Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ναι βέβαια, όπως και όλες τις HDMI port που χρησιμοποιώ, ανάλογα με τη κάθε πηγή.
Επίσης ξέχασα να πω και κάτι ακόμα, που μάλλον δεν έχει τόσο σχέση με τις hdmi, αλλά είναι πολυ κουφό.
Έχω ενα media player Ellion 3100 mr, που τον είχα συνδεδεμένο με τη προηγούμενη τηλεόραση με hdmi, ( είναι και αποκωδηκοποιητής mpeg4 και μάλιστα με απίθανο δέκτη ) και δούλευε άψογα. Τώρα που τον έχω συνδέσει με τη c8000 , και τον θέλω πιο πολύ γιατί παίζει τα πάντα, αρχεία που ο media player της τηλεόρασης δε τα παίζει, αλλά και σαν ψηφιακός δέκτης είναι λίγο καλλύτερος από αυτόν της samsung, μου κάνει πρόβλημα συγχρονισμού εικόνας - ήχου, σε οτιδήποτε και αν παίζει. Ο ήχος είναι λίγο πιο μπροστά από την εικόνα.
Δοκίμασα να αλλάξω θύρα hdmi, δοκίμασα αναλογική σύνδεση και componet και composite, δοκίμασα ρυθμίσεις από τον ίδιο αλλά και από τη τηλεόραση, αλλά τίποτα, τα ίδια.
Πίστεψα οτι είχε χαλάσει, αλλά τον δοκίμασα και σε άλλες 2 τηλεοράσεις που υπάρχουν στο σπίτι με όλους τους τρόπους σύνδεσεις, και εκεί λειτουργεί άψογα. Πήρα τηλ. και την αντιπροσωπεία ( αντιπροσωπεία , λέμε τώρα .... ) τους το πήγα και εκεί αλλά τίποτα, το πρόβλημα ασυγχρόνιστου ήχου με τη samsung δε λέει να φτιάξει.
Μήπως κάποιος έχει καμιά ιδέα για το τι μπορώ να κάνω; Τον θέλω γιατί έχει άψογη εικόνα και όπως είπα και ο δέκτης του είναι καταπληκτικός, αλλά και για άλλες διευκολίνσεις που μου προσφέρει, όπως παράλληλες εγγραφές και άλλα.
icon5.gif

Αμα είναι καλός media player θα πρέπει να έχει και μερκά Samsung profiles και για την σειρά C.
Επαιξες με τα profile/ρυθμίσεις τοu media player ?Αμα δεν έχει το Samsung profile ίσως να έχει ρυθμιση για π.χ delay ήχου in msecs 100msecs

Αμα είναι καλός media player θα πρέπει να έχει και μερκά Samsung profiles και για την σειρά C.
Επαιξες με τα profile/ρυθμίσεις τοu media player ?Αμα δεν έχει το Samsung profile ίσως να έχει ρυθμιση για π.χ delay ήχου in msecs 100msecs
Κοίτα για να μη παραξεγηθώ, εγώ ειδικός δεν είμαι, και όταν λεω καλός εννοώ οτι έχει άψογη εικόνα, όπου και να τον δοκίμασα, και οτι πάιζει οτι αρχείο του έχω δώσει. Επίσης σε αυτά που εγω θέλω μου τα προσφέρει.
Τώρα σίγουρα θα υπάρχουν και άλλοι που μπορεί να έχουν περισσότερες δυνατότητες, δε το έχω ψάξει γιατί δεν ήταν κάτι που έλειπε και άρα δε με ενδίεφερε.
Τώρα σε αυτό που είπες , δεν έχω δει τίποτα profile σχετικά με samsung άλλα ούτε και για καμία άλλη μάρκα. Επίσης στις ρυθμίσεις του δεν έχει delay δυστυχώς. Μακάρι να είχε μάλλον θα είχα λύσει το πρόβλημα.
Έτσι όπως είναι υπάρχει τίποτα στα υπόψη που ίσως μου λύσει το πρόβλημα;
Thanks any way!!
icon7.gif

Κοίτα για να μη παραξεγηθώ, εγώ ειδικός δεν είμαι, και όταν λεω καλός εννοώ οτι έχει άψογη εικόνα, όπου και να τον δοκίμασα, και οτι πάιζει οτι αρχείο του έχω δώσει. Επίσης σε αυτά που εγω θέλω μου τα προσφέρει.
Τώρα σίγουρα θα υπάρχουν και άλλοι που μπορεί να έχουν περισσότερες δυνατότητες, δε το έχω ψάξει γιατί δεν ήταν κάτι που έλειπε και άρα δε με ενδίεφερε.
Τώρα σε αυτό που είπες , δεν έχω δει τίποτα profile σχετικά με samsung άλλα ούτε και για καμία άλλη μάρκα. Επίσης στις ρυθμίσεις του δεν έχει delay δυστυχώς. Μακάρι να είχε μάλλον θα είχα λύσει το πρόβλημα.
Έτσι όπως είναι υπάρχει τίποτα στα υπόψη που ίσως μου λύσει το πρόβλημα;
Thanks any way!!
icon7.gif

Η σειρά C είναι κανούργια τηλεόραση ο media servers σου παλιός, για να δουλέψει πρέπει να τον κάνεις update. Αμα η εταιρεία δεν βγάζει update πούλα τον με την παλιά TV πακέτο.
Αν έχεις PC κατέβασε τον Wild Media Server που τα παίζει όλα !

Φίλε Leonid,

Αν θυμάμαι καλά ο φίλος μας Νίκος (ilise) είχε πιο παλιά αναφέρει παρόμοιο πρόβλημα με ένα blu-ray player και δεκτη και εγγραφέα της LG (νομίζω λέγεται LG HR500, αλλά μπορέι να το γράφω και λάθος το μοντέλο).Συγκεκριμένα αν θυμάμαι καλά είχε αναφέρει για πρόβλημα συγχρονισμού εικόνας-ήχου ΜΟΝΟ στη συγκεκριμένη τηλεόραση της Samsung.Όταν το είχε δοκιμάσει σε άλλες τηλεοράσεις είχε αναφέρει ότι δούλευε μια χαρά!
Ο Νίκος ίσως μπορεί να σου δώσει περισσότερες λεπτομέρειες!Υποπτεύομαι κάποιο bug του λογισμικού της τηλεόρασης που δυστυχώς μάλλον δεν το έχουν διορθώσει ακόμα με τα firmware updates...!

Φιλικά,
Μάνος.

Η σειρά C είναι κανούργια τηλεόραση ο media servers σου παλιός, για να δουλέψει πρέπει να τον κάνεις update. Αμα η εταιρεία δεν βγάζει update πούλα τον με την παλιά TV πακέτο.
Αν έχεις PC κατέβασε τον Wild Media Server που τα παίζει όλα !
Κοίτα παλιός δεν είναι, το απρίλιο κυκλοφόρησε. Κάνει update κάπου - κάπου και περιμένω και για το θέμα που αναφέρω.
Επειδή τα παίζει και αυτός όλα αλλά κάνει και εγγραφές τον θέλω οπωσδήποτε.
Τι να κάνω θα περιμένω και βλέπουμε....

Φίλε Leonid,

Αν θυμάμαι καλά ο φίλος μας Νίκος (ilise) είχε πιο παλιά αναφέρει παρόμοιο πρόβλημα με ένα blu-ray player και δεκτη και εγγραφέα της LG (νομίζω λέγεται LG HR500, αλλά μπορέι να το γράφω και λάθος το μοντέλο).Συγκεκριμένα αν θυμάμαι καλά είχε αναφέρει για πρόβλημα συγχρονισμού εικόνας-ήχου ΜΟΝΟ στη συγκεκριμένη τηλεόραση της Samsung.Όταν το είχε δοκιμάσει σε άλλες τηλεοράσεις είχε αναφέρει ότι δούλευε μια χαρά!
Ο Νίκος ίσως μπορεί να σου δώσει περισσότερες λεπτομέρειες!Υποπτεύομαι κάποιο bug του λογισμικού της τηλεόρασης που δυστυχώς μάλλον δεν το έχουν διορθώσει ακόμα με τα firmware updates...!

Φιλικά,
Μάνος.
και εγώ το ίδιο υποπτεύομαι, αλλά αν ξέρει κάτι ακόμα ο φίλος ilise με χαρά να το ακούσω.
Ευχαριστώ Μάνο!

και εγώ το ίδιο υποπτεύομαι, αλλά αν ξέρει κάτι ακόμα ο φίλος ilise με χαρά να το ακούσω.
Ευχαριστώ Μάνο!

Λοιπον ο Μανος εχει δικο οντως εχω ακομα το προβλημα συγχρονισμου του LG HR500 με τη samsung 40C8000. Δυστυχως δεν υπαρχει πουθενα delay option ετσι απλα κανω πως το παραβλεπω αλλα ειναι πολυ ενοχλητικο.
Να σημειωσω ξανα οτι το μηχανημα με 3 τηλεορασεις philips διαφορετικες μεταξυ τους δουλευει συγχρονισμενα και τελεια.
Ειδοποιησα την samsung (αντιπροσωπεια αλλα σαν να μιλσουσα στον τοιχο.) Αν διορθωθει ποτε (γιατι σιγουρα ειναι bug) αυτο μαλλον απο τυχη θα γινει.
Νικος

Κι επίσης: Θα πρέπει απαραίτητα να συνδέσω τη πηγή με hdmi προκειμένου να πετυχαίνω το μέγιστο της ποιότητας εικόνας και ήχου?

Λοιπον ο Μανος εχει δικο οντως εχω ακομα το προβλημα συγχρονισμου του LG HR500 με τη samsung 40C8000. Δυστυχως δεν υπαρχει πουθενα delay option ετσι απλα κανω πως το παραβλεπω αλλα ειναι πολυ ενοχλητικο.
Να σημειωσω ξανα οτι το μηχανημα με 3 τηλεορασεις philips διαφορετικες μεταξυ τους δουλευει συγχρονισμενα και τελεια.
Ειδοποιησα την samsung (αντιπροσωπεια αλλα σαν να μιλσουσα στον τοιχο.) Αν διορθωθει ποτε (γιατι σιγουρα ειναι bug) αυτο μαλλον απο τυχη θα γινει.
Νικος
Ας ευχηθούμε λοιπόν φίλε Νίκο να είμαστε τυχεροί!
Κρίμα πάντως και για τα μηχανήματά μας που δε μπορύμε να τα χαρούμε στο έπακρο, αλλά και για τη samsung, διότι πιστεύω πως κάτι τέτοια πράγματα, αν ήθελε να τα διορθώσει, θα της ήταν μάλλον αστείο θέμα.

Ας ευχηθούμε λοιπόν φίλε Νίκο να είμαστε τυχεροί!
Κρίμα πάντως και για τα μηχανήματά μας που δε μπορύμε να τα χαρούμε στο έπακρο, αλλά και για τη samsung, διότι πιστεύω πως κάτι τέτοια πράγματα, αν ήθελε να τα διορθώσει, θα της ήταν μάλλον αστείο θέμα.

Και γω το ευχομαι αγαπητε φιλε,
Το μεγαλο μειον ειναι η απροθυμια της εδω αντιπροσωπειας να ενημερωσει την μητρικη εταιρια για τα προβληματα η ασυμβατοτητες συγκεκριμενων συσκευων. Την ιδια απροθυμια βρηκα και στη Sony. Δεν ξερω τι να πω ισως ειναι πολιτικη των εδω service αντιπροσωπειων. Οπως και να ειναι ομως ειναι αν μη τι αλλο βλακωδες και τελειως εναντια στην πολιτικη της μετα την αγορα υποστηριξη.
Ποστευω οτι αν υπηρχε τροπος να ενημερωθει η μητρικη εταιρια τα πραγματα θα ηταν αλλιως. Το θεμα ειναι οτι οσο και να προσπαθησα δεν κατεστη δυνατον η επικοινωνια με e-mail με τη μητρικη εταιρια αφου ακομα και com να χρησιμποποιησω επιστρεφει σε gr.
Nikos

Μια ερώτηση:

Συνδέοντας τον εξωτερικό σκληρό με usb στη TV, έχω HD 1920x1080 ή όχι?

Πιστευω πως οχi, δεν νομιζω ενας σkληρις δισκος να μπορει περασει απο usb2.0 αναλυση HD 1920x1080.
Νικος

Μια ερώτηση:

Συνδέοντας τον εξωτερικό σκληρό με usb στη TV, έχω HD 1920x1080 ή όχι?

Αν εννοείς να συνδέσεις έναν εξ. σκληρό με αρχεία βίντεο, για αναπαραγωγή από τον media player της τηλεόρασης, εφόσον η ανάλυση του αρχείου είναι 1920x1080, αυτή την ανάλυση θα δεις...

Αν εννοείς να συνδέσεις έναν εξ. σκληρό με αρχεία βίντεο, για αναπαραγωγή από τον media player της τηλεόρασης, εφόσον η ανάλυση του αρχείου είναι 1920x1080, αυτή την ανάλυση θα δεις...

Το θέμα είναι ότι μόνο το hdmi μπορεί να μεταφέρει ψηφιακά ήχο και εικόνα, έτσι δεν είναι?Πώς μπορεί λοιπόν το usb να μεταφέρει τα δεδομένα με πλήρη ανάλυση?Λέω κάτι λάθος?

Το θέμα είναι ότι μόνο το hdmi μπορεί να μεταφέρει ψηφιακά ήχο και εικόνα, έτσι δεν είναι?Πώς μπορεί λοιπόν το usb να μεταφέρει τα δεδομένα με πλήρη ανάλυση?Λέω κάτι λάθος?

Λίγο. :o
Τα δεδομένα που μεταφέρονται από ένα δίσκο στον αναπαραγωγέα είναι συμπιεσμένα, δηλαδή μεταφέρεται το αρχείο, λίγο-λίγο. Ο αναπαραγωγέας είναι που αποσυμπιέζει και δημιουργεί την ασυμπίεστη εικόνα που πρέπει να περάσει από το HDMI. Αν η εικόνα που περνάει από την HDMI την έγραφε κάποιος ασυμπίεστη στον δίσκο, αυτή θα έπιανε αρκετά TB στο δίσκο, ενώ σπάνια το αρχείο (που την περιέχει συμπιεσμένη) ξεπερνά τα μερικά GB...

αφου ακομα και com να χρησιμποποιησω επιστρεφει σε gr.
Nikos

αμα πας κατω αριστερα
και πατησεις το Ελλαδα
αλλαζεις χωρα

αλλα το κορεατικο site ειναι στα κορεατικα!
αμα καταφερεις και βγαλεις ακρη

γιατι φανταζομαι αμα στειλεις καμια αγγλια
θα σου πουν στειλε στους δικους σου!

btw

παρήγγειλα και γω χτες!
αναμένω!!

46C8000
και BDC6900

Έχει κανείς δοκιμάσει το PVR? Απ'ότι έχω διαβάσει δεν μπορείς να αλλάξεις κανάλι κατά τη διάρκεια της εγγραφής, μόνο την πηγή HDMI μπορείς να αλλάξεις. Και κάτι άλλο, όταν προγραμματίσεις μια εγγραφή, η TV πρέπει να είναι ανοικτή ή και κλειστή δουλεύει το PVR?

Eυχαριστώ εκ των προτέρων! :2thumb22sup:

Έχει κανείς δοκιμάσει το PVR? Απ'ότι έχω διαβάσει δεν μπορείς να αλλάξεις κανάλι κατά τη διάρκεια της εγγραφής, μόνο την πηγή HDMI μπορείς να αλλάξεις. Και κάτι άλλο, όταν προγραμματίσεις μια εγγραφή, η TV πρέπει να είναι ανοικτή ή και κλειστή δουλεύει το PVR?

Eυχαριστώ εκ των προτέρων! :2thumb22sup:
δε μπορεις να αλλαξεις καναλι ...εχεις δικιο !!!!

καμια λυση ? ? ?

βρε παιδια, αφου εχει 1 tuner η τηλεοραση!
εννοειτε δεν μπορεις να αλλαξεις καναλι

για να γινει αυτο θα πρεπε να εχει 2 tuner

οποτε το ενα συντονιζει στο καναλι που γραφει
και το αλλο στο αλλο καναλι που θες να δεις

btw

βγηκε ΝΕΟ Firmware!!

επιτέλους μετά από 17 μέρες με πήραν τηλ. χθες από το πλαίσιο!!!!! πέμπτη παραλαμβάνουν μου είπε και παρασκευή την στέλνουν!!!! άντε να δούμε.