Samsung UE D6100/6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Samsung UE D6100/6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

παιδιά καλησπέρα,
εχει βρει κανείς τον τρόπο να προσθέσουμε web browser στα apps?

Όχι αλλά πες ότι βρήκες που αυτό το μοντέλο δεν το υποστηρίζει παρά μόνο ακριβότερα και η καινούργια E6100. Πώς θα σερφάρεις και θα γράφεις για να αναζητήσεις κάτι; Πληκτρολόγιο δεν δέχεται ούτε και ποντίκι η τηλεόραση. Μόνο με το τηλεκοντρόλ μπορείς να γράψεις με χρήση Τ9 στην καλύτερη περίπτωση.

leas . σημερα ειχε αναβαθμηση παλι το all share και εγινε παλι Κ..ος τιποτα δεν βλεπει απο τους υπολοιπους δισκους μου κανενα βιντεο μονο οτι εχει στο librery των win Ετσι εβαλα τοΣερωιιο και μαλον υσηχασα :)

Καλησπερα σας και Χρονια Πολλα
Ειμαι κατοχος μιας Samsung D6100 40'' εδω και 6 μηνες....
Πριν 3 μηνες ανακαλυψα τυχαια ενα stuck pixel(κοκκινο) στο κεντρο του πανελ.Πηρα τηλεφωνο στο service της εταιριας και δεν καλυπτει η εγγυηση 1 πιξελ(χρειαζεται 10+).
Τελος παντων αφου δεν φαινεται απο κοντα το αφησα ως εχει..
Σημερα ειδα για πρωτη φορα μια σκια στο πανω μερος της οθονης(στην γωνια)4x2cm...Εχει τυχει σε κανεναν?Υπαρχει τροπος αντιμετωπισης?Μηπως βγηκε το πανελ 'σκαρτο'?
Την tv την αγορασα απο το Mediamarkt της λαρισας....
HELP!!!!!!!!!!!!!!!!:bigcry:

Last edited:
Μην αγχώνεσαι. Κι είσαι κι απ´ τη Λάρισα. Χαλαράαα! :ernaehrung004: Ψάξε λίγο στο Ιντερνετ μπας και καταφέρεις και την κάνεις να κάψει καμιά δεκαριά πίξελ οπότε θα στην αντικαταστήσουν :idea: Πλάκα κάνω. Η σκιά στην πάνω αριστερή γωνία είναι; Δεν είναι τίποτα. Το έχουν όλες. Αν δεν κάνω λάθος λέγεται clouding και "υποφέρουν" οι LED TV. Δεν παίρνω και όρκο αλλα το έχω ακούσει και από άλλους

leas. XRISTOS ANESTH, prota eyxes, :) , deyteron oyte to serviio oyte to all share blepoyn toys diskoys h mallon toys koinoxtistoys fakeloys, poy exo mesa se esoterikoys diskoys peran ayto toy leitoyrgikoy, den blepoyn tipota apolytos, orizo koinoxristo fakelo, moy leei oti hdh yparxei alla den ton blepoynnnn, etsi den mporo oyte me serviio oyte me all share na do tainies meso media player tis TV,Toxa kai stin arxh to problima , ma otan lythike , den xanaparoysiastike , simioteon oti kano exit apo firewall, ?????????? ,Tora den exo problima mia poy tin exo othonh , alla ti tha ginei ean tin paro , gia Saloni ???

Δοκιμασε το προγραμαμ mezzmo εγω αυτο χρησιμοποιω στη le40c653 μου και δουλευει μια χαρα και εκτος αυτου ειναι το μοναδικο dlna προγραμμα που βλεπει ΑΥΤΟΜΑΤΑ οτι αρχεια βαλεις στους κοινοχρηστους φακελους κατευθειαν απο την τηλεοραση ΧΩΡΙΣ να κανεις refresh απο το εκαστοτε dlna προγραμμα.

Τελικα ρε παιδια καποιος χριστιανος(Χριστός ανεστη επι την ευκαιρια) να μας πει τι σοι 3d υποτιτλους υποστηριζει η τηλεπραση αυτη(ue40d6000) υπαρχει?

Last edited:
Alithos Anesti ,tha to dokimaso, kai ayto, Apo oti epsaxa mexri tora , kai prin ,se gnoriso mono srt apo exoteriko, USB, kai malista oxi se ANSI , alla sosmena se unicode, me tipote , sub , index (apo exoteriko) to mono poy den dokimasa einai ta Sup, alla oxi ensomatomena, exoterika kai ayta , kapia stigmi tha to do kai tha po

Παιδες sorry για τα Greekglish .παραπανω , δεν με υπακουσε το πληκτρολογιο, τωρα τελαυτεα , εχει καποιες τασεις ανεξαρτησιας :) και παλι Sorry

Μην αγχώνεσαι. Κι είσαι κι απ´ τη Λάρισα. Χαλαράαα! :ernaehrung004: Ψάξε λίγο στο Ιντερνετ μπας και καταφέρεις και την κάνεις να κάψει καμιά δεκαριά πίξελ οπότε θα στην αντικαταστήσουν :idea: Πλάκα κάνω. Η σκιά στην πάνω αριστερή γωνία είναι; Δεν είναι τίποτα. Το έχουν όλες. Αν δεν κάνω λάθος λέγεται clouding και "υποφέρουν" οι LED TV. Δεν παίρνω και όρκο αλλα το έχω ακούσει και από άλλους

Καλησπερα φιλε...
Απο καρδιτσα ειμαι απλα ειχε την καλυτερη τιμη το Μediamarkt γιαυτο την πηρα απο εκει....
Ισως δεν εγινα κατανοητος....Η σκια παραμενει στην οθονη σε ολα τα χρωματα ακομη και σε λευκο.....Σε μαυρο δεν φαινεται τιποτα.....
Αυριο θα παρω τηλεφωνο στο service να δω τι θα μου πουν...
Υπαρχει περιπτωση να εξαπλωθει η σκια?:bigcry:

Καλησπερα φιλε...
Απο καρδιτσα ειμαι απλα ειχε την καλυτερη τιμη το Μediamarkt γιαυτο την πηρα απο εκει....
Ισως δεν εγινα κατανοητος....Η σκια παραμενει στην οθονη σε ολα τα χρωματα ακομη και σε λευκο.....Σε μαυρο δεν φαινεται τιποτα.....
Αυριο θα παρω τηλεφωνο στο service να δω τι θα μου πουν...
Υπαρχει περιπτωση να εξαπλωθει η σκια?:bigcry:
Από Καρδίτσα; Κοντοχωριανοι είμαστε. Εγω από Τρίκαλα:-D
Πάρε τηλ τη Samsung Hellas αλλά γίνε πολύ συγκεκριμένος γιατί είναι ζωντοβολα και θα σε μπερδέψουν χειρότερα.

Έχω κι εγω δύο τώρα Samsung. Την 46d6100
Και το Σάββατο πήρε κι ο πατέρας μου την 40d5550.και στις δύο παρατηρώ τη σκιά που λες πάνω αριστερά στην οθόνη.

leas. XRISTOS ANESTH, prota eyxes, :) , deyteron oyte to serviio oyte to all share blepoyn toys diskoys h mallon toys koinoxtistoys fakeloys, poy exo mesa se esoterikoys diskoys peran ayto toy leitoyrgikoy, den blepoyn tipota apolytos, orizo koinoxristo fakelo, moy leei oti hdh yparxei alla den ton blepoynnnn, etsi den mporo oyte me serviio oyte me all share na do tainies meso media player tis TV,Toxa kai stin arxh to problima , ma otan lythike , den xanaparoysiastike , simioteon oti kano exit apo firewall, ?????????? ,Tora den exo problima mia poy tin exo othonh , alla ti tha ginei ean tin paro , gia Saloni ???
Αληθώς Ανεστη
Αυτό που αναφέρεις δεν το έχω παρατηρήσει. Θα το κοιτάξω και θα σου απαντήσω.
Ποτε θα την πάρεις την 6100 για το σαλόνΙ; Άλλαξε το μοντέλο:-D

Αληθώς Ανεστη
Αυτό που αναφέρεις δεν το έχω παρατηρήσει. Θα το κοιτάξω και θα σου απαντήσω.
Ποτε θα την πάρεις την 6100 για το σαλόνΙ; Άλλαξε το μοντέλο:-D

Tην ES θα παρω το καινουργιο μοντελο oxi D, δεν ξερω Αν παρω την 6100 η αλλο νουμερο θα δω,παντως για μετα το καλοκαιρι , να πεσουν οι τιμες,πρωτα

leas οκ με serviio, προσθεσα χειροκινητα τους φακελους και τα ειδε ολα , :) Δεν το ειχα ψαξει το προγραμμα, νομιζα οτι με το που συνδεοταν τα εβλεπε απο μονο, του μια που και οι δυο φακελοι που εχω 3d ταινιες ειναι κοινοχρηστοιΑλλα τελος καλο ολα καλα, Thankss

leas οκ με serviio, προσθεσα χειροκινητα τους φακελους και τα ειδε ολα , :) Δεν το ειχα ψαξει το προγραμμα, νομιζα οτι με το που συνδεοταν τα εβλεπε απο μονο, του μια που και οι δυο φακελοι που εχω 3d ταινιες ειναι κοινοχρηστοιΑλλα τελος καλο ολα καλα, Thankss

Πάλι καλά. Και νόμιζα ότι κάτι δεν έβλεπα κι εγώ στο δικό μου configuration του serviio. Αλλά δουλεύουν όλα και σε υποφακέλους σε άλλους δίσκους.

ES 6100 έχει τα χαρακτηριστικά που θα έπρεπε να είχε και η D6100 όπως ενσωματωμένο Wi-Fi. Το skype και ο web browser δεν με ενδιαφέρει. Α! Και να παίζει Full HD σε 3D! Δεν την ξαναπατάμε τώρα!

Tην ES θα παρω το καινουργιο μοντελο oxi D, δεν ξερω Αν παρω την 6100 η αλλο νουμερο θα δω,παντως για μετα το καλοκαιρι , να πεσουν οι τιμες,πρωτα

Μπορεί και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού που θα έχουν ζήτηση οι τηλεοράσεις λόγω Ολυμπιακών Αγώνων.

Μακαρι, θελω 55", και ειναι Τσιμπιμενη η Τιμη της η D 6100 1350 αλλα ηγια ES 6100 δεν βρισω σε 55, καπιο αλλο μοντελο εκανε 1850 της σειρας 6χχχχ Δεν θημαμε πιο ηταν αλλα 55" και 1850 Ε Πολλα λεφτα για σειρα 6XXX

55! Καλό! Αν είναι να πας σε τόσο πολλές ίντσες καλύτερα περίμενε για τον επόμενο χρόνο που θα κυκλοφορήσουν (έτσι λένε δηλαδή) οι τηλεοράσεις με ανάλυση 4K. Δηλαδή 8Mpixels! Και θα είναι σε 55 ίντσες.

Μονο μην ειναι 4Κ και τα χρηματα τους, δεν βιαζομαι αλλα δεν θα δωσω και εναν σκασμο λεφτα για tv 3d ,Και αυτες αρχισαν να απαξιωνωντε σαν τα PC, εκεινες που πραγματικα θα αξιζουν ειναι οι αυτοστρεοπικες , δηλ χωρις γυαλια, Προς το παρον βολευομαι με την Samsyng , 46' που εχω , αλλα δεν ειναι 3d :(

Δεν ξέρουμε σε τι τιμές θα ανέβουν ακόμη. Αλλά θα είναι και OLed επίσης. Έτσι έχω ακούσει. Βέβαια μέχρι να δούμε στην πράξη θα έχουν αλλάξει πολλά