Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

παιζει,το αρχειο να πρεπει να ειναι ξεζιπαρισμενο στον υπολογιστη,απο εκει αυτο που θα βγει το τοποθετουμε στο δισκο ΧΩΡΙΣ ΦΑΚΕΛΟ,μονο το καθαρο αρχειο!

και μαλλον πρεπει ο δισκος να ειναι αδειος,χωρις αλλα μεσα αλλιως δεν κανεις τιποτα.
Κανε αυτα κατα γραμμα και νομιζω θα τα καταφερεις.
Τι έκανες με τις ρυθμίσεις:

ποια η γνωμη σας για τη παρακατω προταση ρυθμισεων?
Υπαρχει περιπτωση ναναι εγκυρη?
Εγω το εκανα ,εχει μεν καποια κηνηματογραφικη υφη η εικονα αλλα νομιζω πως τηνει λιγο προς το πρασινο.....

α, να πω πως η πηγη ειναι το AV forums.com

I found these on another test site. Not sure if I am allowed to post them on here, so apologies if I am not.

MOVIE
Backlight – according to your room
Contrast 85
Brightness – 46
Sharpness 0
Colour 46
Tint – neutral
Advanced:
Black Tone OFF
Dynamic Cont OFF
Gamma -1
Colour Space Custom
10p White Balance – Off – this will be too specific for each TV
Flesh Tone default
Edge Enhance Off
xvYCC Off
LED Motion Plus Normal
WHITE BALANCE:
From top to bottom
26 24 21 13 26 33
COLOUR SPACE
Red: 65 8 0
Green 22 18 11
Blue 0 18 50
Yellow 55 38 8
Cyan 10 34 52
Mag 56 23 52
PICTURE OPTIONS
Colour TOne: Warm2
Size: Screen Fit where applicable
DN Filter: OFF
MPEG Noise Filter: OFF
Motion Plus Custom (10 / 0)
Smart LED: Off

Smart LED:ON... αντί warm 2 δες το warm 1,το LED Motion plus βάλε το στο ''καθαρή εικόνα''.

antrea αυτες τις ρυθμισεις τις παρατησα,δε κανουνε για μενα,ειναι μουντες,ισος ισος επειδη προοριζονται για 46 και η δικια μου ειναι 40.

Εγω παιδια συνηθως για bluray χρησιμοποιω τις εργοστασιακες φισικο,με καποιες μικρες διωρθωσεις
οπως λιγο ανεβασμα της φωτηνοτητας για να φαινονται οι σκοτεινες λεπτομερειες.
φισικα κατεβαζω και τον οπ.φωτισμο αναλογα.
Στο motion plus ακολουθω το hi teck με 3 στο τρεμοπαιγμα και 5 στο θωλομα.

Καλησπέρα παιδια,

Νεος στο forum, καλως σας βρηκα. Εχω αυτην την τηλεοραση σε 46". Πριν λιγο διαπιστωσα ενα θεμα. Αγορασα πριν λιγες μερες τα επισημα επαναφορτιζομενα γυαλλια της samsung για 3D.

Θελω να δω το saw 3D. Το προβλημα ομως ειναι οτι επειδη η ταινια ειναι ΗΔΗ 3D τα γυαλλια δεν γινετε να ενεργοποιηθουν. Οταν ομως ενεργοποιησω την τηλεοραση σε 3D mode τοτε η ταινια γινετε "διπλα" 3D με αποτελεσμα να βλεπω την εικονα μεσα απο τα γυαλλια με κοκκινες κτλ σκιες.
Θελω να πιστευω οτι υπαρχει τροπος αντιμετωπισης τον οποιο δεν μπορω να βρω. Ενδεικτικα να σας πω οτι δοκιμασα να κατεβασω το βαθος του 3D αλλα δεν ειχε καποιο αποτελεσμα!

Ελπιζω να μην ειμαι σε λαθος thread.

Αν βλέπεις χωρισμένα είδωλα με μετατόπιση ανά χρώμα, τότε η ταινία δεν είναι bluray 3D, αλλά 3Δ για αναπαραγωγή με τα χρωματιστά γυαλιά (αυτά με τις 2 ζελατίνες διαφορετικού χρώματος).

Καλησπερα...
Ελπιζω να βαλουν ενα update και να ενσωματωσουν σε αυτο τον browser...

Εκτος και αν δοκιμασει κανεις να βαλει το firmware thw D8000 στην c8000...

Καλησπερα...
Ελπιζω να βαλουν ενα update και να ενσωματωσουν σε αυτο τον browser...

Εκτος και αν δοκιμασει κανεις να βαλει το firmware thw D8000 στην c8000...

Μακαρι αλλα χλωμο ο βλεπω, πως αλλιως θα πουλησουν το νεο μοντελο?
Να προσπαθησεις να βαλεις λογισμικο μιας τηλεορασης σε μια αλλη δεν ειναι αμοιρο κινδυνων. Να σου κολησει και να τρεχεις για .....μησιατικα. Ασε που πρεπει να κανεις επεμβαση στο αρχειο. Δεν στο συνιστγω.
Παντως απο τον Φεβρουαριο εχουν να βγαλουν λογισμκο για μας. Νομιζω οτι δεν εχουν κατι αλλο. να μας δωσουν.
Μακαρι αλλα δεν το νομιζω.
Νικος

Αν βλέπεις χωρισμένα είδωλα με μετατόπιση ανά χρώμα, τότε η ταινία δεν είναι bluray 3D, αλλά 3Δ για αναπαραγωγή με τα χρωματιστά γυαλιά (αυτά με τις 2 ζελατίνες διαφορετικού χρώματος).

Αν και καταλαβαίνω τι λες και έχεις απόλυτο δίκιο, έχω την εντύπωση πως κάτι άλλο φταίει!
Σε γενικές γραμμές, εάν έχουμε μια ταινία που είναι ήδη 3Δ, πως μπορούμε να την δούμε στην δική μας TV;
Διότι από όσο καταλαβαίνω την λειτουργία της μπορούμε να βλέπουμε μόνο ότι η ίδια η Tv μετατρέπει από 2Δ σε 3Δ.

Ψάχνοντας τις ρυθμίσεις είδα και κάποιες άλλες λειτουργίες του 3Δ οι οποίες όμως είναι μη διαθέσιμες προς επιλογή. Αυτές πως "ξεκλειδώνουν"; Ίσως μια από αυτές να έλυνε το πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε.
Μέσα σε αυτές είδα και μια που έλεγε ότι μετατρέπει το 3Δ σε 2Δ. Χαρακτηριστικά το έγραφε " 3D->2D"

Υ.Γ για την ιστορία, η ταινία στην αναφέρθηκα στο προηγούμενο ποστ μου ήταν αυτή http://www.blu-ray.com/movies/Saw-The-Final-Chapter-3D-Blu-ray/18574/

Last edited:
Καλησπέρα,
κουραστική-ενοχλητική όραση 3d game στο playstation3(έντονο είδωλο)crosstalk προφανώς,οφείλεται στο αρκετά υψηλό lag που έχει η tv?

Αν και καταλαβαίνω τι λες και έχεις απόλυτο δίκιο, έχω την εντύπωση πως κάτι άλλο φταίει!
Σε γενικές γραμμές, εάν έχουμε μια ταινία που είναι ήδη 3Δ, πως μπορούμε να την δούμε στην δική μας TV;
Διότι από όσο καταλαβαίνω την λειτουργία της μπορούμε να βλέπουμε μόνο ότι η ίδια η Tv μετατρέπει από 2Δ σε 3Δ.

Ψάχνοντας τις ρυθμίσεις είδα και κάποιες άλλες λειτουργίες του 3Δ οι οποίες όμως είναι μη διαθέσιμες προς επιλογή. Αυτές πως "ξεκλειδώνουν"; Ίσως μια από αυτές να έλυνε το πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε.
Μέσα σε αυτές είδα και μια που έλεγε ότι μετατρέπει το 3Δ σε 2Δ. Χαρακτηριστικά το έγραφε " 3D->2D"

Υ.Γ για την ιστορία, η ταινία στην αναφέρθηκα στο προηγούμενο ποστ μου ήταν αυτή http://www.blu-ray.com/movies/Saw-The-Final-Chapter-3D-Blu-ray/18574/

Μη πως εχεις μπερδευτει λιγο?
Η τηλεοραση παιζει ολα τα φορματ 3D (kai side by side & FULL HD 3D)
Η μετατροπη 2D se 3D ειναι μια ακομα δυνατοτητα της τηλεορασης και εχει σκοπο να μας δωσει την αισθηση (δεν το καταφερνει παντα τοσο καλα) της τρισδιαστατης εικονας απο μια απλη δισδιαστατη ταινια η προγραμμα.
Η ταινια που αναφερεσαι ειναι Full HD 3D και η τηλεοραση πρεπει να αντιλαμβανεται αμεσως οτι υπαρχει σημε 3D και να σε ειδοπειει να φορεσεις τα γυαλια σου. Δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα αλλο. Σε περιπτωση που η κωδικοποιηση ηταν side by side η επιλογη του φιρματ επρεπε να γινει απο σενα αφου πατουσες το κουμπι 3D στο τηλεχειριστηριο.
Αυτο που σκεπτομαι στην περιπτωση σου ειναι οτι ειτε δεν εχεις ενεργοποιησει τα γυαλια σου η οι μπαταριες τους ειναι πεσμενες ειτε τελος εχει καποιο προβλημα (πιο σπανιο) ο πομπος συγχρονισμου η η λειτουργια 3D αυτη καθαυτη.
Νικος

Αν έχεις το δισκάκι (ή το bluray iso) χρειάζεσαι ένα 3D bluray player (ή ένα PC με κάρτα γραφικών με HDMI 1.4). Τότε η τηλεόραση θα αναγνωρίσει μόνη της το υλικό 3Δ, και θα ενεργοποιήσει αυτόματα τις σχετικές επιλογές.

Αν δεν έχεις το δισκάκι, αλλά κάποια ματροσκα, δεν μπορείς να δεις 3Δ κανονικής ανάλυσης (δεν υποστηρίζουν 3Δ οι ματροσκες). Αν η ματρόσκα έχει μέσα υλικό side-by-side (δηλαδή 2 όμοιες εικόνες δίπλα-δίπλα), τότε πρέπει να ενεργοποιήσεις μόνος σου την σχετική επιλογή από την τηλεόραση.

Άλλος τρόπος να δεις 3Δ δεν υπάρχει. Εκτός και αν χρησιμοποιήσεις την μετατροπή 2Δ-3Δ της τηλεόρασης, και δεις κάτι σαν 3Δ...

Μακαρι αλλα χλωμο ο βλεπω, πως αλλιως θα πουλησουν το νεο μοντελο?
Να προσπαθησεις να βαλεις λογισμικο μιας τηλεορασης σε μια αλλη δεν ειναι αμοιρο κινδυνων. Να σου κολησει και να τρεχεις για .....μησιατικα. Ασε που πρεπει να κανεις επεμβαση στο αρχειο. Δεν στο συνιστγω.
Παντως απο τον Φεβρουαριο εχουν να βγαλουν λογισμκο για μας. Νομιζω οτι δεν εχουν κατι αλλο. να μας δωσουν.
Μακαρι αλλα δεν το νομιζω.
Νικος

Νομίζω ο επεξεργαστής για flash θα είναι αργός. Στο FullHD.gr μιλάνε για επεξεργαστές στις TV στα 400-800ΜΗΖ.
Μετά ο έλεγχος του ποντικιού δεν ήταν προγραμματισμένος ...

Για παρηγοριά, την νεα APPS Vtunes για internet radio την εγκαταστήσατε στην TV ?

Αν έχεις το δισκάκι (ή το bluray iso) χρειάζεσαι ένα 3D bluray player (ή ένα PC με κάρτα γραφικών με HDMI 1.4). Τότε η τηλεόραση θα αναγνωρίσει μόνη της το υλικό 3Δ, και θα ενεργοποιήσει αυτόματα τις σχετικές επιλογές.

Αν δεν έχεις το δισκάκι, αλλά κάποια ματροσκα, δεν μπορείς να δεις 3Δ κανονικής ανάλυσης (δεν υποστηρίζουν 3Δ οι ματροσκες). Αν η ματρόσκα έχει μέσα υλικό side-by-side (δηλαδή 2 όμοιες εικόνες δίπλα-δίπλα), τότε πρέπει να ενεργοποιήσεις μόνος σου την σχετική επιλογή από την τηλεόραση.

Άλλος τρόπος να δεις 3Δ δεν υπάρχει. Εκτός και αν χρησιμοποιήσεις την μετατροπή 2Δ-3Δ της τηλεόρασης, και δεις κάτι σαν 3Δ...

Μάλιστα, ισως τώρα κατάλαβα που οφείλετε το πρόβλημα. Εγω έχω συνδεδεμένη την τηλεόραση με το router και κάνω stream μέσω του υπολογιστή το όποιο βίντεο θέλω να δω!
Για αυτό μήπως δεν είναι ενεργοποιημένες και οι άλλες επιλογές του 3D που ανέφερα νωρίτερα (οπως το side by side που ανεφερες);

Μάλιστα, ισως τώρα κατάλαβα που οφείλετε το πρόβλημα. Εγω έχω συνδεδεμένη την τηλεόραση με το router και κάνω stream μέσω του υπολογιστή το όποιο βίντεο θέλω να δω!
Για αυτό μήπως δεν είναι ενεργοποιημένες και οι άλλες επιλογές του 3D που ανέφερα νωρίτερα (οπως το side by side που ανεφερες);

Για να δεις 3D απο τον Υπολογιστή θα πρέπει να τον συνδέσεις μεσω HDMI απ ευθείας με την ΤV και να έχεις π.χ. το powerdvd 10 που παίζει 3D.
Το πρόγραμμα που κανεις streaming δεν παίζει 3D όπως και οι άλλοι media players!!!!

Εγώ επαναλαμβάνω, η καλύτερη λύση (value for money) για 3D υλικό, είναι ο Xtreamer player.

Ακόμα και ο παλιός ο 1ος. :Banane0:

Για να δεις 3D απο τον Υπολογιστή θα πρέπει να τον συνδέσεις μεσω HDMI απ ευθείας με την ΤV και να έχεις π.χ. το powerdvd 10

Συνδεσα εχτες το λαπτοπ με μια κουρο 50αρα που εχω μεσο HDMI αλλα δεν καταφερα την εποικινονια μεταξυ τους,εχει κανεις καμια ιδεα?

3D πάντως στην kuro αποκλείεται να δεις......

Εδώ που τα λέμε, τι να το κάνεις; Η εικόνα της kuro από μόνη της είναι τρισδιάσταστη... :D

ωραιο κολπο......

οχι,οχι δεν ενδιαφερομαι για 3d,να εποικηνωνησει το λαπ τοπ με τη τηλεοραση με ενδιαφερει μεσο HDMI,μπορει, η θελει το αλλο το καλωδιο το vga 17pin.