Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Κάποιος για περισσότερη βοήθεια σε αυτό που ρώτησα για τις εγγραφές σε usb stick;

Kαλημέρα και καλώς σας βρήκα!

Είμαι κι εγώ κάτοχος της 46C8000 και πολύ ευχαριστημένος! Προσθέστε με στη λίστα! :2thumb22sup:

Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω το touch remote control της C9000? Είναι συμβατό, ε?

Τhanx και θα τα ξαναπούμε! :a0210:

Kαλημέρα και καλώς σας βρήκα!

Είμαι κι εγώ κάτοχος της 46C8000 και πολύ ευχαριστημένος! Προσθέστε με στη λίστα! :2thumb22sup:

Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω το touch remote control της C9000? Είναι συμβατό, ε?

Τhanx και θα τα ξαναπούμε! :a0210:
Μπορείς να ρωτήσεις από εκεί που την αγόρασες ή να κάνεις τηλ. στην αντιπτροσωπεία , θα σου πουν. Είναι ακριβούτσικο πάντως , από ότι έχω μάθει, και ναι είναι συμβατό, όπως και κάποια android ( αν τα λέω σωστά ) κινητά τηλέφωνα.

Μπορείς να ρωτήσεις από εκεί που την αγόρασες ή να κάνεις τηλ. στην αντιπτροσωπεία , θα σου πουν. Είναι ακριβούτσικο πάντως , από ότι έχω μάθει, και ναι είναι συμβατό, όπως και κάποια android ( αν τα λέω σωστά ) κινητά τηλέφωνα.

Υπαρχει εφαρμογη και για το iphone. Με το 3GS που εχω μια χαρα τηλεχειριζομαι την τηλεοραση (40C8000)
Nikos

Σύντροφοι καλημέρα. Εχθές είδα το 3d demo Avatar. Υλικό 3d δεν έχω , όπως φαντάζομαι οι περισσότεροι , παρά μόνο το trailer , αυτό με τις αρκούδες στο νερό κ.τ.λ. που έχει και η Samsung δώσει στα καταστήματα . Βλέποντας λοιπόν μόνο αυτό έλεγα εντάξει καλό , αλλά σε ταινίες 3d blu ray η διαφορά θα είναι τεράστια. Έχω δει και ταινίες σε καταστήματα , αυτές τις γνωστές και ήταν πράγματι ωραίες, αλλά μόνο κινούμενα σχέδια κυρίως. Όταν λοιπόν είδα το 3d demo Avatar, έπαθα ήτα. Έχοντας το blu ray δισκάκι, σε 2d φυσικά , και έχοντας πάθει πλάκα και τις 2 φορές που το έχω δει ολόκληρο στο σπίτι μου, το χθεσινό ήταν για πέταμα , κατά την ταπεινή μου άποψη. Ποιο 3d; Που ήταν ; Ποιότητα εικόνας , άστα , για HD υλικό μιλάω πάντα. Το βάθος ελάχιστο, τα εφέ πουθενά. Μη μου πείτε αν έχω ρυθμίσει το 3d , το έχω καλά ρυθμίσει σε όλα, εννοώ σε εκείνα τα στοιχεία του βάθους κ.τ.λ. αλλά και σε εικόνα. Περίμενα άλλα πράγματα. Εντάξει side by side, αλλά Avatar είναι αυτό! Αν ρε παιδιά αυτό ή και έστω λίγο καλύτερο είναι το 3d που θα βλέπουμε, τότε για μένα δε λέει. Θα μου πείτε αφού έχεις δει σε καταστήματα ταινίες και σου άρεσαν , τι ανησυχείς; Ναι αλλά εκεί ξέρουμε τα κόλπα που γίνονται στο υλικό που δίνουν οι εταιρείες ( με εξαίρεση το υλικό της Samsung που τις αδικεί σε σύγκριση με το υλικό των άλλων εταιρειών ). Εγώ ο λόγος που αγόρασα τη συγκεκριμένη τηλεόραση εκτός από τη 2d εικόνα που με έχει αφήσει υπερευχαριστημένο , τη πήρα και για το 3d υλικό που θα βγει , και ας είναι πρώιμη η τεχνολογία αυτή. Ειλικρινά δύο πράγματα με κράτησαν εχθές και δε τη πέταξα από το μπαλκόνι , ή δεν έβαλα αγγελία για να τη πουλήσω. Το ένα αυτό που ανέφερα , η εξαιρετική εικόνα της σε 2d, σε οτιδήποτε υλικό, όμως θα μπορούσα να πάρω και κάποια άλλη ποιο φθηνή με παρόμοια περίπου εικόνα και χωρίς 3d, και ο παρακάτω λόγος:
Φοβερό το κοντράστ συναισθημάτων από το απόγευμα έως το βράδυ. Ήμουν σε γνωστό κατάστημα για αγορές ηλεκτρονικών υλικών usb και τέτοια , και στον ένα όροφο που είχε τις τηλεοράσεις ( καταλάβατε φαντάζομαι για ποιο κατάστημα λέω ) είχε δίπλα δίπλα , διαγώνια κάτω τη Panasonic 50VT20 και τη Samsung 46C750 διαγώνια πάνω. Έδειχναν και οι δύο το ίδιο υλικό 3d αυτό τις Panasonic ταινία, και η εικόνα υπέροχη , καταπληκτική και στις δύο. Μάλιστα στη c750 μου έδειχνε πιο ζωντανή πιο καθαρή. Επειδή λοιπόν από εκεί έχω πάρει και τη δικά μου tv , είμαι πελάτης και σε πολλά άλλα, πήρα τηλεκοντρόλ και ρύθμισα τη Samsung , μενού που το ξέρω άριστα , καθότι ίδιο με το δικό μας της C8000, και της Panasonic μενού που το ξέρω και αυτό καλά , γιατί ήμουν κάτοχος Panasonic πλάσμα ( PZ4285e ), αλλά και τη 50V20 όχι τη 3d, την έχει φίλος και έχω παίξει αρκετά μαζί της. Το αποτέλεσμα το ίδιο ( σε υλικό 3d μιλάω πάντα ). Μη με παρεξηγήσουν οι φίλοι – κάτοχοι της 50VT20, λέω αυτό που είδα και ας γνωρίζω και εγώ ότι θα έπρεπε το αντίθετο. Ρώτησα μάλιστα εκεί το πωλητή γιατί δε βάζετε το ίδιο υλικό και στη C8000 , που την έχετε στην άλλη άκρη μόνη της, ή γιατί δε τη φέρνεται και αυτή δίπλα να γίνονται συγκρίσεις άμεσα. Η απάντηση : << κάποια στιγμή έγινε για μια βδομάδα , και εκεί που πουλούσε έτσι και αλλιώς η C8000, τότε οι άλλες αντίστοιχης κατηγορίας έκατσαν γιατί είχε και το ντιζάιν , και η εικόνα στο κατάστημα ίδια με τη C750, οπότε μου λέει καταλαβαίνεις… Τη ξαναβάλαμε μόνη της και χωρίς να προβάλουμε το ίδιο υλικό, γιατί πουλάει έτσι και αλλιώς , αλλά τώρα πουλάμε και τις άλλες με τον ίδιο ρυθμό, ίσως και περισσότερο , αλλά δε πειράζει γιατί η C8000 έχει αρχίσει να έχει έλλειψη . >> Ευχαριστημένος λοιπόν από αυτό που είδα , και για άλλη μια φορά να αισθάνομαι δικαιωμένος για την αλλαγή που έκανα και την αγορά που προτίμησα. Το βράδυ όμως …….. σας τα είπα παραπάνω. Τελικά τι γίνεται ρε παιδιά , το υλικό που , αν δεήσει ο Θεός, θα δούμε σε 3d, θα είναι αυτό που είδα το απόγευμα και ήμουν ευτυχισμένος ή αυτό που είδα το βράδυ , και για τους λόγους που σας είπα, δε πήρα το τσεκούρι; Μη νομίζετε είμαι πολύ ιδιότροπος σε κάτι τέτοια , και έχω τη γνώμη ότι δε λύνεται ( αφού κάνεις τη κατάλληλη προσπάθεια ) κόβεται. Αλήθεια λέω ήμουν ικανός να τη στείλω από το μπαλκόνι.. Τελικά που βρίσκεται η πραγματικότητα ; Το ξέρω έκθεση έγραψα και συγνώμη για αυτό , αλλά μεγάλη η ήτα μου χθες το βράδυ……. για αυτό πληκτρολόγια λάβατε και περιμένω απόψεις και όποιος έχει τεκμηριωμένες εντυπώσεις!

Last edited by a moderator:
φιλε Leonid

γραφε και με καμια παραγραφο να διαβαζετε ποιο ευκολα!

οσο για το Avatar 3D

προφανος δεν την ειχες δει την ταινια 3D στο cinema οταν παιζοταν

γιατι θα εβλεπες δεν ειχε αυτα τα 3D εφε εντυπωσιασμου,
που "πεταγοντε μπροστα" κτλ ετσι και αλλιως!!
ειναι παρα πολυ λιγα..

απλως ειχε ενα βαθος κτλ..

δεν ειχε καμια σχεση με αυτα τα demo που βλεπουμε ή τα cartoon κτλ..

τωρα βεβαια δεν ξερω για αυτο που κατεβασες τι ειναι και πως ειναι

αλλα υποπτευομαι οτι ετσι και αλλιως
τα BluRay 3D θα ειναι πολυ ανωτερα ποιοτικα απο τα videakia
side by side που κατεβαζουμε

Last edited:
φιλε Leonid

γραφε και με καμια παραγραφο να διαβαζετε ποιο ευκολα!

οσο για το Avatar 3D

προφανος δεν την ειχες δει την ταινια 3D στο cinema οταν παιζοταν

γιατι θα εβλεπες δεν ειχε αυτα τα 3D εφε εντυπωσιασμου,
που "πεταγοντε μπροστα" κτλ ετσι και αλλιως!!
ειναι παρα πολυ λιγα..

απλως ειχε ενα βαθος κτλ..

δεν ειχε καμια σχεση με αυτα τα demo που βλεπουμε ή τα cartoon κτλ..

τωρα βεβαια δεν ξερω για αυτο που κατεβασες τι ειναι και πως ειναι

αλλα υποπτευομαι οτι ετσι και αλλιως
τα BluRay 3D θα ειναι πολυ ανωτερα ποιοτικα απο τα videakia
side by side που κατεβαζουμε
´Έχεις δίκιο για τις παραγράφους. Είμαι όμως στη δουλειά και τα πάντα τα κάνω γρήγορα.
Επίσης έχεις δίκιο , δε την είδα τη ταινία στο κινηματογράφο 3d, και δεν έχω άποψη. Μόνο σπίτι σε 2d.
Μακάρι να έχεις δίκιο για το τελευταίο.
icon7.gif

Για όσους έχουν μπερδέψει το www.avclub.gr με τορρεντάδικο, μία απλή υπενθύμιση μέρους του κανονισμού που αποδέχτηκαν κατά την εγγραφή τους:

2.7. Νομικά ζητήματα

Ιδίως, απαγορεύονται αυστηρά:
α) Η ανάρτηση, δημοσίευση, αναφορά συνδέσμων και η εν γένει συζήτηση σχετικά με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού (serial number, key generator, crack κλπ) καθώς επίσης και κάθε άλλου περιεχομένου (εικόνες,videos, μουσικά κομμάτια κοκ) υλικού που παραβιάζει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
β) Αγγελίες ή προσφορές για διάθεση απαγορευμένων από την ισχύουσα νομοθεσία αγαθών. Σε αυτά περιλαμβάνονται προϊόντα που θίγουν τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας όπως ταινίες και ηχογραφημένες εκτελέσεις μουσικών κομματιών.

Είμαι και εγώ κάτοχος της UE46C8000 και του home cinema ht-c6930. Τα έχω συνδέσει με καλώδιο HDMI 1.4 (στη συσκευασία του οποίου γράφει οτι υποστηρίζει 3D και Audio Return Channel). Το 6930 αναπαράγει blu-ray,dvd, ακόμα και 3d blu-ray χωρίς πρόβλημα και δείχνει να επικοινωνεί κανονικά με την τηλεόραση μέσω του Anynet+CEC. Παρόλα αυτά όταν γυρνάω να δώ τηλεόραση και επιλέγω να ενεργοποιηθεί το 6930 για να ακούσω από τα ηχεία του, δείχνει οτι συνδέεται αλλά ήχος από τα ηχεία δεν βγαίνει. Αλλάζοντας την ένταση από το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης αλλάζει η ένδειξη του volume στο home cinema, δηλαδή επικοινωνούν, αλλά ήχο δεν έχω.
Να προσθέσω οτι από το HDMI out του home cinema συνδέω στο HDMI2 της τηλεόρασης που υποστηρίζει το Audio Return Channel. Επίσης δοκίμασα και άλλο HDMI v1.4 καλώδιο καθώς και να το συνδέσω και στις υπόλοιπες HDMI θύρες της τηλεόρασης χωρίς αποτέλεσμα. Ο ήχος της τηλεόρασης δεν επιστρέφει στο home cinema. Τέλος να αναφέρω οτι και οι δύο συσκευές φοράν τα τελευταία τους firmware.
Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια. Ευχαριστώ προκαταβολικά

Είμαι και εγώ κάτοχος της UE46C8000 και του home cinema ht-c6930. Τα έχω συνδέσει με καλώδιο HDMI 1.4 (στη συσκευασία του οποίου γράφει οτι υποστηρίζει 3D και Audio Return Channel). Το 6930 αναπαράγει blu-ray,dvd, ακόμα και 3d blu-ray χωρίς πρόβλημα και δείχνει να επικοινωνεί κανονικά με την τηλεόραση μέσω του Anynet+CEC. Παρόλα αυτά όταν γυρνάω να δώ τηλεόραση και επιλέγω να ενεργοποιηθεί το 6930 για να ακούσω από τα ηχεία του, δείχνει οτι συνδέεται αλλά ήχος από τα ηχεία δεν βγαίνει. Αλλάζοντας την ένταση από το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης αλλάζει η ένδειξη του volume στο home cinema, δηλαδή επικοινωνούν, αλλά ήχο δεν έχω.
Να προσθέσω οτι από το HDMI out του home cinema συνδέω στο HDMI2 της τηλεόρασης που υποστηρίζει το Audio Return Channel. Επίσης δοκίμασα και άλλο HDMI v1.4 καλώδιο καθώς και να το συνδέσω και στις υπόλοιπες HDMI θύρες της τηλεόρασης χωρίς αποτέλεσμα. Ο ήχος της τηλεόρασης δεν επιστρέφει στο home cinema. Τέλος να αναφέρω οτι και οι δύο συσκευές φοράν τα τελευταία τους firmware.
Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια. Ευχαριστώ προκαταβολικά

Καλημερα και καλη εβδομαδα,
Για να καταλαβω οταν αναπαραγεις blu ray πρεπει να εχεις ηχο αφου το 6930 στελνει απευθειας τον ηχο στα ηχεια που ειναι συνδεδεμενα επανω του.
Εσυ φανταζομαι μιλας για τον ηχο που θελεις να ακουσεις οταν για παραδειγμα βλεπεις ενα τηλεοπτικο προγραμμα.
Για να ξεκαθαρισουμε λιγο τα πραγματα.
Η συνδεση HDMI 1.4 αφορα απκλειστικα τη συνδεση τηλεορασης - 6930 η τη συνδεση 6930 - ενισχυτη audio video και δουλεια του ειναι να μεταφερει το bandwidth της 3D εικονας και ταυτοχρονα του ηχου ηψηλης αναλυσης DD HD & DTS HD. Παρολο που η συνδεση 1.4 εχει και καναλι επιστροφης ηχου εν νομιζω οτι μπορει να περασει ηχο απο την συσκευη και να αναπαραχθει απο το 6930 οταν βλεπουμε τηλεοπτικο προγραμμα. Υποθετω οτι πρεπει να χρησιμοποιησεις καποια εξοδο επιπλεον που διωχνει τον ηχο απο την τηλεοραση ειτε αναλογικα (audio out) ειτε ψηφιακα (coaxial or optical) προς τις αντιστοιχες υποδοχες του 6930.
ΜΗΝ μπερδευεις τη συνδεση anynet η οποια απλα αναγνωριζει τις δυο συσκευες ταυτοχρονα (εφοσων ειναι της ιδιας εταιριας) ουτε και την BD-Wise που ρυθμιζει την καλυτερη δυνατη ποιοτητα εικονας αναμεσα στις δυο συσκευες. Το θεμα που σε απασχολει αφορα αποκλειστικα την μεταφορα ηχου δεν εχει να κανει τιποτα απολυτως με τις παραπανω λειτουργιες και οπως σου ανεφερα πρεπει κατα τη γνωμη μου να χρησιμοποιησεις μια απο τις συνδεσιες audio out (αναλογικα η ψηφιακα). Οταν το σημα φτασει στο 6930 μπορεις να τον κανεις οτι θελεις αναλογα με την διαχειριση που κανει.
Νικος

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Φυσικά και έχω ήχο όταν βλέπω blu-ray και dvds. Το home cinema δουλεύει κανονικά. Νομίζω όμως οτι με το ARC θα έπρεπε ο ήχος από τα κανάλια της τηλεόρασης να επιστρέφει στο home cinema μέσω του HDMI καλωδίου χωρίς να χρειάζεται να προσθέσω άλλο καλώδιο (coaxial ή optical).
Κάνω λάθος? Αλλιώς ποια η χρησιμότητα του ARC?

Αν η τηλεόραση έχει ARC, τότε στέλνει ήχο μέσω του HDMI. Το 6930 όμως μπορεί να τον δεχθεί; Γιατί πρέπει και οι 2 συσκευές να το υποστηρίζουν...

Αν η τηλεόραση έχει ARC, τότε στέλνει ήχο μέσω του HDMI. Το 6930 όμως μπορεί να τον δεχθεί; Γιατί πρέπει και οι 2 συσκευές να το υποστηρίζουν...

Σωστο!

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Φυσικά και έχω ήχο όταν βλέπω blu-ray και dvds. Το home cinema δουλεύει κανονικά. Νομίζω όμως οτι με το ARC θα έπρεπε ο ήχος από τα κανάλια της τηλεόρασης να επιστρέφει στο home cinema μέσω του HDMI καλωδίου χωρίς να χρειάζεται να προσθέσω άλλο καλώδιο (coaxial ή optical).
Κάνω λάθος? Αλλιώς ποια η χρησιμότητα του ARC?

Παρακαλω,
O Γιωργος πιο ειπε κατι πολυ σωστο. Η επιστροφη για να λειτουργησει πρεπει να υποστηριζεται και απο τις δυο συσκευες.
Οποτε μην χαλιεσαι τσαμπα και κανε μια εξτρα συνδεση και καθαρισες. Μην αναλωνεσαι τη στιγμη μαλιστα που υπαρχει λυση. Θα μου πεις τωρα κι αλλα καλωδια. Ε αμα δεν γινεται αλλιως?
Νικος

Δεν θα ήθελα σε καμμία περίπτωση να μπλέξω το φίλο μας παραπάνω σχετικά με τη σύνδεση του 6930 με την uec8000,αλλά επειδή με απασχόλησαν και με απασχολούν κι εμένα οι συνδέσεις του 6930 (μιας και όπως έχω ξανααναφέρει το γλυκοκοιτάζω) και είχα μιλήσει σχετικά και με το φίλο μας dikemon (έχω επισυνάψει pm μύνημα μου σε προηγούμενο μου post σε αυτό το νήμα όπως μπορείτε να δείτε), έχω να πω τα εξής:
Από τις απαντήσεις που μου έδωσε ο φίλος μας ο dikemon κατάλαβα ότι με το καλώδιο HDMI 1.4 που φεύγει από την HDMI out του 6930 και καταλήγει στην θύρα HDMI της uec8000 που έχει το ARC (και αυτή η θύρα σύμφωνα με όσα μου είπε ο φίλος μας dikemon και όσα είδα στο manual της τηλεόρασης στη σελίδα της samsung είναι η HDMI 1) κατάφερε με χρήση του ARC και ο ήχος από τα απλά τηλεοπτκά κανάλια και επιστρέφει στο 6930 κι έτσι ας πούμε παράδειγμα για να γίνω αντιληπτός:
Αν έχει το mega που έχει στερεοφωνικό ήχο ακούει στερεοφωνικό από τα ηχεία του 6930 (σε αυτή την περίπτωση ας μας αναφέρει ο φίλος μας dikemon αν ακούγονται μόνο τα δυο μπροστά) αν στη συνέχεια μετά αλλάξει κανάλι και βάλει το Novacinema HD και η συγκεκριμένη ταινία που παίζει έχει ήχο 5.1 τότε αυτόματα αλλάζει και ακούει 5.1

Επίσης είμαι περίεργος με την οπτική είναι όπως προτείνει ο φίλος μας ο Νίκος θα δουλέψει? Μήπως δεν κάνει pass through (χωρίς δηλαδή να τον επεξεργαστεί) τον τηλεοπτικό ήχο προς τον ενισχυτή μέσω της οπτικής ίνας??
Το λέω αυτό γιατί σε αυτό το thread

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=64834&page=18

από το post 178 και μέτα ο dk80 αναφέρει παρόμοια ερώτημα και αναφέρει πως από οπτική δεν έλύσε το πρόβλημα παρόλο που στο PS3 ;exei 5.1 με τον ίδιο τρόπο!
Επίσης για να μην κάνω παρόμοια post,σας προτρέπω να κοιτάξετε ξανά τα post από το δικό μου με αριθμό 672 ,στο παρόν νήμα για να δείτε τι ακριβώς ρωτούσα το φίλο μας dikemon και πως το έχει επιτύχει...

Ελπίζω να διαλευκάνουμε το θέμα των συνδέσεων του 6930 με τα παρακάτω:

1.με τα τηλέοπτικά κανάλια ώστε αναλόγως του προσφερομενου ήχου στο εκάστοτε κανάλι να έχουμε το αντίστοιχο αποτέλεσμα στο 6930 σε κάθε αλλαγή καναλιού.
2.σωστή σύνδεση δέκτη nova HD με 6930 για τον ίδιο λόγο.
3.σύνδεση κάρτας γραφικών με HDMI στο 6930 για παρακολούθηση ταινιών (DVD,Blu-ray,Blu-ray 3D) μέσω του PowerDVD 10 Ultra Mark II (τελευταία έκδοση με υποστήριξη Blu-ray 3D.

Ειδικά για τη σύνδεση pc με 6930 klp, αν και αναμένω δεν έχω ακούσει τίποτα σχετικά από κάποιο φίλο μας!

Φίλε dikemon αν σου είναι εύκολο πάρε και εσύ θέση ποθ ξέρεις το θέμα από πρώτο χέρι ώστε να μας λυθούν όλων οι απορίες σχετικά!

Φιλικά,
Μάνος.

Σύντροφοι καλημέρα. Εχθές είδα το 3d demo Avatar. Υλικό 3d δεν έχω , όπως φαντάζομαι οι περισσότεροι , παρά μόνο το trailer , αυτό με τις αρκούδες στο νερό κ.τ.λ. που έχει και η Samsung δώσει στα καταστήματα . Βλέποντας λοιπόν μόνο αυτό έλεγα εντάξει καλό , αλλά σε ταινίες 3d blu ray η διαφορά θα είναι τεράστια. Έχω δει και ταινίες σε καταστήματα , αυτές τις γνωστές και ήταν πράγματι ωραίες, αλλά μόνο κινούμενα σχέδια κυρίως. Όταν λοιπόν είδα το 3d demo Avatar, έπαθα ήτα. Έχοντας το blu ray δισκάκι, σε 2d φυσικά , και έχοντας πάθει πλάκα και τις 2 φορές που το έχω δει ολόκληρο στο σπίτι μου, το χθεσινό ήταν για πέταμα , κατά την ταπεινή μου άποψη. Ποιο 3d; Που ήταν ; Ποιότητα εικόνας , άστα , για HD υλικό μιλάω πάντα. Το βάθος ελάχιστο, τα εφέ πουθενά. Μη μου πείτε αν έχω ρυθμίσει το 3d , το έχω καλά ρυθμίσει σε όλα, εννοώ σε εκείνα τα στοιχεία του βάθους κ.τ.λ. αλλά και σε εικόνα. Περίμενα άλλα πράγματα. Εντάξει side by side, αλλά Avatar είναι αυτό! Αν ρε παιδιά αυτό ή και έστω λίγο καλύτερο είναι το 3d που θα βλέπουμε, τότε για μένα δε λέει. Θα μου πείτε αφού έχεις δει σε καταστήματα ταινίες και σου άρεσαν , τι ανησυχείς; Ναι αλλά εκεί ξέρουμε τα κόλπα που γίνονται στο υλικό που δίνουν οι εταιρείες ( με εξαίρεση το υλικό της Samsung που τις αδικεί σε σύγκριση με το υλικό των άλλων εταιρειών ). Εγώ ο λόγος που αγόρασα τη συγκεκριμένη τηλεόραση εκτός από τη 2d εικόνα που με έχει αφήσει υπερευχαριστημένο , τη πήρα και για το 3d υλικό που θα βγει , και ας είναι πρώιμη η τεχνολογία αυτή. Ειλικρινά δύο πράγματα με κράτησαν εχθές και δε τη πέταξα από το μπαλκόνι , ή δεν έβαλα αγγελία για να τη πουλήσω. Το ένα αυτό που ανέφερα , η εξαιρετική εικόνα της σε 2d, σε οτιδήποτε υλικό, όμως θα μπορούσα να πάρω και κάποια άλλη ποιο φθηνή με παρόμοια περίπου εικόνα και χωρίς 3d, και ο παρακάτω λόγος:
Φοβερό το κοντράστ συναισθημάτων από το απόγευμα έως το βράδυ. Ήμουν σε γνωστό κατάστημα για αγορές ηλεκτρονικών υλικών usb και τέτοια , και στον ένα όροφο που είχε τις τηλεοράσεις ( καταλάβατε φαντάζομαι για ποιο κατάστημα λέω ) είχε δίπλα δίπλα , διαγώνια κάτω τη Panasonic 50VT20 και τη Samsung 46C750 διαγώνια πάνω. Έδειχναν και οι δύο το ίδιο υλικό 3d αυτό τις Panasonic ταινία, και η εικόνα υπέροχη , καταπληκτική και στις δύο. Μάλιστα στη c750 μου έδειχνε πιο ζωντανή πιο καθαρή. Επειδή λοιπόν από εκεί έχω πάρει και τη δικά μου tv , είμαι πελάτης και σε πολλά άλλα, πήρα τηλεκοντρόλ και ρύθμισα τη Samsung , μενού που το ξέρω άριστα , καθότι ίδιο με το δικό μας της C8000, και της Panasonic μενού που το ξέρω και αυτό καλά , γιατί ήμουν κάτοχος Panasonic πλάσμα ( PZ4285e ), αλλά και τη 50V20 όχι τη 3d, την έχει φίλος και έχω παίξει αρκετά μαζί της. Το αποτέλεσμα το ίδιο ( σε υλικό 3d μιλάω πάντα ). Μη με παρεξηγήσουν οι φίλοι – κάτοχοι της 50VT20, λέω αυτό που είδα και ας γνωρίζω και εγώ ότι θα έπρεπε το αντίθετο. Ρώτησα μάλιστα εκεί το πωλητή γιατί δε βάζετε το ίδιο υλικό και στη C8000 , που την έχετε στην άλλη άκρη μόνη της, ή γιατί δε τη φέρνεται και αυτή δίπλα να γίνονται συγκρίσεις άμεσα. Η απάντηση : << κάποια στιγμή έγινε για μια βδομάδα , και εκεί που πουλούσε έτσι και αλλιώς η C8000, τότε οι άλλες αντίστοιχης κατηγορίας έκατσαν γιατί είχε και το ντιζάιν , και η εικόνα στο κατάστημα ίδια με τη C750, οπότε μου λέει καταλαβαίνεις… Τη ξαναβάλαμε μόνη της και χωρίς να προβάλουμε το ίδιο υλικό, γιατί πουλάει έτσι και αλλιώς , αλλά τώρα πουλάμε και τις άλλες με τον ίδιο ρυθμό, ίσως και περισσότερο , αλλά δε πειράζει γιατί η C8000 έχει αρχίσει να έχει έλλειψη . >> Ευχαριστημένος λοιπόν από αυτό που είδα , και για άλλη μια φορά να αισθάνομαι δικαιωμένος για την αλλαγή που έκανα και την αγορά που προτίμησα. Το βράδυ όμως …….. σας τα είπα παραπάνω. Τελικά τι γίνεται ρε παιδιά , το υλικό που , αν δεήσει ο Θεός, θα δούμε σε 3d, θα είναι αυτό που είδα το απόγευμα και ήμουν ευτυχισμένος ή αυτό που είδα το βράδυ , και για τους λόγους που σας είπα, δε πήρα το τσεκούρι; Μη νομίζετε είμαι πολύ ιδιότροπος σε κάτι τέτοια , και έχω τη γνώμη ότι δε λύνεται ( αφού κάνεις τη κατάλληλη προσπάθεια ) κόβεται. Αλήθεια λέω ήμουν ικανός να τη στείλω από το μπαλκόνι.. Τελικά που βρίσκεται η πραγματικότητα ; Το ξέρω έκθεση έγραψα και συγνώμη για αυτό , αλλά μεγάλη η ήτα μου χθες το βράδυ……. για αυτό πληκτρολόγια λάβατε και περιμένω απόψεις και όποιος έχει τεκμηριωμένες εντυπώσεις!

φιλε αλο να δης τη ταινια η τρεηλερ σε φλασακη και αλο σε 3D BLU RAY PLAYER
διαφωρα στο δεκαπλασιο ακομα οταν σηνδεσης και το φλασακη σε 3D BLU RAY PLAYER αυτο κανουν σε ολα τα μαγαζια δεν το βαζουν στο PLAYER της τν

παιζη σημαντικο ρολο οτι εχει HDMI 1.4 το 3D BLU RAY PLAYER
ιδα τη ταινια MONSTER VS ALIEN 3D και ιδα το 3D σε βαθως και σε οτι ερχεται πανω σου να τα σπαη κοριφη οπος αυτο που ειχα δη αρχηκα στα μαγαζια

πολη φωβαμαι οτι δεν θα δουμαι αφτη τη πιοτητα στο PS3 στης ταινιες

για τελιο 3D πρεπη να εχις ολο το σετακη
3D BLU RAY PLAYER+3D Τν+3D ταινια

τα βηντεακια σε side by side καπια ειναι πολη καλα και καπια μετρια και καπια ζαλαδα σκετη

Last edited: