Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

με το καλο φιλε Σακη .......ελπίζω να μεινεις ευχαριστημενος με την υπεροχη TV !!!!!

φιλε maxgraves ....αν συνδεσω επιπλεον αποκωδικοποιητη κανω τπτ ? ή μηπως δε γινεται ?

αν ναι ποιον ?

sorry αλλα ειμαι τελειως ασχετος με το θεμα (χαχαχαχαχα)

δεκτές ολες οι γνωμες ..........απλα οχι κραξιμο οκ ?

thaaaaaaankx !!!!!!

δε μπορεις να αλλαξεις καναλι ...εχεις δικιο !!!!

καμια λυση ? ? ?

βρε παιδια, αφου εχει 1 tuner η τηλεοραση!
εννοειτε δεν μπορεις να αλλαξεις καναλι

για να γινει αυτο θα πρεπε να εχει 2 tuner

οποτε το ενα συντονιζει στο καναλι που γραφει
και το αλλο στο αλλο καναλι που θες να δεις

btw

βγηκε ΝΕΟ Firmware!!

Kαι θα πρέπει να αφήνεις την TV ανοικτή αν θες να γράψεις κάτι προγραμματισμένα, π.χ. σε 2 ώρες που εσύ θα λείπεις από το σπίτι?

Kαι θα πρέπει να αφήνεις την TV ανοικτή αν θες να γράψεις κάτι προγραμματισμένα, π.χ. σε 2 ώρες που εσύ θα λείπεις από το σπίτι?
oxi ...αν θες την κλεινεις κ ειναι σε κατασταση stand by (κατα καποιο τροπο)
υπολειτουργει αν εσυ το θες ........
ps.η εγγραφη ειναι αψογη !!!!

:SFGSFGSF:

το εβαλα το νεο φιρμγουαιαρ και μου χειροτερεψε την ληψη. εκει που επιανα ψηφιακα
ετ1 νετ ετ3 και τα ραδιοφωνικα... παπαλα δεν τα πιανει και δεν τα βρισκει καθολου.

μπορω να βαλω το παλιο 2002 ?? και αν ναι που μπρορω να το βρω ρε παιδια??

Αναμένω και εγώ την νέα μου TV την UE40C8000, μόλις παραλάβω θα σας ενημερώσω για τις εντυπώσεις.

Ρε παιδιά μια παρατήρηση:

Υπάρχουν περιπτώσεις που όταν βλέπω μπάλα π.χ στον Αντ1 στο ψηφιακό, η εικόνα είναι άθλια ιδίως στις μακρινές λήψεις.Μόνο στο ποδόσφαιρο γίνεται αυτό. Στις κιοντινές λήψεις (στη μπάλα πάντα) η εικόνα βελτιώνεται σημαντικά. Προχθές, για παράδειγμα που έδειχνε Ευρωπαϊκά κύπελλα, στη κυριολεξία δε μπορούσε κάποιος να παρακολουθήσει. Τι πρέπει να κάνω και γιατί ειδικά στο ποδόσφαιρο έχω αυτό το άσχημο αποτέλεσμα?

Επίσης, με το Share Manager γιατί δε μπορώ να βάλω στον κοινόχρηστο φάκελο mkv?

το εβαλα το νεο φιρμγουαιαρ και μου χειροτερεψε την ληψη. εκει που επιανα ψηφιακα
ετ1 νετ ετ3 και τα ραδιοφωνικα... παπαλα δεν τα πιανει και δεν τα βρισκει καθολου.

μπορω να βαλω το παλιο 2002 ?? και αν ναι που μπρορω να το βρω ρε παιδια??
Έβαλα και εγώ εχθές το νέο firmware, και παρατήρησα το ίδιο φαινόμενο, σπασίματα στην εικόνα και γενικώς κακή λήψη στα νέα ψηφιακά ΝΕΤ, ΕΤ1 & ΕΤ3, για τα άλλα ΒΟΥΛΗ και δε θυμάμαι ποιό άλλο δε κοίταξα. Τα κανάλια της Digea είναι μια χαρά.
Πάντως πιστεύω οτι δε φταίει το νέο firmware, γιατί το ίδιο φαινόμενο μου το κάνει και ο ψηφιακός αποκωδοικοποιητής που έχει ο media player Ellion 3100.
Θεωρώ σχεδόν σίγουρο πως είναι θέμα εκπομπής σήματος από τα κανάλια και όχι θέμα λήψης από την ίδια τη τηλεόραση. Εξάλλου νομίζω πως τα κρατικά ψηφιακά είναι ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο, που σε λίγες μέρες θα είναι εντελώς έτοιμα.
Μάλλον τυχαίο λοιπόν πρέπει να είναι το φαινόμενο, και να μη σχετίζεται με το νέο firmware.
Ας μας πει όμως και κάποιος που δε το έχει βάλει ακόμα τι βλέπει στα κρατικά ψηφιακά, για να είμαστε 100% σίγουροι.

Υπάρχουν περιπτώσεις που όταν βλέπω μπάλα π.χ στον Αντ1 στο ψηφιακό, η εικόνα είναι άθλια ιδίως στις μακρινές λήψεις.Μόνο στο ποδόσφαιρο γίνεται αυτό. Στις κιοντινές λήψεις (στη μπάλα πάντα) η εικόνα βελτιώνεται σημαντικά. Προχθές, για παράδειγμα που έδειχνε Ευρωπαϊκά κύπελλα, στη κυριολεξία δε μπορούσε κάποιος να παρακολουθήσει. Τι πρέπει να κάνω και γιατί ειδικά στο ποδόσφαιρο έχω αυτό το άσχημο αποτέλεσμα?

Τράβα τον φάκελο που έχει το mkv στούς κονόχρηστους φακέλους στον Share Manager απο αριστερά τον τραβάς δεξιά.

Τράβα τον φάκελο που έχει το mkv στούς κονόχρηστους φακέλους στον Share Manager απο αριστερά τον τραβάς δεξιά.

Έχω το φάκελο ο οποίος έχει μέσα το mkv αλλά όταν παώ να το κάνω drag and drop, μου βγάζει μήνυμα ότι πρέπει να μετακινώ φακέλους. Λίγο ανεξήγητο, έτσι δεν είναι?

γιατι ο ant1 εχει τη χειροτερη εικονα που εχει υπαρξει ποτε λασπη ειναι η εικονα του στο europa league δεν βλεπεται.
Δες νετ εχει τα ψιλοχαλια της και αυτη αλλα ειναι τουλαχιστο 16:9.
Αν θες να βλεπεις καθαρα τα μακρινα πλανα βαλε hd με την αναλυση
που εχουνε τα ελληνικα καναλια ειναι λογικο οτι δεν φαινεται λεπτομερια.
Δεν ειναι προβλημα της τηλεορασης αυτο και εξαρτατε απο τα καναλια.
Παιξε τον αγωνα που ειπα απο usb να δεις αν εχει διαφορα η εικονα...

Last edited:
γιατι ο ant1 εχει τη χειροτερη εικονα που εχει υπαρξει ποτε λασπη ειναι η εικονα του στο europa league δεν βλεπεται.
Δες νετ εχει τα ψιλοχαλια της και αυτη αλλα ειναι τουλαχιστο 16:9.
Αν θες να βλεπεις καθαρα τα μακρινα πλανα βαλε hd με την αναλυση
που εχουνε τα ελληνικα καναλια ειναι λογικο οτι δεν φαινεται λεπτομερια.
Δεν ειναι προβλημα της τηλεορασης αυτο και εξαρτατε απο τα καναλια.

Ρε συ η εικόνα του Αντ1 στα παιχνίδια του Europa League είναι τρομακτική!!! Δε μπορεί να παρακολούθήσει κάποιος...Δεν ξέρω αν εσείς έχετε τόσο μεγάλο πρόβλημα...Μιλάω μόνο για το ποδόσφαιρο, έτσι?

Τι εννοείς όταν λες να βάλω HD?

σημ.Έβαλα έναν αγώνα σε 720p και το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό.Αλλά αυτό με τον Αντ1 με τρομάζει..

Last edited:
Καλημέρα,

Χθες απέκτησα την SAMSUNG C8000 40''.Έξαιρετικές οι εντυπώσεις μου αλλά έχω ένα θέμα με την υπερβολικά γρήγορη εναλλαγή των εικόνων.Έχεις την εντύπωση ότι έχει μπει η γρήγορη ταχύτητα και τρέχουν τα frames.Γνωρίζει κάποιος φίλος αν μπορούμ ενα κάνουμ εκάτι για αυτό από κάποια ρύθμιση? Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Έβαλα και εγώ εχθές το νέο firmware, και παρατήρησα το ίδιο φαινόμενο, σπασίματα στην εικόνα και γενικώς κακή λήψη στα νέα ψηφιακά ΝΕΤ, ΕΤ1 & ΕΤ3, για τα άλλα ΒΟΥΛΗ και δε θυμάμαι ποιό άλλο δε κοίταξα. Τα κανάλια της Digea είναι μια χαρά.
Πάντως πιστεύω οτι δε φταίει το νέο firmware, γιατί το ίδιο φαινόμενο μου το κάνει και ο ψηφιακός αποκωδοικοποιητής που έχει ο media player Ellion 3100.
Θεωρώ σχεδόν σίγουρο πως είναι θέμα εκπομπής σήματος από τα κανάλια και όχι θέμα λήψης από την ίδια τη τηλεόραση. Εξάλλου νομίζω πως τα κρατικά ψηφιακά είναι ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο, που σε λίγες μέρες θα είναι εντελώς έτοιμα.
Μάλλον τυχαίο λοιπόν πρέπει να είναι το φαινόμενο, και να μη σχετίζεται με το νέο firmware.
Ας μας πει όμως και κάποιος που δε το έχει βάλει ακόμα τι βλέπει στα κρατικά ψηφιακά, για να είμαστε 100% σίγουροι.

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=16180&page=74

Aπό μήνυμα 732 και κάτω.

Καλημέρα,

Χθες απέκτησα την SAMSUNG C8000 40''.Έξαιρετικές οι εντυπώσεις μου αλλά έχω ένα θέμα με την υπερβολικά γρήγορη εναλλαγή των εικόνων.Έχεις την εντύπωση ότι έχει μπει η γρήγορη ταχύτητα και τρέχουν τα frames.Γνωρίζει κάποιος φίλος αν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό από κάποια ρύθμιση? Ευχαριστώ προκαταβολικά.Κανένας δεν παρατήρησε το συγκεκριμένο φαινομενο?

Καλημέρα,

Χθες απέκτησα την SAMSUNG C8000 40''.Έξαιρετικές οι εντυπώσεις μου αλλά έχω ένα θέμα με την υπερβολικά γρήγορη εναλλαγή των εικόνων.Έχεις την εντύπωση ότι έχει μπει η γρήγορη ταχύτητα και τρέχουν τα frames.Γνωρίζει κάποιος φίλος αν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό από κάποια ρύθμιση? Ευχαριστώ προκαταβολικά.Κανένας δεν παρατήρησε το συγκεκριμένο φαινομενο?

Δοκίμασε αυτό.
Motion Resolution

Typically, we recommend that 100hz/200hz interpolation systems be disabled when viewing Film content, but enabled for Video. The reason for this is that the interpolated motion generated by these systems imposes itself on the look of film materal, and can often produce visible distortion during complicated motion. Samsung’s system is different, since it allows separate configuration of the Motion Plus system’s De-blur and De-judder variables
motion-plus.jpg

This means that [Blur Reduction] can be turned up to full and [Judder Reduction] can be left at 0. This resulted in around 800 lines of motion resolution, although in our test pattern (from the FPD Benchmark Software test disc), the clarity was better in areas of the chart using dark lines; the light grey areas appeared blurrier. There was also some subtle “wavering” in some areas of the pattern (which disappeared and turned into standard LCD TV blur with the Motion Plus system disabled), but we only rarely noticed this limitation with real-world content.
http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-le40c650-20100506527.htm

Υ.Γ. καλωσήρθες στην παρέα.
http://www.hdtvtest.co.uk/image/hdtv/Samsung-LE40C650/motion-plus.jpg

εγω παντως που το εβαλα οσον αφορα το σημα δεν ειδα να αλλαζει κατι ουτε εχασα καποια καναλια αλλα εγω βρισκομαι στον Βολο.

Ρε συ η εικόνα του Αντ1 στα παιχνίδια του Europa League είναι τρομακτική!!! Δε μπορεί να παρακολούθήσει κάποιος...Δεν ξέρω αν εσείς έχετε τόσο μεγάλο πρόβλημα...Μιλάω μόνο για το ποδόσφαιρο, έτσι?

Τι εννοείς όταν λες να βάλω HD?

σημ.Έβαλα έναν αγώνα σε 720p και το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό.Αλλά αυτό με τον Αντ1 με τρομάζει..

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=66915