McPillager
New member
- 18 August 2010
- 19
Υπάρχει άραγε η δυνατότητα να "μοιράσει" η tv τον (εκάστοτε) συνδεδεμένο εξωτερικό usb δίσκο στο (τοπικό) δίκτυο; Έτσι ώστε να υπάρχει πρόσβαση σ' αυτόν κατευθείαν μέσω του δικτύου...
Παιδιά είμαι νέος στο χώρο και θα ήθελα άμεση συμβουλή για αγορά που θα γίνει αύριο. είμαι ανάμεσα στα ακόλουθα μοντέλα samsung: c7000, c750, c6000 και b8000 που τα έχω βρει όλα σε λογική διαφορά τιμής (φθηνότερο με ακριβότερο 400 ευρώ). τι μου προτείνετε; υπάρχει κάτι που δεν θα με προβλημάτιζε μετά την αγορά του; βασικά κριτήρια είναι κατά σειρά tv blueray, ps3 και 3d. θα ήμουν ευγνώμων για μια άμεση απάντηση. ευχαριστώ.
Καλησπερα. Αγορασα πριν απο 1 1/2 μηνα και εγω την 40C7000. Παρατηρησα σημερα οτι δεξια και αριστερα (κυριως αριστερα οπου βρισκονται και οι συνδεσεις της TV) τα πλαστικα εχουν "φουσκωσει" (οπως οταν υπερθεμενεται ενα πλαστικο και πετσικαρει) και λιγο στην πλατη της διπλα στην εξοδο της πριζας!!! αποτελεσμα να εχει ξεκολλησει λιγο (περιπου 10 cm) η μπροστινη κορνιζα με το πισω καπακι. Αν την κοιταξεις πλαγια η χαραμαδα ειναι εμφανης (με ανοιγμα 2-3 mm). Εχει παρατηρησει κανεις σας το ιδιο?
Δηλαδη να υποθεσω οτι σε κανα δυο χρονια θα γινει σαν τα raffles?
Καλησπερα. Αγορασα πριν απο 1 1/2 μηνα και εγω την 40C7000. Παρατηρησα σημερα οτι δεξια και αριστερα (κυριως αριστερα οπου βρισκονται και οι συνδεσεις της TV) τα πλαστικα εχουν "φουσκωσει" (οπως οταν υπερθεμενεται ενα πλαστικο και πετσικαρει) και λιγο στην πλατη της διπλα στην εξοδο της πριζας!!! αποτελεσμα να εχει ξεκολλησει λιγο (περιπου 10 cm) η μπροστινη κορνιζα με το πισω καπακι. Αν την κοιταξεις πλαγια η χαραμαδα ειναι εμφανης (με ανοιγμα 2-3 mm). Εχει παρατηρησει κανεις σας το ιδιο?
Δηλαδη να υποθεσω οτι σε κανα δυο χρονια θα γινει σαν τα raffles?
Μα είσαι στα καλά σου; Εμείς αγοράζουμε τη σουπερ slim αυτή τηλεόραση πάχους μόλις 2,6cm και εσυ λες οτι έχει πιτσικάρει 10cm;
Μου αρέσει που το ρωτάς κιόλας; ... Τι να παρατηρήσουμε; Πήγαινε την κατευθείαν πίσω!
εγω ειμαι απολυτος ευχαριστημενος απο το μαυρο της 55αρας μου 7000.. χαλαει μονο οταν ανοιγω την tv..σβηστη εχει το απολυτο μαυροopcorn:
καλησπερα σε ολουs σαs! εγω εδω και 2 μηνεs ειμαι κατοχοσ μιαs c7000 led 3dtv ,και ειμουν πολυ ικανοποιημενοσ απο την αποδοση τησ!μεχρι που ενα πρωι την ανοιγω να δω μια ταινια μεσω εξωτερικου HDplayer η satelite dreambox και δεν εδινε κανενα σημα εικοναs απο τιs εισοδουs HDMI!!ΕΚΑΝΑ μερικα ρεσταρτ αλλαξα firmware τιποτα! δοκιμασα τ παντα.νεκρεs εισοδουs HDMI..ΜΕΣΟ USB βλεπει και παιζει κανονικα ταινιεσ.αλλα δεν διαβαζει καμια εισοδο hdmi οσο και αν σκαναρει η TV.τι να κανω?μηπωσ υπαρχει φωs στο τουνελ?
LCD με edge LED τι μαυρο περιμενες να εχει? Να γινει Pionner Kuro?![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.