Samsung UE C7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Υπάρχει άραγε η δυνατότητα να "μοιράσει" η tv τον (εκάστοτε) συνδεδεμένο εξωτερικό usb δίσκο στο (τοπικό) δίκτυο; Έτσι ώστε να υπάρχει πρόσβαση σ' αυτόν κατευθείαν μέσω του δικτύου...

Παιδιά είμαι νέος στο χώρο και θα ήθελα άμεση συμβουλή για αγορά που θα γίνει αύριο. είμαι ανάμεσα στα ακόλουθα μοντέλα samsung: c7000, c750, c6000 και b8000 που τα έχω βρει όλα σε λογική διαφορά τιμής (φθηνότερο με ακριβότερο 400 ευρώ). τι μου προτείνετε; υπάρχει κάτι που δεν θα με προβλημάτιζε μετά την αγορά του; βασικά κριτήρια είναι κατά σειρά tv blueray, ps3 και 3d. θα ήμουν ευγνώμων για μια άμεση απάντηση. ευχαριστώ.

Καλησπέρα και εγώ κάτοχος πλέον μιας 46c7000. Το πρώτο που έκανα είναι update το firmware.
Έχετε να προτείνετε κάποια ρύθμιση?

Παιδιά είμαι νέος στο χώρο και θα ήθελα άμεση συμβουλή για αγορά που θα γίνει αύριο. είμαι ανάμεσα στα ακόλουθα μοντέλα samsung: c7000, c750, c6000 και b8000 που τα έχω βρει όλα σε λογική διαφορά τιμής (φθηνότερο με ακριβότερο 400 ευρώ). τι μου προτείνετε; υπάρχει κάτι που δεν θα με προβλημάτιζε μετά την αγορά του; βασικά κριτήρια είναι κατά σειρά tv blueray, ps3 και 3d. θα ήμουν ευγνώμων για μια άμεση απάντηση. ευχαριστώ.

Λοιπον τη σειρα Β ξεχασε την γιατι ειναι μοντελο του 2009 αλλα εχει βγαλει και αρκετα κουσουρια απο οτι ακουω και διαβαζω γυρω. Value for money ειναι η C750 αν ομως εισαι κολημενος σε led μονο c8000 (πολυ μικροτερες πιθανοτητες να φωτιζουν οι γωνιες της),
Αν παλι δεν βιαζεσαι τοσο πολυ θα σου ελεγα να περιμενεις τη νεα σειρα D που φαινεται να εχει εξτρα καλουδια.
Οτι κι αν αποφασισεις ωστοσο εσυ πληρωνεις εσυ εχεις και τον τελικο λογο γι αυτο και σου ευχομαι καλες αγορες!
Νικος

Καλησπερα. Αγορασα πριν απο 1 1/2 μηνα και εγω την 40C7000. Παρατηρησα σημερα οτι δεξια και αριστερα (κυριως αριστερα οπου βρισκονται και οι συνδεσεις της TV) τα πλαστικα εχουν "φουσκωσει" (οπως οταν υπερθεμενεται ενα πλαστικο και πετσικαρει) και λιγο στην πλατη της διπλα στην εξοδο της πριζας!!! αποτελεσμα να εχει ξεκολλησει λιγο (περιπου 10 cm) η μπροστινη κορνιζα με το πισω καπακι. Αν την κοιταξεις πλαγια η χαραμαδα ειναι εμφανης (με ανοιγμα 2-3 mm). Εχει παρατηρησει κανεις σας το ιδιο?
Δηλαδη να υποθεσω οτι σε κανα δυο χρονια θα γινει σαν τα raffles?

Απάντηση: Re: Samsung UE C7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπερα. Αγορασα πριν απο 1 1/2 μηνα και εγω την 40C7000. Παρατηρησα σημερα οτι δεξια και αριστερα (κυριως αριστερα οπου βρισκονται και οι συνδεσεις της TV) τα πλαστικα εχουν "φουσκωσει" (οπως οταν υπερθεμενεται ενα πλαστικο και πετσικαρει) και λιγο στην πλατη της διπλα στην εξοδο της πριζας!!! αποτελεσμα να εχει ξεκολλησει λιγο (περιπου 10 cm) η μπροστινη κορνιζα με το πισω καπακι. Αν την κοιταξεις πλαγια η χαραμαδα ειναι εμφανης (με ανοιγμα 2-3 mm). Εχει παρατηρησει κανεις σας το ιδιο?

Καλό είναι να επικοινωνήσεις με το service,λογικά όσο περνάει ο καιρός το πρόβλημα θα μεγαλώνει λόγο των συστολών διαστολών.

Μα είσαι στα καλά σου; Εμείς αγοράζουμε τη σουπερ slim αυτή τηλεόραση πάχους μόλις 2,6cm και εσυ λες οτι έχει πιτσικάρει 10cm;
Μου αρέσει που το ρωτάς κιόλας; ... Τι να παρατηρήσουμε; Πήγαινε την κατευθείαν πίσω!

Μα είσαι στα καλά σου; Εμείς αγοράζουμε τη σουπερ slim αυτή τηλεόραση πάχους μόλις 2,6cm και εσυ λες οτι έχει πιτσικάρει 10cm;
Μου αρέσει που το ρωτάς κιόλας; ... Τι να παρατηρήσουμε; Πήγαινε την κατευθείαν πίσω!

Στο υψος εννοουσα οχι στο παχος. Παντως συσκευαστηκε και ειναι ετοιμη για επιστροφη. Ειμαι περιεργος να δω τι θα μου πουν απο την samsung.....

εγω ειμαι απολυτος ευχαριστημενος απο το μαυρο της 55αρας μου 7000.. χαλαει μονο οταν ανοιγω την tv..σβηστη εχει το απολυτο μαυρο :popcorn:

Καλησπέρα παιδιά! Είμαι και εγώ πλέον (εδώ και δύο μήνες) ευτυχής :award: κάτοχος της 40" και μέχρι πρότεινως δεν είχα ασχοληθεί και ιδιαίτερα γιατί δεν έιχα blue-ray. Απόκτησα λοιπόν το sony 470 για να έχω και την δυνατοτητα 3D αλλά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τις βασικές ρυθμίσεις εικόνας. Υπάρχει κάποια πρόταση? Ήθελα μια βάση για να αρχίσω και να διαμορφώσω τελικώς την εικόνα εκεί που μου αρέσει καθώς δεν έχω κάποιον αναλυτή για να το κάνω "σωστά".
Ευχαριστώ,
Λευτέρης

καλησπερα σε ολουs σαs! εγω εδω και 2 μηνεs ειμαι κατοχοσ μιαs c7000 led 3dtv ,και ειμουν πολυ ικανοποιημενοσ απο την αποδοση τησ!μεχρι που ενα πρωι την ανοιγω να δω μια ταινια μεσω εξωτερικου HDplayer η satelite dreambox και δεν εδινε κανενα σημα εικοναs απο τιs εισοδουs HDMI!!ΕΚΑΝΑ μερικα ρεσταρτ αλλαξα firmware τιποτα! δοκιμασα τ παντα.νεκρεs εισοδουs HDMI..ΜΕΣΟ USB βλεπει και παιζει κανονικα ταινιεσ.αλλα δεν διαβαζει καμια εισοδο hdmi οσο και αν σκαναρει η TV.τι να κανω?μηπωσ υπαρχει φωs στο τουνελ?

εγω ειμαι απολυτος ευχαριστημενος απο το μαυρο της 55αρας μου 7000.. χαλαει μονο οταν ανοιγω την tv..σβηστη εχει το απολυτο μαυρο :popcorn:

LCD με edge LED τι μαυρο περιμενες να εχει? Να γινει Pionner Kuro?-bye-

καλησπερα σε ολουs σαs! εγω εδω και 2 μηνεs ειμαι κατοχοσ μιαs c7000 led 3dtv ,και ειμουν πολυ ικανοποιημενοσ απο την αποδοση τησ!μεχρι που ενα πρωι την ανοιγω να δω μια ταινια μεσω εξωτερικου HDplayer η satelite dreambox και δεν εδινε κανενα σημα εικοναs απο τιs εισοδουs HDMI!!ΕΚΑΝΑ μερικα ρεσταρτ αλλαξα firmware τιποτα! δοκιμασα τ παντα.νεκρεs εισοδουs HDMI..ΜΕΣΟ USB βλεπει και παιζει κανονικα ταινιεσ.αλλα δεν διαβαζει καμια εισοδο hdmi οσο και αν σκαναρει η TV.τι να κανω?μηπωσ υπαρχει φωs στο τουνελ?

Nαι υπαρχει το να παει απευθειας για σερβις γιατι χαλασε η πλακετα των εισοδων.

LCD με edge LED τι μαυρο περιμενες να εχει? Να γινει Pionner Kuro?-bye-
:flipout::flipout::flipout:
εννοειται οτι δεν περιμενα τιποτα παραπανω-μια χαρα ειναι και ευχαριστω που μπορεσα και την πηρα !:music-smiley-005:
Και ουτε μετανοιωσα..
Ασχετο μετα το τελευταιο firmware το 3d βελτιωθηκε ή ειναι η ιδεα μου?

καλησπέρα,

είμαι κάτοχος της ue40c7000.
το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι πως δεν μπορώ να καταφέρω να παίκσουν οι υπότιτλοι σε ταινίες με ενσωματωμένους υπότιτλους στα *.mkv (μέσω usb)

γνωρίζει κανείς τη λύση;

ευχαριστώ!!!1

Παιδιά νέο firmware (3008.3). Αν βρει κάποιος και τι βελτιώνει/αλλάζει, ας μας ενημερώσει. Στην δικιά μου (ue55c7000) βλέπω μια βελτίωση όσον αφορά την ομοιομορφία του οπίσθιου φωτισμού, αλλά μπορεί να είναι και ιδέα μου...

το ιδιο φαινεται και σε μενα σαν να μειωθηκε η εντονη γαμ.....φωτεινοτητα γωνιων και οπισθιου.

Καλησπερα. Προσπαθω να αναβαθμισω την 40αρα (c7000) μου αλλα οταν βαζω το USB και επιλεγω αναβαθμιση λογισμικου κανει σαρωση και μου εμφανιζει το μηνυμα οτι δεν βρεθηκε αρχεια προσ αναβαθμιση, προσπαθηστε ξανα. Εχω δοκιμασει να ξανακατεβασω το firm ξανα και ξανα χρησημοποιησα και 3 stickακια αλλα τιποτα!!! Η εκδοση τησ TV ειναι 3003. Και μεσω internet δεν βρiσκει καποια version ενδοιαμεση που υπηρχε (νομιζω ηταν η 3006). Μαλλον την εχουν αφαιρεσει απο την samsung? Ξερει κανεισ να βοηθησει η να προτεινει κατι?

Ακυρο. Ηθελε extract το αρχειο. Διαφορα παντως δεν ειδα στην εικονα (μαυρο, 3D κλπ). Και η TV κρατησε τισ ρυθμισεισ που ειχε (συνεπως δεν εγινε ρεσετ οπως με παλαιοτερες αναβαθμισεισ)