data
AVClub Addicted Member
laptop ειναι και δεν αλλαζει η καρτα γραφικων..
Εσυ μπορεις να μου πεις τι setup εχεις ακριβος και με ποιο τροπο βλεπεις
3D bluray isos στην τηλεοραση σου ?
Εγώ τα iso τα παίζω με το xtreamer.
ναι αλλα το xtreamer παιζει iso απο απλα bluray δεν παιζει iso απο 3d blurayΕγώ τα iso τα παίζω με το xtreamer.
ναι αλλα το xtreamer παιζει iso απο απλα bluray δεν παιζει iso απο 3d bluray
η μηπως παιζει 3d bluray iso ?
Σε όλους πάιζουν τα αρχεία mov από φωτογραφική μηχανη?
Θα ήθελα να ρωτήσω ως νέος χρήστης πως γίνεται η διαδικασία αναβάθμισης με νέο firmware.Από που μπορώ να το κατεβάσω ?Λογικά μετά το γράφω σε στικάκι και το διαβάζει η tv?
τι τραβάω γ------τω με πήραν τηλ. από πλαίσιο και μου είπαν ότι δεν παρέλαβαν χθες!!! και ο τύπος ήθελε ντε και καλά να μου πασάρει την Samsung UE 55 C7000!!!!!είναι και πιο φθηνή λέει είναι και σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά,υπάρχει και διαθέσιμη, και άλλα πολλά.ρε του λέω εγώ θέλω την Samsung UE 55 C8000 αν ήθελα την 7000 θα είχα πάρει αυτήν από την αρχή!!!! τέλος πάντων μου λέει θα παραμείνετε στην αναμονή!!
πήρα τηλ. και στον φουρλη για επιβεβαίωση και μου είπαν ότι όντως δεν έχουν διαθέσιμη. καμιά ιδέα κάνεις ρε παιδιά!!!!!!!
δεν έχω δώσει προκαταβολή με πιστωτική θα την πάρω, έκτος αυτού είχαν την πιο καλή τιμή συγκρίνοντάς μεταφορικά και δόσης. Υπάρχει γενική έλλειψή έτσι μου είπαν από τον φουρλη!!!Εμπλεξες..παντως αυτα μονο εδω γινονται, αλλη να θες να παρεις και αλλη να σου πασαρουν..Γιατι δεν την αγοραζεις απο αλλου, εχεις δωσει προκαταβολη; Η δεν την εχει κανενας λογω γενικης ελλειψης της αντιπροσωπιας;
Λοιπόν παιδιά θέλω να ξεκαθαριστούν ορισμένα θέματα σχετικά με την αναπαραγωγή Blu-ray 3D στην uec8000 (ή και γενιικότερα σε κάποια 3D τηλεόραση) με χρήση προγραμμάτων αναπαραγωγής Blu-ray 3D στον υπολογιστή.Γενικά έχω κάπως μπερδευτεί,γι αυτό θα είμαι όσο μπορώ πιο αναλυτικός και θα παρακαλούσα κάποιος από εσας που έχει αυτά που θα αναφέρω να μπει στον κόπο να κάνει τα σχετικά πειράματα!
Λοιπόν θεωρούμε ότι έχουμε:
1.Υπολογιστή με σεταρισμένο το PowerDVD 10 Ultra Mark II (η τελευταία και η πιο πλήρης έκδοση του PowerDVD με δυνατότητα αναπαραγωγής Blu-ray 3D)
2.Κάρτα γραφικών nvidia* (δεν έχω κοιτάξει τι γίνεται με τις ΑΤΙ και την αναπαραγωγή Blu-ray 3D)
3.Την 3d τηλεόραση samsung uec8000 (ή κάποια άλλη 3d τηλεόραση)
*Παραθέτω τις σχετικές σελίδες από το τη σελίδα της nvidia όπου και αναφέρει ποιές κάρτες γραφικών είναι συμβατές για την αναπαραγωγή Blu-ray 3D:
http://www.nvidia.com/object/3d-vision-3d-blu-ray.html
http://www.nvidia.com/object/3d-vision-requirements.html
Ενδεικτικά αναφέρω ότι οι κάρτες της νέας σειράς της nvidia (σειρά 4xx) υποστηρίζουν αναπαραγωγή Blu-ray 3D με hardware acceleration.
Οι προηγούμενης γενιάς:
GeForce GTX 295
GeForce GTX 285
GeForce GTX 280
GeForce GTX 275
GeForce GTX 260
υποστηρίζουν μεν κανονικά αναπαραγωγή Blu-ray 3D αλλά ΧΩΡΙΣ hardware acceleration,οπότε λογικά ένας πολυ δυνατός επεξεργαστής θα πρέπει να είναι απαραίτητος!
Να σημειώσω επίσης ότι σύμφωνα με την παραπάνω σελίδα της nvidia μόνο η GeForce GTX 460 υποστηρίζει bitstreaming για τα φορμά HD ήχου DTS-HD Master Audio and Dolby TrueHD.
Επίσης σημειώνω κάτι που είδα μόλις τώρα (σε παλιότερη επίσκεψη μου στη σελίδα της nvidia δεν το είχε νομίζω):
Αναφέρει ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΜΕ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ Blu-ray 3D επί λέξη το εξής:
"Blu-ray 3D movie playback with connection to an HDMI 1,4 3D TV is possible with NVIDIA drivers Release 260"
Επειδή το μόνο που μου λείπει για να κάνω τη δοκιμή είναι η 3D τηλεόραση (κοιτάω τη συγκεκριμένη 3d τηλεόραση) και θα ήθελα πριν την αγοράσω να το έχω τσεκάρει αυτό,θα παρακαλούσα κάποιον να:
1. συνδέσει την HDMI out της κάρτας γραφικών του pc του με κάποια HDMI in της uec8000
2.Ενεργοποιήσει το 3d στο PowerDVD 10 Ultra Mark II και στην επιλογή 3D να του δηλώσει στο Choose 3d display -> 3D-Ready HDTV
3.Τοποθετήσει ένα Blu-ray 3D δισκάκι στο Blu-ray drive του pc του ή αλλιώς δημιουργώντας εικονικό drive να φορτώσει το ISO file κάποιου Blu-ray 3D Disc.
και να μας πει αν στη 3d τηλεόραση του βλέπει κανονικά με τα 3D γυαλιά της τηλεόρασης...αυτό που πρέπει να δει!!
Να σημειώσω εδώ ότι αν στο βήμα 2 παραπάνω κάποιος στο Choose 3d display επιλέξει Anaglyph Red/Cyan τότε αυτό που θα δει είναι την τανία με το "παλιό" 3D με τα φτηνά Red/Cyan γυαλιά και φυσικά σε αυτή την περίπτωση δεν απαιτείται 3D τηλεόραση!
Θα ήθελα όμως να δοκιμαστεί με επιλογή Choose 3d display -> 3D-Ready HDTV και σε 3d τηλεόραση (κατά προτίμηση στη samsung uec8000) ώστε να δούμε αν μπορούμε να έχουμε αναπραγωγή Blu-ray 3D "με όλη του τη μεγαλοπρέπεια" με αυτό τον τρόπο!
Το επόμενο βήμα μετά είναι να δούμε τι γίνεται με τον ήχο του Blu-ray 3D.Με την παραπάνω σύνδεση ακούμε απλό στερεοφωνικό ήχο από τα ηχεία της τηλεόρασης?
Περιμένω με πάρα πολύ αγωνία παιδιά!Παρακαλώ πολύ ας βοηθήσει και κάποιος πιο έμπειρος!!
Αναμένω και ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Φιλικά,
Μάνος.
Υ.Γ.Με τον φίλο mpetou είχαμε σχετική κουβέντα και ανέφερε πως υποστηρίζεται μάλλον αλλά επειδή δεν έχει αγοράσει ακόμα 3d γυαλιά μαλλον δεν μπορεί να κάνει το πείραμα που λέω!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.