- SAMSUNG TV Line-up 2011 -

Έχεις δίκιο φίλε κάτσε να δω πρώτα και μετά μιλαω.Αν και πιστεύω ότι θα μεινω ευχαριστημένος....καταλαβαίνεις λίγο την αγωνία μου έτσι.Αγοραζω ΤV μετά από 11 χρονια και θέλω να πάρω κάτι καλό και σε πολλές ίντσες.

Η TV είναι ότι καλύτερο έχω δει μέχρι σήμερα!
Αν δεν έπαιρνα πρόσφατα Projector θα την χτυπούσα και εγώ.
Όχι πως δεν το σκέφτομαι αλλα τα τελευταία 2 χρονια πήρα δυο 50" μια 32" και ένα Projector. Αν πω στην γυναικα ότι θα πάρω και μια 64".........:rifle:

Η TV είναι ότι καλύτερο έχω δει μέχρι σήμερα!
Αν δεν έπαιρνα πρόσφατα Projector θα την χτυπούσα και εγώ.
Όχι πως δεν το σκέφτομαι αλλα τα τελευταία 2 χρονια πήρα δυο 50" μια 32" και ένα Projector. Αν πω στην γυναικα ότι θα πάρω και μια 64".........:rifle:
Σε καταλαβαίνω...εγώ να δεις τι περασα μέχρι να την παραγ:slapface:γειλω

Samsung Sold 2 Million Internet-Connected Smart TV Sets In 3 Months

Korean TV manufacturer Samsung is celebrating a milestone this week, after announcing through a social media news release on its corporate blog site SamsungTomorrow.com that it has sold two million units of Smart TVs worldwide within just three months of the internet-enabled models’ global release. The two millionth set was sold on the 15th of June.....

http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-2-million-smart-tv-201106181222.htm

Samsung PS51D8000 3D Plasma Review

ps51d8000.jpg

The PS51D8000 represents a huge step forward for Samsung’s Plasma lineup, and is the first time we have recommended one of the company’s PDP TVs on more or less equal footing with competing models from Panasonic. Although the image doesn’t have the same richness as the Japanese company’s equivalents, Samsung’s PS51D8000 has its own strengths to keep us happy.

Compared to previous Samsung plasmas, black level is much improved, the annoying image retention that affected previous models is almost gone, and crosstalk in 3D is very nearly as good as Panasonic’s efforts. We’re delighted by this, since we love high quality video, and competition is always good for the consumer.

However, the Samsung PS51D8000 still faces stiff competition from Panasonic’s similarly-priced TX-P50GT30, which produces deeper blacks, has a better light-rejecting screen coating, much more accurate out-of-the-box preset modes, and also features better Greyscale tracking even after calibration (keep in mind we’re comparing the tracking we achieved in “Game Mode” – the Greyscale tracking in the noise reduction afflicted standard modes, which we chose to avoid, is better than Panasonic’s mid-range efforts). However, Samsung’s plasmas exhibit less false contouring during motion than Panasonic’s, avoiding the effect where fast motion areas can break into ridged (and sometimes spuriously coloured) bands. This means that the PS51D8000, overall, has the best motion quality of any HDTV we’ve reviewed recently. The D8000 plasma also delivers superior vertical resolution when operating in 3D mode, avoiding any jaggedness in sharply textured areas.

We debated the final score for the Samsung PS51D8000 at length, trying to decide between a high “Recommended” or low “Highly Recommended”. Had we chosen the former, the reasons for withholding the higher rating would be the TV’s less-than-first-class black level, and the non-working “Off” mode for the noise reduction feature, which results in grain smearing. However, we eventually settled on “Highly Recommended” because we didn’t feel it would be fair to award this rating to Panasonic’s Plasmas – which are still affected by unavoidable gamma fluctuations – and not to Samsung’s, which do at least let the user avoid the noise reduction quirk by using “Game Mode” (as we did during this review). After all, the only down side of this in practice is a spike of red at 20% grey (see our calibration charts) – and we think that there are many Panasonic owners who would happily trade a little bit of Greyscale tracking quality to be rid of fluctuating brightness.

Just so we’re clear, we should mention that the nearly undefeatable noise reduction nearly cost the 51D8000 its “Highly Recommended” rating. Had it not been for the fact that using “Game Mode” to avoid the NR is now nearly concession-free, it would have slid down a notch. We feel that Samsung should rethink this. Having no proper “Off” switch for the DNR system serves no-one, least of all Plasma buyers, who are arguably more likely to be video enthusiasts irritated by behind-your-back processing.

The Korean company still has work to do, but things are now at the stage where the PS51D8000 is a viable alternative for Plasma buyers who aren’t being served by Panasonic. Its combination of judder-free motion, good Greyscale tracking, perfect colour reproduction, class-leading motion performance, fairly quick video gaming responsiveness, and full resolution 3D display, earns it a highly recommended rating.

The only questions on our minds now are: what is a 2012 Samsung Plasma going to look like, and how will the cheaper 2011 models perform? Hopefully we’ll find out in the coming months.

highly-recommended.gif

http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-ps51d8000-201107011257.htm

Διάβαζα χθες το review του αμερικάνικου cnet για το συγκεκριμένο πλασματάκι.

Ειδικά η 64άρα δεν έχει ανταγωνιστή σε ότι αφορά την σχέση μεγέθους/απόδοσης.:a0210:

Είναι κρίμα πάντως που τα ευρωπαϊκά κομμάτια των 100Hz θα "πληγούν" περισσότερο με την αύξηση του μαύρου όσο αυξάνεται ο ρυθμός ανανέωσης. Πάντως θα ήθελα να δω και μια μέτρηση μαύρου σε 59άρα ή 64άρα γιατί τόσο στις περσινές αμερικάνικες όσο και στις φετινές οι 59άρες κ' 64αρες είχαν σημαντικά καλύτερο μαύρο από τις 51άρες.

Γιάννη έχεις καμιά ιδέα για το πως μπορεί να δουλεύει το "Cell Light" των Samsung ?

Είναι κρίμα πάντως που τα ευρωπαϊκά κομμάτια των 100Hz θα "πληγούν" περισσότερο με την αύξηση του μαύρου όσο αυξάνεται ο ρυθμός ανανέωσης. Πάντως θα ήθελα να δω και μια μέτρηση μαύρου σε 59άρα ή 64άρα γιατί τόσο στις περσινές αμερικάνικες όσο και στις φετινές οι 59άρες κ' 64αρες είχαν σημαντικά καλύτερο μαύρο από τις 51άρες.

Είναι ευχάριστο πάντως που μετά από 2-3 χρόνια στασιμότητας υπήρξε μια μείωση του μαύρου και στις Samsung, αρκεί να μην είναι κολπατζίδικη, αλά Panasonic/LG... :D

Γιάννη έχεις καμιά ιδέα για το πως μπορεί να δουλεύει το "Cell Light" των Samsung ?

Yποθέτω πως πρόκειται για κάποια ρουτίνα ψηφιακού gain που δουλεύει ανεξάρτητα από το ρυθμιστικό της αντίθεσης. Μάλλον έχει καταφύγει σε αυτή την επιλογή διαχωρισμού, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιεί τον ίδιο κώδικα με τις LCD, για το υπόλοιπο κομμάτι του Video-EQ...

Είναι ευχάριστο πάντως που μετά από 2-3 χρόνια στασιμότητας υπήρξε μια μείωση του μαύρου και στις Samsung, αρκεί να μην είναι κολπατζίδικη, αλά Panasonic/LG... :D

Yποθέτω πως πρόκειται για κάποια ρουτίνα ψηφιακού gain που δουλεύει ανεξάρτητα από το ρυθμιστικό της αντίθεσης. Μάλλον έχει καταφύγει σε αυτή την επιλογή διαχωρισμού, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιεί τον ίδιο κώδικα με τις LCD, για το υπόλοιπο κομμάτι του Video-EQ...

Έχω την εντύπωση πως τα τελευταία χρόνια στην Samsung είχαν δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα στα φίλτρα των πλάσμα τους παρά στην υπόλοιπη λειτουργία τους. Η συγκεκριμένη έχει και μεγάλες στάθμες φωτεινότητας (για πλάσμα), άρα και κάτι άλλο άλλαξαν φέτος και μπράβο τους.

Γενικά η συγκεκριμένη έχει αρκετά "περίεργα" χαρακτηριστικά. Το αυξανόμενο μαύρο ανάλογα με τον ρυθμό ανανέωσης παίζει να οφείλεται στα περισσότερα reset/adress ανά frame ?

Είχες αναφέρει πιο παλιά στο άλλο νήμα ότι και οι Samsung, LG χρησιμοποιούν ένα reset ανά frame, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν έχω πειστεί ακόμα (άπιστος εκ πεποιθήσεως μη το πάρεις προσωπικά ;)). Ακόμα και στα πιο πρόσφατα patents τους βλέπω μόνο παραδείγματα με ένα reset ανά υποπεδίο. Για την ακρίβεια δεν έχω βρει ούτε ένα patent των Κορεατών που να έχει κάποιο παράδειγμα οδήγησης με ένα reset/frame και έχω δει αρκετές δεκάδες.

Όσον αφορά το cell light αν και έψαξα λίγο δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο. Η περιέργεια μου βασίζεται από το γεγονός πως σύμφωνα με τα reviews ανεβάζει την φωτεινότητα σε όλο το πάνελ χωρίς να αλλάζει η στάθμη του μαύρου.

Βρήκα όμως ένα 100σελιδο πολύ ενδιαφέρον pdf σχετικά με την επεξεργασία του σήματος των samsung και θα κοιτάξω μήπως υπάρχει κάτι σχετικό εκεί ;)

παρελαβα χθες την 64 d8000. η εικονα της ειναι καταπληκτικη.την εχω στο φως κυψελης 20 με βαση επαγγελματικη ρυθμηση απο ξενο φορουμ.το μονο που δεν καταφερα ακομη ειναι η ασυρματη συνδεση με το ιντερνετ.ενσυρματα συνδεεται.μηπως ξερει κανεις τι φταιει?

Έχω την εντύπωση πως τα τελευταία χρόνια στην Samsung είχαν δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα στα φίλτρα των πλάσμα τους παρά στην υπόλοιπη λειτουργία τους. Η συγκεκριμένη έχει και μεγάλες στάθμες φωτεινότητας (για πλάσμα), άρα και κάτι άλλο άλλαξαν φέτος και μπράβο τους.

Βέβαια, αν διαβάσεις το review του fullhd.gr, εκεί σκοτεινή τη βγάλανε... :flipout:

Γενικά η συγκεκριμένη έχει αρκετά "περίεργα" χαρακτηριστικά. Το αυξανόμενο μαύρο ανάλογα με τον ρυθμό ανανέωσης παίζει να οφείλεται στα περισσότερα reset/adress ανά frame ?

Όχι στα περισσότερα reset ανά frame, αλλά στα συνολικά περισσότερα reset στην ίδια μονάδα χρόνου, λόγω περισσότερων frames και αυτό δεν αποτελεί χαρακτηριστικό μόνο των Samsung: και οι Panasonic εμφανίζουν διαφορετικό μαύρο αναλόγως της συχνότητας ανανέωσης, απλώς εκεί οι αναλογίες είναι 96-100-120 για σήματα 24-50-60Hz, ενώ στις Samsung είναι 96-100-60 για τα ίδια σήματα... ;)

Είχες αναφέρει πιο παλιά στο άλλο νήμα ότι και οι Samsung, LG χρησιμοποιούν ένα reset ανά frame, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν έχω πειστεί ακόμα (άπιστος εκ πεποιθήσεως μη το πάρεις προσωπικά ;)). Ακόμα και στα πιο πρόσφατα patents τους βλέπω μόνο παραδείγματα με ένα reset ανά υποπεδίο. Για την ακρίβεια δεν έχω βρει ούτε ένα patent των Κορεατών που να έχει κάποιο παράδειγμα οδήγησης με ένα reset/frame και έχω δει αρκετές δεκάδες.

Έχω καιρό να ψάξω πατέντες των Κορεατών, θυμάμαι πάντως πως πριν 2-3 χρόνια υπήρχαν αρκετές της Samsung που αναφέρονταν στην οδήγηση κατά AWD, η οποία δουλεύει με ένα reset ανά frame, όταν προβάλλεται μαύρο. Γενικότερα, οι τιμές που καταγράφουν στο μαύρο οι σημερινές Plasma, ακόμα και οι χειρότερες, δεν είναι συμβατές με ένα reset/subfield. Αν είχες δει ποτέ τέτοια Plasma, τα IPS-LCD θα σου φαινόταν στη συνέχεια πως έχουν "μαύρο-κατράμι", μιλάμε για τιμές μεγαλύτερες από 0,5cd/m2... :D

Όσον αφορά το cell light αν και έψαξα λίγο δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο. Η περιέργεια μου βασίζεται από το γεγονός πως σύμφωνα με τα reviews ανεβάζει την φωτεινότητα σε όλο το πάνελ χωρίς να αλλάζει η στάθμη του μαύρου.

Γιατί σου φαίνεται περίεργο αυτό; Και στις Panasonic άνευ floating blacks, το ρυθμιστικό της αντίθεσης, από το 0 στο 60, πάει τη φωτεινότητα, κατά προσέγγιση, από τα 10 στα 200nits, χωρίς να επηρεάζει το μαύρο...

Στις Samsung, αυτό το κάνεις με το ρυθμιστικό cell light. Το ρυθμιστικό της αντίθεσης, απλώς ανεβοκατεβάζει το white point σε ένα μικρό εύρος τιμών, χωρίς ουσιαστικές επιπτώσεις στην εκπεμπόμενη φωτεινότητα του πάνελ.

Βέβαια, αν διαβάσεις το review του fullhd.gr, εκεί σκοτεινή τη βγάλανε... :flipout:

Καλά το συγκεκριμένο ήταν ξεπέτα όχι review. Ουσιαστικά το έγραψε και ο ίδιος. Απλά έβαλε την κάθε τηλεόραση σε κάποιο mode και πήρε μετρήσεις και από ότι βλέπω στην Samsung δεν επιλέχτηκε καν το καλύτερο δυνατό mode.

Όχι στα περισσότερα reset ανά frame, αλλά στα συνολικά περισσότερα reset στην ίδια μονάδα χρόνου, λόγω περισσότερων frames και αυτό δεν αποτελεί χαρακτηριστικό μόνο των Samsung: και οι Panasonic εμφανίζουν διαφορετικό μαύρο αναλόγως της συχνότητας ανανέωσης, απλώς εκεί οι αναλογίες είναι 96-100-120 για σήματα 24-50-60Hz, ενώ στις Samsung είναι 96-100-60 για τα ίδια σήματα... ;)

Πλάκα πλάκα θα μετρήσω κάποια στιγμή την δική μου στα 50hz να δω τι παίζει ;)

Έχω καιρό να ψάξω πατέντες των Κορεατών, θυμάμαι πάντως πως πριν 2-3 χρόνια υπήρχαν αρκετές της Samsung που αναφέρονταν στην οδήγηση κατά AWD, η οποία δουλεύει με ένα reset ανά frame, όταν προβάλλεται μαύρο. Γενικότερα, οι τιμές που καταγράφουν στο μαύρο οι σημερινές Plasma, ακόμα και οι χειρότερες, δεν είναι συμβατές με ένα reset/subfield. Αν είχες δει ποτέ τέτοια Plasma, τα IPS-LCD θα σου φαινόταν στη συνέχεια πως έχουν "μαύρο-κατράμι", μιλάμε για τιμές μεγαλύτερες από 0,5cd/m2... :D

Βασικά την σύγκριση που λες την έχω κάνει το 2005 με Samsung πλάσμα φίλου και δική μου LCD Philips ... καταθλιπτικά και τα δυο αποτελέσματα ;)

Αν βρεις χρόνο (και όρεξη ;)) ρίξε μια ματιά σε αυτά:

14/12/2010: Plasma display device and method of driving the same (εδώ αναφέρεται σε sub-reset στάδιο από το SF2 και μετά)

25/01/2011: Plasma display panel driving method and apparatus (εδώ μάλλον περιγράφεται το σύστημα που κοντρολάρει την φωτεινότητα/κατανάλωση ανάλογα με το σήμα)

05/03/11: Driving method of plasma display panel and display device thereof (προβλήματα στα χαμηλά IRE από την φωτεινότητα του address)

14/06/11: Method for representing grayscale on plasma display panel in consideration of address light (μια από τα ίδια με πριν)

Γιατί σου φαίνεται περίεργο αυτό; Και στις Panasonic άνευ floating blacks, το ρυθμιστικό της αντίθεσης, από το 0 στο 60, πάει τη φωτεινότητα, κατά προσέγγιση, από τα 10 στα 200nits, χωρίς να επηρεάζει το μαύρο...

Στις Samsung, αυτό το κάνεις με το ρυθμιστικό cell light. Το ρυθμιστικό της αντίθεσης, απλώς ανεβοκατεβάζει το white point σε ένα μικρό εύρος τιμών, χωρίς ουσιαστικές επιπτώσεις στην εκπεμπόμενη φωτεινότητα του πάνελ.

ΟΚ .. δηλαδή πρακτικά μιλάμε για άλλη ονομασία του contrast ;)

Κατάλαβα λάθος τοτε.

Διάβαζα χθες το review του αμερικάνικου cnet για το συγκεκριμένο πλασματάκι.

Ειδικά η 64άρα δεν έχει ανταγωνιστή σε ότι αφορά την σχέση μεγέθους/απόδοσης.:a0210:

+1
Η 63C7000 μου, ειχε πολυ λιγοτερο IR και αρκετα καλυτερο "μαυρο" απο μια 50C6900, που ειχα δει σε γνωστο.Η super σχεση μεγεθους/αποδοσης, ηταν ο λογος που την επελεξα περσι (αν και την περιμενα 4 μηνες να ερθει) και δεν το μετανιωσα.Φανταζομαι οτι η φετινη 64αρα ειναι "killer" προιον.

Last edited:
+1
Η 63C7000 μου, ειχε πολυ λιγοτερο IR και αρκετα καλυτερο "μαυρο" απο μια 50C6900, που ειχα δει σε γνωστο.Η super σχεση μεγεθους/αποδοσης, ηταν ο λογος που την επελεξα περσι (αν και την περιμενα 4 μηνες να ερθει) και δεν το μετανιωσα.Φανταζομαι οτι η φετινη 64αρα ειναι "killer" προιον.

ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙ.ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ LCD ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΙΝΗΣΗ ΧΡΩΜΑΤΑ ΗΧΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ 2D ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ.ΚΡΑΤΑΩ ΛΙΓΟ ΠΙΣΙΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ PEELING ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΕ ΠΑΡΤΙΔΕΣΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΜΑΙΟΥ.Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΟΥΝΙΟΣ.ΕΛΠΙΖΩ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

ΚΡΑΤΑΩ ΛΙΓΟ ΠΙΣΙΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ PEELING ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΕ ΠΑΡΤΙΔΕΣΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΜΑΙΟΥ.

Φαινομενο peeling? Ε? Για εξηγησε....

Φαινομενο peeling? Ε? Για εξηγησε....

ηδη το παρουσιασε η δικη μου με τεσσερις ωρες λειτουργιας.ενημερωσα τη σαμσουνγκ και θα μου στειλουν τεχνικο να κανει ελεγχο.στον κωτσοβολο μου ειπαν οτι μεχρι 10 μερες απο την αγορα μπορουν νατην αλλαξουν.αν ομως το παρουσιασει και η αλλη?η σαμσουνγκ δεν ανακοινωσε οτι ελυσε το προβλημα που ειναι απο το μαρτιο.ηδικια μου γραφει ημερομηνια κατασκευης ιουνιος 2011.

ηδη το παρουσιασε η δικη μου με τεσσερις ωρες λειτουργιας.ενημερωσα τη σαμσουνγκ και θα μου στειλουν τεχνικο να κανει ελεγχο.στον κωτσοβολο μου ειπαν οτι μεχρι 10 μερες απο την αγορα μπορουν νατην αλλαξουν.αν ομως το παρουσιασει και η αλλη?η σαμσουνγκ δεν ανακοινωσε οτι ελυσε το προβλημα που ειναι απο το μαρτιο.ηδικια μου γραφει ημερομηνια κατασκευης ιουνιος 2011.

Γιώργο είναι και σένα στον βαθμό που φαίνεται στην φώτο παραπάνω ?

Αν θυμάμαι καλά στους περισσότερους ξεκινούσε από κάποια γωνίτσα αρχικά και μετά άνοιγε περισσότερο.

Θέλω να πιστευω ότι δεν θα έχεις κανένα θέμα με αντικατάσταση και μετά το 10ήμερο αφου το πρόβλημα κάνει μπαμ και είναι αδικαιολόγητο. Απλά μετά το 10ήμερο πιθανόν να πρέπει να το κανονίσεις με την αντιπροσώπεια (κακώς). Από την άλλη και το πήγαινε έλα μέχρι να πέσεις σε κομμάτι που δεν θα παρουσιάσει το πρόβλημα είναι κουραστικό.

Γιώργο είναι και σένα στον βαθμό που φαίνεται στην φώτο παραπάνω ?

Αν θυμάμαι καλά στους περισσότερους ξεκινούσε από κάποια γωνίτσα αρχικά και μετά άνοιγε περισσότερο.

Θέλω να πιστευω ότι δεν θα έχεις κανένα θέμα με αντικατάσταση και μετά το 10ήμερο αφου το πρόβλημα κάνει μπαμ και είναι αδικαιολόγητο. Απλά μετά το 10ήμερο πιθανόν να πρέπει να το κανονίσεις με την αντιπροσώπεια (κακώς). Από την άλλη και το πήγαινε έλα μέχρι να πέσεις σε κομμάτι που δεν θα παρουσιάσει το πρόβλημα είναι κουραστικό.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΑΝΩ ΓΩΝΙΕΣ .ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΓΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΞΕΛΣ.ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΚΟΙΤΑΞΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΝΤΑΞΕΙ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ?ΤΩΡΑ ΓΙΩΡΓΟ ΛΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΟΝ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ?ΑΥΤΟΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝΕ ΣΤΟ E MAIL ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΞΟΥΝ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟ.ΑΛΛΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΑ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΑΝΑΣΟΝΙΚ.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΑΝΩ ΓΩΝΙΕΣ .ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΓΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΞΕΛΣ.ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΚΟΙΤΑΞΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΝΤΑΞΕΙ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ?ΤΩΡΑ ΓΙΩΡΓΟ ΛΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΟΝ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ?ΑΥΤΟΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝΕ ΣΤΟ E MAIL ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΞΟΥΝ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟ.ΑΛΛΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΑ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΑΝΑΣΟΝΙΚ.

Είναι ξακάθαρα κατασκευαστικό ελλάτωμα. Προφανώς η επικόλληση γίνεται με λάθος τρόπο ή λάθος υλικό.

Το τι θα κάνεις εξαρτάται από σένα. Πλέον έχεις πάρει και μια γεύση από την τηλεόραση κάποιες μέρες και έχεις μια γενική ιδέα για το αν πληρεί τις απαιτήσεις που είχες πριν την αγορά της. Αν το κάνει τότε η γνώμη μου είναι να ξαναδοκιμάσεις άλλη μια συσκευή μήπως έχει λυθεί το θέμα. Κάποια που να έχει παραχθεί πιο μετά από αυτή που έχεις.

Το να πας σε Panasonic είναι η πιο λογική εναλλακτική επιλογή. Αλλά εκεί θα πρέπει ή να κάνεις παραχωρήσεις στο μέγεθος και να χασεις 30%+ από την επιφάνεια θέασης (55VT30) ή θα πρέπει να ξοδευτείς άλλο ένα +30% για να πάρεις το ίδιο μέγεθος (65VT30).

Last edited:
Αυτοί οι Κορεάτες έχουν μπερδέψει κάποια πράγματα τελικά... δεν εξηγείται αλλιώς... :chinscratch: