Chrpep
AVClub Enthusiast
- 18 June 2010
- 1,200
Chrpep σε ευχαριστώ , μόλις το έκανα και το κόλπο δουλεύει άψογα.
Να'σαι καλά! :a0210:
Chrpep σε ευχαριστώ , μόλις το έκανα και το κόλπο δουλεύει άψογα.
παιδια πωσ γινετα hard reset απο το τηλεχειριστηριο???
Το συγκεκριμένο το είδα εχθές σαν 3D το μισό από το PS3 και το υπόλοπο από το bluray player Pioneer LX91. Δε εντόπισα κανένα απολύτως πρόβλημα στη θέαση της ταινίας.μου έφεραν το resident evil 3d και το εβαλα στο 6900 να το δειξει στην 8000.
τρεμει η εικονα δεξια αριστερα .....
ξερει κανεις τιποτα?
Παιδιά καλησπέρα.
Σε λίγες μέρες θα γίνω και εγώ κάτοχος της 46C8000.Ήθελα να ρωτήσω αν τα 3D γυαλιά (SSG-2200AR) συμπεριλαμβάνονται στην συσκευασία ή θα πρέπει να τα αγοράσω ξεχωριστά. Αν όχι, τότε γνωρίζετε κάποια ιστοσελίδα που μπορώ να τα παραγγείλω (εκτός ebay διότι το γνωρίζω).
Ευχαριστώ
Παιδιά καλησπέρα.
Σε λίγες μέρες θα γίνω και εγώ κάτοχος της 46C8000.Ήθελα να ρωτήσω αν τα 3D γυαλιά (SSG-2200AR) συμπεριλαμβάνονται στην συσκευασία ή θα πρέπει να τα αγοράσω ξεχωριστά. Αν όχι, τότε γνωρίζετε κάποια ιστοσελίδα που μπορώ να τα παραγγείλω (εκτός ebay διότι το γνωρίζω).
Ευχαριστώ
Σας ευχαριστώ.
Νίκο η D8000 θα έχει καλήτερη εικόνα ή είναι απλά διαφορετικός σχεδιασμός, άλλες λειτουργίες και ίσως να έχει πιο δυνατά μεγάφωνα?
Καλησπέρα παιδιά,
γνωρίζει κανείς γιατί η επιλογή PIP είναι απενεργοποιημένη στην C8000 ?
Φιλικά,
Ark
Να και οι μετρήσεις που είχα πει οτι θα σας δείξω, μετά το καλιμπράρισμα από το Μανώλη.
File Type: xls SAMSUNG UE46C8000_21_09__10 FINAL CINEMA KASTR..xls (69.5 KB, 127 views)
Περιμένω εντυπώσεις, από όσους γνωρίζουν.
Οι μετρήσεις και το καλιμπράρισμα έγιναν στο cinema mode, με πηγή το blu ray Pionner LX91.
Δε παίζει ρόλο αν ο δίσκος είναι fat η ntfs, πρέπει να ξεζιπάρεις το αρχείο, και μετά θα το διαβάσει κανονικότατα.Παιδες καλησπερα,
να ρωτησω κατι σχετικα με το update της τβ??
το κατεβασα, εκανα το install, κ εχω το αρχειο μεσα σ ενα φακελο χυμα σ ενα σκληρο 1τερα με ταινειες και αλλα καλουδια!! ο δισκος ειναι ntfs....
οταν κανω update via usb δεν βλεπει κατι.....
πρεπει ο δισκοσ να ειναι fat ι δεν παιζει ρολο.....
εψαηα αλλα δεν βρικα κατι ....
ευχαριστω!!!!:drummer:
Δε παίζει ρόλο αν ο δίσκος είναι fat η ntfs, πρέπει να ξεζιπάρεις το αρχείο, και μετά θα το διαβάσει κανονικότατα.
παιζει,το αρχειο να πρεπει να ειναι ξεζιπαρισμενο στον υπολογιστη,απο εκει αυτο που θα βγει το τοποθετουμε στο δισκο ΧΩΡΙΣ ΦΑΚΕΛΟ,μονο το καθαρο αρχειο!
και μαλλον πρεπει ο δισκος να ειναι αδειος,χωρις αλλα μεσα αλλιως δεν κανεις τιποτα.
Κανε αυτα κατα γραμμα και νομιζω θα τα καταφερεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.