Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Λοιπον
Κανε φορματ στα windows NTFS.
Συνδεσε τον στην τηλεοραση.
Με το που θα τον συνδεσεις θα τον δει η τηλεοραση κσι θα σε ρωτησει οτι πρεπει να τον κανει η ιδια φορματ.
Εχει επιλογη (defaut) NTFS. Κανε φορματ και εισαι οκ.
Νικος

se euxaristo file mου θα δοκιμασω και θα επανελθω

To format το κάνει αυτόματα η Samsung για να γράφει εκει τις ταινίες απο την τηλεόραση ετσι ώστε να μην παίζουν αλλού εκτός απο την Samsung, Κάνε 2 partition στο δίσκο μια ntfs και μια unformatted (καλύτερα την πρώτη.) Αυτην θα στην κάνει Format η Samsung για εγγραφές απο DVB T.

Πολυ καλη ιδεα αυτη. αν χωρισω τον σκληρο σε 2 partition , το partition no.1 θα ειναι unformatted και το νουμερο 2 ntfs.

μετα η samsung πως θα καταλαβει ποιο θελω για pvr και ποιο παρτιτιον να κανει φορματ για να βαλω τις ταινιες μου?

se euxaristo file mου θα δοκιμασω και θα επανελθω

μιλαμε παντα για τις ταινιες και οχι για pvr σωστα??? γιατι δεν θυμαμαι να μου ζητησε ποτε η τηλεοραση να κανει και αυτη φορματ για να μπορω μετα να αντιγραψω ταινιες απο τον υπολογιστη στον σκληρο δισκο.

μιλαμε παντα για τις ταινιες και οχι για pvr σωστα??? γιατι δεν θυμαμαι να μου ζητησε ποτε η τηλεοραση να κανει και αυτη φορματ για να μπορω μετα να αντιγραψω ταινιες απο τον υπολογιστη στον σκληρο δισκο.

Δεν νομιζω να σε αφηνει η τηλεοραση αφου κανεις φορματ οπως σου ζηταει να σ αφηνει να τον χρησιμοποιησεις για αλλο σκοπο περαν του time shift που κανει η ιδια και την εγγραφη τηλεοπτικων προγραμματων
Νικος

Δεν νομιζω να σε αφηνει η τηλεοραση αφου κανεις φορματ οπως σου ζηταει να σ αφηνει να τον χρησιμοποιησεις για αλλο σκοπο περαν του time shift που κανει η ιδια και την εγγραφη τηλεοπτικων προγραμματων
Νικος

φιλε Νικο δεν με ενδιαφερει το timeshift. το προβλημα μου ειναι οτι κολαει ο δισκος στην αναπαραγωγη ταινιων που αντιγραφω απο τον υπολογιστη , πραγμα το οποιο δεν εκανε μεχρι προτεινος.

τι να κανω?

φιλε Νικο δεν με ενδιαφερει το timeshift. το προβλημα μου ειναι οτι κολαει ο δισκος στην αναπαραγωγη ταινιων που αντιγραφω απο τον υπολογιστη , πραγμα το οποιο δεν εκανε μεχρι προτεινος.

τι να κανω?

Δυσκολη ερωτηση,
Οταν συνδεεις τον δισκο (που εχει μεσα περιεχομενο αντιγραμενο απο υπολογιστη) στην τηλεοραση αυτη πρεπει να σου βγαζει μυνημα αν θελεις να τον χρησιμοποιησει σαν media player η για αναβαθμιση λογισμικου.
Οταν πεις σαν mediua player μπες στο μενου και δες αν εχεις καποια επιλογη για να διορθωθει το προβλημα,
Εγω καταλαβα οτι ηθελες να γραφεις DVB-T και ειχες το προβλημα στην αναπαραγωγη. Δοκιμασες αλλο δισκο? Φορμαρισε το δισκο σε FAT32 γραψε ενα αρχειο απο τον υπολογιστη και δοκιασε τον μετα στην τηλεοραση.
Νικος

τι να κανω?
σου ειπα οτι φταιει η τροφοδοσια και δε με ακους...
να χρησιμοποιησεις και τις 2 usb θυρες η καποιο δισκο με εξωτερικη τροφοδοσια..
δεν φταινε οι αναβαθμισεις για το προβλημα σου γιατι διορθωνανε αλλα προβλημα ασχετα με τα usb kai to media player

σου ειπα οτι φταιει η τροφοδοσια και δε με ακους...
να χρησιμοποιησεις και τις 2 usb θυρες η καποιο δισκο με εξωτερικη τροφοδοσια..
δεν φταινε οι αναβαθμισεις για το προβλημα σου γιατι διορθωνανε αλλα προβλημα ασχετα με τα usb kai to media player

θα το δοκιμασω σημερα φιλε μου, αρκει να βρω micro usb Y

Παιδιά το έχω ξαναρωτήσει και δεν μου απάντησε κανείς και επείγομαι!

Για να δω πόσες ώρες έχει δουλέψει η TV τι πρέπει να κάνω;

Παιδιά το έχω ξαναρωτήσει και δεν μου απάντησε κανείς και επείγομαι!

Για να δω πόσες ώρες έχει δουλέψει η TV τι πρέπει να κάνω;

Κανονικά έπρεπε να το δείχνει όταν πατάς:
Info Menu Mute Power

Έτσι μπαίνεις στο service menu. Οι ώρες λειτουγίας που φαίνονται;
Φίλε μου εγώ και κανά δυό ακόμα που δοκιμάσαμε, με τη διαδικασία που αναφέρεται πιο πάνω, δε καταφέραμε να τις δούμε. Αντίθετα, εγώ τουλάχιστον, είχα χάσει όλες τις ρυθμίσεις μου.
Πάντως μπορείς να δεις πότε πρωτολειτούργησε η τλεόραση, σε εκείνο το μενού. Θα δεις μια ημερομηνία κάπου που λογικά πρέπει να συμπιπτει με την ημερομηνία αγοράς σου. Ίσως αυτό σε βοηθάει κάπως για το λόγο που ψάχνεις τις ώρες λειτουργείας.

Φίλε μου εγώ και κανά δυό ακόμα που δοκιμάσαμε, με τη διαδικασία που αναφέρεται πιο πάνω, δε καταφέραμε να τις δούμε. Αντίθετα, εγώ τουλάχιστον, είχα χάσει όλες τις ρυθμίσεις μου.
Πάντως μπορείς να δεις πότε πρωτολειτούργησε η τλεόραση, σε εκείνο το μενού. Θα δεις μια ημερομηνία κάπου που λογικά πρέπει να συμπιπτει με την ημερομηνία αγοράς σου. Ίσως αυτό σε βοηθάει κάπως για το λόγο που ψάχνεις τις ώρες λειτουργείας.
κανονικα θα επρεπε να λεει και τις ωρες λειτουργειας αν καποιος φιλος το βρει ας ενημερωσει.. εγω ποσταρα μερικες σελιδες πισω καποια screenshots απο το service menu mode .. δειτε το και πητε αν σας εβγαλε κατι διαφορετικο...

εχθες εκανα την απιστευτη βλακεια να μην δω τα 3D γυαλια στον καναπε και εκατσα πανω ... τα εσπασα δυστυχως , ηταν δωρο μεσα στο πακετο της tv/// καπου ειχα διαβασει οτι θα εβγαζε μια καινουρια σειρα απο γυαλια η σαμσουνγκ .. γνωριζετε κατι ?

εχθες εκανα την απιστευτη βλακεια να μην δω τα 3D γυαλια στον καναπε και εκατσα πανω ... τα εσπασα δυστυχως , ηταν δωρο μεσα στο πακετο της tv/// καπου ειχα διαβασει οτι θα εβγαζε μια καινουρια σειρα απο γυαλια η σαμσουνγκ .. γνωριζετε κατι ?

Δεν πειραζει εσυ να ειναι καλα, συμβαινουν αυτα, ο τοπος ειναι γεματος απο γυαλια της samsung και επαναφορτιζομενα και αυτα με αλλαγη μπαταριας.
Νικος

Δεν πειραζει εσυ να ειναι καλα, συμβαινουν αυτα, ο τοπος ειναι γεματος απο γυαλια της samsung και επαναφορτιζομενα και αυτα με αλλαγη μπαταριας.
Νικος
thanks man , μηπως εχει ακουσει κανεις για νεα γυαλια της σαμσουνγκ που μειωνει και καλα την <<ζαλουρα>> κατι τετιο καπου διαβασα δεν θυμαμαι που.. θελω να παρω γυαλια ξανα αλα θελω να ξερω αν εχει βγει νεα σειρα να μην παρω την παλια ..

thanks man , μηπως εχει ακουσει κανεις για νεα γυαλια της σαμσουνγκ που μειωνει και καλα την <<ζαλουρα>> κατι τετιο καπου διαβασα δεν θυμαμαι που.. θελω να παρω γυαλια ξανα αλα θελω να ξερω αν εχει βγει νεα σειρα να μην παρω την παλια ..

ΔΕν εχω ακουσει κατι αλλα μπορεις να παρεις στο κεντρο εξυπηρετησης πελατων της samsung αυτοι αν εχει βγει νεα σειρα θα ξερουν σιγουρα,
ΔΕν νιομιζω ωστοσο οτι οποια νεα σειρα θα μειωνει τη ζαλαδα. Υπαρχουν ανθρωποι που ζαλιζονται λιγο αλλοι πολυ αλλοι παλι καθολου οσον αφορα την θεαση 3D.
Nikos

Να και οι μετρήσεις που είχα πει οτι θα σας δείξω, μετά το καλιμπράρισμα από το Μανώλη.
Περιμένω εντυπώσεις, από όσους γνωρίζουν.
Οι μετρήσεις και το καλιμπράρισμα έγιναν στο cinema mode, με πηγή το blu ray Pionner LX91.

Attachments

Να και οι μετρήσεις που είχα πει οτι θα σας δείξω, μετά το καλιμπράρισμα από το Μανώλη.
Περιμένω εντυπώσεις, από όσους γνωρίζουν.
Οι μετρήσεις και το καλιμπράρισμα έγιναν στο cinema mode, με πηγή το blu ray Pionner LX91.

Φιλε Leonid θα μπορουσες να ανεβασεις και τις ρυθμισεις να τις δοκιμασουμε και μεις? οπως επισης και οποιος αλλος φιλος πιστευει οτι την εχει ρυθμισει σωστα αν θελει ας τις μοιραστει μαζι μας, ευχαριστω!