα και εγω... 50"

Ελααααα....παραπονιαρη!!! Τα καλυψατε με τη διαφημιση :ernaehrung004:

As some say ... Best publicity is Bad publicity!!!

Όπως και να έχει παίδες, χαίρομαι που κάποιοι τα κατάφεραν και την πήραν, να την χαίροντε αυτοί και οι οικογένειές τους και σταματάω εδώ κάθε αναφορά στο θέμα αυτό....

αντε και του χρόνου!

Απάντηση: Re: Παρελαβα και εγω... 50"

Ανεβάζω κ φωτό:

http://www.imageshack.gr/view.php?file=lunmowjd6ep60nn8sm4d.jpg
http://www.imageshack.gr/view.php?file=d8dojquie4p0ffvdpttv.jpg
http://www.imageshack.gr/view.php?file=3bgnjaz6u89nfa3tlft5.jpg

H αριστερή είναι sony bravia 46" η V σειρά. Δυστυχώς δεν είχα πρόχειρο σταυρό για να βάλω σήμα κ στις δύο. Ελπίζω αύριο

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗ,ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ.
Στη συσκευη sony και στην τηλεόραση Samsung.

Καλορίζικη σε όλους τους κατόχους και πάλι "μπράβο" για το Πλαίσιο που τίμησε την συμφωνία κι ας υπήρχε λάθος. Έχασαν κάτι ψιλά αλλά είμαι σίγουρος πως κέρδισαν αρκετούς πελάτες για το μέλλον. Το μόνο παράπονο μου είναι που δεν έγινε το ίδιο λάθος με τις Pioneer :D

Απάντηση: Παρελαβα και εγω... 50"

Μηπως θα ηταν ωραιο καθε εβδομαδα να ειχαν τα μαγαζια ενα τετοιο λαθακι και να παιζαμε το παιχνιδι "ΒΡΕΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ"!!? :p

Καλωριζικες οι τηλεορασεις παιδια!!! Το σιγουρο ειναι οτι αυτο εδω το thread θα εχει να πει πολλα σε λιγο απο πολλους κατοχους της συγκεκριμενης τηλεορασης!!!:2thumb22sup:

Καλορίζικη σε όλους τους κατόχους και πάλι "μπράβο" για το Πλαίσιο που τίμησε την συμφωνία κι ας υπήρχε λάθος. Έχασαν κάτι ψιλά αλλά είμαι σίγουρος πως κέρδισαν αρκετούς πελάτες για το μέλλον. Το μόνο παράπονο μου είναι που δεν έγινε το ίδιο λάθος με τις Pioneer :D

Μόλις χτές το βράδυ , περιέγραφα στον κολλητό μου την κατάσταση που υπήρξε και ξεσκιστήκαμε στα γέλια στην σκέψη να είχε συμβεί κάτι παρόμοιο με καμμια kURO....

Άσχετο, έρχεται καινούρια SAMSUNG P series οπου νάναι... έχετε ακούσει τίποτα για αυτές?

Να τις φέρω ?

Αν μιλάμε για κάτι σαν αυτή… Samsung PS-50P96 καλές ως πολύ καλές θα έλεγα… είναι το ανταγωνιστικό μοντέλο της Samsung απέναντι στη σειρά PZ70 της Panasonic… σε σχέση με τη σειρά C της Samsung οι διαφορές τα 1080p , 3 x HDMI και Ultra Filter Bright με την Q τα 1080p μονο…

Οι ειδικοί βεβαία μπορούν να σε κατατοπίσουν καλύτερα…

Αν μιλάμε για κάτι σαν αυτή… Samsung PS-50P96 καλές ως πολύ καλές θα έλεγα… είναι το ανταγωνιστικό μοντέλο της Samsung απέναντι στη σειρά PZ70 της Panasonic… σε σχέση με τη σειρά C της Samsung οι διαφορές τα 1080p , 3 x HDMI και Ultra Filter Bright με την Q τα 1080p μονο…

Οι ειδικοί βεβαία μπορούν να σε κατατοπίσουν καλύτερα…

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!

Αναμένω τιμές απο FOURLI...

Mπραβο στο Πλαισιο για την ακρως επαγγελματικη αντιμετωπιση του θεματος.

Εγω εκοβα τον λαιμο μου οτι στην Ελλαδα κανενας δεν θα δεχοταν να δωσει την τηλεοραση στην λαθος τιμη αλλα τελικα εκανα λαθος.

Απο εδω και περα θα εχω ενα παραθυρο με το πλαισιο παντα ανοιχτο και θα περιμενω καμια λαθος τιμη για να χτυπησω.:flipout:

Άσχετο, έρχεται καινούρια SAMSUNG P series οπου νάναι... έχετε ακούσει τίποτα για αυτές?

Να τις φέρω ?

Εννοείται πως θα τις φέρεις. Υπάρχουν ήδη ενδιαφερόμενοι αν κρίνω από 2-3 threads στο forum και θα είναι άμεσα ανταγωνιστική με την PZ70 της Panasonic.

Απάντηση: Παρελαβα και εγω... 50"

Φερε πραμα να εχουμε psixakias!!! :music-smiley-005:

α περιμενω καμια λαθος τιμη για να χτυπησω.:flipout:

μην το γελατε καθουλου

ωρες-ωρες εχει κατι τιμες (ηθελημενα)απιστευτες

ειναι και αυτες τυπου carefour