Samsung UE C6500/C6600 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σα να καλυτέρεψε λίγο αλλά κ πάλι δεν εξαλείφεται.....Είναι κάτι άλλο που θα πρέπει να γίνει?

καλημερα σε ολους .......... εχω την samsung c6600 ,,,, απο χτες που εβγαλα τα καλωδια συνδεσης-κεραιων κ την ξανασυνδεσα μετα απο λιγο το μαυρο χρωμα της εγινε πρασινο σχεδον παντου - δεχνει ''πρασινα χιονα'' ,,,,, αυτο μου ειχε συμβει κ στην αρχη οταν την ειχα αγοραση αλλα δεν εδωσα σημασια γιατι μετα απο μερικα λεπτα επανηλθε ,,,,,,,, πιστεψα οτι ειναι λογο συνδεσης καλωδιων καποιο δεν παταει καλα ,,,,, ομως βγαζοντας ολα τα καλωδια κ αφηνοντας την ανοιχτη δηλ μονο με το ρευμα τα ασπρα χιονια(λογω μη κεραιας) του πανελ γινονται κ αυτα πρασινα ,,,,,, δεν ξερω πλεον τι να πιστεψω ........ σας παρακαλω helppppp !!!!!!!!

Επικοινώνησε με το κατάστημα αγοράς για αντικατάσταση. Κάποια καλωδιοταινία στα σωθικά της τηλεόρασης μάλλον είναι προβληματική ή δεν πατάει καλά. Μπορεί να είναι και πιο σοβαρή βλαβή (κάποια προβληματική πλακέτα).

Εν αναμονη :drummer:της νεας μου τηλεορασης (46c6500)
γνωρίζετε που μπορω να βρω τις καταλληλότερες
ρυθμισείς για βέλτιση εικόνα?

Ευχαριστω!

Παρέλαβα την τηλεόραση τη Δευτέρα!
Η εικόνα εκπληκτική!
Δυστυχώς όμως το clouding (νομιζω οτι είναι αυτο..)
είναι ορατό ειδικά στις δύο κάτω γωνίες.
Το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ομως είναι ότι χθες βράδυ ανακάλυψα
ένα καμμένο (?) pixel στην κάτω δεξιά γωνία!!!!!!! :bigcry:
Ξέρετε εάν έχει 0 πίξελ εγγύηση?
Να επικοινωνήσω με εξουσιοδοτημένο σερβις της σαμμυ
εδώ στην θεσσαλονίκη???

0 pixel εγγυηση... γιοκ!
μου είπανε ότι πρέπει να έχει περισσότερα...
ακούω συμβουλές... :-(

Απάντηση: Re: Samsung UE C6500/C6600 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

0 pixel εγγυηση... γιοκ!
μου είπανε ότι πρέπει να έχει περισσότερα...
ακούω συμβουλές... :-(

Αναφέρεται και στο μάνουαλ νομίζω για την ποσότητα των καμένων πίξελ ώστε να προχωρήσουν σε αντικατάσταση.
Εξάλλου μόνο η LG είχε για κάποιο διάστημα εγγύηση 0 πίξελ για τις οθόνες της.