Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σε καταλαβαίνω... Πολλές φορές έχω περάσει τα ίδια αναμένοντας καινούργια καλά και ακριβά μηχανήματα!
Όμως είναι και αυτό το στάδιο της αναμονής ωραίο ( αν δεν είναι πάρα πολύ μεγάλο ) κάνεις σχέδια του τι θα κάνεις μόλις παραλάβεις.
Μετά που το έχεις , ασχολήσε ένα διάστημα μαζί του.
Μετά ηρεμείς, μέχρι το επόμενο απόκτημα.
Είσαι λοιπόν στο πρώτο στάδιο, απόλαυσέτο!!!!
Με το καλό και πάλι, θα περιμένω εντυπώσεις, και σε οτι χρειστείς και μπορώ στη διάθεσή σου και εγώ και φαντάζομαι και πολλόι άλλοι από εδώ μέσα.
icon12.gif

Σ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια....
Να είσαι σίγουρος πως θα χρεισιμοποισω την βοήθεια σου/σας....:grinning-smiley-043

Πιστεύω πως σοφά αποφάσισες. Με το καλό λοιπόν!
Ναι ο Μανώλης μπορεί να έρθει, σήμερα ήταν και στο δικό μου, και έκανε θαύματα κυριολεκτικά!!!!!
icon14.gif

Μπορείς να μας πεις καμία πληροφορία για το μαύρο που μέτρησε ο Μανώλης και την αντίθεση???

και πόσους φραπέδες ήπιε :ernaehrung004:

Last edited:
Παιδια υπαρχει τροπος να προσθεσουμε ψηφιακα μια νεα συχνοτητα?
Χτες προστεθηκαν τα ψηφιακα της ΕΡΤ και θελω να τα προσθεσω αλλα χτες που εψαξα για λιγο δεν βρηκα τροπο,
Νικος

σε εξωτερικο .srt αρχειο με ονομα το ιδιο με της ταινιας και στον ιδιο φακελο

Δηλαδή όπως στα avi αρχεία?Θα πρέπει να είναι μέσα σε φάκελο ή και "χύμα" ακόμα?

Μπορείς να μας πεις καμία πληροφορία για το μαύρο που μέτρησε ο Μανώλης και την αντίθεση???

και πόσους φραπέδες ήπιε :ernaehrung004:
Δυστυχώς δε τα θυμάμαι, αλλά όμως θυμάμαι οτι ο Μανώλης μου έλεγε οτι έχει εξαιρετικά καλές μετρήσεις παντού.
Περιμένω να μου στείλει mail με όλες τις ρυθμίσεις - μετρήσεις και θα σου πω με ακρίβεια.
Εξάλλου για μένα μετράει αυτό που βλέπω, και τα νούμερα έρχονται μετά. Μόλις όμως έχω τα στοιχεία, θα δώσω αναφορά.
icon7.gif

Το έκανα αυτό αλλά μου τους βγάζει ακαταλαβίστικους.Υπάρχει πιθανότητα να χρειάζεται αναβάθμιση η Σάμυ?Τί άλλο μπορώ να δοκιμάσω?

καλησπερα παιδια, εχοντας την 55αρα c8000 απο τις πρωτες ειχα κοτσαρει εναν usb 500gb 2,5αρι εξωτερικο σκληρο χωρις να εχει και εξτρα τροφοδοσια παρα μονο μεσω usb. επαιζε τα παντα και μαλιστα πολυ γρηγορα χωρις κανενα προβλημα,

μετα απο καποιο απο τα update που περασα και μεχρι και τωρα το τελευταιο , σχεδον ολες τις ταινιες αλλα και μουσικη μου τα παιζει με κολληματα. ιδιως τις ταινιες εχω ξενερωσει τοσο γιατι οχι μονο κολλαει αλλα με πεταει και εξω απο τον media player της τηλεορασης.

στην αρχη νομιζα οτι φταει ο σκληρος , εκανα τα παντα , low level format , ανασυγκροτηση τα παντα ,,, αλλα τιποτα τα κολληματα συνεχιστηκαν.

ο σκληρος ειναι μισο γεματος.

σημερα οπως εβλεπα ταινια μου κολαγε συχνα εως βαρεθηκα τον εβγαλα τον σκληρο και τον εβαλα πανω στο philips hts 9140 που εχω. αυτο επαιζε τα παντα και μαλιστα πολυ γρηγορα και ανετα.

τον ξαναεβαλα παλι στην τηλεοραση και παλι κολληματα

τι να κανω ρε παιδια???? να μιλησω με samsung??? να κανω κατι αλλο??

εχω ξενερωσει απιστευτα.

Το έκανα αυτό αλλά μου τους βγάζει ακαταλαβίστικους.Υπάρχει πιθανότητα να χρειάζεται αναβάθμιση η Σάμυ?Τί άλλο μπορώ να δοκιμάσω?
την ωρα που παιζει η ταινια πατας tools -> υποτιλοι -> κωδικοποιηση
και διαλεγεις ελληνικα

καλησπερα παιδια, εχοντας την 55αρα c8000 απο τις πρωτες ειχα κοτσαρει εναν usb 500gb 2,5αρι εξωτερικο σκληρο χωρις να εχει και εξτρα τροφοδοσια παρα μονο μεσω usb. επαιζε τα παντα και μαλιστα πολυ γρηγορα χωρις κανενα προβλημα,

μετα απο καποιο απο τα update που περασα και μεχρι και τωρα το τελευταιο , σχεδον ολες τις ταινιες αλλα και μουσικη μου τα παιζει με κολληματα. ιδιως τις ταινιες εχω ξενερωσει τοσο γιατι οχι μονο κολλαει αλλα με πεταει και εξω απο τον media player της τηλεορασης.

στην αρχη νομιζα οτι φταει ο σκληρος , εκανα τα παντα , low level format , ανασυγκροτηση τα παντα ,,, αλλα τιποτα τα κολληματα συνεχιστηκαν.

ο σκληρος ειναι μισο γεματος.

σημερα οπως εβλεπα ταινια μου κολαγε συχνα εως βαρεθηκα τον εβγαλα τον σκληρο και τον εβαλα πανω στο philips hts 9140 που εχω. αυτο επαιζε τα παντα και μαλιστα πολυ γρηγορα και ανετα.

τον ξαναεβαλα παλι στην τηλεοραση και παλι κολληματα

τι να κανω ρε παιδια???? να μιλησω με samsung??? να κανω κατι αλλο??

εχω ξενερωσει απιστευτα.

ειναι πολυ πιθανον να μην τροφοδοτειτε ο δισκος σωστα μιας και ειναι
2,5'' και περνει ρευμα απο την usb..
δοκιμασε το Υ καλωδιο που χρησιμοποιει 2 usb 1 για δεδομενα 1 για ρευμα
αν δεν παιξει και ετσι τηλ στο σερβις.
αν δεν εχεις Y cable για δοκιμη δοκιμασε ενα δισκο αλλο με εξωτερικη τροφοδοσια

την ωρα που παιζει η ταινια πατας tools -> υποτιλοι -> κωδικοποιηση
και διαλεγεις ελληνικα

Σ'ευχαριστώ ρε φίλε.Με σώζεις..

Επίσης μπορείς να μου προτείνεις κάποιες ρυθμίσεις εικόνας?Έχω παρατηρήσει ότι σε τηλεοπτικό σήμα(ακόμη και στη NOVA), τα μακρινά πλάνα είναι σχεδόν άθλια, με μορφές να μην ξεχωρίζουν καλά τα χαρακτηριστικά του προσώπου.Στα κοντινα πλάνα, είναι εξαιρετική.Τι φταίει?

ειναι πολυ πιθανον να μην τροφοδοτειτε ο δισκος σωστα μιας και ειναι
2,5'' και περνει ρευμα απο την usb..
δοκιμασε το Υ καλωδιο που χρησιμοποιει 2 usb 1 για δεδομενα 1 για ρευμα
αν δεν παιξει και ετσι τηλ στο σερβις.
αν δεν εχεις Y cable για δοκιμη δοκιμασε ενα δισκο αλλο με εξωτερικη τροφοδοσια

και καλωδιο Y που εχω θα πρεπει να φαω και την αλλη εξοδο που εχει. το θεμα ειναι οτι ενω επαιζε σωστα τωρα δεν παιζει και κολαει. ειμαι σιγουρος οτι φταινε τα update. μπορω να γυρισω σε καποιο αρχαιοτερο firmware? ετσι για δοκιμη?

και καλωδιο Y που εχω θα πρεπει να φαω και την αλλη εξοδο που εχει. το θεμα ειναι οτι ενω επαιζε σωστα τωρα δεν παιζει και κολαει. ειμαι σιγουρος οτι φταινε τα update. μπορω να γυρισω σε καποιο αρχαιοτερο firmware? ετσι για δοκιμη?

Νομιζω οτι δεν μπορεις, το εχω προσπαθησει παλαιοτερα,
Δοκιμασε να αποσυνδεσεις το δισκο και αφου τον επανασυνδεσεις κανε του εκ νεου φορματ.
Νικος

PS. Μια μερα και ο δικος μου δισκος στα καλα καθουμενα σταματησε να συνδεεται και δεν μπορουσα να τον χρησιμοποιησω. Τον εβγαλα τον εκανα φορματ στα windows τον ξανασυνδεω στην τηλεοραση και εκει η τηλεοραση ζητα να τον ξαναφορμαρει. Απο τοτε ολα καλα!

Νομιζω οτι δεν μπορεις, το εχω προσπαθησει παλαιοτερα,
Δοκιμασε να αποσυνδεσεις το δισκο και αφου τον επανασυνδεσεις κανε του εκ νεου φορματ.
Νικος

PS. Μια μερα και ο δικος μου δισκος στα καλα καθουμενα σταματησε να συνδεεται και δεν μπορουσα να τον χρησιμοποιησω. Τον εβγαλα τον εκανα φορματ στα windows τον ξανασυνδεω στην τηλεοραση και εκει η τηλεοραση ζητα να τον ξαναφορμαρει. Απο τοτε ολα καλα!

πως γινεται το φορματ απο την τηλεοραση?? εγω ξερω μονο φορματ κανει για το pvr.

εχω windows xp. τον βγαζω κανω φορματ απλο?? σε ntfs και μετα τον κοτσαρο αδειο πανω στην τηλεοραση??

To format το κάνει αυτόματα η Samsung για να γράφει εκει τις ταινίες απο την τηλεόραση ετσι ώστε να μην παίζουν αλλού εκτός απο την Samsung, Κάνε 2 partition στο δίσκο μια ntfs και μια unformatted (καλύτερα την πρώτη.) Αυτην θα στην κάνει Format η Samsung για εγγραφές απο DVB T.

φιλε δεν με ενδιαφερει το pvr.

με ενδιαφερει να παιζει ο σκλήρος μου κανονικα τις ταινιες του , πραγμα που εκανε παλια και τωρα δεν κανει.

τι να κανω?? να τον κανω φορματ στα windows και απο εκει κατευθειαν πανω στην τηλεοραση??? θα τον αναγνωρισει??

φιλε δεν με ενδιαφερει το pvr.

με ενδιαφερει να παιζει ο σκλήρος μου κανονικα τις ταινιες του , πραγμα που εκανε παλια και τωρα δεν κανει.

τι να κανω?? να τον κανω φορματ στα windows και απο εκει κατευθειαν πανω στην τηλεοραση??? θα τον αναγνωρισει??

Λοιπον
Κανε φορματ στα windows NTFS.
Συνδεσε τον στην τηλεοραση.
Με το που θα τον συνδεσεις θα τον δει η τηλεοραση κσι θα σε ρωτησει οτι πρεπει να τον κανει η ιδια φορματ.
Εχει επιλογη (defaut) NTFS. Κανε φορματ και εισαι οκ.
Νικος

Μανώλη, ... , έλα και από εμάς ... με ενδιαφέρει κυρίως οι ρυθμίσεις 3D σε mkv αρχεία και dlna streaming από network, ανταλλάγματα: πολλούς special frapos, φαϊ, access σε απίστευτη ταινειοθήκη HD και ότι προκείψει...