Παρελαβα σημερα την καινουργια μου Samsung UE 46C8000! Μολις ξεπακεταρα διαπιστωσα οτι περιειχε και ενα ζευγαρι 3D γυαλια εντος της συσκευασιας. Μαλιστα εξωτερικα στο κουτι ειχε και αντιστοιχο αυτοκολλητο με τον τυπο των γυαλιων. Η παραγγελια εγινε απο την ΕLECTROWORLD αναρωτιεμαι εαν ειμαι τυχερος για το δωρακι ή εαν το συγκεκριμενο μοντελο ειναι παραεισαγωγης διοτι στην Ελλαδα η TV δεν προσφερεται με γυαλια!
Τελικα ειδα οτι στο πλαι του κουτιου υπαρχει ενα μικρο χαρτακι που ηταν η εγγυηση του Φουρλη αλλα το παραξενο ειναι οτι εχει σαν ημερομηνια εναρξης εγγυησης την 01/12/2010!
Πάω να βάλω στο Share Manager έναν φάκελο με mkv και μου βγάζει μήνυμα."Κοινή χρήση μόνο σε φακέλους" και δε με αφήνει να το προσθέσω.Τι να κάνω?
κατεβασε και καμμια 3D ταινια να δεις μια που εχεις ολο τον εξοπλισμο..
Εγω εχω 6 ταινιες 3D bluray και πολλα video 3D αλλα δεν εχω γυαλια
και bluray player για να τα δω
Κάποιος που να γνωρίζει τι κάνει το νέο firmware;
κατεβασε και καμμια 3D ταινια να δεις μια που εχεις ολο τον εξοπλισμο..
Εγω εχω 6 ταινιες 3D bluray και πολλα video 3D αλλα δεν εχω γυαλια
και bluray player για να τα δω
bluray player δεν χρειάζεσε μόνο γυαλιά. Powerdvd 10 + VirtualCloneDrive όπου κάνεις mount ta iso και φυσικά pc με κάρτα γραφικών HD.
το εχω κανει αυτο που λες αλλα ο υπολογιστης μου core 2 duo T8100/geforce 8600GS δεν ικανος να παιξει bluray3D σε ISO απο το powerdvd 10 markII σερνεται και κανει 10000 κολληματα η ταινια που ειναι αδυνατον να παρακολουθησεις.
Ετσι εχω τις ταινιες σε μορφη ISO στο δισκο και μου πιανουνε μονο χωρο...
Καλοθέατη και να τη χαρείς, κάτι που είναι βέβαιο!!!Κυριοι γραψτε και εμενα στους πανευτυχεις κατοχους της Samsung UE 46C8000!!!
Αλλαξε την κάρτα γραφικών, εγω έχω την ΑΤΙ 5450 με 45 και τα παίζει όλα τέλεια και με ήχο !
μολις την παρελαβα και γω. 46" c8000. Εχω και την 40" την 856 και δεν μπορω να πω οτι η 8000 ειναι ανωτερη. Φυσικα ειναι νωρις..
Με εκνευριζει ενα πραγμα και ελπιζω να υπαρχει λυση.
Απενεργοποιειται το φως στο σηματακι SAMSUNG? το ματι παει ολο εκει. ειδικα σε σκοτεινα πλανα, μου εχει σπασει τα νευρα!! χαχα μου φενεται θα κολησω τιποτα πανω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.