Η συσκευασια περιλαμβανει εγχειριδια χρησης ολους τους ανταπτορες που χρειαζεται η τηλεοραση και ενα πανακι καθαρισμου της οθονης.
Δεν περιλαμβανει usb stick ουτε γυαλια.
ΝΙκος
ευχαριστω φιλε μου :worshippy:
Η συσκευασια περιλαμβανει εγχειριδια χρησης ολους τους ανταπτορες που χρειαζεται η τηλεοραση και ενα πανακι καθαρισμου της οθονης.
ΝΙκος
Δεν εχω πετυχει κλιπακια στο utube poy να εχουν διαφορετικες αναλυσεις να σου πω τι γινεται.
Αυτο που μπορω να σου πω ειναι οτι μπορεις να δεις τα video full screen αν κατα την διαρκεια της θεασης πατησεις tools και στη συνεχεια επιλεξεις αναμεσα σε τρεις επιλογες απο μικρο παραθυρο εως full screen.
Νικος
Αν δεν σου κανει κοπο δοκιμασε ενα
πχ αυτο http://www.youtube.com/watch?v=87D17NrgJxU&playnext_from=TL&videos=sk8fYq6l_ww
Η αλλιως κανε ενα search HDSTARCRAFT και παιξε οποιοδηποτε video του
Σε ευχαριστω εκ των προτερων :2thumb22sup:
Να σαι καλα αναμενω!
Να σε διορθωσω φιλε Νικο οτι το πανακι ειναι για να καθαριζεις το μεταλικο πλαισιο της τηλεορασης....τουλαχιστον ετσι δειχνει στο σακουλακι!Η συσκευασια περιλαμβανει εγχειριδια χρησης ολους τους ανταπτορες που χρειαζεται η τηλεοραση και ενα πανακι καθαρισμου της οθονης.
ΝΙκος
Λοιπον δοκιμασα αρκετα απο τα κλιπακια που βρηκα με search αλλα σε κανενα δεν ειδα πουθενα να προσφερεται επιλογη αναλυσης. Φανταζομαι οτι η τηλεοραση επιλεγει την καλυτερη δυνατη.
Νικος
Να σε διορθωσω φιλε Νικο οτι το πανακι ειναι για να καθαριζεις το μεταλικο πλαισιο της τηλεορασης....τουλαχιστον ετσι δειχνει στο σακουλακι!
Λοιπον!
Χθες ηρθε ο Νικος cinemusic σπιτι μου για ενα Test Drive της τηλεορασης!
Τι να σας πω ρε παιδια.....τετοιο ξεβρακωμα.... ουτε η Ντουβλη!!
Δηλωσε οτι θα επανέρθει εδω μεσα με μια πληρη ανάλυσή του για οσα είδαμε.
Ολα καλα με τους υπότιτλους κ με τα ψηφιακά τελικα.... Ωρε Ελενιτσα μου (Μενεγακη).... τελικα εισαι πιο "ναρα" απο οτι σε εβλεπα πριν!
Προσεχώςκ φωτογραφικό υλικό με το νεο μου.....πινακα!!![]()
Oπως ειχα πει....κατι τελικα δεν εκανα σωστα!Ουπς δεν το διαβασα το πανακι αλλα οπως το ειδα φανταστηκα οτι ηταν για το panel. Λαθος!
Τελικα τι εφταιγε και δεν κατεβαζες τα ψηφιακα?
Νικος
Oπως ειχα πει....κατι τελικα δεν εκανα σωστα!
Η εικονα τωρα ειναι πραγματικα μοναδικη σε τηλεοπτικο σημα κ ειδικα για 55"!
Το ιδιο ειπε κ ο Ανδρεας.
ΣΟΣ Τώρα που το θυμήθηκα!!
Ειχα προτεινει σε προηγουμενο ποστ μια universal βαση τοιχου για τη C8000.
Μην κανετε λαθος να τη παρετε τελικα!
Ειναι αρκετα λεπτο το δικο μας μοντελο κ περισευει γυρω στο 1 με 1,5 εκατοστο απο τις βιδες!!
Εγω την επεστρεψα κ πηρα την αυθεντικη!
Κ τελικα, οτι πληρωνεις παιρνεις
Πω πωωωωωω.....Ανδρεα μου σορρυ!!:bang:Μολις τωρα γύρισα απο τη δουλειά...
Αυριο πιο χαλαρός θα τα πουμε πιο αναλυτικά για την gadget tv του Γιάννη.. ( που μου εχει αλλάξει ενα καρο φορες το όνομα μεχρι τωρα)![]()
Καλημέρα σε όλοι την παρέα θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να αγοράσω το μικρό remote control της Samsung B8000 ή C9000 και αν ναι είναι συμβατά με την C8000.
delMεσα στα καλώδια που ειχε η C8000 ηταν κ αυτο που ειναι "καρφι" απο τη μια κ τρία θηλυκά component απο την αλλη.
Χρειάζομαι ενα ακομα ιδιο.
Εψαξα σε μαγαζι με ηλεκτρονικα αλλα μου ειπαν δεν υπαρχει στο εμποριο, παρα μονο να βγαζει 3 αρσενικα κ μετα ανταπτορακια και τρεχα γυρευε δλδ.
Βασικα αυριο θα παρω να ρωτησω στο σερβις της Samsung.....εχει ψαξει κανενας μεχρι τωρα η γνωριζετε αν υπαρχει?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.