Samsung UE D6100/6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ο σκληρός έχει εξωτερική τροφοδοσία.
Εγκατέστησα και το Allshare στον υπολογιστή, συνδέομαι με την τηλεόραση κανονικά, βλέπω όλα τα αρχεία που έχω στον σκληρο του υπολογιστή αλλα............................. δεν αναγνωρίζει κανεναν εξωτερικό σκληρό δίσκο. Ακόμα κι αυτούς που τους αναγνωρίζει με USB.

Δεν κατάλαβα. Δεν βλέπεις μέσα από το allshare τον εξωτερικό σου σκληρό δίσκο; Τον όρισες στους κοινόχρηστους φακέλους στο AllShare; Φτιάξε έναν φάκελο στο root του εξωτερικού δίσκου και βάλε αυτόν στους κοινόχρηστους φακέλους.

Ισως τα 3 Τ να της πεφτουν πολλα,εγω θα δοκιμαζα να τον κανω 3 partition,αναρωτιμαι αν οταν πρωτοβγηκε η D600, ειχαν βγει οι εξωτερικοι με τοσο μεγαλη χωρητικοτητα

Το PC Share Manager δεν αναγνωρίζει κανενα φακελο σε κανενα εξωτερικο σκληρο. Ανεξαρτήτως χωρητικότητας. Ούτε στο root ούτε πουθενα.
Συνέχεια βγάζει αυτο το μήνυμα << Κοινή χρήση μόνο για φακέλους >>.
Το μόνο που αναγνωρίζει είναι τον εσωτερικο σκληρο του υπολογιστή.

Αυτό σκέφτηκα κι εγώ seva, οτι δεν αναγνωρίζει πάνω απο 1Τ μέσω USB.
Αλλα ειναι ο μονος σκληρος που μπορει να αναγνωρίσει πάνω απο 4GB ταινία.

Κάτοχος πλέον μιας 55d6100. Έχω συνδέσει την τηλεόραση με το laptop mου το οποίο έχει blu ray player. Προσπαθώ να προβάλω το shrek 3d που είχε δώρο η tv αλλα δεν τα καταφέρνω. Μπορεί κανενας να μου πεί τι πρέπει να κάνω? Κατέβασα και το power dvd ultra 11 αλλα μου βγάζει έτοιμη κωδικοποιημένη την εικονα για 3d (δηλαδη ενωμενες ήδη τις εικονες) με αποτέλεσμα να μην την αναγνωρίζει ως 3d η τηλεοραση και να μην συνδεεται με τα γυαλιά.

Εικονα καταφερες να βγαλεις απο το laptop στην TV σου? Το blueray player einai 3d? με τον player των Win που παιζει και dvd δοκιμασες?

Για πανω απο 4 g ταινια ,φταιει το φορματ του δισκου , το fat32 δεν βλεπει μεγαλυτερα αρχεια , αν τους φορμαρεις σε NTFS και τους αλλους δεν θα εχεις προβλημα με ταινιες, εγω αυτο εκανα με τον εξωτερικο σκληρο μου και ειναι οκ με τα μεγαλα αρχεια

Εικονα καταφερες να βγαλεις απο το laptop στην TV σου? Το blueray player einai 3d? με τον player των Win που παιζει και dvd δοκιμασες?

Το laptop προβάλλει κανονικά μέσω hdmi. το Laptop είναι το hp pavilion entertainment 1050ev. Το blu ray που εχει πανω ειναι το optiarc 5500s. Η καρτα γραφικών η nvidia 9600m gt geforce

Οσο γνωριζω δεν εχουν βγει dvd player 3d για pc Αλλα δοκιμασε με καπιον αλλο DVD player που παιζει blue ray αν σου το παιξει σε διπλη εικονα εισαι οκ Μετα full screen kai απλα πατας το 3d κουμπακι στην tv σου ,Τωρα αν θυμαμαι καλα το power DVD 11,εχει επιλογη να απενεργοποιησεις το 3d, κατω δεξεια στο κουμπακι που γραφει 3d αν το πατησεις ενεργοποιει απενεργοποιει το 3d , δοκιμασε το

Οσο γνωριζω δεν εχουν βγει dvd player 3d για pc Αλλα δοκιμασε με καπιον αλλο DVD player που παιζει blue ray αν σου το παιξει σε διπλη εικονα εισαι οκ Μετα full screen kai απλα πατας το 3d κουμπακι στην tv σου ,Τωρα αν θυμαμαι καλα το power DVD 11,εχει επιλογη να απενεργοποιησεις το 3d, κατω δεξεια στο κουμπακι που γραφει 3d αν το πατησεις ενεργοποιει απενεργοποιει το 3d , δοκιμασε το

Δυστυχώς τα μονο προγράμματα που βρήκα να παίζουν blu ray είναι το powerdvd και το totalmediatheater 5 τα οποία έχουν τις ίδιες σχεδον επιλογές και ρυθμίσεις. Επομένως αν κάνω κάτι λάθος στο ένα το κάνω και στο άλλο :( . Θα το ψάξω λίγο ακόμα και θα δώ.

ok , αλλα δοκιμασε και αυτο που σου ειπα , να απενεργοποιησεις το 3d ,Το εχω το προγραμμα , και σε video 3d μου τα παιζει κατευθειαν και συντονιζονται τα γυαλια, δεν εχω στο pc blueray για να ξερω τι κανει εκει , αλλα στις ταινιες 3d video σε mkv που εχω τις παιζει κανονικα με συντονισμο στα γυαλια, και αμα πατησω 2d μου τα βγαζει σε 2 εικονες , για να πω ομως και το αλλο οταν μου βγαινουν σε 2 εικονες και πατω 3d απο το τηλεχειρηστηριο, παροτι βλεπω 3d δεν ειναι τοσο καλο οσο με αλους player με ζαλιζει αμεσως

τίποτα ακόμη. Έκανα και το τεστ της cyberlink και μου λέει ότι όλα είναι οκ και 3d bluray ready εκτός της τηλεόρασης samsung!! Πιθανολογώ ότι εφθύνεται η σύνδεση με το hdmi. ισως θελει version 1.4 . Επίσης μήπως πρέπει να δηλώσω απο το μενου της τηλεορασης ότι στη θύρα hdmi 4 είναι το Pc?? και αν ναι πως γίνεται αυτό?

Εγω που την εχω σαν monitor δεν δηλωσα τιποτα πουθενα εβαλα το hdmi στην 3 , και οκ , το εχω με 1,4 αλλα και πριν που το ειχα 1,3 δεν ειχα προβλημα με 3d, αλα εργα 3d απο εξωτερικο δισκο βλεπεις?

Μέσω pc ναι. Μου βγαίνουν δύο παράλληλες εικόνες και πατάω το 3d κουμπί στη τηλεόραση και ολα οκ. Βέβαια τα παίζω απο windows media player. Απο τα προγράμματα που παίζω το blu ray (power dvd 11 3dκαι tmt 5) δεν κατάφερω να αναπαράγω αυτές τις ταινίες σε 3d καθόλου.

Εφόσον μπορείς να το δεις μέσω Media Player τι τα θέλεις τα άλλα προγράμματα; Αν καταφέρεις κάτι ενημέρωσέ μας κι εμάς. Αν σκεφτώ κι εγώ κάτι θα σου πω. Εντωμεταξύ, μην κάνεις τη βλακεία και πάρεις τηλέφωνο το support της Samsung Hellas γιατί δεν ξέρουν τίποτα. Θα σου πούνε άρτσι μπούρτσι δεν το υποστηρίζει αυτό και ότι φταίει το καλώδιο και τέτοιες άλλες μπούρδες. Να σου εξηγήσω για τι ζωντόβολα δουλεύουν εκεί θα σου πω το παρακάτω. Πήρα και ρώτησα για συμβατότητα ενεργών 3D γυαλιών. Για τα SSG-31002XC. Τα οποία είναι τα 3100 αλλά επειδή είναι δύο μαζί στη συσκευασία τα ονομάζουν 31002! Ε, λοιπόν το ζωντόβολο που μίλησα μου ειπε -και μιλούσε και σπαστά Ελληνικά- ότι δεν τα εισάγουμε αυτά στην Ελλάδα. Τα ssg-3100 είναι συμβατά! :twoguns:

Λοιπον ειπα να ξαναασχοληθω σημερα με το θεμα, και επειδη εχω ενα λαπτοπ που εχει blueray και μια 3d ταινια δωρο απο τα γυαλια ειπα να την ψαξω, εκεινο που καταφερα ειναι να δω 3d την ταινια με το powerdvd στην οθονη 3d TV αλλα μονο με τα κοκκινα μπλε γυαλια , αυτα που χρησιμοποιουσα πειραματικα , για 3d ταινιες πριν παρω την Samsung 3d tv, Συμπαιρανα οτι, θα πρεπει και η καρτα γραφικων του laptop να υποστηριζει στερεοσκοπικο 3d , στο κυριο pc μου υποστηριζει αλλα στο laptop μονο για game 3d δεν εχει πουθενα επιλογη, για ενεργοποιηση του stereoscopic 3d , και οι δυο καρτες μου ειναι NIVIDIA G FORCE αλλα φυσικα διαφορετικες η μεγαλη direct 11 η μικρη (του laptop ) 10, , με το power dvd συγχρονιζοταν τα γυαλια αλλα εδειναν αλλαλουμ τελειως παραποιημενη εικονα (οταν πατουσα το 3d απο το τηλεχειρηστηριο) Το μονο που μου εδειξε ενταξει την ταινια ηταν ουταν πατησα το 3d στο power και φορεσα τα cyan red γυαλια , αλλα οπως εχω ξανααναφερει σε καπιο μου ποστ χανεις σχεδον τελειως το κοκκινο χρωμα, και δυστυχως το power δεν παιζει colorcode δηλ yellow- blue με τα μπλε κιτρινα γυαλια αλλα μονο το κλασικο μπλε κοκκινο , φυσικα ετσι με τα μπλε κοκκινα ακομα και στο λαπτοπ ειδα 3d την ταινια (ωραια αλιως δεν θα πειραματιζομουν) Αυτα προς το παρον

AA και στις ρυθμησεις 3d , το PDVD στην επιλογη display device , στο auto μονο τα cyan -red δειχνει να μπορει να παιξει , οταν επιλεγεις κατι αλλο το λεει ξεκαθαρα οτι χρειαζετε καρτα γραφικων που να υποστηριζει HDMI 1,4 οχι απλα το καλωδιο αλλα και η HDMI εξοδος να ειναι 1,4 , η δικια μου σιγουρα δεν εχει για τον vlgeor δεν ξερω ας το ψαξει :)

AA και στις ρυθμησεις 3d , το PDVD στην επιλογη display device , στο auto μονο τα cyan -red δειχνει να μπορει να παιξει , οταν επιλεγεις κατι αλλο το λεει ξεκαθαρα οτι χρειαζετε καρτα γραφικων που να υποστηριζει HDMI 1,4 οχι απλα το καλωδιο αλλα και η HDMI εξοδος να ειναι 1,4 , η δικια μου σιγουρα δεν εχει για τον vlgeor δεν ξερω ας το ψαξει :)
Ακριβώς τα ίδια ισχύουν και σε εμένα. Αλλα είναι πολύ παράλογο. Πως γίνεται τα άλλα προγράμματα να βγάζουν κανονικά 3d και όχι το power dvd και το tmt? Επίσης στο τέστ συμβατότητας του power dvd λέει ότι η κάρτα γραφικών είναι συμβατή αλλά όχι η τηλεόραση.! Και εκεί σκέφτομαι μήπως πρέπει να βάλω άλλο hdmi μήπως ευθύνεται αυτό (δηλαδή δεν στέλνει αμφίδρομα πίσω στο laptop η τηλεόραση στοιχεία της ώστε να αναγνωρίζεται σωστα απο το προγραμμα για να μου ενεργοποιεί το 3d.). Τέλος μέσω αυτών των προγραμμάτων δεν κατάφερα να βγάλω 3d ΟΥΤΕ στα downloaded sbs αρχεία (τα οποία με άλλα προγράμματα παίζω)! Επομένως λογικά δεν είναι πρόβλημα της κάρτας γραφικών

Σε κάθε περίπτωση δεν νομίζω να χρειαστεί πολλές φορές να αναπαράγω 3d bluray οποτε δεν με ενοχλεί και πολύ. Αλλα είναι κρίμα να έχεις bluray player και 3d tv και να μην μπορείς να το δεί.ς

Για την παραπάνω ερώτηση του φιλου "leas", το windows media player δεν μπορεί να παίξει bluray. μονο το Power dvd 11 και το tmt 5 μπορούν. Γιαυτό.