Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Η συσκευασια περιλαμβανει εγχειριδια χρησης ολους τους ανταπτορες που χρειαζεται η τηλεοραση και ενα πανακι καθαρισμου της οθονης.
Δεν περιλαμβανει usb stick ουτε γυαλια.
ΝΙκος

ευχαριστω φιλε μου :worshippy:

Δεν εχω πετυχει κλιπακια στο utube poy να εχουν διαφορετικες αναλυσεις να σου πω τι γινεται.
Αυτο που μπορω να σου πω ειναι οτι μπορεις να δεις τα video full screen αν κατα την διαρκεια της θεασης πατησεις tools και στη συνεχεια επιλεξεις αναμεσα σε τρεις επιλογες απο μικρο παραθυρο εως full screen.
Νικος

Αν δεν σου κανει κοπο δοκιμασε ενα

πχ αυτο http://www.youtube.com/watch?v=87D17NrgJxU&playnext_from=TL&videos=sk8fYq6l_ww

Η αλλιως κανε ενα search HDSTARCRAFT και παιξε οποιοδηποτε video του

Σε ευχαριστω εκ των προτερων :2thumb22sup:

Κάτι ιδιαίτερα για το ποδόσφαιρο (ποδόσφαιρο) ανεμιστήρες - μια καταγραφή μιας σύντομης που μεταδίδονται από το αγγλικό Sky 3D κανάλι που δείχνει τους στόχους του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουίγκαν στερεοφωνικά 3D. Αν σας ενδιαφέρει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό εν γένει, πρέπει να ρίξετε μια ματιά σε αυτό το σύντομο στερεοφωνικά 3D βίντεο για να πάρετε μια ιδέα για το ποια είναι η τρέχουσα 3D τηλεοπτικές εκπομπές μπορούν να προσφέρουν, όπως συναντήσεις αυτές, όπως ο ένας πάνω από την αγγλική Premier League είναι being μεταδίδονται ήδη από το 3D στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το βίντεο είναι σε ανάλυση 1080p το ήμισυ (λιωμενο) Side με τη μορφή Side, οπότε μην ξεχάσετε να επιλέξετε αναλογία 16:9, όταν το άνοιγμα του 3D Vision Video Player ή το Στερεοσκοπικό Player. Επίσης, μην ξεχάσετε να αφήσετε τα σχόλιά σας παρακάτω αν τη δεις ...
http://hotfile.com/dl/45406269/bca3460/EPL-Manchester-United-vs-Wigan-Athletic-Sky-3D.ts.html

Να σαι καλα αναμενω!

Λοιπον δοκιμασα αρκετα απο τα κλιπακια που βρηκα με search αλλα σε κανενα δεν ειδα πουθενα να προσφερεται επιλογη αναλυσης. Φανταζομαι οτι η τηλεοραση επιλεγει την καλυτερη δυνατη.
Νικος

Η συσκευασια περιλαμβανει εγχειριδια χρησης ολους τους ανταπτορες που χρειαζεται η τηλεοραση και ενα πανακι καθαρισμου της οθονης.
Δεν περιλαμβανει usb stick ουτε γυαλια.
ΝΙκος
Να σε διορθωσω φιλε Νικο οτι το πανακι ειναι για να καθαριζεις το μεταλικο πλαισιο της τηλεορασης....τουλαχιστον ετσι δειχνει στο σακουλακι! :grinning-smiley-043

Λοιπον!
Χθες ηρθε ο Νικος cinemusic σπιτι μου για ενα Test Drive της τηλεορασης!
Τι να σας πω ρε παιδια.....τετοιο ξεβρακωμα.... ουτε η Ντουβλη!! :laugh::laugh:
Δηλωσε οτι θα επανέρθει εδω μεσα με μια πληρη ανάλυσή του για οσα είδαμε.

Ολα καλα με τους υπότιτλους κ με τα ψηφιακά τελικα.... Ωρε Ελενιτσα μου (Μενεγακη).... τελικα εισαι πιο "ναρα" απο οτι σε εβλεπα πριν! :flipout:

Προσεχώςκ φωτογραφικό υλικό με το νεο μου.....πινακα!! ;)

Λοιπον δοκιμασα αρκετα απο τα κλιπακια που βρηκα με search αλλα σε κανενα δεν ειδα πουθενα να προσφερεται επιλογη αναλυσης. Φανταζομαι οτι η τηλεοραση επιλεγει την καλυτερη δυνατη.
Νικος

Χμμ μαλιστα θελω να πιστευω οτι ετσι ειναι. Σε ευχαριστω.

Να σε διορθωσω φιλε Νικο οτι το πανακι ειναι για να καθαριζεις το μεταλικο πλαισιο της τηλεορασης....τουλαχιστον ετσι δειχνει στο σακουλακι! :grinning-smiley-043

Λοιπον!
Χθες ηρθε ο Νικος cinemusic σπιτι μου για ενα Test Drive της τηλεορασης!
Τι να σας πω ρε παιδια.....τετοιο ξεβρακωμα.... ουτε η Ντουβλη!! :laugh::laugh:
Δηλωσε οτι θα επανέρθει εδω μεσα με μια πληρη ανάλυσή του για οσα είδαμε.

Ολα καλα με τους υπότιτλους κ με τα ψηφιακά τελικα.... Ωρε Ελενιτσα μου (Μενεγακη).... τελικα εισαι πιο "ναρα" απο οτι σε εβλεπα πριν! :flipout:

Προσεχώςκ φωτογραφικό υλικό με το νεο μου.....πινακα!! ;)

Ουπς δεν το διαβασα το πανακι αλλα οπως το ειδα φανταστηκα οτι ηταν για το panel. Λαθος!
Τελικα τι εφταιγε και δεν κατεβαζες τα ψηφιακα?
Νικος

Ουπς δεν το διαβασα το πανακι αλλα οπως το ειδα φανταστηκα οτι ηταν για το panel. Λαθος!
Τελικα τι εφταιγε και δεν κατεβαζες τα ψηφιακα?
Νικος
Oπως ειχα πει....κατι τελικα δεν εκανα σωστα!
Η εικονα τωρα ειναι πραγματικα μοναδικη σε τηλεοπτικο σημα κ ειδικα για 55"!
Το ιδιο ειπε κ ο Ανδρεας.

ΣΟΣ Τώρα που το θυμήθηκα!!
Ειχα προτεινει σε προηγουμενο ποστ μια universal βαση τοιχου για τη C8000.
Μην κανετε λαθος να τη παρετε τελικα!
Ειναι αρκετα λεπτο το δικο μας μοντελο κ περισευει γυρω στο 1 με 1,5 εκατοστο απο τις βιδες!!
Εγω την επεστρεψα κ πηρα την αυθεντικη!
Κ τελικα, οτι πληρωνεις παιρνεις

Oπως ειχα πει....κατι τελικα δεν εκανα σωστα!
Η εικονα τωρα ειναι πραγματικα μοναδικη σε τηλεοπτικο σημα κ ειδικα για 55"!
Το ιδιο ειπε κ ο Ανδρεας.

ΣΟΣ Τώρα που το θυμήθηκα!!
Ειχα προτεινει σε προηγουμενο ποστ μια universal βαση τοιχου για τη C8000.
Μην κανετε λαθος να τη παρετε τελικα!
Ειναι αρκετα λεπτο το δικο μας μοντελο κ περισευει γυρω στο 1 με 1,5 εκατοστο απο τις βιδες!!
Εγω την επεστρεψα κ πηρα την αυθεντικη!
Κ τελικα, οτι πληρωνεις παιρνεις

κι εγώ φίλε μαζί με την 46'' έχω κάνει παραγγελία την αυθεντική....

Μολις τωρα γύρισα απο τη δουλειά...
Αυριο πιο χαλαρός θα τα πουμε πιο αναλυτικά για την gadget tv του Γιάννη.. ( που μου εχει αλλάξει ενα καρο φορες το όνομα μεχρι τωρα) :D

Re: Απάντηση: Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μολις τωρα γύρισα απο τη δουλειά...
Αυριο πιο χαλαρός θα τα πουμε πιο αναλυτικά για την gadget tv του Γιάννη.. ( που μου εχει αλλάξει ενα καρο φορες το όνομα μεχρι τωρα) :D
Πω πωωωωωω.....Ανδρεα μου σορρυ!!:bang:
Δε φταιω εγω, η Samsung μου πηρε τα μυαλα!!
Τωρα ειδα το "Νικος" κ γελαω κανα τεταρτο!!:laugh::laugh::laugh:

Καλημέρα σε όλοι την παρέα θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να αγοράσω το μικρό remote control της Samsung B8000 ή C9000 και αν ναι είναι συμβατά με την C8000.

Καλημέρα σε όλοι την παρέα θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να αγοράσω το μικρό remote control της Samsung B8000 ή C9000 και αν ναι είναι συμβατά με την C8000.

Ναι μπορεις,
Πωλειται 230 ευρα και ειναι συμβατο με τις σειρες 8000 - 9000
Νικος

Mεσα στα καλώδια που ειχε η C8000 ηταν κ αυτο που ειναι "καρφι" απο τη μια κ τρία θηλυκά component απο την αλλη.
Χρειάζομαι ενα ακομα ιδιο.
Εψαξα σε μαγαζι με ηλεκτρονικα αλλα μου ειπαν δεν υπαρχει στο εμποριο, παρα μονο να βγαζει 3 αρσενικα κ μετα ανταπτορακια και τρεχα γυρευε δλδ.
Βασικα αυριο θα παρω να ρωτησω στο σερβις της Samsung.....εχει ψαξει κανενας μεχρι τωρα η γνωριζετε αν υπαρχει?

Last edited:
Mεσα στα καλώδια που ειχε η C8000 ηταν κ αυτο που ειναι "καρφι" απο τη μια κ τρία θηλυκά component απο την αλλη.
Χρειάζομαι ενα ακομα ιδιο.
Εψαξα σε μαγαζι με ηλεκτρονικα αλλα μου ειπαν δεν υπαρχει στο εμποριο, παρα μονο να βγαζει 3 αρσενικα κ μετα ανταπτορακια και τρεχα γυρευε δλδ.
Βασικα αυριο θα παρω να ρωτησω στο σερβις της Samsung.....εχει ψαξει κανενας μεχρι τωρα η γνωριζετε αν υπαρχει?
del