Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γεια σας και από μένα,
Μόλις απέκτησα την τηλεόραση κ εγώ...
Δεν εντόπισα κάποιο πρόβλημα

Θα ήθελα να σας κάνω 2 ερωτήσεις...
Που θα βρω τις καλύτερες ρυθμίσεις για την εικόνα ώστε να τις κάνω και 2ον αν μπορώ να αλλάξω το όνομα στα αναλογικά κανάλια...

Σας ευχαριστώ!

απο που την πηρες και ποσο; Μετα απο πολυ διαβασμα εδω μεσα μαλλον θα την χτυπησω και γω. Ειμαι αναμεσα σε αυτην και στην lgw650

απο που την πηρες και ποσο; Μετα απο πολυ διαβασμα εδω μεσα μαλλον θα την χτυπησω και γω. Ειμαι αναμεσα σε αυτην και στην lgw650

Την παρήγγειλα από ένα κατάστημα της electronet στα Χανιά λόγω γνωριμιών και καλού διακανονισμού στην τιμή, αλλά μάλλον ο τύπος τα έχει χαμένα... μ έλεγε τόσες μέρες ότι έρχεται έρχεται, είναι στην μεταφορική Αθήνα, είναι στο καράβι, είναι στην μεταφορική στο ηράκλειο κτλ κτλ και τελικά δεν την είχε παραγγείλει καν... Τελικά την πήρα από το πλαίσιο 1553 τελική τιμή μαζί με τις δόσεις!

Γεια σας και από μένα,
Μόλις απέκτησα την τηλεόραση κ εγώ...
Δεν εντόπισα κάποιο πρόβλημα

Θα ήθελα να σας κάνω 2 ερωτήσεις...
Που θα βρω τις καλύτερες ρυθμίσεις για την εικόνα ώστε να τις κάνω και 2ον αν μπορώ να αλλάξω το όνομα στα αναλογικά κανάλια...

Σας ευχαριστώ!

Επίσης θέλω να μου πείτε πως ενεργοποιείται το qwerty keybord από το touch remote...

Την παρήγγειλα από ένα κατάστημα της electronet στα Χανιά λόγω γνωριμιών και καλού διακανονισμού στην τιμή, αλλά μάλλον ο τύπος τα έχει χαμένα... μ έλεγε τόσες μέρες ότι έρχεται έρχεται, είναι στην μεταφορική Αθήνα, είναι στο καράβι, είναι στην μεταφορική στο ηράκλειο κτλ κτλ και τελικά δεν την είχε παραγγείλει καν... Τελικά την πήρα από το πλαίσιο 1553 τελική τιμή μαζί με τις δόσεις!

Πηρες και το τηλεκοντρολ αφης;

Μπραβο. Καλοριζικη και χωρις προβληματα. Γυρναω απο διακοπες και το Σεπτεμβρη την χτυπαω και γω μαλλον απο πλαισιο

Όλα καλά και σε μένα εκτός με την συνδεση στο ιντερνετ...ενω βρισκει το ασυρματο μου δικτυο (ελευθερο) μου βγαζει μυνημα "Προέκυψε παρεμβολή δικτύου.Παρακαλώ δοκιμάστε πάλι αργότερα."

τι να φταιει αραγε?

επίσης ισχύει ότι εγγραφή δεν γίνεται σε κανένα memory stick ασχέτους ταχήτητας παρά μόνο σε hhd με πάνω απο 5400 ταχύτητα?

κοιτα για IP conflict.

Ισχυει

σχετικά με το ιπ κονφλικτ , πως και τι να κανω για να το δω?

αυτο με την μνημη παντως ειναι κουφο...ακομα και σε χαι σπιντ usb3 στικακι με >30mb/s δεν γραφει τιποτα...:furious3:

Υπάρχει κάποιος που να δοκίμασε την τηλεόραση για online fps games (xbox360/ps3)?

Δεν έχω καταλάβει αν το input lag είναι τελικά απαγορευτικό ή όχι...

Στα reviews αναφέρουν ότι είναι αρκετά μεγάλο (ακόμη και σε game mode), όμως δεν έχω βρει πουθενά μαρτυρία gamer :)

Φίλε εγώ παίζω συχνά black ops στο ps3 με το game mode ενεργοποιημενο και δεν αντιμετωπίζω κάποιο προβλημα,τόσο online όσο και offline.

Φίλε εγώ παίζω συχνά black ops στο ps3 με το game mode ενεργοποιημενο και δεν αντιμετωπίζω κάποιο προβλημα,τόσο online όσο και offline.

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Επειδη και εγω ενδιαφερομαι για το συγκεκριμενο ζητημα, εχω το xbox με kιnect για τα παιδια , δεν μπορω να αντιληφθω το προβλημα αν θα με απογοητευσει η αγορα αυτης της tv. Αποφασισα σε αυτο το μοντελο με κριτηριο τα παιχνιδια και οτι θα ειμαι ξενιαστος αν την παρατανε ανοιχτη με την κονσολα σε σχεση με μια πλασμα, αλλα και σε ξενα φορουμς μιλανε αποτρεπτικα για αυτην την tv και μαλιστα αναφερουν την πλασμα g30 σαν λυση

Απ' ότι έχω καταλάβει, το "πρόβλημα" υπάρχει σε online competitive fps παιχνίδια (call of duty κτλ), όπου η ταχύτητα και τα γρήγορα αντανακλαστικά επηρεάζουν την εξέλιξη του παιχνιδιού και επομένως το input lag παίζει σημαντικό ρόλο.

Παρατηρώ όμως ότι στα forums αυτοί που δίνουν τόσο μεγάλη σημασία στο input lag είναι hardcore gamers που προορίζουν την TV για αποκλειστική σχεδόν χρήση με τέτοια παιχνίδια.
Οι υπόλοιποι, είτε δεν αισθάνονται το input lag (παίζει ρόλο και η ηλικία σε αυτό - όσο πιο νέος τόσο περισσότερο το αντιλαμβάνεσαι) είτε το θεωρούν αμελητέο και ότι δεν επηρεάζει την εμπειρία τους με τα παιχνίδια.

Για single player games και kinect πιστεύω ότι δεν υπάρχει θέμα.

Ελπίζω να κατάλαβα σωστά!

Πολυ καλα καταλαβες φιλε μου και σ'ευχαριστω πολυ. Απλα διαβαζοντας ολα αυτα σαν ασχετος αναρωτιεσαι αν θα ειναι χειροτερη μια νεα tv απο ενα μπαουλο 32'' με συνδεση scart

παιδια δε θα εχετε κανενα προβλημα ,εγω με xbox που παιζω μονο fps (call of duty , battlefield etc)με το game mode ενεργοποιημενο δεν εχω κανενα μα κανενα θεμα ,πιο πολυ ειναι να συνηθησετε το μεγεθος της οθονης κ να φτιαξετε το sensitivity tou controller γιατι θα ειναι διαφορετικο λογω μεγεθους.

εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο ομως απο το pc mesw all share παιζω ταινιες κανονικα , εχει βρει καποιος αν μπορει κ πως να παιζει εξωτερικους υποτιτλους?