Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημέρα.
Υπάρχει τρόπος να δούμε αν η τηλεόρασή μας έχει ξαναδουλέψει στο παρελθόν?
Έχω αυτήν την υποψία. Μπήκα στο κρυφό service menu, και μου γράφει purchased date την ημερομηνία που πρωτοάνοιξα την τηλεόραση, αλλά εκεί υπάρχει και ένα μενού που λέγεται reset κάτι... factory reset... service reset, κάτι τέτοιο. Κάνοντας ένα τέτοιο reset επανέρχεται και η παραπάνω ημερομηνία?
Πάντως, όταν άνοιξα την τηλεόραση, με ξεκίνησε με τον οδηγό ρυθμίσεων που πρέπει όταν πρωτοξεκινάει και όχι με τον οδηγό που σου βγάζει με το reset από το μενού της τηλεόρασης (το κανονικό μενού, όχι το service menu). Καμιά άποψη?

Καλημέρα.
Έχω αυτήν την υποψία. Μπήκα στο κρυφό service menu, και μου γράφει purchased date την ημερομηνία που πρωτοάνοιξα την τηλεόραση, αλλά εκεί υπάρχει και ένα μενού που λέγεται reset κάτι... factory reset... service reset, κάτι τέτοιο. Κάνοντας ένα τέτοιο reset επανέρχεται και η παραπάνω ημερομηνία?
Πάντως, όταν άνοιξα την τηλεόραση, με ξεκίνησε με τον οδηγό ρυθμίσεων που πρέπει όταν πρωτοξεκινάει και όχι με τον οδηγό που σου βγάζει με το reset από το μενού της τηλεόρασης (το κανονικό μενού, όχι το service menu). Καμιά άποψη?
Μη πειράζεις τίποτα και μη ψάχνεις τίποτα, θα το μετανιώσεις πικρά.
Σε όλες τις καινούργιες samsung, δεν υπάρχει τρόπος να δεις τις ώρες λειτουργείας, οπότε μόνο ζημιά μπορει να προκαλέσεις.
Όσοι ψάξαμε πέρσυ για τη C8000 & C7000 αποτύχαμε και δε βρήκαμε τρόπο. Είμαι σίγουρος οτι το ίδιο συμβαίνει και στα φετινά μοντέλα, οπότε πρόσεχε.....

εννοείται ότι δεν πειράζω τίποτα. Μόνο για view μπήκα στο menu. Αλλά ήθελα να δω αν υπάρχει επιλογή προβολής των ωρών λειτουργίας της τηλεόρασης. Απ'ότι κατάλαβα, κάτι τέτοιο δεν υπάρχει, ε?

εννοείται ότι δεν πειράζω τίποτα. Μόνο για view μπήκα στο menu. Αλλά ήθελα να δω αν υπάρχει επιλογή προβολής των ωρών λειτουργίας της τηλεόρασης. Απ'ότι κατάλαβα, κάτι τέτοιο δεν υπάρχει, ε?
Σωστά κατάλαβες!

Re: Απάντηση: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημέρα.
Δηλ εδω μπορεις να δεις ποτε εχει πρωτοανοιξει η τηλεοραση???Μπορεις να με κατευθυνεις λιγο να το δω αυτο...στο ρωταω διοτι χτες παρελαβα την τηλεοραση και ειμαι 99% σιγουρος οτι ειναι μεταχειρισμενη μαλλον την ειχαν στην εκθεση και μου την πασαραν.Εμενα οταν ανοιξα το κουτι η τηλεοραση ηταν μεσα στα φελιζολ χωρις να καλυπτεται απο καποια σακουλα καποια μεμβρανη εστω να ειναι καλυμενη....στα πλαγια απο πανω μεχρι κατω ηταν γεματη δακτυλιες...τα φελιζολ ειχαν αφησει σταμπα στην οθονη στο κεντρο και πανω-κατω...η βιδες της βασης ολες ενω εχουν μαυρο χρωμα μεσα εκει που μπαινει το κατσαβιδι ηταν ασημι δηλ φαινοτανε οτι ειχανε ξανα χρησιμοποιηθει αφου εαν ηταν αχρησιμοποιητες θα ηταν μαυρες εκει και το τηλεκοντρολ δεν ηταν μεσα σε καποια ζελατινα και οι μπαταριες του τηλεκοντρολ ηταν ειδη τοποθετημενες μεσα στο τηλεκοντρολ και δεν ηταν εξω σε μια συσκευασια που συνηθως ειναι οι δυο τους μαζι.Την τηλεοραση θα μου την αλλαξουν αλλα αμα μπορεις πες μου να δω πως μπορω να το βρω αυτο με την πρωτη λειτουργια!!!Επισης σημερα ολος τυχαιος το πρωι ενω βλεπαμε τηλεοραση ξαφνικα μας μαυριζει η εικονα και εβγαζε και ακομα βγαζει το μηνυματακι ''ασθενες η ελειψη σηματος κεραιας'' οτι να'ναι!!!Ντροπη τους!!!

κάνε ένα έλεγχο και δες ότι σε κάθε φάκελο έχεις την ταινία με τίτλο π.χ. "Die Hard 1" και οι υπότιτλοι έχουν τον τίτλο "Die Hard 1". Να έχουν ίδια γράμματα ίδια κεφαλαία, τα πάντα ίδια. Έτσι θα σου τα παίξει σίγουρα. Και εγώ από σκληρό παίζω ταινίες.
Ναι το εκανα ακριβως ετσι χτες και πετυχε δουλευουν σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση να εισαι καλα!!!

Last edited:
η δική μου ήταν ως εξής μέσα στη κούτα. Λοιπόν η οθόνη σε μία "σακούλα" από ένα υλικό σα φελιζόλ και μετά την περιτριγύριζαν φελιζόλ κομμάτια. Οι βίδες σε σακουλάκι. Οι μπαταρίες σφραγισμένες μαζί. Τηλεκοντρόλ μέσα σε δικό του σακουλάκι.Δακτυλιές ούτε μία. Τα γυαλιά σου τουλάχιστον είχαν ζελατίνες οι φακοί από τη μέσα και την έξω μεριά;

Για το ασθενές σήμα μου το βγάζει και εμένα που και που στα αναλογικά κανάλια και θεωρούσα ότι ήταν κάτι τυχαίο. Τώρα θα το αναφέρω στην εταιρεία.

η δική μου ήταν ως εξής μέσα στη κούτα. Λοιπόν η οθόνη σε μία "σακούλα" από ένα υλικό σα φελιζόλ και μετά την περιτριγύριζαν φελιζόλ κομμάτια. Οι βίδες σε σακουλάκι. Οι μπαταρίες σφραγισμένες μαζί. Τηλεκοντρόλ μέσα σε δικό του σακουλάκι.Δακτυλιές ούτε μία. Τα γυαλιά σου τουλάχιστον είχαν ζελατίνες οι φακοί από τη μέσα και την έξω μεριά;

Για το ασθενές σήμα μου το βγάζει και εμένα που και που στα αναλογικά κανάλια και θεωρούσα ότι ήταν κάτι τυχαίο. Τώρα θα το αναφέρω στην εταιρεία.
Tα φελιζολ κομματια τα ειχε πανω και κατω...την σακουλα δεν την ειχε αρα ειμαι σωστος στο ενα σκελος.Μετα οι μπαταριες ηταν ειδη μεσα στο τηλεκοντρολ αρα ηταν ανοιγμενη και το τηλεκοντρολ δεν ηταν μεσα σε σακουλακι...οποτε σιγουρα την ειχαν ανοιξει/χρησιμοποιησει.Εμας αυτο με το σημα πλεον η τηλεοραση δεν δειχνει καθολου δηλ δεν επανερχεται και μετα το κανει παλι...μας βγαζει συνεχως αυτο το μηνυμα και δεν βλεπουμε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Tα φελιζολ κομματια τα ειχε πανω και κατω...την σακουλα δεν την ειχε αρα ειμαι σωστος στο ενα σκελος.Μετα οι μπαταριες ηταν ειδη μεσα στο τηλεκοντρολ αρα ηταν ανοιγμενη και το τηλεκοντρολ δεν ηταν μεσα σε σακουλακι...οποτε σιγουρα την ειχαν ανοιξει/χρησιμοποιησει.Εμας αυτο με το σημα πλεον η τηλεοραση δεν δειχνει καθολου δηλ δεν επανερχεται και μετα το κανει παλι...μας βγαζει συνεχως αυτο το μηνυμα και δεν βλεπουμε.

να σε βοηθήσω λέγοντας σου ότι μπορεί να φταίει και η κεραία σου. αν δηλαδή έχει χαλάσει η παίρνεις εξασθενημένο σήμα τότε χάνεις το σήμα και το κανάλι που βλέπεις μέχρι να ξαναπιάσει το σήμα εμείς είχαμε αυτό το πρόβλημα στην πολυκατοικία και αλλάξαμε καλώδια και ενισχυτή γιατί έσπαγε σε κομμάτια μιας και ήτανε πάνω τις δεκαπενταετίας και η πολυκατοικία τριανταπενταετιασ. -bye-

Last edited:
Πατώντας το κουμπί info εκτός των πληροφοριών που εμφανίζονται στην οθόνη (πάνω) και αφορούν τις πληροφορίες προγράμματος, υπάρχει μια ένδειξη κάτω δεξιά (παρουσιάζει μια μπαταρία με δείκτες έντασης περιμετρικά της)

Γνωρίζει κάποιος περι τίνος πρόκειται ;

Πατώντας το κουμπί info εκτός των πληροφοριών που εμφανίζονται στην οθόνη (πάνω) και αφορούν τις πληροφορίες προγράμματος, υπάρχει μια ένδειξη κάτω δεξιά (παρουσιάζει μια μπαταρία με δείκτες έντασης περιμετρικά της)

δικό μου λάθος αναφέρομαι στην σειρά Β ! :damnyou:

καλησπερα και απο μενα.και ενω ετοιμαζομουν αυριο να την παραγγειλω ,διαβαζω οτι το wifi ειναι παντα ανοιχτο. γνωριζει καποιος κατι παραπανω γιατι εχω και εγω μικρο παιδι?

-bye--bye-
αυτο το εχει και β 8000 απ οτι καταλαβα σου διχνει ποτε η τν καταναλωνει λιγοτερη ενεργεια .πχ οταν η εικονα ειναι μαυρη τοτε ο δεικτης εχει τερματισει προς την ενδειξη led δλδ εκει κανει την μεγαλυτερη οικονομια

Δηλ εδω μπορεις να δεις ποτε εχει πρωτοανοιξει η τηλεοραση???Μπορεις να με κατευθυνεις λιγο να το δω αυτο...στο ρωταω διοτι χτες παρελαβα την τηλεοραση και ειμαι 99% σιγουρος οτι ειναι μεταχειρισμενη μαλλον την ειχαν στην εκθεση και μου την πασαραν.Εμενα οταν ανοιξα το κουτι η τηλεοραση ηταν μεσα στα φελιζολ χωρις να καλυπτεται απο καποια σακουλα καποια μεμβρανη εστω να ειναι καλυμενη....στα πλαγια απο πανω μεχρι κατω ηταν γεματη δακτυλιες...τα φελιζολ ειχαν αφησει σταμπα στην οθονη στο κεντρο και πανω-κατω...η βιδες της βασης ολες ενω εχουν μαυρο χρωμα μεσα εκει που μπαινει το κατσαβιδι ηταν ασημι δηλ φαινοτανε οτι ειχανε ξανα χρησιμοποιηθει αφου εαν ηταν αχρησιμοποιητες θα ηταν μαυρες εκει και το τηλεκοντρολ δεν ηταν μεσα σε καποια ζελατινα και οι μπαταριες του τηλεκοντρολ ηταν ειδη τοποθετημενες μεσα στο τηλεκοντρολ και δεν ηταν εξω σε μια συσκευασια που συνηθως ειναι οι δυο τους μαζι.Την τηλεοραση θα μου την αλλαξουν αλλα αμα μπορεις πες μου να δω πως μπορω να το βρω αυτο με την πρωτη λειτουργια!!!Επισης σημερα ολος τυχαιος το πρωι ενω βλεπαμε τηλεοραση ξαφνικα μας μαυριζει η εικονα και εβγαζε και ακομα βγαζει το μηνυματακι ''ασθενες η ελειψη σηματος κεραιας'' οτι να'ναι!!!Ντροπη τους!!!

Ναι το εκανα ακριβως ετσι χτες και πετυχε δουλευουν σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση να εισαι καλα!!!

Καλημέρα και συγνώμη που άργησα να απαντήσω, αλλά δεν είχα μπεί καθόλου αυτές τις μέρες.
Για να μπεις στο service menu, με κλειστή τηλεόραση πατάς info-->menu-->mute-->power.
Θα σου ανοίξει τη τηλεόραση και θα εμφανίσει το μενού.
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ... ΤΙΠΟΤΑ!
Άμα κοιτάξεις τις πληροφορίες που εμφανίζει, κάτω κάτω θα δείς την πληροφορία purchased date και θα λέει μια ημερομηνία. Τσέκαρε αν είναι τότε που την πρωτοάνοιξες.
Ανεξάρτητα απο αυτό όμως, η τηλεορασή σου είναι χρησιμοποιημένη όσο δεν πάει. Η συσκευασία σε μια καινούρια τηλεόραση, είναι ακριβώς το αντίθετο απο τη δική σου.
Έχω φρίξει με αυτά που διαβάζω. Επιστροφή, αλλαγή με καινούρια ή επιστροφή χρημάτων και απειλή για καταγγελία ασυζητητί!!
Καλό κουράγιο και υπομονή.

Εχω αγορασει την 46αρα εδω και 1,5 εβδομαδα.Η εικονα της ειναι εκπληκτικη ακομα και σε sd.Εχει λιγο clouding, ομως δεν με ενοχλει(δεν ειμαι και σινεφιλ).Εχω ομως μια απορια.Πως μπορω να παρω ηχο dolby digital?Τοσο απο nova hd οσο και απο wdtv hub σε αρχεια με αναλογο ηχο δεν παιρνω dolby,ενω οι ρυθμισεις ειναι ελεγμενες και οι ιδιες με την προηγουμενη tv. Ευχαριστω.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Παιδιά την πήρα σήμερα από το πλαίσιο και στο κάδρο πάνω μπροστά εκεί που είναι μαύρο έχει μια κουκίδα άσπρη σαν να έχει φύγει το χρώμα η σαν να έχει χτυπήσει. Επίσης στις 4 γωνιές έχει clouding αλλα στην κάτω δεξιά είναι παρα πολύ φαίνεται μέχρι και στις μη σκοτεινές σκηνές. Θα τους πάρω για αντικατάσταση έχει DOA 7 ημερών. Να ρωτήσω θα έρθουν να την δουν και θα την πάρουν η πρέπει να τους την πακετάρω εγώ και να πάω εκεί ? επίσης αν δεν έχουν να μου δώσουν άλλη θα μπορώ να πάρω κάποιο άλλο μοντέλο φθηνότερο η ακριβότερο ?

Last edited:
Παιδιά με μια δεύτερη ματιά αποφάσισα ότι η κουκίδα δεν με ενοχλεί τόσο πολύ να πω την αλήθεια ούτε καν φαίνεται μονο αν είσαι πάνω από την τηλεόραση και την ψάχνεις. Αλλα το clouding στις γωνιές ψιλό φαίνεται να πάω για αλλαγή λέτε ? ή όσες και να μου αλλάξουν clouding στις γωνιές θα έχω πάντα ? Στις γωνιές απλά όταν βλέπω ταινίες με μαύρες μπάρες(σχεδόν όλες) κάνει λίγο μπαμ ότι διαχέεται ένα φως πιο έντονο σε σχέση με τις υπόλοιπες περιοχές. Εσείς που την έχετε, στις γωνιές είναι άψογη η συμβαίνει το ίδιο ? Απλά φοβάμαι μη την αλλάξω και κάτσει χειρότερη και άντε πάλι απ την αρχή. A και κάτι άλλο που μου την σπάει αλλα δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς είναι ότι όταν βλέπεις ταινίες με φωτισμό στο δωμάτιο έχει πολύ αντανάκλαση το γυαλί, βλέπω την ταινία και βλέπω και την φάτσα μου μέσα. Δεν ξέρεις τι να κανεις ανοίγεις φώτα έχεις αντανάκλαση κλείνεις φώτα έχεις clouding. Εσείς τελικά που την έχετε τι λέτε ? ο φωτισμός στις γωνιές πως είναι ?