Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σήμερα παρήγγειλα και εγώ την Samsung EU55C8000 από το plaisio σε σχετικά πολύ καλή τιμή,άπλα μου είπαν ότι δεν έχουν διαθέσιμη, παραλαμβάνουν την δεύτερα 20-9,υπομονή λοιπόν!!!!!!

Re: Απάντηση: Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σήμερα παρήγγειλα και εγώ την Samsung EU55C8000 από το plaisio σε σχετικά πολύ καλή τιμή,άπλα μου είπαν ότι δεν έχουν διαθέσιμη, παραλαμβάνουν την δεύτερα 20-9,υπομονή λοιπόν!!!!!!

Σε τι τιμή την πήρες. Ο κοτσόβολος έχει 20% έκπτωση ?
Ρώτησες ?

ίδια τιμή είναι 2625 με την διάφορα ότι έστειλα μαιλ στον κωτσοβολο να ρωτήσω μεταφορικά και την διαδικασία πληρωμής και πέρασαν 3 μέρες και δεν πήρα απάντηση!! στο πλαίσιο με το που έστειλα την παραγγελία με πήραν 2 τηλ. και μου είπαν ότι θα με πάρουν μόλις παραλάβουν για λεπτομέρειες.εκτός αυτού έχουν και δωρεάν μεταφορικά,έχω πάρει και άλλα πράματα από εκεί και είμαι ευχαριστημένος.

Ξέρει κάποιος να μου πει εάν αλλαχθεί η tv του με άλλη λόγω προβλήμματος εάν η samsung δίνει καινούργια ή με άλλη "ελαφρώς " μεταχειρισμένη ; Τελικά η tv μου έχει σοβαρό πρόβλημα .

Αν την αλλάξουν, νομίζω οτι θα είναι καινούργια.
Τι σοβαρό πρόβλημα έχει; Αν θυμάμαι καλά έλεγες για το λογότυπο που δεν ανάβει. Είναι και κάτι άλλο;

Αν την αλλάξουν, νομίζω οτι θα είναι καινούργια.
Τι σοβαρό πρόβλημα έχει; Αν θυμάμαι καλά έλεγες για το λογότυπο που δεν ανάβει. Είναι και κάτι άλλο;

Ακριβώς αυτό ήταν. Και βάζω αόριστο γιατί την έστειλα για επισκευή και την έφτιαξαν . Είχε ξεκολήσει εσωτερικά η καλοδιοταινία και μαζί με την επισκευή της αλλάχθηκε και το μεταλικό εξωτερικό πλαίσιο. Μιά βλάβη πολύ σπάνια όπως μου είπε ο τεχνικός . Όμως όταν πήγα να βγάλω τα αυτοκόλητα η κάτω αριστερή και δεξιά του μεταλικού πλαισίου είχε ξεκολήσει όπως τραβάς για να μισο ανοίξεις μια κονσέρβα . Ξανα καλώ το τεχνικό το είδε και αυτός και συμφώνησε για αλλαγή. Και μάλλον χτυπήθηκε το ανταλακτικό κατά την μεταφορά του από το εργοστάσιο γιατί περίμενα ενάμιση μήνα για να έρθει . Είχα πέσει και στον Αύγουστο.Δυστιχώς είναι το πρώτο προίον samsung που αγοράζω και μου έβγαλε πρόβλημμα. Για αυτό ρωτάω θα δώσουν καινούργια ; Και αν κάποιος ξέρει πόσο καιρό κάνει για αν γίνει η αλλαγή.

καλοριζικη και να την χαρεις την εχω παραγγειλει και εγω και την περιμενω προς το παρον εχω μονο τα γυαλια...

Φίλε Νίκο,dikemon και προς όλυς τους συναδέλφους:

Ακόμα δεν έχω καταλάβει προσωπικά πως αφού η HDMI 2 της τηλεόρασης είναι αυτή που υποστηρίζει το ARC ,στον φίλο μας dikemon του δούλεψε στην 1.Ωστόσο ο φίλος μας που αντιμετώπιζε το σχετικό πρόβλημα δεν μας έχει αναφέρει ακόμα αν το έλυσε και αν τελικά του δούλεψε το ARC και σε ποια HDMI ή αν έστειλε τον ήχο με οπτική ίνα στο 6930.
Ωστόσο φίλε Νίκο, σχετικά με τις θύρες HDMI 1.4 και τις δυνατότητες τους νομίζω πως είναι λιγάκι μπάχαλο...Σε παραπέμπω στο Hitech τελευταίο τεύχος Αυγούστου-Σεπτεμβρίου στο άρθρο όπου παρουσιάζουν δυο ενισχυτές με HDMI 1.4 και αναφέρουν ότι: Με το να δηλώνει ένας κατασκευαστής πως μια θύρα είναι HDMI 1.4,αυτό δεν σημαίνει ότι αυτή ενσωματώνει όλα τα χαρακτηριστικά του προτύπου HDMI 1.4 (ARC,3D,ethernet,κλπ).Λέει επίσης ότι ο κατασκευαστής είναι υποχρεωμένος να αναφέρει ποιά από τα χαρακτηριστικά του προτύπου HDMI 1.4 ενσωματώνει η κάθε θύρα!
Οπότε λέω εν τέλει πιθανότατα όλες οι θύρες της τηλεόρασης να είναι HDMI 1.4 απλά μόνο η 2 να ενσωματώνει το κανάλι επιστροφής ήχου (ARC).Κι εμένα μου ακούγεται πολύ κουτό αυτό αφού το λογικό θα ήταν με το που λέει HDMI 1.4 να έχει μια σειρά από χαρακτηριστικά η θύρα αυτομάτως!Τι να πει κανείς!!
Τι θέμα είναι να μας πει ο φίλος μας αν τελικά του δούλεψε και πως γιατί κι εμένα με ενδιαφέρει αφού σκέφτομαι να το αγοράσω μαζί με την tv!

Μια ερώτηση να κάνω επίσης:Σχετικά με τις εγγραφές τηλεοπτικών προγραμμάτων από τη USB:Σε ποιά από τα παρακάτω προγράμματα μπορεί να κάνει εγγραφή από τη USB η τηλεόραση:

1.Επίγειο αναλογικό πρόγραμμα (τα "κλασσικά" κανάλια)
2.Επίγειο ψηφιακό πρόγραμμα (κανάλια Digea)
3.Δορυφορικό ψηφιακό πρόγραμμα (nova)

Είναι δυνατόν να κάνει εγγραφές και στα 3 παραπάνω??
Επίσης ειδικά για το nova hd μπορέι να κάνει εγγραφές για παράδειγμα από το novacinema HD ή άλλα κανάλια hd και μη της nova?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ελπίζω "ο καιρός γαρ εγγύς..." *

* Για όσους με καταλαβαίνουν..!!!

Φιλικά,
Μάνος.

Καλά είναι αυτά που διάλεξες... μείνε εκεί! Σ' αυτά χρειάζεσαι και το 6900???? Νομίζω πως όχι ή κάνω λάθος??? Για γλυκοκοίτα και κανένα άλλο 3D Bluray.... Καλές αγορές.....

το yamaha δεν εχει bluray player οποτε χρειαζεσε

και λεω να παρω το samsung για να ειναι set με την TV
ιδιο remotecontrol κτλ

bluray θα παιζει, τι θα κερδισω με ενα αλλο?
ετσι και αλλιως βλεπω ειναι ολοι ευχαριστημένοι με το 6930
που στην ουσια ειναι ο ιδιος player set με 7-8 ηχεια :)

Καλησπέρα ,
θέλω τα«φώτα» σας.....διάβασα όλο το forum και από όσα
κατάλαβα είναι μια υπεροχή tv....
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει «πρόβλημα» με
το μαύρο η αν αντιμετωπίστηκε με κάποιο firmware
update..,,στο πλΑίσιο πάντως το μαύρο ήταν αρκετά θαμπο..,,
ευχαριστώ εκ των προταιρων....

Παιδιά συγνώμη ίσως για το offtopic του θέματος,αλλά νομίζω ότι ίσως θα απασχολεί πολλούς το θέμα:

Σκέφτομαι να ανοίξω ένα νήμα σχετικό με ταινίες σε Blu-ray 3D που έχουν βγει και που αναμένονται να βγουν,ώστε οι κάτοχοι των 3d τηλεοράσεων (καθώς και οι μελλοντικοί κάτοχοι) να έχουν μια σαφή εικόνα του 3d υλικού που είναι διαθέσιμο ή αναμένεται να είναι διαθέσιμο σύντομα.Να μπορεί ο κάθε χρήστης να αναφέρει σχετικά έγκυρα links με Blu-ray 3D ταινίες που αναμένονται κλπ.

Πρός τους διαχειριστές ερώτηση που είναι ο κατάλληλος χώρος για να ανοίξω το σχετικό thread?

Αναμένω τις απόψεις σας για τη δημιουργία ενός τέτοιου νήματος παιδιά!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Φιλικά,
Μάνος.

Last edited:
Καλησπέρα ,
θέλω τα«φώτα» σας.....διάβασα όλο το forum και από όσα
κατάλαβα είναι μια υπεροχή tv....
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει «πρόβλημα» με
το μαύρο η αν αντιμετωπίστηκε με κάποιο firmware
update..,,στο πλΑίσιο πάντως το μαύρο ήταν αρκετά θαμπο..,,
ευχαριστώ εκ των προταιρων....
Το μαύρο της είναι καταπληκτικό, ανεξαρτήτως τεχνολογίας ( πλάσμα ή Lcd ). Εγω από την ημέρα που την πήρα, 2 μήνες πρίν, έχω κάνει 3 update, και όλα ήταν και είναι καλά. Το μαυρο ποτέ δεν ένιωσα οτι χρειάζεται διόρθωση ή κατι άλλο. Στην εικόνα δε κατάλαβα κάπου , κάτι να άλλαξε με τα firmware.
Από το Πλαίσιο τη πήρα και εγώ. Την εικόνα μη τη βλέπεις εκεί, εκτός και αν ξέρεις και σε αφήσουν να τη ρυθμίσεις, μόνο έτσι μπορείς να καταλάβεις, αλλίως έτσι όπως την έχουν κλάφτα.
Σε οικιακή χρήση, είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα, ακόμα και μόλις τη βγάλεις από το κουτί και την ανοίξης, θα εκπλαγείς ευχάριστα.
Αν πάλι έχεις υπομονή και ασχοληθείς αρκετά μαζί της, όπως έχω κάνει, θα δεις πράγματα και θαύματα. Είμαι τόσο ευχαριστημένος μαζί της, που επειδή αισθάνομαι, οτι αν και την έχω φέρει σε πάρα πολύ καλό επίπεδο, έχει να δώσει και άλλα πολλά.
Έτσι λοιπόν αύριο περιμένω να έρθει και ο Μανώλης Καστρούνης , να τη ξεζουμίσει. Πιστεύω οτι πραγματικά αξίζει αυτή η τηλεόραση, και έχω ασχοληθεί και δει πολλές και μάλιστα από τις λεγόμενες κορυφές.
Σου λέω στα σίγουρα οτι και αυτή ανήκει στις κορυφαίες, ανεξαρτήτως τεχνολογίας.:2thumb22sup:

Φίλε Νίκο,dikemon και προς όλυς τους συναδέλφους:

Ακόμα δεν έχω καταλάβει προσωπικά πως αφού η HDMI 2 της τηλεόρασης είναι αυτή που υποστηρίζει το ARC ,στον φίλο μας dikemon του δούλεψε στην 1.Ωστόσο ο φίλος μας που αντιμετώπιζε το σχετικό πρόβλημα δεν μας έχει αναφέρει ακόμα αν το έλυσε και αν τελικά του δούλεψε το ARC και σε ποια HDMI ή αν έστειλε τον ήχο με οπτική ίνα στο 6930.
Ωστόσο φίλε Νίκο, σχετικά με τις θύρες HDMI 1.4 και τις δυνατότητες τους νομίζω πως είναι λιγάκι μπάχαλο...Σε παραπέμπω στο Hitech τελευταίο τεύχος Αυγούστου-Σεπτεμβρίου στο άρθρο όπου παρουσιάζουν δυο ενισχυτές με HDMI 1.4 και αναφέρουν ότι: Με το να δηλώνει ένας κατασκευαστής πως μια θύρα είναι HDMI 1.4,αυτό δεν σημαίνει ότι αυτή ενσωματώνει όλα τα χαρακτηριστικά του προτύπου HDMI 1.4 (ARC,3D,ethernet,κλπ).Λέει επίσης ότι ο κατασκευαστής είναι υποχρεωμένος να αναφέρει ποιά από τα χαρακτηριστικά του προτύπου HDMI 1.4 ενσωματώνει η κάθε θύρα!
Οπότε λέω εν τέλει πιθανότατα όλες οι θύρες της τηλεόρασης να είναι HDMI 1.4 απλά μόνο η 2 να ενσωματώνει το κανάλι επιστροφής ήχου (ARC).Κι εμένα μου ακούγεται πολύ κουτό αυτό αφού το λογικό θα ήταν με το που λέει HDMI 1.4 να έχει μια σειρά από χαρακτηριστικά η θύρα αυτομάτως!Τι να πει κανείς!!
Τι θέμα είναι να μας πει ο φίλος μας αν τελικά του δούλεψε και πως γιατί κι εμένα με ενδιαφέρει αφού σκέφτομαι να το αγοράσω μαζί με την tv!

Μια ερώτηση να κάνω επίσης:Σχετικά με τις εγγραφές τηλεοπτικών προγραμμάτων από τη USB:Σε ποιά από τα παρακάτω προγράμματα μπορεί να κάνει εγγραφή από τη USB η τηλεόραση:

1.Επίγειο αναλογικό πρόγραμμα (τα "κλασσικά" κανάλια)
2.Επίγειο ψηφιακό πρόγραμμα (κανάλια Digea)
3.Δορυφορικό ψηφιακό πρόγραμμα (nova)

Είναι δυνατόν να κάνει εγγραφές και στα 3 παραπάνω??
Επίσης ειδικά για το nova hd μπορέι να κάνει εγγραφές για παράδειγμα από το novacinema HD ή άλλα κανάλια hd και μη της nova?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ελπίζω "ο καιρός γαρ εγγύς..." *

* Για όσους με καταλαβαίνουν..!!!

Φιλικά,
Μάνος.

Φιλε Μανο ειναι αληθεια κουτο να μην συμπεριλαμβανονται ολα τα καλουδια του 1.4 στο 1.4 και να γινονται τσιγκουνιες. O κατασκευαστης παντως ειναι σαφης. ARC εχουμε μονο απο την θυρα 2.
Οσον αφορα την εγγραφη USB. Να σημειωσουμε μονο οτι η εγγραφη γινεται απο την θυρα 1.
Δεν μπορεις να γραψεις αναλογικα καναλια. Δεν μπορεις να γραψεις δορυφορικα μπορεις μονο να γραψεις digea ειτε αμεσα ειτε μεσω EPG.
O δισκος μπορει να ρυθμιστει ως προς timeshift στο auto η οταν θελει ο χρηστης.
Κανει καταπληκτικη δουλεια. Εχω συνδεσει ενα 320ρι western digital και δουλευει σφαιρα.
Τι δεν μπορεις να κανεις οταν γραφει?
Να αλλαξεις καναλι διοτι εχει ενα tuner ενω μπορεις ταυτοχρονα να δεις οποιαδηποτε συσκευη εχεις συνδεσει επανω της.
Οταν η τηλεοραση ειναι κλειστη και εχεις προγραμματισει μια εγγραφη απο το EPG η τηλεοραση δεν ανοιγει μεν αλλα βρισκεται σε μια λανθανουσα κατασταση στην οποια αναβει το λογοτυπο (εχω ρυθμισει το λογοτυπο να ειναι ανοικτο μονο οταν λειτουργει η τηλεοραση και να απενεργοποιειται οταν την κλεινω) αλλα εικονα δεν βγαζει εως οτου την ανοιξεις κανονικα.
Νικος

Παιδιά συγνώμη ίσως για το offtopic του θέματος,αλλά νομίζω ότι ίσως θα απασχολεί πολλούς το θέμα:

Σκέφτομαι να ανοίξω ένα νήμα σχετικό με ταινίες σε Blu-ray 3D που έχουν βγει και που αναμένονται να βγουν,ώστε οι κάτοχοι των 3d τηλεοράσεων (καθώς και οι μελλοντικοί κάτοχοι) να έχουν μια σαφή εικόνα του 3d υλικού που είναι διαθέσιμο ή αναμένεται να είναι διαθέσιμο σύντομα.Να μπορεί ο κάθε χρήστης να αναφέρει σχετικά έγκυρα links με Blu-ray 3D ταινίες που αναμένονται κλπ.

Πρός τους διαχειριστές ερώτηση που είναι ο κατάλληλος χώρος για να ανοίξω το σχετικό thread?

Αναμένω τις απόψεις σας για τη δημιουργία ενός τέτοιου νήματος παιδιά!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Φιλικά,
Μάνος.

Eδώ

Το μαύρο της είναι καταπληκτικό, ανεξαρτήτως τεχνολογίας ( πλάσμα ή Lcd ). Εγω από την ημέρα που την πήρα, 2 μήνες πρίν, έχω κάνει 3 update, και όλα ήταν και είναι καλά. Το μαυρο ποτέ δεν ένιωσα οτι χρειάζεται διόρθωση ή κατι άλλο. Στην εικόνα δε κατάλαβα κάπου , κάτι να άλλαξε με τα firmware.
Από το Πλαίσιο τη πήρα και εγώ. Την εικόνα μη τη βλέπεις εκεί, εκτός και αν ξέρεις και σε αφήσουν να τη ρυθμίσεις, μόνο έτσι μπορείς να καταλάβεις, αλλίως έτσι όπως την έχουν κλάφτα.
Σε οικιακή χρήση, είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα, ακόμα και μόλις τη βγάλεις από το κουτί και την ανοίξης, θα εκπλαγείς ευχάριστα.
Αν πάλι έχεις υπομονή και ασχοληθείς αρκετά μαζί της,όπως έχω κάνει, θα δεις πράγματα και θαύματα. Είμαι τόσο ευχαριστημένος μαζί της, που επειδή αισθάνομαι, οτι αν και την έχω φέρει σε πάρα πολύ καλό επίπεδο, έχει να δώσει και άλλα πολλά.
Έτσι λοιπόν αύριο περιμένω να έρθει και ο Μανώλης Καστρούνης , να τη ξεζουμίσει. Πιστεύω οτι πραγματικά αξίζει αυτή η τηλεόραση, και έχω ασχοληθεί και δει πολλές και μάλιστα από τις λεγόμενες κορυφές.
Σου λέω στα σίγουρα οτι και αυτή ανήκει στις κορυφαίες, ανεξαρτήτως τεχνολογίας.:2thumb22sup:

Ευχαριστώ πολύ για την αναλυτικοτατη απάντηση!!!!!
Σε πολύ λίγο θα εμαι κάτοχος 46''
τώρα από ρυθμίσεις Tv + ps3.....θα σας ξαναενοχλισω!!!!!!
Ο Μανωλης μπορεί να έρθει κ στο σπιτι μου;;;;

Ευχαριστώ πολύ για την αναλυτικοτατη απάντηση!!!!!
Σε πολύ λίγο θα εμαι κάτοχος 46''
τώρα από ρυθμίσεις Tv + ps3.....θα σας ξαναενοχλισω!!!!!!
Ο Μανωλης μπορεί να έρθει κ στο σπιτι μου;;;;
Πιστεύω πως σοφά αποφάσισες. Με το καλό λοιπόν!
Ναι ο Μανώλης μπορεί να έρθει, σήμερα ήταν και στο δικό μου, και έκανε θαύματα κυριολεκτικά!!!!!
icon14.gif

Πιστεύω πως σοφά αποφάσισες. Με το καλό λοιπόν!
Ναι ο Μανώλης μπορεί να έρθει, σήμερα ήταν και στο δικό μου, και έκανε θαύματα κυριολεκτικά!!!!!
icon14.gif

Τέλεια!!!!μετακομιζω στισ15/10 κ τότε θα ξαναεχω Internet!!!!!
Ως τότε υπομονή Μανωλη......
Αστείο αστείο....... Εγώ να δούμε πως θα κάνω υπομονή.......

Χαιρετώ όλους τους κατόχους της C8000!!!
Ήταν η πρώτη τηλεόραση που είδα και μετά από πολύ ψάξιμο, πάλι σε αυτήν κατέληξα. Η αγορά πραγματοποιήθηκε πριν δύο βδομάδες και πραγματικά δεν το μετάνιωσα. Χαλάλι τα λεφτά της.... τα αξίζει πραγματικά.
Απλά μία μικρή βοήθεια διότι τρέχω με το σπίτι (καινούργιο είναι) και τους μαστόρους (βαρέθηκα να τους κυνηγάω:ridinghorse:) και δεν πρόλαβα να ασχοληθώ καθόλου μαζί της.
Μπορεί κανείς να μου προτείνει ρυθμίσεις κυρίως για τηλεοπτικό σήμα????
Ευχαριστώ.

Τέλεια!!!!μετακομιζω στισ15/10 κ τότε θα ξαναεχω Internet!!!!!
Ως τότε υπομονή Μανωλη......
Αστείο αστείο....... Εγώ να δούμε πως θα κάνω υπομονή.......

Σε καταλαβαίνω... Πολλές φορές έχω περάσει τα ίδια αναμένοντας καινούργια καλά και ακριβά μηχανήματα!
Όμως είναι και αυτό το στάδιο της αναμονής ωραίο ( αν δεν είναι πάρα πολύ μεγάλο ) κάνεις σχέδια του τι θα κάνεις μόλις παραλάβεις.
Μετά που το έχεις , ασχολήσε ένα διάστημα μαζί του.
Μετά ηρεμείς, μέχρι το επόμενο απόκτημα.
Είσαι λοιπόν στο πρώτο στάδιο, απόλαυσέτο!!!!
Με το καλό και πάλι, θα περιμένω εντυπώσεις, και σε οτι χρειστείς και μπορώ στη διάθεσή σου και εγώ και φαντάζομαι και πολλόι άλλοι από εδώ μέσα.
icon12.gif