Είμαι ένας από τους πολλούς της UE40C8000 και θέλω να εξαλείψω το φαινόμενο ghosting/trailing/judder (δε ξέρω ποιο από όλα είναι) της μπάλας όταν παίζω από το PS3 PRO10 ή PRO11.
Tο τεστ το κάνω με άλλη πηγή ορισμένη ως DVD.(αμέσως να πετάξουμε την εξυπνάδα)
από όσο γνωρίζω η συγκεκριμένη TV όταν αλλάζεις πηγή και είναι αλλιώς χαρακτηρισμένη, αλλάζουν και κάποιες ρυθμίσεις αυτόματα ή κάνω λάθος;
στο game mode χανει αισθητα απο την ποιοτητα των γραφικων.
Ποιά εξυπνάδα; Αν νομίζεις ότι έχει να κάνει με την είσοδο, τότε απλά βάλε το ps3 στην είσοδο του DVD αφού στη συγκεκριμένη είσοδο διαβάζεις και την 4η γραμμή στο motion test....![]()
Απενεργοποίησε το motion plus.Ή βάλε το στην ρύθμιση ''καθαρή εικόνα''.
Απλά ρωτάω μήπως το έχουν και άλλοι κάτοχοι το ίδιο πρόβλημα και από ότι βλέπω το έχουν.
παιδια πιασατε το καναλι ERT HD γιατι εγω δεν μπορω με τιποτα να το βρω. γνωριζει καποιος τι και πως;
Αν δε κάνω λάθος το ERT HD αντικατέστησε το cine, το οποίο ενσωματώθηκε με το sport+ και για αυτό το λογότυπο έγινε cine/sport+.Παραξενο μου φαινεται γιατι στη δικη μου (40 αρα) δεν εκανα τιποτα. Μονο του μπηκε στη θεση του και φυσικα κανενα προβλημα στη ληψη.
Τα αλλα τα καναλια του multiplex τα πιανεις κανονικα? ΕΤ1. ΝΕΤ, ΕΤ3)?
Εχεις καλο σημα στην περιοχη?
Δεν κανεις σκαναρισμα απο την αρχη?
Νικος
Αν δε κάνω λάθος το ERT HD αντικατέστησε το cine, το οποίο ενσωματώθηκε με το sport+ και για αυτό το λογότυπο έγινε cine/sport+.
Η ανάλυση του ERT HD είναι 1080i και σε φορμά 16:9. ( αυτά τα έγραψα για το φίλο που τα ρωτάει παρακάτω, αν είδα καλά. ).
Παιδιά βγήκε καινούργιο firmware 3009.2 νομίζω.
Το έβαλε κανείς, για να έχουμε εντυπώσεις; ξέρουμε τι κάνει;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.