Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

αυτο το φαινομαινο με το pro που λεει ο φιλος το εχω και εγω με το φιφα και ωρες ωρες με νευριαζει αλλα παιδια αν υπαρχει καποιοα ρυθμιση ας βοηθησει καποιος που ξερει.

Είμαι ένας από τους πολλούς της UE40C8000 και θέλω να εξαλείψω το φαινόμενο ghosting/trailing/judder (δε ξέρω ποιο από όλα είναι) της μπάλας όταν παίζω από το PS3 PRO10 ή PRO11.

Εχεις βαλει game mode για να απενεργοποιηθουν τα 200 Hz (σε περιπτωση που ειναι τεχνουργηματα)?

Aν ειναι ghosting η trailing ειναι χαρακτηριστικο του πανελ και δεν προκειται να δεις βελτιωση.

Tο τεστ το κάνω με άλλη πηγή ορισμένη ως DVD. :) (αμέσως να πετάξουμε την εξυπνάδα)

από όσο γνωρίζω η συγκεκριμένη TV όταν αλλάζεις πηγή και είναι αλλιώς χαρακτηρισμένη, αλλάζουν και κάποιες ρυθμίσεις αυτόματα ή κάνω λάθος;

Ποιά εξυπνάδα; Αν νομίζεις ότι έχει να κάνει με την είσοδο, τότε απλά βάλε το ps3 στην είσοδο του DVD αφού στη συγκεκριμένη είσοδο διαβάζεις και την 4η γραμμή στο motion test.... ;)

Απάντηση: Re: Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

στο game mode χανει αισθητα απο την ποιοτητα των γραφικων.

Απενεργοποίησε το motion plus.Ή βάλε το στην ρύθμιση ''καθαρή εικόνα''.

Ποιά εξυπνάδα; Αν νομίζεις ότι έχει να κάνει με την είσοδο, τότε απλά βάλε το ps3 στην είσοδο του DVD αφού στη συγκεκριμένη είσοδο διαβάζεις και την 4η γραμμή στο motion test.... ;)

Δε συνεννοούμαστε ή θέλεις απλά να το παίζεις έξυπνος.

Το dvd δε μπορεί να παίξει 1080 ανάλυση, επίσης δεν έχω χαρακτηρίσει την είσοδο HDMI ώς DVD και ούτε πρόκειται να το κάνω γιατί σαφώς θα είναι υποδεέστερη η εικόνα που θα βλέπω σε σχέση με το πως την έχω χαρακτηρισμένη τώρα στην TV (παιχνίδι).

Απλά ρωτάω μήπως το έχουν και άλλοι κάτοχοι το ίδιο πρόβλημα και από ότι βλέπω το έχουν.

Όλα τα άλλα για το θέμα των 4 στα 4 είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Καλή Ανάσταση !

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απενεργοποίησε το motion plus.Ή βάλε το στην ρύθμιση ''καθαρή εικόνα''.

Ανδρέα σε ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω και εγώ και θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα.

βρε παιδια
ενα θεμα που εχω! γιατι κουφαθηκα!

εκανα αναβαθμιση της προαλλες σε 3000κατι
απο την 2000κατι

δεν ειχα κανει τοσο καιρο

και βαζω τωρα να δω ταινια απο δυκτιο με χωρια αρχειο υποτιτλων
και τα δειχνει αλαμπουρνεζικα

και λεω οκ
ειναι που εκανε reset

αλλα τωρα δεν βρισκω με την καμια την επιλογη κωδικοποιησης υποτιτλων!!!

παταω το tools και δεν μου βγαζει επιλογη υποτιτλων!!
μονο εικονα και ηχου!!

wtf????!!!!!

any ideas???

thanx!

ok
το βρηκα!!

την επιλογη την βγαζει αμα παιζεις αρχεια απο usb
και οχι απο dlna

οποτε του βαλα μια ταινια σε usb stick
αλλαξα την κωδικοποιοηση
και τωρα τα δειχνει οκ και απο dlna!!

;)

παιδια πιασατε το καναλι ERT HD γιατι εγω δεν μπορω με τιποτα να το βρω. γνωριζει καποιος τι και πως;

παιδια πιασατε το καναλι ERT HD γιατι εγω δεν μπορω με τιποτα να το βρω. γνωριζει καποιος τι και πως;

Παραξενο μου φαινεται γιατι στη δικη μου (40 αρα) δεν εκανα τιποτα. Μονο του μπηκε στη θεση του και φυσικα κανενα προβλημα στη ληψη.
Τα αλλα τα καναλια του multiplex τα πιανεις κανονικα? ΕΤ1. ΝΕΤ, ΕΤ3)?
Εχεις καλο σημα στην περιοχη?
Δεν κανεις σκαναρισμα απο την αρχη?
Νικος

Παραξενο μου φαινεται γιατι στη δικη μου (40 αρα) δεν εκανα τιποτα. Μονο του μπηκε στη θεση του και φυσικα κανενα προβλημα στη ληψη.
Τα αλλα τα καναλια του multiplex τα πιανεις κανονικα? ΕΤ1. ΝΕΤ, ΕΤ3)?
Εχεις καλο σημα στην περιοχη?
Δεν κανεις σκαναρισμα απο την αρχη?
Νικος
Αν δε κάνω λάθος το ERT HD αντικατέστησε το cine, το οποίο ενσωματώθηκε με το sport+ και για αυτό το λογότυπο έγινε cine/sport+.
Η ανάλυση του ERT HD είναι 1080i και σε φορμά 16:9. ( αυτά τα έγραψα για το φίλο που τα ρωτάει παρακάτω, αν είδα καλά. ).

Αν δε κάνω λάθος το ERT HD αντικατέστησε το cine, το οποίο ενσωματώθηκε με το sport+ και για αυτό το λογότυπο έγινε cine/sport+.
Η ανάλυση του ERT HD είναι 1080i και σε φορμά 16:9. ( αυτά τα έγραψα για το φίλο που τα ρωτάει παρακάτω, αν είδα καλά. ).

Ειναι 1080χ1920 η 1080χ1440 ? (Επειδή τα ελεύθερα Γερμανικά δορυφορικά ΑΝΝΙΧΕ, ΑΣΤΡΑ HD εκπέμπουν σε αυτή την συχνότητα για οικονομία) !

Παιδιά βγήκε καινούργιο firmware 3009.2 νομίζω.
Το έβαλε κανείς, για να έχουμε εντυπώσεις; ξέρουμε τι κάνει;

Απάντηση: Re: Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδιά βγήκε καινούργιο firmware 3009.2 νομίζω.
Το έβαλε κανείς, για να έχουμε εντυπώσεις; ξέρουμε τι κάνει;

New samsung firmware is released:

T-VALDEUC-3009.2

1. Title
2010 PDP C65** & 7*** Firmware for sefl-upgrade
2. Applicable Model
PS**C6000 7000 series
3. Description
T-VALDEUC-3009.2

- Optimization to find the Service Channel for SkyD (Germany, Austria , Swiss Region)
- Improve ''11 Skype(MoIP) Camera screen is not showed
- When turning off and on after recording Guide plus (Only Italy)
- Improve Samsung Digital Camera''s specific MJPEG movie clip is not playbacked

55c8000 & c6930 3DBD Home cinema

χαιρετώ σας

Πως βλεπουμε υποτιτλους σε 3d ταινια.μου φαινεται δεν αναγνωριζει τιποτα απο .idx & .sub
εχω δοκιμασει 3dsubtitler,mkvmerge,srt23dass,BDSup2Sub
δεν γινεται τιποτα.

ποτε το 6930 θα βγαλει και αυτο ενα firmware γιατι σαν πολυ πισω να έχει μείνει.

thnx