Ναι βέβαια, όπως και όλες τις HDMI port που χρησιμοποιώ, ανάλογα με τη κάθε πηγή.
Επίσης ξέχασα να πω και κάτι ακόμα, που μάλλον δεν έχει τόσο σχέση με τις hdmi, αλλά είναι πολυ κουφό.
Έχω ενα media player Ellion 3100 mr, που τον είχα συνδεδεμένο με τη προηγούμενη τηλεόραση με hdmi, ( είναι και αποκωδηκοποιητής mpeg4 και μάλιστα με απίθανο δέκτη ) και δούλευε άψογα. Τώρα που τον έχω συνδέσει με τη c8000 , και τον θέλω πιο πολύ γιατί παίζει τα πάντα, αρχεία που ο media player της τηλεόρασης δε τα παίζει, αλλά και σαν ψηφιακός δέκτης είναι λίγο καλλύτερος από αυτόν της samsung, μου κάνει πρόβλημα συγχρονισμού εικόνας - ήχου, σε οτιδήποτε και αν παίζει. Ο ήχος είναι λίγο πιο μπροστά από την εικόνα.
Δοκίμασα να αλλάξω θύρα hdmi, δοκίμασα αναλογική σύνδεση και componet και composite, δοκίμασα ρυθμίσεις από τον ίδιο αλλά και από τη τηλεόραση, αλλά τίποτα, τα ίδια.
Πίστεψα οτι είχε χαλάσει, αλλά τον δοκίμασα και σε άλλες 2 τηλεοράσεις που υπάρχουν στο σπίτι με όλους τους τρόπους σύνδεσεις, και εκεί λειτουργεί άψογα. Πήρα τηλ. και την αντιπροσωπεία ( αντιπροσωπεία , λέμε τώρα .... ) τους το πήγα και εκεί αλλά τίποτα, το πρόβλημα ασυγχρόνιστου ήχου με τη samsung δε λέει να φτιάξει.
Μήπως κάποιος έχει καμιά ιδέα για το τι μπορώ να κάνω; Τον θέλω γιατί έχει άψογη εικόνα και όπως είπα και ο δέκτης του είναι καταπληκτικός, αλλά και για άλλες διευκολίνσεις που μου προσφέρει, όπως παράλληλες εγγραφές και άλλα.![]()
Αμα είναι καλός media player θα πρέπει να έχει και μερκά Samsung profiles και για την σειρά C.
Επαιξες με τα profile/ρυθμίσεις τοu media player ?Αμα δεν έχει το Samsung profile ίσως να έχει ρυθμιση για π.χ delay ήχου in msecs 100msecs