sakisr21
New member
Σήμερα παρήγγειλα και εγώ την Samsung EU55C8000 από το plaisio σε σχετικά πολύ καλή τιμή,άπλα μου είπαν ότι δεν έχουν διαθέσιμη, παραλαμβάνουν την δεύτερα 20-9,υπομονή λοιπόν!!!!!!
Σήμερα παρήγγειλα και εγώ την Samsung EU55C8000 από το plaisio σε σχετικά πολύ καλή τιμή,άπλα μου είπαν ότι δεν έχουν διαθέσιμη, παραλαμβάνουν την δεύτερα 20-9,υπομονή λοιπόν!!!!!!
Ξέρει κάποιος να μου πει εάν αλλαχθεί η tv του με άλλη λόγω προβλήμματος εάν η samsung δίνει καινούργια ή με άλλη "ελαφρώς " μεταχειρισμένη ; Τελικά η tv μου έχει σοβαρό πρόβλημα .
Αν την αλλάξουν, νομίζω οτι θα είναι καινούργια.
Τι σοβαρό πρόβλημα έχει; Αν θυμάμαι καλά έλεγες για το λογότυπο που δεν ανάβει. Είναι και κάτι άλλο;
Καλά είναι αυτά που διάλεξες... μείνε εκεί! Σ' αυτά χρειάζεσαι και το 6900???? Νομίζω πως όχι ή κάνω λάθος??? Για γλυκοκοίτα και κανένα άλλο 3D Bluray.... Καλές αγορές.....
Το μαύρο της είναι καταπληκτικό, ανεξαρτήτως τεχνολογίας ( πλάσμα ή Lcd ). Εγω από την ημέρα που την πήρα, 2 μήνες πρίν, έχω κάνει 3 update, και όλα ήταν και είναι καλά. Το μαυρο ποτέ δεν ένιωσα οτι χρειάζεται διόρθωση ή κατι άλλο. Στην εικόνα δε κατάλαβα κάπου , κάτι να άλλαξε με τα firmware.Καλησπέρα ,
θέλω τα«φώτα» σας.....διάβασα όλο το forum και από όσα
κατάλαβα είναι μια υπεροχή tv....
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει «πρόβλημα» με
το μαύρο η αν αντιμετωπίστηκε με κάποιο firmware
update..,,στο πλΑίσιο πάντως το μαύρο ήταν αρκετά θαμπο..,,
ευχαριστώ εκ των προταιρων....
Φίλε Νίκο,dikemon και προς όλυς τους συναδέλφους:
Ακόμα δεν έχω καταλάβει προσωπικά πως αφού η HDMI 2 της τηλεόρασης είναι αυτή που υποστηρίζει το ARC ,στον φίλο μας dikemon του δούλεψε στην 1.Ωστόσο ο φίλος μας που αντιμετώπιζε το σχετικό πρόβλημα δεν μας έχει αναφέρει ακόμα αν το έλυσε και αν τελικά του δούλεψε το ARC και σε ποια HDMI ή αν έστειλε τον ήχο με οπτική ίνα στο 6930.
Ωστόσο φίλε Νίκο, σχετικά με τις θύρες HDMI 1.4 και τις δυνατότητες τους νομίζω πως είναι λιγάκι μπάχαλο...Σε παραπέμπω στο Hitech τελευταίο τεύχος Αυγούστου-Σεπτεμβρίου στο άρθρο όπου παρουσιάζουν δυο ενισχυτές με HDMI 1.4 και αναφέρουν ότι: Με το να δηλώνει ένας κατασκευαστής πως μια θύρα είναι HDMI 1.4,αυτό δεν σημαίνει ότι αυτή ενσωματώνει όλα τα χαρακτηριστικά του προτύπου HDMI 1.4 (ARC,3D,ethernet,κλπ).Λέει επίσης ότι ο κατασκευαστής είναι υποχρεωμένος να αναφέρει ποιά από τα χαρακτηριστικά του προτύπου HDMI 1.4 ενσωματώνει η κάθε θύρα!
Οπότε λέω εν τέλει πιθανότατα όλες οι θύρες της τηλεόρασης να είναι HDMI 1.4 απλά μόνο η 2 να ενσωματώνει το κανάλι επιστροφής ήχου (ARC).Κι εμένα μου ακούγεται πολύ κουτό αυτό αφού το λογικό θα ήταν με το που λέει HDMI 1.4 να έχει μια σειρά από χαρακτηριστικά η θύρα αυτομάτως!Τι να πει κανείς!!
Τι θέμα είναι να μας πει ο φίλος μας αν τελικά του δούλεψε και πως γιατί κι εμένα με ενδιαφέρει αφού σκέφτομαι να το αγοράσω μαζί με την tv!
Μια ερώτηση να κάνω επίσης:Σχετικά με τις εγγραφές τηλεοπτικών προγραμμάτων από τη USB:Σε ποιά από τα παρακάτω προγράμματα μπορεί να κάνει εγγραφή από τη USB η τηλεόραση:
1.Επίγειο αναλογικό πρόγραμμα (τα "κλασσικά" κανάλια)
2.Επίγειο ψηφιακό πρόγραμμα (κανάλια Digea)
3.Δορυφορικό ψηφιακό πρόγραμμα (nova)
Είναι δυνατόν να κάνει εγγραφές και στα 3 παραπάνω??
Επίσης ειδικά για το nova hd μπορέι να κάνει εγγραφές για παράδειγμα από το novacinema HD ή άλλα κανάλια hd και μη της nova?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ελπίζω "ο καιρός γαρ εγγύς..." *
* Για όσους με καταλαβαίνουν..!!!
Φιλικά,
Μάνος.
Παιδιά συγνώμη ίσως για το offtopic του θέματος,αλλά νομίζω ότι ίσως θα απασχολεί πολλούς το θέμα:
Σκέφτομαι να ανοίξω ένα νήμα σχετικό με ταινίες σε Blu-ray 3D που έχουν βγει και που αναμένονται να βγουν,ώστε οι κάτοχοι των 3d τηλεοράσεων (καθώς και οι μελλοντικοί κάτοχοι) να έχουν μια σαφή εικόνα του 3d υλικού που είναι διαθέσιμο ή αναμένεται να είναι διαθέσιμο σύντομα.Να μπορεί ο κάθε χρήστης να αναφέρει σχετικά έγκυρα links με Blu-ray 3D ταινίες που αναμένονται κλπ.
Πρός τους διαχειριστές ερώτηση που είναι ο κατάλληλος χώρος για να ανοίξω το σχετικό thread?
Αναμένω τις απόψεις σας για τη δημιουργία ενός τέτοιου νήματος παιδιά!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Φιλικά,
Μάνος.
Το μαύρο της είναι καταπληκτικό, ανεξαρτήτως τεχνολογίας ( πλάσμα ή Lcd ). Εγω από την ημέρα που την πήρα, 2 μήνες πρίν, έχω κάνει 3 update, και όλα ήταν και είναι καλά. Το μαυρο ποτέ δεν ένιωσα οτι χρειάζεται διόρθωση ή κατι άλλο. Στην εικόνα δε κατάλαβα κάπου , κάτι να άλλαξε με τα firmware.
Από το Πλαίσιο τη πήρα και εγώ. Την εικόνα μη τη βλέπεις εκεί, εκτός και αν ξέρεις και σε αφήσουν να τη ρυθμίσεις, μόνο έτσι μπορείς να καταλάβεις, αλλίως έτσι όπως την έχουν κλάφτα.
Σε οικιακή χρήση, είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα, ακόμα και μόλις τη βγάλεις από το κουτί και την ανοίξης, θα εκπλαγείς ευχάριστα.
Αν πάλι έχεις υπομονή και ασχοληθείς αρκετά μαζί της,όπως έχω κάνει, θα δεις πράγματα και θαύματα. Είμαι τόσο ευχαριστημένος μαζί της, που επειδή αισθάνομαι, οτι αν και την έχω φέρει σε πάρα πολύ καλό επίπεδο, έχει να δώσει και άλλα πολλά.
Έτσι λοιπόν αύριο περιμένω να έρθει και ο Μανώλης Καστρούνης , να τη ξεζουμίσει. Πιστεύω οτι πραγματικά αξίζει αυτή η τηλεόραση, και έχω ασχοληθεί και δει πολλές και μάλιστα από τις λεγόμενες κορυφές.
Σου λέω στα σίγουρα οτι και αυτή ανήκει στις κορυφαίες, ανεξαρτήτως τεχνολογίας.:2thumb22sup:
Πιστεύω πως σοφά αποφάσισες. Με το καλό λοιπόν!Ευχαριστώ πολύ για την αναλυτικοτατη απάντηση!!!!!
Σε πολύ λίγο θα εμαι κάτοχος 46''
τώρα από ρυθμίσεις Tv + ps3.....θα σας ξαναενοχλισω!!!!!!
Ο Μανωλης μπορεί να έρθει κ στο σπιτι μου;;;;
Πιστεύω πως σοφά αποφάσισες. Με το καλό λοιπόν!
Ναι ο Μανώλης μπορεί να έρθει, σήμερα ήταν και στο δικό μου, και έκανε θαύματα κυριολεκτικά!!!!!![]()
Τέλεια!!!!μετακομιζω στισ15/10 κ τότε θα ξαναεχω Internet!!!!!
Ως τότε υπομονή Μανωλη......
Αστείο αστείο....... Εγώ να δούμε πως θα κάνω υπομονή.......
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.