Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Και σε εμένα ilise το ιδιο.

Έχω την 3008.3 και προσπάθησα να βάλω την 3005.1 και μου έβγαλε το μην. ότι δεν υπάρχει αρχείο για αναβάθμιση.
Απ' ότι ξέρω θέλει άλλη διαδικασία για downgrade.
Ima111 εσύ μπορείς και κάνεις downgrade ( απο 3ΧΧΧ σε 3ΧΧΧΧ ή απο 2ΧΧΧ σε 2ΧΧΧ) κανονικά?

Δεν νομίζω να παίζει ρόλο που έχω την c6600. Τα ίδια firmware έχουν.

Και σε εμένα ilise το ιδιο.

Έχω την 3008.3 και προσπάθησα να βάλω την 3005.1 και μου έβγαλε το μην. ότι δεν υπάρχει αρχείο για αναβάθμιση.
Απ' ότι ξέρω θέλει άλλη διαδικασία για downgrade.
Ima111 εσύ μπορείς και κάνεις downgrade ( απο 3ΧΧΧ σε 3ΧΧΧΧ ή απο 2ΧΧΧ σε 2ΧΧΧ) κανονικά?

Δεν νομίζω να παίζει ρόλο που έχω την c6600. Τα ίδια firmware έχουν.

Δεν το έχω κάνει αλλά νομίζω πώς γινεται.
Στον φάκελο image έχεις τα αρχεία: version_info
SWU_T-VALDEUC_003009_I04_ES000DS000KS000RS000_110503
minor_version
3009.2
major_version
003009

Οπως βλέπεις εχω την version 3009.2
Τώρα όταν θέλεις να βάλεις 3005.1 στην -->3008.3
Θα πρέπει να βάλεις στα παραπάνω αρχεία της 3005.1 τιμές
απο 3008.4 και πάνω.
(Ο αλγόριθμος απορίπτει τις μικρότερες versionς και έτσι πιστεύει οτι η 3005.1 είναι η 3008.4 που είναι πιο καινούργια και δεν την απορρίπτει.
δηλ. θα βάλεις στα αρχεία της 3005.1:
minor_version
3008.4
major_version
003008
Δοκιμάζεις αν δεν λειτουργήσει πας και στο αρχείο
version_info
SWU_T-VALDEUC_003005_I04_ES000DS000KS000RS000_110503
και το βάζεις και αυτό σε 3008
version_info
SWU_T-VALDEUC_003008_I04_ES000DS000KS000RS000_110503

Last edited:
to μοντελο γυαλιων 3d , SSG-3700CR/XH κανει για σειρα c η ειναι μονο για την D...?

Γυαλια δεν εχω παρει ακομα....

Last edited:
to μοντελο γυαλιων 3d , SSG-3700CR/XH κανει για σειρα c η ειναι μονο για την D...?

Γυαλια δεν εχω παρει ακομα....

Τα γυαλια με bluetooth (σειρα D) δεν ειναι συμβατα με τηλεορασεις που εχουν πομπους με υπερυθρες (σειρα C)
Nikos

Δεν το έχω κάνει αλλά νομίζω πώς γινεται.
Στον φάκελο image έχεις τα αρχεία: version_info
SWU_T-VALDEUC_003009_I04_ES000DS000KS000RS000_110503
minor_version
3009.2
major_version
003009

Οπως βλέπεις εχω την version 3009.2
Τώρα όταν θέλεις να βάλεις 3005.1 στην -->3008.3
Θα πρέπει να βάλεις στα παραπάνω αρχεία της 3005.1 τιμές
απο 3008.4 και πάνω.
(Ο αλγόριθμος απορίπτει τις μικρότερες versionς και έτσι πιστεύει οτι η 3005.1 είναι η 3008.4 που είναι πιο καινούργια και δεν την απορρίπτει.
δηλ. θα βάλεις στα αρχεία της 3005.1:
minor_version
3008.4
major_version
003008
Δοκιμάζεις αν δεν λειτουργήσει πας και στο αρχείο
version_info
SWU_T-VALDEUC_003005_I04_ES000DS000KS000RS000_110503
και το βάζεις και αυτό σε 3008
version_info
SWU_T-VALDEUC_003008_I04_ES000DS000KS000RS000_110503

lma111 το είχα προσπαθήσει και παλιότερα αλλά δεν πέτυχε.
Το δοκίμασα ξανά πρίν απο λίγο και πάλι τίποτα.
Πιστεύω ότι και στα υπόλοιπα αρχεία της αναβάθμισης υπάρχει το 3005.1 και πρέπει να αλλάξει και σε εκείνα.
Τα άνοιξα με έναν editor αλλά το 3005.1 ειναι κωδικοποιημένο δεν ξέρω κι εγώ σε ποια μορφή και δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη.

Re: Απάντηση: Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

αποκλείεται .srt δεν παιζει γιαυτό και ολα τα .idx & .sub που ειναι για υποτιτλους από usb

ta .srt μου τα εμφανιζει αλλά οταν πατάω σε side by side τα απομακρυνει στις 2 ακρες ενω τα .idx & .sub den ta διχνει με τιποτα

και μενα φιλε, 3D σε mkv
side by side
τα srt παιζουν κανονικα με το κλασικο τροπο..

αλλα βλεπω απο ethernet με dlna
οχι απο usb

ισως εκει να ειναι η διαφορα

τι να κανω ρε παιδια να παραγγειλω το ζευγαρι SSG-2100AB η παιζει τιποτα καλυτερο?
Να δουμε και τι ειναι αυτο το 3d τελος παντον.
εχουμε τβ ,πλαυερ 3d,αλλα γυαλια δε πειραμε...........

Βρε παιδιά τι συνέβει; Χθες ξαφνικά μου έβγαλε μύνημα οτι υπάρχει νέα αναβάθμισει ( 3009,2 ). πρώτη φορά μου λέει τέτοιο μήνυμα η τηλεόραση, πάντα το έβαζα από το φλασάκι. Άλλαξαν κάτι και τώρα η αναβάθμιση γίνεται απευθείας από τη τηλεόραση. Να σημειώσω οτι κάθε φορα που ανοίγω τη tv είναι συνδεμένη στο internet, αλλά ποτέ άλλωτε δε το είχε κάνει.
Γνωρίζει κανεις κάτι; Οχι οτι με χαλάει, αλλά να ξέρουμε τι γίνεται.

Βρε παιδιά τι συνέβει; Χθες ξαφνικά μου έβγαλε μύνημα οτι υπάρχει νέα αναβάθμισει ( 3009,2 ). πρώτη φορά μου λέει τέτοιο μήνυμα η τηλεόραση, πάντα το έβαζα από το φλασάκι. Άλλαξαν κάτι και τώρα η αναβάθμιση γίνεται απευθείας από τη τηλεόραση. Να σημειώσω οτι κάθε φορα που ανοίγω τη tv είναι συνδεμένη στο internet, αλλά ποτέ άλλωτε δε το είχε κάνει.
Γνωρίζει κανεις κάτι; Οχι οτι με χαλάει, αλλά να ξέρουμε τι γίνεται.

Εγω εχω την 3009 και δεν μου εβγαλε τιποτα σχετικο,
Οπως τα λες ποτε δεν εκανα αναβαθμιση απο τον server απευθειας μονο με στικακι. Μαλλον θα ενεργοποιησαν τον server τους online αλλα δωρον αδωρο αφου η δικη μας δεν εχει μαλλον αλλες αναβαθμισεις.
Ασε που θα σου ελεγα να μην βαλεις την 3009 καθως νομιζω οτι εχει υποβαθμιση το 3D της. Μου φαινεται με λιγοτερο βαθος κατι δεν μου καθεται καλα.
Νικος

Εγω εχω την 3009 και δεν μου εβγαλε τιποτα σχετικο,
Οπως τα λες ποτε δεν εκανα αναβαθμιση απο τον server απευθειας μονο με στικακι. Μαλλον θα ενεργοποιησαν τον server τους online αλλα δωρον αδωρο αφου η δικη μας δεν εχει μαλλον αλλες αναβαθμισεις.
Ασε που θα σου ελεγα να μην βαλεις την 3009 καθως νομιζω οτι εχει υποβαθμιση το 3D της. Μου φαινεται με λιγοτερο βαθος κατι δεν μου καθεται καλα.
Νικος
Μάλλον έτσι θα είναι , ενεργοποίησαν τους σερβερ.
Δυστυχως η ευτυχώς το έβαλα εχθές, αλλά αν είναι μόνο στο 3d εμένα δε με πειράζει γιατί βλέπω ελάχιστα έως καθόλου. Νομίζω όμως οτι τουλάχιστον σε HD θέαση από hdmi, είδα βελτίωση στη χρωματική παλέτα και στην ευκρίνεια. Να είναι η ιδέα μου;

Μάλλον έτσι θα είναι , ενεργοποίησαν τους σερβερ.
Δυστυχως η ευτυχώς το έβαλα εχθές, αλλά αν είναι μόνο στο 3d εμένα δε με πειράζει γιατί βλέπω ελάχιστα έως καθόλου. Νομίζω όμως οτι τουλάχιστον σε HD θέαση από hdmi, είδα βελτίωση στη χρωματική παλέτα και στην ευκρίνεια. Να είναι η ιδέα μου;

Ειναι πολυς καιρος απο τοτε που το εβαλα σχεδον μολις βγηκε δεν μπορω να σου πω για τα χαρακτηριστικα που λες.
Θυμαμαι ομως που μου ειχε κανει εντυπωση η μειωση τιου βαθους αφου το διαπιστωσα σε υλικο που ειχα ηδη δει στην τηλεοραση και ειχα ιδια αποψη.
Δυστυχως το βλεπω καθε φορα που βαζω 3D υλικο.
Αυτο που νε προβληματιζει και εκνευριζει ταυτοχρονα ειναι γιατι οταν προσπαθουν να φτιαξουν κατι αγγιζουν και κατι αλλο το οποιοι δεν εχει προβλημα.
Κραταω βεβαια και πισινη μηοως λεω εγω τωρα η μειωση του βαθους σχετιζεται και με την μειωση του crosstalk που μαλλον σχετιζονται.
Νικος

Καλησπέρα σας,

αν και την τηλεόραση την έχω περίπου έναν χρόνο διαπίστωσα πριν από μερικές μέρες οτι παρουσιάζει clouding.

Επειδή είναι κάπως επίπονο να προσπαθήσω να διαβάσω 180 σελίδες με posts μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει νόημα στο να κάνω παράπονα στην Samsung;

Διορθώνεται αυτό κάπως ή απλά ψιλοκλέω τα 2K Euro που έδωσα;

Ευχαριστώ,

Αλέξης

Καλησπέρα Αλέξη.

Ειδικά μετά από τόσο διάστημα αποκλείεται. Ακόμα και σε μόλις αγορασμένα μοντέλα συνήθως απαντούν ότι όλες έχουν λίγο πολύ και είναι κατασκευαστικό θέμα όλων των LCD κλπ κλπ.

Αν την έχεις σε κάποιο πολύ φωτεινό mode, προσπάθησε να μειώσεις το contrast τηε τηλεόρασης ή την ρύθμιση του backlight ώστε να χαμηλώσεις την φωτεινότητα και να μειωθεί κάπως το φαινόμενο.

Σχετικα με το PVR /Timeshift

1. Δουλευει για τα αναλογικα καναλια?

2. Μπορεις ν' αλλαξεις καναλι κατα τη διαρκεια?

Καλησπέρα Αλέξη.

Ειδικά μετά από τόσο διάστημα αποκλείεται. Ακόμα και σε μόλις αγορασμένα μοντέλα συνήθως απαντούν ότι όλες έχουν λίγο πολύ και είναι κατασκευαστικό θέμα όλων των LCD κλπ κλπ.

Αν την έχεις σε κάποιο πολύ φωτεινό mode, προσπάθησε να μειώσεις το contrast τηε τηλεόρασης ή την ρύθμιση του backlight ώστε να χαμηλώσεις την φωτεινότητα και να μειωθεί κάπως το φαινόμενο.

Ευχαριστώ για την απάντηση σου Γιώργο.

Θα δω αν με τις ρυθμίσεις υπάρχει κάποιο καλύτερο αποτέλεσμα.

Παιδιά καλησπέρα.
Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν η c8000 μπορεί να επικοινωνήσει με το κινητό samsung galaxy 3, για να το χρησιμοποιώ και σαν remote control;
Ευχαριστώ όποιον απαντήσει!

Αρκεί να έχεις wifi σπίτι και η TV σε ethernet.

Κατεβαστε την εφαρμογη εξπλορερ 3ντ μεσα απο το σμαρτ χαμπ!!ι!!!μιλαμε εχει 3ντι τραιλερς ταινιων!!!!μουσικα βιντεικλιπ σε 3ντι!!!και το καλυτερο!!!ολοκληρα ντοκιμαντερ σε 3ντι να δεις!!!Πολυ καλη εφαρμογη αξιζει να την κατεβασεις.

Το παραπανω το βουτηξα απο το νημα για την D8i000,
Οσο κι αν προσπαθησα να βρω την εφαρμογη δεν τα καταφερα στην δικη μας C8000.
Ο server εφαρμογων πρεπει να ειναι ο διιος και για τις δυο τηλεορασεις.
smart hub δεν εχει η δικη μας εχει ομως το samsung D8200 3D blu ray που εχω επισης. Οταν πατω ομως το κουτακι smarthub ειναι αδειο. Οι λοιπες εφαρμογες τρεχουν οπως και στην C8000.
Κανω κατι λαθος?
Εβγαλε κανεις ακρη? Μηπως να το ψαξομε λιγο παιδια μηπως χτυπησουμε και μεις φλεβα?
Νικος

Καλησπέρα σας,

αν και την τηλεόραση την έχω περίπου έναν χρόνο διαπίστωσα πριν από μερικές μέρες οτι παρουσιάζει clouding.

Δεν χανεις τιποτα να παρεις τηλ. στο σερβις και να πεις οτι ξαφνικα αρχισες να βλεπεις εντονο φως κτλ κτλ. και οτι στην αρχη δεν ειχε προβλημα.

Εγώ λέω να το συνηθίσετε το clouding, γιατί πολύ απλά μπορεί να το κάνει και η επόμενη TV.