Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Θα ηθελα να ρωτησω εαν η C8000 υποστηριζει το bluray 3d stereoscopic sidebyside υλικο για να δουμε 3D με τα ενεργα γυαλια.

Υποστηριζει πολλα 3D φορματ εννοειται και το side by side το οποιο ειναι και απο τα βασικοτερα. Μην ξεχνας οτι ειναι το συστημα που χρησιμοποιειται αμειγως απο ολους τους δορυφορους που εκπεμπουν 3D περιεχομενο.
Συνεπως κανενας λογος ανησυχιας
Νικος

Μια ερώτηση:
Πήρα το Wifi link και συνέδεσα τη Σάμυ. Βλέπω youtube, facebook και μερικές άλλες εφαρμογές που απαιτούν σύνδεση στο internet αλλά προς το παρόν δε γνωρίζω το τρόπο για να ανοίξω σελίδα στο δίκτυο.Πρέπει να κάνω κάτι άλλο?

Δεν μπορείς να σερφάρεις με την TV. Απλώς κάνεις αυτά τα πράγματα που ήδη έχεις κάνει.

εχθες εκανα την απιστευτη βλακεια να μην δω τα 3D γυαλια στον καναπε και εκατσα πανω ... τα εσπασα δυστυχως , ηταν δωρο μεσα στο πακετο της tv/// καπου ειχα διαβασει οτι θα εβγαζε μια καινουρια σειρα απο γυαλια η σαμσουνγκ .. γνωριζετε κατι ?

Μάλλον σ'αυτό αναφέρεσαι: http://www.fullhd.gr/2008-03-09-23-01-42/3d-tv/2009-12-16-08-32-17/4513-samsung-new-3d-glasses.html

Τι να έγινε με αυτό άραγε? Εγώ δεν έχω αγοράσει ακόμα γυαλιά και αναρωτιέμαι αν πρέπει να περιμένω κάτι καινούργιο ή να πάρω τα ήδη υπάρχοντα...Ξέρει κανείς τίποτα??

Μάλλον σ'αυτό αναφέρεσαι: http://www.fullhd.gr/2008-03-09-23-01-42/3d-tv/2009-12-16-08-32-17/4513-samsung-new-3d-glasses.html

Τι να έγινε με αυτό άραγε? Εγώ δεν έχω αγοράσει ακόμα γυαλιά και αναρωτιέμαι αν πρέπει να περιμένω κάτι καινούργιο ή να πάρω τα ήδη υπάρχοντα...Ξέρει κανείς τίποτα??
αυτο ενοω , μπραβο φιλαρακι... ειχα ξεχασει που τοχα διαβασει.. λογικα στην εκθεση στη γερμανια αν ειχε βγει , θα το ειχαν κανει και παρουσιαση... αν πηγε κανεις στην εκθεση η ξερει κατι , ας μας πει

Universal 3d γυαλιά για σχεδόν όλες τις τηλεοράσεις χ103

Τα 3d χ103 γυαλιά της εταιρείας Xpand USA παίζουν σχεδόν όλες τις τηλεοράσεις.
Σε ένα τεστ απο γερμανικό περιοδικό έπαιζαν καλύτερα απο τα original της SONY.
Αμα έχεις φίλους που έχουν άλλη μάρκα τηλεόρασης απο σένα καλά είναι να περιμένεις.
Αμα βιάζεσε μπορείς να τα παραγγείλης απο Αμερική !!!

http://www.3dims-shop.de/epages/62436519.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/62436519/Categories/002_3D_Brillen
http://www.fullhd.gr/2008-03-09-23-01-42/3d-tv/2009-12-16-08-32-17/3552-xpand-103-3d.html

http://www.xpandcinema.com/products/glasses/X103-home/

Last edited:
Re: Universal 3d γυαλιά για σχεδόν όλες τις τηλεοράσεις χ103

Τα 3d χ103 γυαλιά της εταιρείας Xpand USA παίζουν σχεδόν όλες τις τηλεοράσεις.
Σε ένα τεστ απο γερμανικό περιοδικό έπαιζαν καλύτερα απο τα original της SONY.
Αμα έχεις φίλους που έχουν άλλη μάρκα τηλεόρασης απο σένα καλά είναι να περιμένεις.
Αμα βιάζεσε μπορείς να τα παραγγείλης απο Αμερική !!!

http://www.3dims-shop.de/epages/62436519.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/62436519/Categories/002_3D_Brillen
http://www.fullhd.gr/2008-03-09-23-01-42/3d-tv/2009-12-16-08-32-17/3552-xpand-103-3d.html

http://www.xpandcinema.com/products/glasses/X103-home/

Thanks man! Αλλα με τα Samsung τι θα γινει? Βγηκε-θα βγει βελτιωμενη εκδοση τους; Καποιο καλυτερο μοντελο απο τα ηδη υπαρχοντα μηπως; Ξερει κανεις τιποτα;

Re: Universal 3d γυαλιά για σχεδόν όλες τις τηλεοράσεις χ103

Thanks man! Αλλα με τα Samsung τι θα γινει? Βγηκε-θα βγει βελτιωμενη εκδοση τους; Καποιο καλυτερο μοντελο απο τα ηδη υπαρχοντα μηπως; Ξερει κανεις τιποτα;

Τί τα θές τα Samsung τα xpand x103 είναι καλύτερα καί απο τηs SONY και απο τηs Samsung !!!!

Γ-----ω της απεργίες μου άμεσα 2 βδομάδες που έχω παραγγείλει από το πλαίσιο
και ακόμη δεν έχουν παραλάβει αυτοί!!!!!με βλέπω για τα χριστουγεννα να την παίρνω!!!!!!!

παιδια εχει τυχει σε κανεναν να μην εχει σημα σε hdmi ενω η συσκευη παιζει κανινικα. το εχω παθει σε ps3 2 φορες. ενω ειναι ολα κανονικα και ανοιγω την κονσολα μου λεει αναζητηση σηματος και δεν κανει τιποτε και ενω πριν δουλευε κανονικα. ανοιγω κλεινω την κονσολα αλλα τιποτα. οποτε βγαζω και τα αλλα καλωδια hdmi που εχω και βγαζω την τηλεοραση απο το ρευμα και μετα οταν το ξεκιναω παλι ολα ενταξει. τι κολπο ειναι αυτο. μπερδευεται με τιις αλλες θυρες; και δεν ειναι θεμα ps3 καθως στην προηγουμενη τηλεοραση δεν ειχα κατι τετοιο αλλα ουτε θυρας hdmi γιατι δοκιμασα και σε αλλη.

παιδια εχει τυχει σε κανεναν να μην εχει σημα σε hdmi ενω η συσκευη παιζει κανινικα. το εχω παθει σε ps3 2 φορες. ενω ειναι ολα κανονικα και ανοιγω την κονσολα μου λεει αναζητηση σηματος και δεν κανει τιποτε και ενω πριν δουλευε κανονικα. ανοιγω κλεινω την κονσολα αλλα τιποτα. οποτε βγαζω και τα αλλα καλωδια hdmi που εχω και βγαζω την τηλεοραση απο το ρευμα και μετα οταν το ξεκιναω παλι ολα ενταξει. τι κολπο ειναι αυτο. μπερδευεται με τιις αλλες θυρες; και δεν ειναι θεμα ps3 καθως στην προηγουμενη τηλεοραση δεν ειχα κατι τετοιο αλλα ουτε θυρας hdmi γιατι δοκιμασα και σε αλλη.

Εκανες update ? Μετά το update αφτό εμφανίζεται σπάνια. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πας στην TV η άμα έχεις SCART σε αυτή την συσκευή και μετά πάλι στο PS3 και ξεμλοκάρει χωρίς να είναι ανάγκη να βγάλεις τις συσκεύές.
Εμένα ξεμπλόκαρε όταν πήγαινα στο HUMAX 5400 και άμα δεν έχεις SCART πας στην TV και ξαναγυρνάς στο HDMI ....
Αλλά κάνε το Update και είναι όλα περασμένα ξεχασμένα !

Εκανες update ? Μετά το update αφτό εμφανίζεται σπάνια. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πας στην TV η άμα έχεις SCART σε αυτή την συσκευή και μετά πάλι στο PS3 και ξεμλοκάρει χωρίς να είναι ανάγκη να βγάλεις τις συσκεύές.
Εμένα ξεμπλόκαρε όταν πήγαινα στο HUMAX 5400 και άμα δεν έχεις SCART πας στην TV και ξαναγυρνάς στο HDMI ....
Αλλά κάνε το Update και είναι όλα περασμένα ξεχασμένα !

το εκανα το update απο την πρωτη μερα. T-VALDEUC_2002.0
και παλι μου το εκανε η εκτος αν υπαρχει αλλο updaye

το εκανα το update απο την πρωτη μερα. T-VALDEUC_2002.0
και παλι μου το εκανε η εκτος αν υπαρχει αλλο updaye

Κόλησες ένα απο τα 3 πιατρακια πισω ετσι όστε το HDMI καλώδιο να μην κρέμεται ?
το HDMI καλώδιο είναι βαρύ και άμα κρέμεται δημουργεί πρόβλημα !!!

οχι αλλα ετσι οπως τα εχω συμαζεμενα δεν νομιζω να ζοριζονται. αφου ειναι γενικο το φαινομενο ας ελπισω σε καποια πιο βελτιωμενη αναβαθμιση. τι αλλο να πω.

οχι αλλα ετσι οπως τα εχω συμαζεμενα δεν νομιζω να ζοριζονται. αφου ειναι γενικο το φαινομενο ας ελπισω σε καποια πιο βελτιωμενη αναβαθμιση. τι αλλο να πω.

Με την version 2.x της αναβάθμησης έπρεπε να λειτουργεί. Μήν περιμένεις άλλη αναβάθμιση για αυτό. Κάτι άλλο είναι , άλλαξε καλώδιο, δοκίμασε άλλα πράγματα, στερέωσε το καλύτερα !!!!

Παιδιά κάτι πρέπει να παίζει περίεργο σε αυτό το θέμα, γιατι και εγώ έχω παρατηρήσει το εξής:
Βλέποντας από το blu ray LX91 σε ρύθμιση απο το player σε auto, μου βγάζει σήμα 1080/24p ( όταν είναι σε τέτοια ανάλυση η ταινία ), κάνω καμιά φορά δοκιμή και του δίνω ( από το player πάντα ) αλλαγή σε 1080p/60 ή άλλη ανάλυση και όλα εντάξει. Όταν όμως του δίνω πάλι σε auto για να δώσει σε 1080/24p ή κατευθείαν ανάλυση 1080/24p,τότε χάνει το σήμα η τηλεόραση και μου βγάζει μήνυμα μη υποστηριζόμενη ανάλυση.
Για να επανέλθει το σήμα ο μόνος τρόπος είναι να κλείσω το player, και μετά ξανά άνοιγμα, και όλα εντάξει. Αν κάνω μόνο αλλάγή εισόδου πηγής από την τηλεόραση δεν επανέρχεται, θέλει κλείσιμο το player.
Μικρό έως ανούσιο για μένα το θέμα που αντιμετωπίζω, αλλά υπαρκτό. Έχω βέβαια κάνει αναβάθμισει και το τελευταίο firmware.
Δε καταλαβαίνω τι μπορεί να παίζει; Στην προηγούμενη μου τηλεόραση , με το ίδιο player, δεν έιχα τέτοιο φαινόμενο.

Παιδιά κάτι πρέπει να παίζει περίεργο σε αυτό το θέμα, γιατι και εγώ έχω παρατηρήσει το εξής:
Βλέποντας από το blu ray LX91 σε ρύθμιση απο το player σε auto, μου βγάζει σήμα 1080/24p ( όταν είναι σε τέτοια ανάλυση η ταινία ), κάνω καμιά φορά δοκιμή και του δίνω ( από το player πάντα ) αλλαγή σε 1080p/60 ή άλλη ανάλυση και όλα εντάξει. Όταν όμως του δίνω πάλι σε auto για να δώσει σε 1080/24p ή κατευθείαν ανάλυση 1080/24p,τότε χάνει το σήμα η τηλεόραση και μου βγάζει μήνυμα μη υποστηριζόμενη ανάλυση.
Για να επανέλθει το σήμα ο μόνος τρόπος είναι να κλείσω το player, και μετά ξανά άνοιγμα, και όλα εντάξει. Αν κάνω μόνο αλλάγή εισόδου πηγής από την τηλεόραση δεν επανέρχεται, θέλει κλείσιμο το player.
Μικρό έως ανούσιο για μένα το θέμα που αντιμετωπίζω, αλλά υπαρκτό. Έχω βέβαια κάνει αναβάθμισει και το τελευταίο firmware.
Δε καταλαβαίνω τι μπορεί να παίζει; Στην προηγούμενη μου τηλεόραση , με το ίδιο player, δεν έιχα τέτοιο φαινόμενο.

Μετονόμασες το HDMI port που χρησιμοποιείς σε Blueray ?

Μετονόμασες το HDMI port που χρησιμοποιείς σε Blueray ?
Ναι βέβαια, όπως και όλες τις HDMI port που χρησιμοποιώ, ανάλογα με τη κάθε πηγή.
Επίσης ξέχασα να πω και κάτι ακόμα, που μάλλον δεν έχει τόσο σχέση με τις hdmi, αλλά είναι πολυ κουφό.
Έχω ενα media player Ellion 3100 mr, που τον είχα συνδεδεμένο με τη προηγούμενη τηλεόραση με hdmi, ( είναι και αποκωδηκοποιητής mpeg4 και μάλιστα με απίθανο δέκτη ) και δούλευε άψογα. Τώρα που τον έχω συνδέσει με τη c8000 , και τον θέλω πιο πολύ γιατί παίζει τα πάντα, αρχεία που ο media player της τηλεόρασης δε τα παίζει, αλλά και σαν ψηφιακός δέκτης είναι λίγο καλλύτερος από αυτόν της samsung, μου κάνει πρόβλημα συγχρονισμού εικόνας - ήχου, σε οτιδήποτε και αν παίζει. Ο ήχος είναι λίγο πιο μπροστά από την εικόνα.
Δοκίμασα να αλλάξω θύρα hdmi, δοκίμασα αναλογική σύνδεση και componet και composite, δοκίμασα ρυθμίσεις από τον ίδιο αλλά και από τη τηλεόραση, αλλά τίποτα, τα ίδια.
Πίστεψα οτι είχε χαλάσει, αλλά τον δοκίμασα και σε άλλες 2 τηλεοράσεις που υπάρχουν στο σπίτι με όλους τους τρόπους σύνδεσεις, και εκεί λειτουργεί άψογα. Πήρα τηλ. και την αντιπροσωπεία ( αντιπροσωπεία , λέμε τώρα .... ) τους το πήγα και εκεί αλλά τίποτα, το πρόβλημα ασυγχρόνιστου ήχου με τη samsung δε λέει να φτιάξει.
Μήπως κάποιος έχει καμιά ιδέα για το τι μπορώ να κάνω; Τον θέλω γιατί έχει άψογη εικόνα και όπως είπα και ο δέκτης του είναι καταπληκτικός, αλλά και για άλλες διευκολίνσεις που μου προσφέρει, όπως παράλληλες εγγραφές και άλλα.
icon5.gif