Samsung PS50C96H : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Παρελαβα και εγω... 50"

Αλλος Μ.Κ. μας βρηκε με την εφημεριδα !!

Το ρολοι και την ημερ. τι την εβαλες βρεε? Οπου θελεις δεν το πας ??:flipout::flipout::flipout::flipout:
Ρε συ ο Μ.Κ.:worshippy: και εγώ δεν παίζουμε με την υπογραφή μας:ADFADF1:… μπορεί εκεί στο μαγαζί να μη πιστεύουν τι γίνεται… αλλά εμείς είμαστε με αποδείξεις… με το παλικάρι που μίλησα στο τηλέφωνο προφανώς και δεν ήξερε τη να πει γιατί την ώρα που πήρα τηλέφωνο μου λέει ξέρεται δεν υπάρχει σε stock και θα σας ενημερώσουμε πότε να βάλετε παραγγελία… και λέω τη παραγγελία να βάλω ρε παιδια ? εγώ την έχω βάλει, έχω και confιrmation mail που μου στείλατε με αριθμό παραγγελίας 125*** , μου λέει μα το σύστημα δείχνει ότι είναι , θα είναι σε αναμονή… εκείνη τη στιγμή έκανα log in στο Πλαίσιο και ανοίγω την συγκεκριμένη σελίδα του λέω ρε φιλέ μπες εκεί…μπαίνει και άρχισαν τα τσάμικα περί μη ενημέρωσης της σελίδας κλπ καλά λέω θα πάρω αργότερα να μας πείτε τι γίνεται…

Ειναι προφανες οτι προκειται για λαθος. Δεν μπορει η 50C96 να εχει 1,189 και η 42C96 να εχει 1,199!

Αποκλειεται να στην δωσουν τοσο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρελαβα και εγω... 50"

Ειναι προφανες οτι προκειται για λαθος. Δεν μπορει η 50C96 να εχει 1,189 και η 42C96 να εχει 1,199!

Ε, δεν ειναι ακριβως ετσι "συνεπαγωγικα" τα πραγματα Γιαννη !

Γιάννη είπαμε το δις εξαμαρτείν:7SFGSFG:… το λάθος το καταλαβαίνω τη πρώτη φορα μετά τη διόρθωση να ξανανεβαίνει δεν το δέχομαι… τι σημασία έχει η τιμή της 42? Ξέρεις πόσα καταστήματα πουλούν ακόμα τον BenQ 8720 πιο ακριβά από την BenQ 9000 άσε με τα μοντέλα της TV ψάξε και θα δεις παλιότερα μοντέλα καταργημένα πιο ακριβά από τα νέα δε λέει τίποτα…αν κάποιος πάει και το αγοράσει θα του πουν λάθος να σας δώσουμε το καινούργιο μοντέλο σε φθηνότερη τιμή ? να σου πω άλλη μια θεωρία… ? Έξυπνος τρόπος στοκαρίσματος για να πιάσουμε τα bonus από τις πώλησης της χρονιάς αλλά το κάνουμε με τρόπο για να μην μας κράξουν τα υπόλοιπα μαγαζιά συνεργάτες της Samsung… από θεωρίες πολλές… θα δούμε την αξιοπιστία τους… -bye-

Ρε παιδια συγνωμη η τηλεοραση εχει 1,799 , επειδη προφανως λογω λαθους την ειχαν 500 ευρω λιγοτερο στο site νομιζετε οτι η τιμη αυτη ισχυει? Και την διαφορα ποιος θα την πληρωσει? Ο υπαλληλος που εκανε λαθος?

Και τωρα 1799 εχει:

http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?catalog=19&category=69980053

Απο εμενα παντως δεν εχω προβλημα να την παρετε ακομη και 999 ευρω. Πεστε τους οτι τοσο την ειχε στο site πριν δυο ημερες.:flipout:

Ρε παιδια συγνωμη η τηλεοραση εχει 1,799 , επειδη προφανως λογω λαθους την ειχαν 500 ευρω λιγοτερο στο site νομιζετε οτι η τιμη αυτη ισχυει? Και την διαφορα ποιος θα την πληρωσει? Ο υπαλληλος που εκανε λαθος?

Γιάννη δεν έχει να κάνει απλά με την αναγραφόμενη τιμή. Μιλάμε ότι έγινε κανονικά παραγγελία και τα άτομα παρέλαβαν και e-mail που το επιβεβαιώνει.

Αν η αναγραφόμενη ήταν κατά λάθος 1999 και κάποιος την είχε παραγγείλει με αυτή την τιμή θα γινόταν επιστροφή χρημάτων ?

Γιάννη δεν έχει να κάνει απλά με την αναγραφόμενη τιμή. Μιλάμε ότι έγινε κανονικά παραγγελία και τα άτομα παρέλαβαν και e-mail που το επιβεβαιώνει.

Εγω θα πειστω μονο οταν την λαβουν και τους εχουν χρεωσει μονο τοσο. Το email απο οτι καταλαβαινω παντως ειναι ενα αυτοματο μηνυμα που στελνεται απο τον server καθε φορα που γινεται παραγγελια.

Αν εχει τελικα 1,189 υποσχομαι να παραγγειλω και εγω μια.:fahne90:

Re: Παρελαβα και εγω... 50"

…γιατί πρέπει να τα λέμε όλα και τα κακά και τα καλά…:grinning-smiley-043στο Πλαίσιο…μόλις έλαβα τηλέφωνο, χωρίς να τους ενοχλήσω από το πρωί…παράδοση σε καμία εβδομάδα…(6 ήμερες μου ανέφεραν συγκεκριμένα ) συνεπώς αναμένω ;) Για την τιμή δεν μου είπαν τίποτα συνεπώς υποθέτω ότι ισχύει της παραγγελίας ;) Περισσότερα όταν έρθει με το καλό… ;)

Απάντηση: Παρελαβα και εγω... 50"

Τελικα μεγαλωσε πολυ το κλαμπ των κατοχων της συγκεκριμενης τηλεορασης.... :ernaehrung004: Περιμενουμε τα νεωτερα απο αυτους που την περιμενουν καθως και εντυπωσεις σε αυτους που παρελαβαν...

Απλα ας ελπισουμε οταν θα γινει η χρεωση των πιστωτικων καρτων κατα την παραδοση να μην χρεωσουν το κανονικο ποσο, αλλα το ποσο που προλαβατε και αγορασατε.

Psixakias ακουει??? OVER :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Παίδες ότι και να λέτε έχετε δίκιο.... την τιμή την άλλαξε συνεργάτης που κοιτάει ανταγωνισμό, κατα λάθος....την μπέρδεψε με την αντίστοιχη 42άρα....

Αυτό έγινε Παρασκευή....Δευτέρα χθές την πήρα χαμπάρι και ζήτησα να αλλάξει αμέσως όπως και έγινε...

Δυστυχώς όμως, το site δεν τράβηξε σωστές τιμές σήμερα, και έτσι ΚΑΙ σήμερα για κάποιο διάστημα ανέβηκε η λάθος τιμή.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως αυτοί που βάλανε παραγγελία θα παραλάβουν στην τιμή που συμφωνήσανε με την σελίδα εκείνη την στιγμή....!!!

Λυπάμαι για το απόθεμα, όντως τελείωσε και περιμένω απο next week πάλι...

ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΕΣ ... ΚΑΝΑΤΕ DEAL !!!!!!

Παιδιά παρέλαβα σήμερα το απόγευμα όλα ΟΚ. Η τιμολόγηση στα 1189 επιβεβαιώνεται!!!! Σύντομα κ φωτό!

Παιδιά παρέλαβα σήμερα το απόγευμα όλα ΟΚ. Η τιμολόγηση στα 1189 επιβεβαιώνεται!!!! Σύντομα κ φωτό!

Όποιος πεί εδώ μέσα ξανά κακή κουβέντα για το ΠΛΑΙΣΙΟ θα του βγάλω το αυτί ....

Τι λετε ρε παιδια??? 50" με 1189 ??? :SFGSFGSF::worshippy:

Τι λετε ρε παιδια??? 50" με 1189 ??? :SFGSFGSF::worshippy:

ρε παιδια γελαω με την τιμη αυτη και κλαιω ταυτοχρονα που δεν μπορω να παρω και εγω μια ........:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

μπραβο !!!

ποιος το περιμενε οτι θα πουλιουνται οι 50 αρες σαν κουλουρια ......

δεν νομιζω οτι αξιζει να περιμενουμε και αλλο..

ποιος το περιμενε οτι θα πουλιουνται οι 50 αρες σαν κουλουρια ......

δεν νομιζω οτι αξιζει να περιμενουμε και αλλο..

Δεν πουλιούνται φίλε μου πλέον σαν κουλούρια. Απλά ένα λάθος έγινε το από το οποίο μερικοί επωφελήθηκαν. Όποιος πρόλαβε την 50άρα πήρε...:Banane0:

Παίδες ότι και να λέτε έχετε δίκιο.... την τιμή την άλλαξε συνεργάτης που κοιτάει ανταγωνισμό, κατα λάθος....την μπέρδεψε με την αντίστοιχη 42άρα....

Αυτό έγινε Παρασκευή....Δευτέρα χθές την πήρα χαμπάρι και ζήτησα να αλλάξει αμέσως όπως και έγινε...

Δυστυχώς όμως, το site δεν τράβηξε σωστές τιμές σήμερα, και έτσι ΚΑΙ σήμερα για κάποιο διάστημα ανέβηκε η λάθος τιμή.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως αυτοί που βάλανε παραγγελία θα παραλάβουν στην τιμή που συμφωνήσανε με την σελίδα εκείνη την στιγμή....!!!

Λυπάμαι για το απόθεμα, όντως τελείωσε και περιμένω απο next week πάλι...

ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΕΣ ... ΚΑΝΑΤΕ DEAL !!!!!!

Αντε καλορίζικες...και μπράβο στο πλαίσιο που τιμάει την "υπογραφή" του

Γειά σας.
Επιβεβαιώνω ορθή λήψη με... λάθος τιμή!!!! :BDGBGDB55:
Πριν 2 ώρες παρέλαβα με τη γνωστή τιμή σοκ των 1189 ευρώ....
Πρώτες εντυπώσεις εξαιρετικές. Ξεκινώ σιγά σιγά στρώσιμο...