Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

μου έφεραν το resident evil 3d και το εβαλα στο 6900 να το δειξει στην 8000.

τρεμει η εικονα δεξια αριστερα .....

ξερει κανεις τιποτα?

μου έφεραν το resident evil 3d και το εβαλα στο 6900 να το δειξει στην 8000.

τρεμει η εικονα δεξια αριστερα .....

ξερει κανεις τιποτα?
Το συγκεκριμένο το είδα εχθές σαν 3D το μισό από το PS3 και το υπόλοπο από το bluray player Pioneer LX91. Δε εντόπισα κανένα απολύτως πρόβλημα στη θέαση της ταινίας.
Ο ήχος από άλλο πλανήτη η εικόνα εξαιρετική σαν 2d, καλή απλά σε 3d, για αυτό το λόγο είδα μόνο το μισό έτσι, και από υπόθεση έτσι για την ιστορία και κατά την άποψή μου, ψιλομούφα. 'Ολα τα λεφτά στην ταινία είναι ο ήχος που αν τον ακούσεις σε καλό home cinema, είναι καταπληκτικός από εφέ, καθαρότητα και ένταση στα σωστά σημεία.

Παιδιά καλησπέρα.
Σε λίγες μέρες θα γίνω και εγώ κάτοχος της 46C8000.Ήθελα να ρωτήσω αν τα 3D γυαλιά (SSG-2200AR) συμπεριλαμβάνονται στην συσκευασία ή θα πρέπει να τα αγοράσω ξεχωριστά. Αν όχι, τότε γνωρίζετε κάποια ιστοσελίδα που μπορώ να τα παραγγείλω (εκτός ebay διότι το γνωρίζω).

Ευχαριστώ

Παιδιά καλησπέρα.
Σε λίγες μέρες θα γίνω και εγώ κάτοχος της 46C8000.Ήθελα να ρωτήσω αν τα 3D γυαλιά (SSG-2200AR) συμπεριλαμβάνονται στην συσκευασία ή θα πρέπει να τα αγοράσω ξεχωριστά. Αν όχι, τότε γνωρίζετε κάποια ιστοσελίδα που μπορώ να τα παραγγείλω (εκτός ebay διότι το γνωρίζω).

Ευχαριστώ

Από οτι γνωρίζω δεν είναι μαζί . Εκτός αν τρέχει καμιά προσφορά . Τα γυαλιά σου έχουν γύρω στα 82 ευρώ . Ψάκτω στο skroutz.gr

Παιδιά καλησπέρα.

Ευχαριστώ

Εγω θα σου ελεγα αν δεν βιαζεσαι πολυ να περιμενεις πολυ λιγο ακομα να παρεις την σειρα D8000 η οποια θα καψει καρδιες.
Νικος

Σας ευχαριστώ.

Νίκο η D8000 θα έχει καλήτερη εικόνα ή είναι απλά διαφορετικός σχεδιασμός, άλλες λειτουργίες και ίσως να έχει πιο δυνατά μεγάφωνα?

Σας ευχαριστώ.

Νίκο η D8000 θα έχει καλήτερη εικόνα ή είναι απλά διαφορετικός σχεδιασμός, άλλες λειτουργίες και ίσως να έχει πιο δυνατά μεγάφωνα?

Περα απο τον σχεδιασμο απο οτι διαβαζω θα εχει πολυ καλυτερο ελεγχο του μαυρου και καλυτερο 3D λογω δραματικης μειωσης του crosstalk, συνεπως συνολικα καλυτερη εικονα.
Γνωμη μου ειναι να περιμενεις λιγο να παρεις τη νεα σειρα.
Διαβασε εδω αν και μιλαει για την 55αρα αλλα ειναι ιδια σειρα,
http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-37-34/preview/7389-samsung-ue55d8000-preview.html
Νικος

αυτο το μαυρο δε μπορω να το φερω με τιποτα....
Στο κινηματογραφικο εργοστασιακο η εικονα ειναι αχνη και κατακιτρινη....

οκ, εχεις επιλογες στις ημισκοτεινες σκηνες,και στις φωτηνες,να φαινεται η εικονα πολυ ομορφα ,
αλλα! οι σκοτεινες πανε περιπατο,χανονται οι λεπτομεριες.

Αν κανεις το αντιθετο ,βελτιονεις την εικονα για τα σκοτεινα δηλαδη,δεν φαινονται σωστα τα φωτεινα .
Λυπαμαι που τα λεω αυτα,αλλα εχω ασχοληθει πολλες ωρες με τις ρυθμισεις και δεν εχω βγαλει ακρη.
Η τηλεοραση θυμιζει τουνελ με φως στο κεντρο και σκοταδι γυρω γυρω!
Για θεασεις με blu- ray μιλαω

Last edited:
ποια η γνωμη σας για τη παρακατω προταση ρυθμισεων?
Υπαρχει περιπτωση ναναι εγκυρη?
Εγω το εκανα ,εχει μεν καποια κηνηματογραφικη υφη η εικονα αλλα νομιζω πως τηνει λιγο προς το πρασινο.....

α, να πω πως η πηγη ειναι το AV forums.com

I found these on another test site. Not sure if I am allowed to post them on here, so apologies if I am not.

MOVIE
Backlight – according to your room
Contrast 85
Brightness – 46
Sharpness 0
Colour 46
Tint – neutral
Advanced:
Black Tone OFF
Dynamic Cont OFF
Gamma -1
Colour Space Custom
10p White Balance – Off – this will be too specific for each TV
Flesh Tone default
Edge Enhance Off
xvYCC Off
LED Motion Plus Normal
WHITE BALANCE:
From top to bottom
26 24 21 13 26 33
COLOUR SPACE
Red: 65 8 0
Green 22 18 11
Blue 0 18 50
Yellow 55 38 8
Cyan 10 34 52
Mag 56 23 52
PICTURE OPTIONS
Colour TOne: Warm2
Size: Screen Fit where applicable
DN Filter: OFF
MPEG Noise Filter: OFF
Motion Plus Custom (10 / 0)
Smart LED: Off

Καλησπέρα παιδιά,

γνωρίζει κανείς γιατί η επιλογή PIP είναι απενεργοποιημένη στην C8000 ?

Φιλικά,
Ark

Καλησπέρα παιδιά,

γνωρίζει κανείς γιατί η επιλογή PIP είναι απενεργοποιημένη στην C8000 ?

Φιλικά,
Ark

Ενεργοποιειται κανονικοτατα οταν χρησιμοποιεις μια απο τις 4 εισοδους της HDMI. Τοτε ενεργοποιειται η επιλογη και μπορεις να επιλεξεις στο PIP μονο ψηφιακα καναλια. Μπορεις επισης να επιλεξεις τη θεση και το ποσο μεγαλο θα ειναι το παραθυρο PIP.
Νικος

Να και οι μετρήσεις που είχα πει οτι θα σας δείξω, μετά το καλιμπράρισμα από το Μανώλη.
File Type: xls SAMSUNG UE46C8000_21_09__10 FINAL CINEMA KASTR..xls (69.5 KB, 127 views)
Περιμένω εντυπώσεις, από όσους γνωρίζουν.
Οι μετρήσεις και το καλιμπράρισμα έγιναν στο cinema mode, με πηγή το blu ray Pionner LX91.

αυτο πως μεταφραζεται σε πραξη?
Δηλαδη βαση αυτων των σχεδιαγραματων πως ρυθμιζουμε απο το κοντρολ?

Last edited:
Παιδες καλησπερα,

να ρωτησω κατι σχετικα με το update της τβ??

το κατεβασα, εκανα το install, κ εχω το αρχειο μεσα σ ενα φακελο χυμα σ ενα σκληρο 1τερα με ταινειες και αλλα καλουδια!! ο δισκος ειναι ntfs....

οταν κανω update via usb δεν βλεπει κατι.....
πρεπει ο δισκοσ να ειναι fat ι δεν παιζει ρολο.....
εψαηα αλλα δεν βρικα κατι ....
ευχαριστω!!!!:drummer:

Παιδες καλησπερα,

να ρωτησω κατι σχετικα με το update της τβ??

το κατεβασα, εκανα το install, κ εχω το αρχειο μεσα σ ενα φακελο χυμα σ ενα σκληρο 1τερα με ταινειες και αλλα καλουδια!! ο δισκος ειναι ntfs....

οταν κανω update via usb δεν βλεπει κατι.....
πρεπει ο δισκοσ να ειναι fat ι δεν παιζει ρολο.....
εψαηα αλλα δεν βρικα κατι ....
ευχαριστω!!!!:drummer:
Δε παίζει ρόλο αν ο δίσκος είναι fat η ntfs, πρέπει να ξεζιπάρεις το αρχείο, και μετά θα το διαβάσει κανονικότατα.

Δε παίζει ρόλο αν ο δίσκος είναι fat η ntfs, πρέπει να ξεζιπάρεις το αρχείο, και μετά θα το διαβάσει κανονικότατα.

Λοιπον: το κατεβασα απο το site της samsung, to ekana run και μπηκε μονο του σε ενα φακελο, το βαζω στο usb τησ τβ κ δεν βρισκει κατι.....
:FSGSFGS4::FSGSFGS4:

παιζει,το αρχειο να πρεπει να ειναι ξεζιπαρισμενο στον υπολογιστη,απο εκει αυτο που θα βγει το τοποθετουμε στο δισκο ΧΩΡΙΣ ΦΑΚΕΛΟ,μονο το καθαρο αρχειο!

και μαλλον πρεπει ο δισκος να ειναι αδειος,χωρις αλλα μεσα αλλιως δεν κανεις τιποτα.
Κανε αυτα κατα γραμμα και νομιζω θα τα καταφερεις.

παιζει,το αρχειο να πρεπει να ειναι ξεζιπαρισμενο στον υπολογιστη,απο εκει αυτο που θα βγει το τοποθετουμε στο δισκο ΧΩΡΙΣ ΦΑΚΕΛΟ,μονο το καθαρο αρχειο!

και μαλλον πρεπει ο δισκος να ειναι αδειος,χωρις αλλα μεσα αλλιως δεν κανεις τιποτα.
Κανε αυτα κατα γραμμα και νομιζω θα τα καταφερεις.

οκ ευχαριστω , θα το δοκιμασω!!!!!:music-smiley-005: