Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

τι τιμη εχει αυτο το διαστημα?

καλημερα.εγω την παρηγγειλα εδω και 10 μερες και την περιμενω,(η αντιπροσωπεια δεν ειχε κομματια),τιμη μετρητοις 2730 καπου εκει.

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

καλημερα.εγω την παρηγγειλα εδω και 10 μερες και την περιμενω,(η αντιπροσωπεια δεν ειχε κομματια),τιμη μετρητοις 2730 καπου εκει.
Για την 55'' υποθέτω ότι λες , αλλά εάν πας στο πλαίσιο (Ταύρου) θα την πάρεις σε τιμή internet (2626) και σε 18 άτοκες. Εαν θες να σου πω λεπτομέρειες pm.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Για την 55'' υποθέτω ότι λες , αλλά εάν πας στο πλαίσιο (Ταύρου) θα την πάρεις σε τιμή internet (2626) και σε 18 άτοκες. Εαν θες να σου πω λεπτομέρειες pm.

ναι για την 55αρα.την εχω παραγγειλει ηδη.θα μπορουσα να την βρω εν γνωση μου σιγουρα ποιο φθηνα.απλα απο εκει που την παρειγγειλα εχω πολυ γνωστο το παιδι εκει τον υπευθυνο, και οτιδηποτε συμβει θα μπορω ευκολα να την αντικαταστησω ή να μην εχω θεματακια γενικως με service.

καλησπερα....

εχω στην κατοχη μου τα εξης: 46c8000, ps3, ht-5900 home cinema

γνωριζει κανεις ποιος ειναι ο βελτιστος τροποσ να τα συνδεσω ολα αυτα ετσι ωστε να εχω ηχο απο τα ηχεια τοὕ home cinema?

Θα συνδέσεις την έξοδο HDMI του ps3 στην είσοδο HDMI του 5900 με αντίστοιχο καλώδιο HDMI, και την έξοδο HDMI του 5900 με μία είσοδο HDMI της τηλεόρασης χρησιμοποιώντας ακόμη ένα καλώδιο HDMI. Εν συνεχεία με ένα καλώδιο optical θα συνδέσεις την digital out (optical) της τηλεόρασης με την digital in του 5900 για να έχεις ήχο από τα τηλεοπτικά κανάλια στα ηχεία του home cinema.

Αυτά......

Γεια σας θελω να ρωτησω αν η c8000 ειναι καλητερη απο c750 για games,και ποιες ειναι οι διαφορες που εχουν.

Re: Απάντηση: Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γεια σας θελω να ρωτησω αν η c8000 ειναι καλητερη απο c750 για games,και ποιες ειναι οι διαφορες που εχουν.

Η C750 είναι LCD με CCFL ενώ η C8000 χρησιμοποιεί led για τον οπίσθιο φωτισμό. Η C8000 κατεβαίνει πιο χαμηλά σε μαύρο αλλά έχει λίγο clouding (φαίνεται λίγο μόνο υπο γωνία) η C750 εχει χειρότερο μαύρο αλλά όχι clouding. Έχουν αντίστοιχο input lag και είναι και οι δυο 200Ηz..Όσον αφορά την απόδοση σε games, δε νομίζω να καταλάβεις και μεγάλη διαφορά...Για την ιστορία, η C8000 είναι αρκετά πιο λεπτή και κατά τη γνώμη μου πιο όμορφη. Απο την άλλη η C750 πιο φθηνή. Δε νομίζω να ξέχασα κατι..η επιλογή δική σου! :smile:

Εχω την c750 και μου εχει δημιουργησει προβληματα και θα μου κανουν αντικατασταση με νεα,θελω να παρω την c8000 σαν κατι καλητερο,να ρισκαρω να παρω παλι την ιδια(c750);Δεν ξερω τι παιζει με τις samsung.Αν μπορουσα θα επαιρνα αλλης εταιριας αλλα δεν μου το επιτρεπει το μαγαζι που την αγορασα.Βοηθηστεμε τι να κανω.

ιδια εικονα εχει η 8000 με την 750 και τα ιδια προβληματα.
Μη ξοδευεις παραπανω λευτα χωρις λογο

Ποιό είναι τα input lag της 46c8000 , και υπάρχει πιθανότητα να δημιουργεί πρόβλημα σε κάποια παιχνίδια.
Εμένα συγκεγκριμένα με ενδιαφέρει για το GT5 που περιμένω να έρθει. Είναι σχεδόν το μοναδικό παιχνίδι που με ενδιαφέρει, και για αυτό ελάχιστα έχω παίξει άλλα σε αυτή τη τηλεόραση, και κάποια που δοκίμασα λίγο, ήταν κυρίως για να δω τη ποιότητα εικόνας. Έτσι λοιπόν δε κάθησα να παρατηρήσω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Μπορεί κάποιος να δώσει πληροφορίες για τα παραπάνω, συγκρίνοντας με άλλα παιχνίδια; Δημιουργεί θέμα στο παιχνίδι το input lag, και ποιό είναι αυτό σε νούμερα;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Επίσης δεν διαβάζει Ελληνικά .srt , τα βγάζει Κινέζικα. Οι γλώσες πάντως είναι ρυθμισμένες "Ελληνικά".

Για το πρόβλημα των υποτίτλων υπάρχει κάτι; Εσείς βλέπετε κανονικά Ελληνικά;
Μήπως παίζει ρόλο το firmware που έχει;

Ποιό είναι τα input lag της 46c8000 , και υπάρχει πιθανότητα να δημιουργεί πρόβλημα σε κάποια παιχνίδια.
Εμένα συγκεγκριμένα με ενδιαφέρει για το GT5 που περιμένω να έρθει. Είναι σχεδόν το μοναδικό παιχνίδι που με ενδιαφέρει, και για αυτό ελάχιστα έχω παίξει άλλα σε αυτή τη τηλεόραση, και κάποια που δοκίμασα λίγο, ήταν κυρίως για να δω τη ποιότητα εικόνας. Έτσι λοιπόν δε κάθησα να παρατηρήσω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Μπορεί κάποιος να δώσει πληροφορίες για τα παραπάνω, συγκρίνοντας με άλλα παιχνίδια; Δημιουργεί θέμα στο παιχνίδι το input lag, και ποιό είναι αυτό σε νούμερα;

Παιδιά κάποιος που να γνωρίζει, σχετικά με αυτά που ρωτάω παραπάνω;
Ευχαριστώ!

Κάποιος , καμιά απάντηση στα παραπάνω;
Τώρα θα μου πεις, τι βιάζομαι για απαντήσεις, σάμπως και ήρθε το GT5; Απλά να ξέρω ρε παιδιά.....
icon11.gif

Άντε και μια ερώτηση ακόμα. Το καινούργιο firmware, το έβαλε κανένας, και αν ναι τι είδε πως κάνει;
Περιμένω απάντηση και στα δύο ερωτήματα έτσι; οχι μισές δουλειές!
icon10.gif

Παιδιά κάποιος που να γνωρίζει, σχετικά με αυτά που ρωτάω παραπάνω;
Ευχαριστώ!

Καλησπέρα Λεωνίδα, η C8000 στο game mode έχει input lag 32ms και σε 3D games 41ms. Θεωρούνται αρκετά μεγάλες τιμές, αλλά σε όσα games έχω παίξει (και είναι αρκετά) δεν εχω παρατηρήσει απολύτως καμία καθυστέρηση σε κανένα παιχνίδι! Παίζω games πολλά χρόνια και αν είχε πρόβλημα θα το είχα καταλάβει κατευθείαν..Παρεπιπτόντως, και γω περιμένω το GT5 πως και πως! Το Αmazon λέει για 31/12 (λογικά είναι dummy ημ/νία κ θα αλλάξει)..sorry για το off topic!

καλησπερα.την πεμπτη παραλαμβανω επιτελους την 55αρα!!!!!!!!!δεν βλεπω την ωρα να στησω το τερας.εχω μονο μια ερωτηση.εχω μια ταινια 3d η οποια ειναι σε mt2s.το media player της tv μπορει να παιξει τετοια αρχεια?

Re: Απάντηση: Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

καλησπερα.την πεμπτη παραλαμβανω επιτελους την 55αρα!!!!!!!!!δεν βλεπω την ωρα να στησω το τερας.εχω μονο μια ερωτηση.εχω μια ταινια 3d η οποια ειναι σε mt2s.το media player της tv μπορει να παιξει τετοια αρχεια?

πρεπει να την μετονομάσεις σε .ts

για δες το pm σου

Καλησπέρα Λεωνίδα, η C8000 στο game mode έχει input lag 32ms και σε 3D games 41ms. Θεωρούνται αρκετά μεγάλες τιμές, αλλά σε όσα games έχω παίξει (και είναι αρκετά) δεν εχω παρατηρήσει απολύτως καμία καθυστέρηση σε κανένα παιχνίδι! Παίζω games πολλά χρόνια και αν είχε πρόβλημα θα το είχα καταλάβει κατευθείαν..Παρεπιπτόντως, και γω περιμένω το GT5 πως και πως! Το Αmazon λέει για 31/12 (λογικά είναι dummy ημ/νία κ θα αλλάξει)..sorry για το off topic!
Αρχικά σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Με αφορμή αυτά που μου είπες, να ρωτήσω κάτι ακόμα.
Πρέπει να έχω το ps3 στην Hdmi θύρα που είναι συνδεμένο,γυρισμένο οπωσδήποτε σε game mode;
Το ρωτώ γιατί τώρα απλά έχω δώσει στη θύρα ονομασία παιχνίδι , αλλά δε το έχω βάλει σε game mode, γιατί έχω ακούσει οτι έτσι ρίχνει τη ποιότητα της εικόνας, και νομίζω οτι το διαπίστωσα μια φορά που το δοκίμασα. Ισχύει αυτό; Θέλω να βλέπω και τα 3d blu ray από το ps3, οπότε έτσι θα πρέπει να το αλλάζω συνέχεια ανόλογα με το αν παίζω παιχνίδι ή με το αν βλέπω 3d ταινία. Έτσι είναι;
Αν το αφήσω έτσι όπως το έχω θα υπάρχει πρόβλημα καθυστέρησης στο παιχνίδι; Το έχεις δοκιμάσει;
Παρεπιπτόντως ( sorry και από εμένα για το off topic ) πότε τελικά θα βγει αυτό το GT5; Έχει στοιχειώσει!
icon10.gif