Εγώ το βλέπω 3008.3 , το αντικατάστησαν σε δυο ώρες;Νεο λογισμικο 3008.1 σημερα,
Αραγε τι μας φερνει?
Νικος
Εγώ το βλέπω 3008.3 , το αντικατάστησαν σε δυο ώρες;Νεο λογισμικο 3008.1 σημερα,
Αραγε τι μας φερνει?
Νικος
Εγώ το βλέπω 3008.3 , το αντικατάστησαν σε δυο ώρες;
Το θετικό είναι ότι συνεχίζουν ακόμα να βγάζουν firmware παρότι είναι ήδη παλιό μοντέλο.
Εγω την έχω καλιμπράρει με επαγγελματία και έχω βάλει όλες τις νέες αναβαθμίσεις και όλα καλά.Όσοι έχουν καλιμπράρει την ΤV επαγγελματικά, καλύτερα να μην προχωρήσουν στην αναβάθμιση του λογισμικού ε? Σταμάτησα τις αναβαθμίσεις μόλις βγήκε η σειρά 3 γιατί αναφέρατε πως έφτιαξαν κάπως τα default χρώματα, οπότε το καλιμπράρισμα θα έχανε την αξία του, καθώς θα είχε "στρωθεί" με άλλα σημεία αναφοράς...
Και συμφωνώ με ilise, πολύ καλή εικόνα.
Εάν κάνω λάθος διορθώστε με,οποιοδήποτε firmware μεταβάλει τις τιμές σε σχέση με αυτές που ήταν τελικές μετά το calibration ,η τηλεόραση λογικά πρέπει να θέλει ξανά ρύθμιση.
Να εξηγήσω τι εννοώ,δεν μας ενδιαφέρει π.χ.η αλλαγή στην τιμή της φωτεινότητας, είναι εξάλλου κάτι απλό να το ρυθμίσεις,τι γίνεται όμως στην περίπτωση αλλαγής του gamma;
Όχι,μονάχα όταν αλλάζεις ''σειρά'' λογισμικού,δηλαδή από την 2000 να πας στην 3000 μηδενίζονται τα πάντα.
Εγω την έχω καλιμπράρει με επαγγελματία και έχω βάλει όλες τις νέες αναβαθμίσεις και όλα καλά.
Η εικόνα έγινε ακόμα πιο καλή, απλά κατέβασα ελάχιστα μία με 2 παραμέτρους στις ρυθμίσθεις και ήμουν ακόμα πιο ευχαριστημένος από πριν.
Μη το φαβάσαι, βάλετα, απλά αν είσαι στη σειρά αναβαθμίσων 2...., τότε κράτα σε σημείωσει όλες τις ρυθμίσεις, γιατί θα τα κάνει όλα reset και πρέπει να τα περάσεις όλα από την αρχή.
Αξίζει όμως το κόπο, έχει διαφορά αισθητή στην εικόνα.
Τώρα το τελευταίο που βγήκε εχθές νομίζω, δε το έχω βάλει ακόμα, για να δω αν έχει κάποια διαφορά, αν και από ότι διάβασα παραπάνω, δε νομίζω. Θα το βάλω όμως για να έχω τη τελευταία ενημέρωση, πιο πολύ για ψυχολογικούς λόγους.
Αρα θέλει ρύθμιση πάλι από την αρχή η τηλεόραση.
καλησπερα και απο μενα.περασα την τελευταια αναβαθμιση.για οσους εχουν τον pace HD της ΝΟΒΑ ,παρατηρουν ισως καλυτερη εικονα στα ΗD καναλια, ή ειναι η ιδεα μου?βλεπω τωρα ρε παιδια το PSG-OL (επαναληψη), και πραγματικα η εικονα ειναι εντυπωσιακη,σιγουρα καλυτερη απ οτι εβλεπα πριν.ετσι νομιζω.ας σχολιασει καποιος αν εχει καποια αποψη σ αυτο!καλη Ανασταση σε ολους και καλο Πασχα με υγεια!
Δεν θα έπρεπε να έχεις τέτοια φαινόμενα αφού όπως λες στο motion test του AVCLUB βλέπεις καθαρά και τις 4 γραμμές.....![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.