Samsung PS50C96H : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Παρελαβα και εγω... 50"

Ισως να είναι και πιο εμφανείς οι αντανακλάσεις λόγω μεγέθους αλλά ευτυχώς εν λειτουργία δεν είναι ενοχλητικές, εκτός εάν είναι δυνατές πηγές φωτός!
Ορίστε και κάποιες φωτό από τις συσκευασίες και την τοποθέτηση στο σαλόνι.

Γιώργο καλορίζικες και οι 2
Για την μεγάλη δεν το συζητάω, πέτυχες διάνα :SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Απάντηση: Παρελαβα και εγω... 50"

Σήμερα παρέλαβα και εγώ την Samsung 50C96 με την "λαθος" τιμή.
Μπράβο στο Πλαίσιο που τίμησε την υπογραφή του site του.
Τώρα στώνει με το γνωστο DVD

Σήμερα παρέλαβα και εγώ την Samsung 50C96 με την "λαθος" τιμή.
Μπράβο στο Πλαίσιο που τίμησε την υπογραφή του site του.
Τώρα στώνει με το γνωστο DVD

Καλές θεάσεις λοιπόν και καλορίζικη....ποιό είναι το γνωστό dvd;

Απάντηση: Re: Παρελαβα και εγω... 50"

...αυτο χρειάζεται λίγη παραπάνω κουβέντα...

Δηλαδή;

Μου φαίνεται οτι αυτό το φιλτερ μπράιτ που ευαγγελίζεται η samsung είναι φούμαρα.
Πρόσφατα που χάζευα στον κοτσοβολο μια LG 50C1 (κάπως έτσι) αρκετά παλιό μοντέλο δεν ένιωσα να με ενοχλεί και τόσο η αντανάκλαση. Λέω: θα πάρω plasma.
Αντίθετα μια samsung 50 κάποιο φθηνό μοντέλο (δεν θυμάμαι πιο, μπορεί να ήταν και η C) στο multirama
δεν βλέπονταν με τίποτα. Φτου λέω: Μάλλον με βλέπω για LCD.
Πιο καλά φαινόμουν εγώ παρά κάτι κινούμενα σχέδια που έδειχνε. Ήταν όμως μέρα και τοποθετημένη κοντά στη βιτρίνα. Αν ήταν αυτός ο λόγος δεν ξέρω.

Αν τελικά επιλέξω lCD ο μόνος λόγος θα είναι εξ´αιτίας της αντανάκλασης.
Αλήθεια ποια τηλεόραση plasma έχει τη μικρότερη αντανάκλαση;
Μήπως η καινούργια panasonic PZ70 είναι καλύτερη;
Μήπως κάποια άλλη;

Θα τη βάλω στο μπάνιο για καθρέφτη. Για το πρωινό ξύρισμα θα είναι ότι πρέπει.:flipout:

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Παρελαβα και εγω... 50"

Δηλαδή;

Μου φαίνεται οτι αυτό το φιλτερ μπράιτ που ευαγγελίζεται η samsung είναι φούμαρα.
Πρόσφατα που χάζευα στον κοτσοβολο μια LG 50C1 (κάπως έτσι) αρκετά παλιό μοντέλο δεν ένιωσα να με ενοχλεί και τόσο η αντανάκλαση. Λέω: θα πάρω plasma.
Αντίθετα μια samsung 50 κάποιο φθηνό μοντέλο (δεν θυμάμαι πιο, μπορεί να ήταν και η C) στο multirama
δεν βλέπονταν με τίποτα. Φτου λέω: Μάλλον με βλέπω για LCD.
Πιο καλά φαινόμουν εγώ παρά κάτι κινούμενα σχέδια που έδειχνε. Ήταν όμως μέρα και τοποθετημένη κοντά στη βιτρίνα. Αν ήταν αυτός ο λόγος δεν ξέρω.

Αν τελικά επιλέξω lCD ο μόνος λόγος θα είναι εξ´αιτίας της αντανάκλασης.
Αλήθεια ποια τηλεόραση plasma έχει τη μικρότερη αντανάκλαση;
Μήπως η καινούργια panasonic PZ70 είναι καλύτερη;
Μήπως κάποια άλλη;

Θα τη βάλω στο μπάνιο για καθρέφτη. Για το πρωινό ξύρισμα θα είναι ότι πρέπει.:flipout:

Θα πρέπει να τα ψάξεις λίγο παραπάνω γιατί η Q96 και η C96 έχουν διαφορετικό φίλτρο και πιθανόν οι αντανακλάσεις να μην ενοχλούν το ίδιο. Το ίδιο ισχύει και για τις Panasonic PZ70/PZ700. Πάντως εννοείται πως δεν πρόκειται στο σπίτι σου να έχεις τις αντανακλάσεις που είδες στα μαγαζιά.

Αν τελικά πας σε LCD πρόσεξε και τις Samsung Μ86/F86 με το Super Clear Panel που έχουν παρόμοιες αντανακλάσεις με plasma.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Παρελαβα και εγω... 50"

Αν τελικά πας σε LCD πρόσεξε και τις Samsung Μ86/F86 με το Super Clear Panel που έχουν παρόμοιες αντανακλάσεις με plasma.[/QUOTE said:
Ξέρω τις έχω κι αυτές στη μαύρη λίστα.

Βλέπω ότι μετά το Sold out που έγινε λόγω της λάθους τιμής στη σελίδα του πλαισίου όλοι οι τυχεροί αγοραστές μάλλον ξεχαστήκαν με την εικόνα που είδαν, και εμείς οι υποψήφιοι ακόμη περιμένουμε εντυπώσεις και σχόλια.

Re: Απάντηση: Παρελαβα και εγω... 50"

Βλέπω ότι μετά το Sold out που έγινε λόγω της λάθους τιμής στη σελίδα του πλαισίου όλοι οι τυχεροί αγοραστές μάλλον ξεχαστήκαν με την εικόνα που είδαν, και εμείς οι υποψήφιοι ακόμη περιμένουμε εντυπώσεις και σχόλια.

Το πρώτο μου post παιδιά, αλλά και εγώ είμαι στην έρευνα για 50".
Η θέαση μου είναι περισσότερο TV και Nova και λίγο DVD.
100% SD υλικό, οπότε πιστεύω καλά το πάω για Plasma και Ready.

Θα ήθελα πραγματικά να μου πείτε κάποιο κατάστημα στην Αθήνα που θα μπορούσα να δω την εν λόγω κυρία.

Αν γνωρίζετε, ποιά η διαφορά μεταξύ:
PS50C96H και
PS50Q96H

Οι ιδιοκτήτες είναι σε γενικές γραμμές ευχαριστημένοι με την επιλογή τους?
Ιδιαίτερα σε SD σήμα.

Ευχαριστώ θερμά.

Αντε βρε παιδια, που εξαφανιστηκατε??? Πειτε εντυπωσεις για τους υπόλοιπους αναποφάσιστους!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρελαβα και εγω... 50"

Το πρώτο μου post παιδιά, αλλά και εγώ είμαι στην έρευνα για 50".
Η θέαση μου είναι περισσότερο TV και Nova και λίγο DVD.
100% SD υλικό, οπότε πιστεύω καλά το πάω για Plasma και Ready.

Θα ήθελα πραγματικά να μου πείτε κάποιο κατάστημα στην Αθήνα που θα μπορούσα να δω την εν λόγω κυρία.

PS50C96H και
PS50Q96H

http://www.samsung.com/gr/products/television/plasma/ps50c96hdxxec.asp
http://www.samsung.com/gr/products/television/plasma/ps50q96hdxxec.asp

αρκετοι λενε τα καλυτερα για την δευτερη.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρελαβα και εγω... 50"

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Κάποιο σχετικό άρθρο για την δεύτερη?

Και ποιά η διαφορά βρε παιδιά μεταξύ των 2?

Φιλικά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Παρελαβα και εγω... 50"

Ευχαριστώ θερμά :2thumb22sup:

:ernaehrung004:
ναι

φιλε μου απο οτι διαβαζω και ακουω προχωρα στην δευτερη,εκτος και αν μπορουσες να τις δεις και τις δυο και να βγαλεις μονος σου πλεον συμπερασμα.

Last edited:

PS50C96H και
PS50Q96H

1. Filterbright vs Ultra Filterbright (αντιανακλαστικο καλυμα οθονης)
2. 2 HDMI vs 3 ΗDΜΙ
3. Δεν εχει Motion Plus vs εχει Motion Plus (μια λειτουργια που ανεβαζει την ανανεωση οθονης στα 75 Hz αλλα την απενεργοποιουν οι πιο πολλοι στην Q ετσι και αλλιως γιατι κανει σπασιματα στην κινηση)

Γενικα δηλαδη η C ειναι μια λιγο πιο οικονομικη Q και αυτα που λειπουν δεν θα σου λειψουν (εκτος απο το 1 HDMI ισως).
Η εικονα ειναι σχεδον η ιδια παντως. Μονη διαφορα στις λιγο λιγοτερες ανακλασεις της Q.

1. Filterbright vs Ultra Filterbright (αντιανακλαστικο καλυμα οθονης)
2. 2 HDMI vs 3 ΗDΜΙ
3. Δεν εχει Motion Plus vs εχει Motion Plus (μια λειτουργια που ανεβαζει την ανανεωση οθονης στα 75 Hz αλλα την απενεργοποιουν οι πιο πολλοι στην Q ετσι και αλλιως γιατι κανει σπασιματα στην κινηση)

Γενικα δηλαδη η C ειναι μια λιγο πιο οικονομικη Q και αυτα που λειπουν δεν θα σου λειψουν (εκτος απο το 1 HDMI ισως).
Η εικονα ειναι σχεδον η ιδια παντως. Μονη διαφορα στις λιγο λιγοτερες ανακλασεις της Q.

Ευχαριστώ πάρα πολύ, ήσουν κατατοπιστικότατος. :2thumb22sup:
Ερώτηση, είμαι σε απόσταση θεάσης τα 4-5 μέτρα, θεωρώ ότι καλύτερα να πάω απ' ευθείας στις 50", δεν συμφωνήτε?
Και εαν ναι, με γνώμονα ότι η θέαση μου όπως προανέφερα αφορά επί το πλείστον TV, NOVA, SD DVD και PS2 (games με τον γιό μου), υπάρχει κάποια άλλη στις 50" η οποία να είναι εξίσου καλή?
Π.Χ. Panasonic, αλλά ποιό μοντέλο?
Μιας και ανέφερα το θέμα παιδιών, υπάρχει λέτε πρόβλημα ακτινοβολίας, οπότε να στραφώ στις LCD ?
Το Budget μου είναι γύρω στα 1700.

Ευχαριστώ και πάλι.

Oι πλασμα εχουν ελαχιστη ακτινοβολια οποτε δεν νομιζω οτι πρεπει να σε απασχολει.

Υπαρχει η Panasonic 50PX7 σε τιμη παρομοια με την Samsung αλλα εχει μονο 1 HDMI. Yπαρχει επισης και η Philips 50PFP5532 με λιγο παραπανω.

Για την αποσταση θεασης σου οι 50" ειναι το ελαχιστο μεγεθος.